karolinka2305 11.02.13, 19:00 Cześć, Chciałabym się podzielić z Wami produktami, które od niedawna stosuję. Są bardzo dobrej jakości i w przystępnej cenie, co dla mnie osobiście jest dużym plusem :) Wypróbujcie sami :) www.profnails.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenka882 Re: Produkty warte zaufania 13.03.14, 14:30 Sprawdzone i godne polecenia produkty związane z paznokciami są również na stronie: wyprzedazkosmetykow.pl/kategoria/4/paznokcie świetne ceny i ogromny wybór! Polecam! Odpowiedz Link
zuzi821 Re: Produkty warte zaufania 18.03.14, 09:46 Dziewczyny ja nie jestem profesjonalistką, dlatego gorąco polecam lakiery do paznokci Glam Wear. Bardzo łatwa aplikacja, bardzo wygodny płaski pędzelek, no i trwałość rewelacyjna, sprzątnęłam łazienkę bez rękawiczek, a lakier na paznokciach pozostał bez szwanku i nadal błyszczał:) Cena bardzo przystępna i piękne kolory. Na stronach poleconych rozejrzę się za pilniczkami i czymś do zmiękczania skórek, dzięki. Odpowiedz Link
alonelost1996 Re: Produkty warte zaufania 30.03.14, 19:28 kremobalsam.blog.pl/2014/03/29/naturalne-kosmetyki-dobry-sposob-na-piekno/ Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Produkty warte zaufania 03.04.15, 23:50 Jak warte zaufania to po takiej akcji będą tylko marki biorące w niej udział :) Znane są, polecane, można dołączyć i pomóc! www.wzordonasladowania.pl/twoj-wzor.html Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Produkty warte zaufania 17.04.15, 23:08 Jeżeli chodzi o paznokcie, używam ostatnio Sally Hansen , w sumie w Polsce jakoś są dostępne od niedawna porównując do marek tzw" wyjadaczy" , ale naprawdę jestem mega zadowolona. Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Produkty warte zaufania 18.04.15, 15:19 Na szczęście Sally Hansen bierze udział w akcji z malowaniem na pazurkach wzoru "&". Poza tym te żelowe nowe lakiery co weszły do sklepów to mistrzostwo :) Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Produkty warte zaufania 21.04.15, 17:27 Własnie ciekawa jestem waszych opinii na temat tego jak długo utrzymuje się wam Sally Hansen na paznokciach ? Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Produkty warte zaufania 24.04.15, 21:36 No utrzymuje się dość długo. Zresztą ważne jest dla mnie ostatnio społeczne przesłanie jakie niesie ich akcja dla Fundacji DKMS. Odpowiedz Link
angelinhello Re: Produkty warte zaufania 28.04.15, 11:01 nie jestem przekonana, czy takie opinie z linkami są szczere... Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Produkty warte zaufania 05.05.15, 23:08 rozumiem cię, ale dlaczego nie? można opisać działanie jakiegoś produktu, można pójść na skróty i wkleić link, w którym sama przeczytasz co chcesz :) Zresztą w moim linku wyżej chodzi o akcję charytatywną. Przeczytaj, dołącz i pomóż zebrać pieniądze na Fundacje DKMS :) Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Produkty warte zaufania 28.06.15, 22:30 ta najnowsza odżywka do paznokci od Rimmela. Jest rewelacyjna. Odpowiedz Link
olaszek0 Re: Produkty warte zaufania 21.07.15, 10:59 Dla mnie produktem godnym zaufania są lakiery z serii miracle gel o hybrydowym wykończeniu. Właśnie wróciłam z tygodniowego urlopu a mój manicure jest w stanie nienaruszonym :) No może po za malutkimi odrostami ale niestety albo stety szybko rosną mi paznokcie :P Więc na dniach go zmyję i wykonam nowy ale gdyby nie odrost spokojnie ponosiłabym go jeszcze parę dni :) Odpowiedz Link