Dodaj do ulubionych

Z jakiej firmy hybrydy polecacie?

13.08.15, 15:25
Nie mogłam poszukać żadnego aktualnego wątku na temat lakierów hybrydowych, a dopiero zaczynam swoją przygodę z tego typu lakierami do paznokci, dlatego postanowiłam założyć nowy wątek. Jakie hybrydy lubicie najbardziej, z jakiej firmy? Chciałabym, żeby były wytrzymałe i nie niszczyły paznokci.
Obserwuj wątek
    • evianeverest Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 17.08.15, 11:43
      jeśli zależy Ci, by lakiery hybrydowe były wytrzymałe, to polecam hybrydy Semilac - wytrzymują na paznokciach nawet 3 tyg. ale niektóre dziewczyny, muszą zmywać szybciej ze względu na duży odrost. Mi akurat wolno rosną paznokcie, to też mogę sobie pozwolić na malowanie paznokci, co 3 tyg. Używam ich od dawna moje paznokcie są w bardzo dobrym stanie:) semilac ma duży wybór kolorków, także na pewno znajdziesz kolor, który Ci wpadnie w oko. Ja uwielbiam mardi gras- jest przepiękny:)
      • 9agatka Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 17.08.15, 13:27
        Też słyszałam same dobre rzeczy o tych lakierach. Jest też spory wybór akcesoriów do nich.
      • bezpieczny.mani.pedi Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 09.01.16, 11:47
        Zgadzam się. Mi osobiście też dobrze używa się hybryd semilac. Wcześniej pracowałam z essie ( nie przekonałam się do nich, niektóre kolory trzymały się gorzej - może kwestia nasycenia pigmentem), opi beż zastrzeżeń, ale konsystencja zbyt gęsta jak dla mnie, gelish sama hybryda ok(niektóre kolory potrzebowały 3 warstw), ale trzonek od pędzelka nie wygodny w trzymaniu, a shellac równie dobry jak semilac tylko ta cena ... hard świetny
    • wiolkawiola Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 02.01.16, 15:07
      Ja polecam Shellac. Moja manicurzystka z Tres Jolie właśnie tego używa i może paznokcie dobrze się po tym trzymają. U mnie sprawdza się świetnie!
    • techio Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 22.06.16, 19:18
      Ja używam Semilaców i jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze mają rewelacyjny wybór kolorów, po drugie, są po prostu trwałe. Od Semilaców zaczynałam i na pewno z nimi pozostanę :)
    • elizkapazurki Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 30.03.17, 14:44
      ja pracuje na pronail :) kolor 500 to mój ulubiony! można kupić w procosmetics sklep.procosmetics.pl/lakiery-hybrydowe
    • wojtektrzystatrzydziestydrugi Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 03.04.17, 12:07
      Ciekawy artykuł, przeglądając internet natrafiłem na stronę ladnepazurki.pl - tam znalazłam bardzo fajne wzorki na paznokcie, które są aktualnie modne :)
    • eve_ja Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 22.04.17, 01:31
      Oj, ja to już różnych próbowałam, ale ostatnio spodobały mi się jednofazowe Mollon. Mam dość wrażliwą płytkę, więc muszę uważać ze składem, a one nie mają tej całej chemii paskudnej.
    • monia.mar Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 08.05.17, 10:59
      ja Neonail używam - super trwałe i duży wybór kolorów. U mnie nei ma jeszcze w mieście stoiska stacjonarnego, więc przez neta zamawiam.
    • 9agatka Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 28.06.17, 22:02
      Neonail ma dość rzadkie lakiery. Ja wolę Semilac.
    • emma90 Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 08.08.17, 10:15
      Zdecydowanie Neonail - za jakość i kolory. No i za to, że potrafią zaskakiwać takimi nowinkami jak Aquarelle, które osobiście uwielbiam :)
    • beatdur Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 25.10.17, 21:30
      Kupuje lakiery z Makear są świetne, lakier nie odpryskuje, podczas malowania się nie rozlewa, super jak dla mnie jakość
    • matcuw Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 27.10.17, 11:21
      Ja jestem zakochana w lakierach hybrydowych Simply Nails Professional, jak dla mnie mają wygodniejszą aplikację nić Semilac no i cena <3 A z trwałością, gdyby nie odrost to można by było nosić cały czas bo nic nie odpryskuje, mają świetną przyczepność no i prosto się je ściąga ;)
      • olisiasia Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 30.09.18, 23:04
        Semilac zdecydowanie, jak dla mają najtrwalsze lakiery no i duża gama kolorystyczna. Ta baza nowa Extend 5w 1 jest rewelacyjna. Długo się trzyma i taka wygoda- nie trzeba topu, bazy, nadaje kolor, ładnie pokrywa i wygładza płytke. Super
    • niunia040419832 Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 25.10.18, 12:55
      Nowosc na rynku rozwijajaca sie firma z akcesoriami do paznokci od ozdob po frezarki lampy i inne profesionalne akcesoria lakiery hybrydowe od 6 zl dla zarejestrowanych.
      Mozna sie zarejestrowac jako klient i kupowac w cenach niskich lub zarejestrowac sie jako konsultantka i zrabiac na tym bez zadnych zobowiazan i kupowania starterow. Teraz jest duzo dziewczyn ktore robia paznokcie i jest popyt na to.
      link jako klient
      meggy.pl/zarejestruj/i-b478e1b04a
      link jako konsultant
      meggy.pl/zarejestruj/a-b478e1b04a
    • girlnextdoor19 Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 28.06.19, 19:48
      Semilac! Piękne kolorki, super trwałość i mega wydajność :D Polecam gorąco <3
      • sani94 Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 29.11.19, 22:59
        Najczęściej korzystam z Semilaca ale jak zaczynasz to mogę polecić jeszcze hi hybrid - mają trochę gęstszą konsystencję przez co łatwiej się je nakłada
    • marionetka12 Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 06.03.20, 16:51
      Provocater! najlepszy
    • winiakjoook Re: Z jakiej firmy hybrydy polecacie? 15.05.20, 16:32
      Najlepsze są z marki provocater :) Ładne kolorki, trwałe, nie odpryskują. Zarówno nude jak i neonki świetnie wyglądają

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka