Dodaj do ulubionych

Kolory lakierów hybrydowych wybrać?

19.09.15, 12:31
Hej:) Zaopatrzyłam się niedawno w zestaw do robienia manicure hybrydowego z NeoNail i jestem mega zadowolona, strasznie wkręciłam się w robienie i zdobienie paznokci hybrydowych. ;) Nie muszę martwić się o malowanie paznokci przez przynajmniej 2 tyg i mogę robić wszystko bez obawy o odpryski,które zawsze mnie dobijały ;/

W związku z tym chciałabym zacząć robić takie paznokcie znajomym i mam takie pytanie - jakie kolory paznokci lubicie najbardziej? Początkowo zamówiłam w zestawie lakier beżowy i czerwony (bo sama lubię klasykę), dokupiłam jeszcze bialy i czarny... Sama nie szaleję z kolorami na paznokciach i nie wiem jakie kolory wybrać, a chciałabym mieć jakiś wybór zanim zaproszę kogoś do mnie na manicure.. Doradźcie proszę :) może jakieś konkretne nazwy/numerki kolorów neonail? Pozdrawiam:))
Obserwuj wątek
    • domikado Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 19.09.15, 15:12
      U mnie najczęściej dziewczyny wybierają odcienie pastelowe, róż, błękit, fuksja, oczywiście czerwień, ale to już masz ;) warto zakupić też srebrny i złoty lakier, który pasuje jako dodatek do wielu innych :D Teraz zbliża się jesień,więc możesz skusić się na szary i bordo.
      Jeśli chodzi o lakiery to świetny wybór, też korzystam z neonail :) numerki lakierów jakie mam i mogę Ci gorąco polecić jako najczęściej wybierane przez dziewczyny to: 3220, 3206, 3213, 3194, 4633 chociaż to ciężki wybór bo mam sporo lakierów i kolorów hehe. Jakby co to doradzę coś jeszcze :)
    • monikbel Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 15.10.15, 17:33
      wiesz co teraz jesienią to fajne są czerwienie, brązy, takie stonowane kolory, ale w sumie co kto lubi:) Ja kupuje lakiery tylko Mistero Milano i tam mam swoje ulubione kolory
    • nejtaan Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 18.11.15, 18:16
      to wszystko zalezy od Twoich upodobań - warto jednak mieć takie klasyki - biały, czarny, czerwony... zawsze się przyda, zawsze się sprawdzi..
      • 1okularnica Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 23.02.16, 17:23
        wszystko zależy jakie kolory preferujesz czy mocniejsze , żywsze kolory czy takie badziej delikatne jakieś pastelowe itd . Są bardzo dobre lakiery hybrydowe z bardzo szeroką paletą kolorów , są to lakiery makear , ale niestety do Polski dopiero wchodzą . I z tego co wiem to będa one do profesjonalnego użytku w salonach
    • 2.kasia125 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 25.02.16, 08:20
      Co do kolorów to już twoja indywidualna sprawa wiadomo że sklep sklepowi nie równy... ja osobiście kupuję
      hkhf.pl/kategoria/73/lakiery-hybrydowe albo tutaj też bardzo jestem zadowolona allepaznokciekrk.pl/kategoria/73/lakiery-hybrydowe tak że mogę z czystym sumieniem polecić
      • lissa80 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 04.03.16, 11:57
        Ja w swoim salonie używam lakierów [url=http://www.zawszepiekna.pl/lakiery-hybrydowe-mono-neonail-3w1-c-6_24.html]neonail[/url]. Bardzo dobre produkty.
    • nestiana Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 12.03.16, 23:25
      Semilac ma bogatą gamę kolorystyczną i będziesz zaskoczona trwałością u mnie nie ma sobie równych, a testowałam wiele firm. Z kolorów to może podpowiem, że warto mieć kolory tęczy, po jednym zielonym, niebieskim itd.
    • saraa1234 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 05.04.16, 11:41
      Ja też gustuję w Semilacu. Ich lakiery nie są drogie i w dodatku bardzo wydajne, dlatego lubię mieć kilka butleleczek różnych kolorów.
      • lissa80 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 07.04.16, 07:37
        Bardzo trwały [url=http://www.zawszepiekna.pl]lakier hybrydowy[/url] to sukces wielki.
    • moniani89 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 20.04.16, 21:35
      Wszyscy wszystko rekomendują widzę ;) Ja mam neonail i jestem zadowolona. Ładne kolory, cena nie za niska, ale też nie za wysoka, do tego mają teraz fajne nowości. Obsługa spoko, paczka szybko idzie. Z kolorów polecam kolekcje na wiosne: acapulco, hummingbird, blue tide. Teraz się czaję na kocią kolekcję z efektem cat eye i magnesikiem :)
      • techio Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 05.07.16, 21:33
        Też jestem zwolenniczką klasycznych kolorów lakierów, zawsze muszę mieć klasyczną czerwień, pudrowy róż i czarny - to moje ulubione kolory :) ale koniecznie muszę sobie zamówić też fiolety, na które poluję od dawna, a Semilac ma w ofercie nowe. Wpadły mi w oko dwa - 148 Night Euphoria i jaśniejszy 145 Lila Story :)
    • shiny96 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 11.07.16, 14:00
      fuksja, jasny róż, fiolet, mięta! <3
    • holidaysee12 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 15.07.16, 15:04
      Lakiery hybrydowe to bardzo dobre rozwiązanie, bo nie odpryskują i są bardzo trwałe. Dzięki takiemu zabiegowi można przez kilka tygodni nie chodzić do kosmetyczki. Te lakiery do paznokci są łatwe w nakładaniu.
    • monia.mar Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 22.07.16, 15:28
      NeoNail ma nową letnią kolekcję termicznych lakierów hybrydowych - ja się w tych kolorkach zakochałam! To, że zmieniają kolory pod wpływem temperatury jest meega:) Boskie są wszystkie kolory www.neonail.pl/katalog/zele-hybrydowe-uv/termo/termo-6-ml/ , ale najbardziej przypadły mi do gustu: Cosmopolitan, Tequila Sunrise, Mohito, Green Lantern no i Purple Bunny. Mój tegoroczny hit!:)
    • mamciadancia86 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 30.07.16, 11:28
      Ja bardzo lubię pastelowe kolory i naturalne. Posiadam parę lakierów z Makear bo mają bardzo duży wybór i dobrą jakość. Zajrzyj sobie do nich na stronę
      • olsenka90 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 30.07.16, 21:05
        no dobre sa te makear, cena taka sama jak semilaków, mi sie dlugo trzymaja, ale ja lubie raczej stonowane paznokcie, zadnych wymyslnych wzorków nie robie, bo to dla mnie wiocha troche
        • mamciadancia86 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 24.08.16, 15:44
          A odważyłabyś się na efekt lustra na paznokciach? Widziałam teraz, że w swojej ofercie mają mirror powder
    • lady_violet_23 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 30.07.16, 12:45
      Ja generalnie lubię takie kolory, które pasują i na co dzień do biura i do wieczorowej sukienki :D natomiast jeżeli lubisz szaleć z kolorami to polecam Ci semilaca. Mają ogromną gamę kolorów i kolekcji, więc z pewnością znajdziesz coś dla siebie :)
      • techio Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 13.08.16, 23:32
        Ja też lubię takie bardziej klasyczne kolory, chociaż są chwile (jak np. w wakacje) kiedy lubię zaszaleć. Kupiłam sobie ostatnio kilka nowych hybryd Semilac - Banana i Pink Doll :)
        • rosie.333 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 26.08.16, 13:11
          Semilac Banana jest cudowny! A na jakieś imprezki zawsze wybieram coś z linii Special Day np. Biscuit :)
    • iva852 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 04.10.16, 13:30
      na teraz wzięłabym jeszcze kilka typowo jesiennych kolorów: jakieś bordo, śliwkę, szarości
      • izazalew Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 16.10.16, 10:06
        Fajne odcienie ma MakeAr - zobacz sobie tą linię makear.pl/pl/29-illusion-series ja mam kilka z tych kolorków i każdy rewelacyjnie sie prezentuje!
      • rudaaa999 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 16.10.16, 22:27
        też lubię takie kolorki :) Ocenie mam bordo własnie z makear.
    • monika_reiss Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 09.11.16, 15:03
      Początek całkiem niezły masz bo czerwienie i beże są popularne. Pomyśl jeszcze nad jasnym różem i może jakieś szarości. Z najpopularniejszych to first love i homecoming może.
    • mamciadancia86 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 16.12.16, 14:13
      Ja lubię czasami lubię kombinować ze zwykłym lakierem i z brokatowym. Najczęściej robię to z jasnym różowym i jasnym szarym lakierem, do tego dołączam srebrny brokatowy z Makear. Czasami całego paznokcia maluję na ten brokat albo pędzelkiem robię jakieś zdobienia
      • basienka5v Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 19.12.16, 22:46
        makear ma też pyłki ?Na sylwestra właśnie myślałam żeby na kilka paznokci nałożyć pyłek, teraz wiem gdzie kupić :)
    • shiny96 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 03.01.17, 16:37
      u mnie zdecydowanie królują róże :)
    • synnok Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 18.08.17, 11:06
      chyba pastelowe+ butelkowa zielen biel i czern
    • beatdur Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 25.10.17, 21:34
      Bardzo fajne sa teraz z MAkear nowości, kolorki idealnie na jesień:)
    • kasiakowk Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 27.10.17, 13:40
      Piękne kolory są z Simply Nails Professional, ja robie paznokcie koleżankom na ich hybrydach i jestem bardzo zadowolona, sa tańsze, więc mogę pozwolić sobie na więcej kolorów, oczywiście dziewczyny wybierają najczęściej czerwień, róże, brokaty i nudziaki ;))
      • richarudson Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 01.11.17, 17:09
        Pastelowe Love! Ja wręcz kocham hybrydki miętowe!

nox-nails.pl/sklep/lakier-hybrydowy-uv-nox-mieta-7-ml/
    • gazelka24 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 23.01.18, 22:34
      ja akurat nie używam NeoNail, miałam ze dwa razy i ich lakiery nie trzymały się mojej płytki, mogę za to polecić lakiery z Makear, na ich stronie internetowej znajdziesz szereg przepięknych kolorów, jeśli jesteś fanką nudziaków to Makear ma naprawdę bogatą kolekcję kolorów nude !
    • raczki82 Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 25.03.18, 18:32
      Moim zdaniem bardzo fajne wybór jeśli chodzi o kolorków to najlepszą opcją będzie indigo. Zresztą sama możesz się przekonać jak to wygląda - www.indigo-nails.com/pl,klasyczne-lakiery-hybrydowe.html . Bardzo duży wybór a przy okazji są raczej świetnej jakości. Długo trzymają. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia.
    • bunny_wise Re: Kolory lakierów hybrydowych wybrać? 08.06.18, 08:29
      Zestaw startowy z Neonail to świetna opcja, jeśli ktokolwiek chciał zaczynać swoją przygodę z hybrydami :) zwłaszcza, że teraz na wiosnę NN wyszło z fantastycznymi kolekcjami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka