Dodaj do ulubionych

Jakie lakiery hybrydowe polecacie?

16.04.14, 00:06
możecie polecić jakieś dobre lakiery hybrydowe o ładnych kolorach? chciałabym zacząć sama nakładać sobie hybrydy w domu, ale nie wiem, jaka firma jest najlepsza.
Obserwuj wątek
    • zielonkavva Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 05.07.14, 00:30
      Ja polecam hybrydy Cosmetics zone. Ceny są przystępne, a jakość naprawdę dobra - poszukaj sobie opinii na różnych forach o tej firmie, dziewczyny sobie chwalą. Jeśli chodzi o trwałość lakieru, to u mnie się utrzymuje około 3 tygodni i potem zdejmuję.Ta firma ma bardzo ładne kolory swoich hybryd.
    • szaryszalik Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 06.09.14, 14:49
      Ja też polecam Cosmetic zone - polska marka, dobra trwałość lakierów, teraz wprowadzili lakiery 3w1 (czyli baza, top i lakier w jednym) i własnie testuję :) Polecam!
    • olivianails Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 05.10.14, 18:24
      Polecam Markę Mollon Pro, Indigo i Mistero Milano jak najbardziej do użytku profesjonalnego ponieważ świetnie się je nakłada, wystarcza 2 warstwy do pełnego krycia.Dobra też jest marka Semilac i IBD ale bardziej jak dla mnie to użytku domowego z tego względu, że przy tych hybrydach pełne krycie jest przy 4-tej warstwie a to pochłania za dużo czasu.Polecam zerknij sobie na moja stronkę tam znajdziej stylizacje paznokci podanych marek z tym, że stronke mam w budowie i nie dodałam jeszcze zdjęć z Mistero Milano i Indigo. www.facebook.com/pages/Olivia-Nails/277954925729763?ref=hl
      • klaudia44444 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 10.10.15, 09:52
        Dzieki a jest jakas dobra hurtownia w Katowicach lub Dabrowie ??
      • mapet1983 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 09.11.16, 09:50
        Nie polecam mollon pro z serii hybrid shine system. Kurczą się przed włożeniem do lampy i są bardzo rzadkie. Mam porównanie do semilac, gelish i shellac.
    • aniela_asnyk Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 23.04.15, 14:58
      Osobiście używam Sally Hansen i Rimmela, zadowolona jestem badziej z Sally ale myślę że jest to głównie zasługą czego indywidualnie oczekuje się od lakiery - czy pięknego koloru , czy trwałości i nie odpryskiwania, na szczęście te dwie marki mają i jeno i drugie :)
    • aniela_asnyk Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 29.04.15, 14:23
      Polecam Sally Hansen, bardzo łatwo się je nakłada i całkiem długo się trzymają .
    • slowik8745 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 21.05.15, 08:27
      ja już od jakiś 2 lat używam lakierów semilac, między innymi dlatego, że mają wielki wybór kolorów i co najważniejsze hybrydy długo utrzymują się na paznokciach, maluje paznokcie, co niecałe 3 tyg i to tylko ze względu na odrost, dobrze się nimi nakłada. Ogolnie hybrydy to super rozwiązanie ;)
    • poleconekosmetyki Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 21.05.15, 09:24
      Ja polecam hybrydy Silcare z serii ColorIt. Ma dużo kolorów, świetnie się nakłada, no i trzyma się cudownie, a cena odpowiada każdej kieszeni. Słyszałam, że na dniach ma wejść letnia kolekcja kolorów i będzie ich aż 20. Podaję link , żebyście zobaczyły co też tam mają. nails.silcare.com/category/lakiery-nowosc-linia-hybryd-new-color-it

Pozdrawiam ;)
    • aniela_asnyk Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 28.05.15, 23:29
      O tak , jeszcze salon pro z Rimmela są dość dobrej jakości i nadają się do użytku domowego .
    • gazetna Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 29.07.15, 00:00
      A może OPI ? naprawdę trwałe
    • klaudia7878 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 29.07.15, 10:06
      Ja polecam Sopolish, profesjonalna marka
      • klaudia44444 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 15.08.15, 17:43
        Witam serdecznie a ja mam problem z lakierami hybrydowymi.Zakupiłam lakiery z marki Shs ,za jeden każdy lakier zapłaciłam ok.11 zł kolory sa piękne ale co z tego jak odchodzi mi odwolnego brzegu płytki paznokcia ,mimo że dokładnie każdy lakier i bazę zamykam robiąc lakierem zakładke.Jestem bezradna mimo że mam swoją bardzo ładną i nie zniszczoną płytkę paznokcia.Cały zestaw kosztował mnie ponad 300zł z gadzetami,foliami transferowymi itp.Proszę o pomoc bo nie wiem gdzie szukać przyczyny?wiem tylko jedno że tak jak piszą o lakierach że trzymią sie ok 3 tygodni to podsumowuje jedno że nic musiałabym nimi nie robić ,nawet sie nie myć żeby trzymał sie lakier ,poprostu mi się ściera .Proszę o odp. kto zna się na tym problemie ,lub może podać jakaś wskazówkę.
    • olaszek0 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 26.08.15, 20:41
      Fajne są lakiery o wykończeniu hybrydowym np miracle gel. Wizualnie niczym hybryda a zdecydowanie bezpieczniejszy dla płytki i przede wszystkim tańszy :)
    • piekn.isia Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 04.09.15, 16:13
      Ostatnio jestem zakochana w lakierach hybrydowych z elarto! Mają mnóstwo kolorów do wyboru i super sie je nakłada, normalnie jakbym malowała paznokcie zwykłym lakierem! Zobacz sobie na ich facebooku stylizacje robione tymi hybrydami www.facebook.com/elartoPL. Pozdrawiam.
    • makarena00 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 12.09.15, 13:52
      Tak, neonail www.zawszepiekna.pl są super :) też ich używam, a właściwie moja kosmetyczka ;)
    • miszak81 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 18.09.15, 12:39
      Neonail to jeden z lepszych lakierów hybrydowych, używany przez wiele osób. Zgadzam się, że zabieg lepiej zlecić kosmetyczce, bo do tego potrzebne są specjalne lampy i żele. Samemu nie jest łatwo się tego nauczyć.
      • klaudia44444 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 20.09.15, 20:29
        bylam na stronce Neonail i czytałam o tym lakierze pisze ze jest 3 w1 .Rozumiem przez to że nie trzeba najpierw bazy kłaść? tylko na odpowiednio przygotowana płytke paznokcia ten lakier??prosze o odp.
        • klaudia44444 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 20.09.15, 20:30
          Pozdrawiam serdecznie
        • adminka05 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 07.12.16, 17:30
          3w1 nie potrzebuje ani bazy ani lampy ani topu ;) jest to "samowystarczalny" lakier zawierający już bazę i top w sobie ;)
      • agawierzba Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 17.10.16, 14:40
        Co do Neonail się zgadzam - super są te lakiery, ale nie zgadzam się że tylko u kosmetyczki można robić. :p ja kupiłam zestaw startowy i nauczyłam się robić sama. Dużo taniej wychodzi niż u kosmetyczki i satysfakcja jest jak ładnie wyjdzie. :)
      • adminka05 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 07.12.16, 17:27
        jest bardzo łatwo wystarczą chęci, cierpliwość i wyćwiczenie precyzji. Jestem świeżakiem w tej kwestii robię hybrydę sobie i znajomym. Za równo ja jak i inni są mega zadowoleni pazurki trzymają się 3 tyg bez zarzutu i po tym czasie ściągane są ze względu na odrost, ponieważ nie ma żadnych uszczerbków ;) pozdrawiam
    • monikbel Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 15.10.15, 17:28
      Mi najlepiej pracuje się lakierami Mistero Milano sa trwałe, dobrze się rozprowadzają, mam tez ich bazę Permanentne UV soak off base i dzięki niej piękny efekt jest na dłużej
    • min.a Re: Polecam 13.11.15, 07:17
      Witam . Ja znalazłam te lakiery przez czysty przypadek .;) gdzies coś tam podsłyszałam od jednej z kosmetyczek i sobie zamówiłam te lakiery z Bluesky nail , Zgadzam sie z agacik , że nie odpryskują. Poza tym mają bardzo , ale to bardzo szeroką paletę kolorów , nie sa takie oklepane ;)
    • nejtaan Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 18.11.15, 18:15
      w salonie nie mam czasu na eksperymentowanie i szukanie lakierów.. Odkąd pracuję w swoim zawodzie i specjalizuję się w zdobieniu paznokci - głównie pracuję z lakierami z Mistero Milano. Z łatwością się rozprowadzają, solidnie kryją - nie muszę marnować czasu na kilka warstw lakieru bo dwie spokojnie wystarczą.
    • deltaedukacja Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 01.02.16, 14:40
      Chcesz zdobyć zawód całkowicie za darmo?
      Szkoła Delta Edukacja ogłasza nabór na Kierunek TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH!
      U nas w szkole nie płacisz za NIC,
      Na zajęciach praktycznych nauczysz się zabiegów, które możesz wykonywać samodzielnie w domu!
      Za kosmetyki na zajęciach nie płacisz NIC!
      Po zakończonej nauce dostajesz tytuł TECHNIKA!
      Zapraszamy na Szewską 17/1 w Krakowie lub tel 798 149 906!
    • 2.kasia125 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 25.02.16, 08:26
      Ja od siebie 2 sklepy mogę polecić
      hkhf.pl/kategoria/73/lakiery-hybrydowe
      oraz
      allepaznokciekrk.pl/kategoria/73/lakiery-hybrydowe
      Wszystkie sprawdzone godne polecania :)
    • makarena00 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 25.02.16, 08:41
      Żona na [url=http://www.zawszepiekna.pl]lakier hybrydowy[/url] chodzi do kosmetyczki. Zawsze ładnie wygląda, aż z zachwytu kupuje jej kwiaty.
    • saraa1234 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 17.03.16, 10:35
      Polecam lakiery hybrydowe do paznokci Semilac. Nie odpryskują, nie sciarają się, a dzięki swojej nowoczesnej technologi trzymają się nawet problematycznej płtyki nawet do 3 tygodni.e Co więcej mają naprawdę duży wybór kolorów.
    • alass91 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 13.04.16, 19:17
      Produkty wysokiej jakości, niesamowite kolory i i duży wybór lakierów hybrydowych ma firma indigo - www.indigo-nails.com/ Używam lakierów z tej firmy i jestem mega zadowolona. Można uzyskać świetne efekty np. efekt syrenki, który mi się najbardziej podoba albo efekt mirror. Przesyłka w terminie i solidnie opakowane.
    • jolcia2540 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 13.04.16, 21:24
      www.youtube.com/watch?v=Fwlo5X1kVY8&nohtml5=False
      Simply nails pracuje już na nich jakiś czas i jestem bardzo zadowolona ceny tez nie są wygórowane
    • jolcia2540 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 13.04.16, 21:24
      www.youtube.com/watch?v=Fwlo5X1kVY8&nohtml5=False
      Simply nails są bardzo fajne wytrzymałe i mają ładne kolorki w dobrej cenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka