aleksandra724 01.07.13, 11:27 Witam, chciałabym podzielić się z Wami pomysłami na niebanalne stylizacje paznokci. Można je znaleźć na stronie: www.beautybook.pl/gossipRoom/paznokcie-g Zachęcam do oglądania i komentowania:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapsaicyna1 Re: Inspirujące stylizacje paznokci 09.12.14, 23:12 swietna stronka a ja uwielbiam przegladac blogi. Dziewczyny swietnie maluja i naprawde mozna duzo sie nauczy od nich. Polecam fifefantasinails.blogspot.co.uk/ prettynailsbykasia.blogspot.co.uk/ Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Inspirujące stylizacje paznokci 03.04.15, 23:42 hej, a tutaj wiosenna i charytatywna inspiracja na oryginalne paznokcie, no, nawet jeden ;) www.wzordonasladowania.pl/twoj-wzor.html Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Inspirujące stylizacje paznokci 29.04.15, 14:28 Dziewczyny ! Pomóżcie stworzyć oryginalny pomysł na wzorek "&" . Wiecej na www.wzordonasladowania.pl Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Inspirujące stylizacje paznokci 31.05.15, 22:49 Tak, bardzo popularna wśród paznokciomaniaczek i nie tylko ;) w ubiegły czwartek odbyła się nawet Gala Fundacji DKMS, roiło się od gwiazd :) Odpowiedz Link
monikbel Re: Inspirujące stylizacje paznokci 15.10.15, 17:46 Mnie tez inspiruje internet - głównie, ale czasem pomysł na super stylizacje pojawi się z klientką:) niektóre mają cos w sobie... no i to tez kwestia lakierów mi super się pracuje lakierami mistero milano, są trwałe, dobrze się rozprowadzają, a jeszcze jak używam bazy i lakieru nawierzchniowego permanentne Uv soak off base i lucido to efekt utrzymuje się nawet do mies bez odprysków itp. Odpowiedz Link
betty1000 Re: Inspirujące stylizacje paznokci 14.12.15, 12:43 Ja polecam Istagram i Pinterest jest tam tego tyle że idzie zwariować:)))) Odpowiedz Link
deltaedukacja Re: Inspirujące stylizacje paznokci 01.02.16, 14:39 Nabór Trwa! Całkowicie za DARMO! Szkoła Delta Edukacja ogłasza nabór na Kierunek TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH! U nas w szkole nie płacisz za NIC, Na zajęciach praktycznych nauczysz się zabiegów, które możesz wykonywać samodzielnie w domu! Za kosmetyki na zajęciach nie płacisz NIC! Po zakończonej nauce dostajesz tytuł TECHNIKA! Zapraszamy na Szewską 17/1 w Krakowie lub tel 798 149 906! Odpowiedz Link
girlnextdoor19 Re: Inspirujące stylizacje paznokci 16.08.19, 16:54 Ja uwielbiam w tej kwestii Instagrama Semilaca - zawsze można znaleźć tam inspirujące stylizacje :) Zachwyciły mnie ostatnio te z użyciem lakierów Super Cover <3 Odpowiedz Link
sani94 Re: Inspirujące stylizacje paznokci 26.10.19, 21:15 A ja przeglądam ich fb i też mają mnóstwo fajnych pomysłów :D Mnie zachwyciły Magic cat eye same w sobie są cudne a w semi inspiracjach to przeszli moje oczekiwania :))) Odpowiedz Link