Dodaj do ulubionych

Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybrac

21.07.16, 20:02
jaki polecacie? bo troche sie gubie w tych wszystkich produktach i markach. wczesniej nie malowalam tak paznokci i nie wiem co dokladnie potrzebuje. no i jakie lakiery wybrac? zeby byly trwale i mialy ladne kolorki? tylko tak cenowo zeby bylo w miare, bo nie mam zbyt duzo kasy na to do wydania :)
Obserwuj wątek
    • cruella.de.mon Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 22.07.16, 10:44
      jak kupisz zestaw a nie osobno lampa i kazdy produkt to wszystko potrzebne do zrobienia hybrydy bedzie wlasnie w tym zestawie. a ile kasy na to chcesz przeznaczyc maksymalnie?
      • wronska91 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 23.07.16, 14:05
        tak 2 stówy to maaaks ;) wolalabym cos taniej. widzialam, ze em nail ma stosunkowo tanie takie zestawy, ale nie znam sie- nie wiem czy to dobra firma i czy to dobra jakosc... juz wole wydac troche wiecej i miec spoko zestaw, bo na dlugo posluzy
    • dari_a_mama Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 25.07.16, 15:59
      Ja mam zestaw dla początkujących z NeoNail i jestem zadowolona www.neonail.pl/katalog/zele-hybrydowe-uv/extras/zestawy-hybrydowe/neonail-zestaw-xxl-manicure-hybrydowy-lampa-uv-36w.html Kosztuje poniżej 200 zł a masz tam wszystko co potrzebujesz do hybrydowego manicure (i mocną lampę) - Tobie też się pewnie sprawdzi:)Trwałe lakieru i ogromną gamę kolorystyczną. Jak bedziesz wybierała kolorki to zobacz te termiczne, które zmieniają kolor pod wpływem temperatury - są piękne!:)
    • shiny96 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 25.07.16, 17:48
      najlepiej samemu skomponować z różnych marek, wychodzi taniej i dobierzesz sobie to, co Ci będzie naprawdę potrzebne :)
    • domikado Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 25.07.16, 22:19
      ja bym wybrała jakiś zestaw startowy z neonail, zobacz na ich stronie jest kilka opcji :) nie musisz się już martwić o wszystkie produkty do manicure bo w jednym pudełeczku masz wszystko co tylko potrzebne :) i spokojnie starczy na sporo zabiegów manicure, jedynie możesz dokupić kolorowe lakiery w zależności od tego jakie lubisz :)
      • domikado Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 25.07.16, 22:19
        o, np. mają taki piękny zestaw :) www.neonail.pl/produkt/5028-zestaw-starter-set-neonail-z-lampa-9-w.html
    • beataxx84 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 27.07.16, 10:49
      Dziewczyny a co myślicie o takim zestawie: allegro.pl/zestaw-do-paznokci-hybrydowy-6x-lakier-lampa-uv-13-i5630280081.html#tabsAnchor ? też szukam czegoś fajnego i niedrogiego a nie znam się tak dobrze na lakierach i lampach. Pomózcie! :)
    • techio Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 27.07.16, 23:32
      Powiem Ci tak, ja od razu, na samym początku zainwestowałam w Semilac, słyszałam dobre opinie na temat ich produktów i nie zawiodłam się. Więc jeśli szukasz dobrego jakościowo zestawu, polecam właśnie Semilac.
    • iamdominika Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 28.07.16, 22:25
      Em nail wedlug mnie- dobry wybor. kasy duzo nie wydasz, a zestawy maja wysokiej jakosci. uwazam, ze lepiej kupic wszystko za jednym zamachem w calosci niz komponować sobie samemu zestaw malej manicurzystki :D a te lakiery termiczne to faktycznie super sprawa, chociaz ja je kupuje tez z em nail. moj ulubiony to numer 12- butterfly :)
      • wronska91 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 07.08.16, 18:30
        zamowilam z EM nail ostatecznie :) jutro zamierzam zrobic swoje pierwsze hybrydy <3 nie moge sie doczekac wlasnorecznie robionych hybryd :D dzieki za podpowiedzi co do lakierow- najpeirw chce opanowac technike, a potem bede szalec z kolorami wzorami itd ;D
    • malinkowa22 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 26.08.16, 21:54
      A może ta oferta zestawów do hybryd www.biokur.pl/zestawy-hybrydowe-c-181.html Cię zainteresuje?
    • malinkowa22 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 27.08.16, 18:47
      Jeżeli chcesz sama robić sobie manicure hybrydowe to potrzebujesz lampy, trzech lakierów (baza, top i kolor) i wszystkie te dodatki - oliwki, polerki. Może ten link www.biokur.pl/zestawy-hybrydowe-c-181.html Cię zainteresuje?
    • kommmentator Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 12.10.16, 08:41
      Skoro wątek o paznokciach to zapraszam na mojego bloga :)
      www.dlapaznokci.pl/
    • girlnextdoor19 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 19.07.19, 21:05
      Może zestaw LOVE ME od Semi? Jest na niego akurat fajna promka :) A sama go mam i lampa sprawdza się świetnie, a w zestawie było wszystko, co potrzebne.
      • sani94 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 26.10.19, 21:46
        Polecam ! Też mam i jestem mega zadowolona :)
    • marionetka12 Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 06.03.20, 16:50
      Jak dla mnie Provocater - najlepszy. Ma niedrogie lakiery w porównaniu do semilaca czy neonail. Poza tym ich produkty są trwałe :)
    • winiakjoook Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 15.05.20, 16:38
      Kupuj osobno, tak najlepiej :) Ja sobie skompletowałam taki zestaw z provocatera, od patyczków, przez lampę, po lakierki :) Warto tak zrobić, zamiast kupować cały gotowy zestaw
    • winiakjoook Re: Szukam zestawu do robienia hybryd- jaki wybra 17.05.20, 22:57
      na stronę provocater looknij

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka