Dodaj do ulubionych

Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie?

06.09.14, 14:47
Czy jest tu ktoś z Warszawy, kto wie, gdzie w tym mieście można kupić lakiery hybrydowe. Nie ukrywam, że chciałabym kupić je trochę taniej, myślę więc o jakiejś hurtowni. Nie chodzi mi o drogie marki, myślę o polskich markach, np. Cosmetics Zone. Ktoś coś?
Obserwuj wątek
    • erykahba Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 31.10.14, 19:55
      ale przecież cosmetics zone ma sklep internetowy lakieryhybrydowe.pl - zamówienia przychodzą błyskawicznie, sama u nich zamawiałam kilka razy.
    • makarena00 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 27.09.15, 19:53
      Ja lubię kupować przez Internet, duży wybór i spore różnice cenowe. Ostatnio podobają mi się te lakiery www.zawszepiekna.pl/lakiery-hybrydowe-mono-neonail-3w1-c-6_24.html .
      • domikado Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 11.10.15, 13:38
        neonail ma swoje punkty w wybranych galeriach handlowych w różnych miastach, można sprawdzić na ich stronce :) jeśli nie kupuję przez internet to zaopatrzam się właśnie w takich punktach, można obejrzeć wzorniki, sprawdzić jak kolorowy wyglądają na żywo :)
    • monikbel Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 15.10.15, 17:26
      ja to głównie zamawiam przez neta jednak jest tam najtaniej, a już na pewno taniej niż stacjonarnie. Tyle ze ja tez stawiam na profesjonalizm i kupuje tylko sprawdzone lakiery hybrydowe - głównie Mistero Milano, lakiery sa najtrwalsze, a i mają najoptymalniejsze pojemności.
    • iamdominika Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 19.06.16, 11:26
      hm, ja zamawiam przez neta sobie od EM nail, bo mają niskie ceny, a lakiery sa cud miod i orzeszki :D tzn. wysoka jakosc, nie mam problemow z zakładaniem i zdejmowaniem :) To ich strona: em-nail.pl/pl/ powodzenia z paznokciami :)
    • panikupii Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 04.01.17, 17:32
      fani Kupi jest oficjalnym Dystrybutorem Marki Mistero Milano, jednej z kluczowych marek stylizacji paznokci. Współpracujemy także z Marką Victoria Vynn i Wonder Lashes - producentem produktów do stylizacji rzęs. panikupi.pl/
    • izazalew Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 02.02.17, 08:41
      Ja zamawiam stąd makear.pl/content/7-palety
    • agawierzba Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 08.03.17, 11:51
      ja kupuję zazwyczaj online na www.neonail.pl/ - warto śledzić bo często mają promocje i można taniej kupić. :)
      • alicja_go Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 13.03.17, 10:00
        też używam tej marki, z tym, że kupuję na stoiskach stacjonarnych, bo zawsze lepiej mi jest przyłożyć próbnik do dłoni i zobaczyć jak się zgrywa. :)
    • justynanails Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 18.03.17, 21:41
      Witam wszystkich nazywam się Justyna mam 25 lat i uczę sie robić paznokcie od roku, chciałabym się zapytać co sadzicie o nich :)
      czy jest wogóle sens robic dalej :D z góry dzieki!
      www.instagram.com/nails_by_just
    • elizkapazurki Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 30.03.17, 14:33
      ja uwielbiam kolory hybryd pronail. no i mają formułę 3 free (są bezpieczne). zamawiam je w sklepie procosmetics
      https://sklep.procosmetics.pl/lakiery-hybrydowe
    • zapasniczka4 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 19.04.17, 10:35
      Czy ktoras uzywa hybryd z aliexpres? Blingi np? ogolnie laski polecaja ale mi to ona nie bardzo sie trzymaja i nie wiem czy mam cos z plytka, czy poprostu chinskie lakiery mi nie sluza ;) Generalnie wiem tez, ze te tanie to dobrze nakladac na lepsza baze.. Jaka baze polecicie? Semilac bedzie ok?
    • jovvita44 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 19.04.17, 11:02
      ja kupuję mollony przez ich stronkę producenta, niestety stacjonarnie jakoś nie udąło mi się jeszvze trafić a też przez stronkę są często promocje
    • katrina.34 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 18.07.17, 14:18
      Ja zawsze zamawiam na stronie www.neonail.pl/ Już od dłuższego czasu sprawdzone, nigdy nie miałam problemów ani z produktami ani z samą wysyłką.
      • ala_bb Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 25.10.17, 13:09
        Ja korzystam z www.dobrarada.com.pl zawsze bezproblemowo i szybko.
    • beatdur Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 25.10.17, 21:31
      Zamawiam przez neta, tak najwygodniej i często najtaniej
    • sylvia89 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 02.12.17, 21:57
      Ja zamawiam tutaj kosmetyki-velonka.pl/, zawsze szybko i sprawnie. Obsługa bardzo miła i pomocna :)
    • gazelka24 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 23.01.18, 22:38
      Osobiście zamawiam przez internet, bo kupuję tylko sprawdzone lakiery z firmy Makear, są genialne! Wolę zapłacić 10 zł więcej, ale mieć pewność, ze lakier wytrwa na paznokciach nawet do 6 tygodni i będzie dla mnie w pełni bezpiecznie, nie bedzie powodował reakcji alergicznych, jak to moze być w przypadku "chińszczyzny"
    • olsenka90 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 22.05.18, 18:27
      Ja zamawiam przez internet najczęściej z Makear, bo moim zdaniem są najlepszej jakości. Ja robię w domu sama sobie i paru koleżankom :-)
    • girlnextdoor19 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 19.07.19, 21:04
      Ja zamawiam przez internet ze strony Semilaca - często mają promocje plus sekcję Outlet - tam możesz złapać fajne cenowe okazje :)
    • sani94 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 26.10.19, 21:50
      Najczęściej przez internet zamawiam z Semilaca, ale czasem też się skuszę na Hi Hybrid, mają niższe ceny a jakością wcale nie odbiegają no i często jakieś promki mają
    • winiakjoook Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 15.05.20, 16:51
      na stronie provocater masz bardzo tanie a fajne lakiery, warto zajrzeć
    • strabella Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 13.09.20, 21:51
      Jeśli szukasz dobrej salonowej marki to polecam Follynail. Dla stylistek mają 20% stały rabat. Wystarczy utworzyć konto stylisty w sklepie. Sprawdź sobie follynail.com/staly-rabat-dla-stylistow-paznokci-pm-40.html
    • klaudinni29 Re: Lakiery hybrydowe - gdzie kupujecie? 22.10.20, 10:09
      Ja polecam firmę Claresa
      Po zarejestrowaniu się możnma kupić taniej
      klaudia29.claresa.pl/shop.html

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka