suzi110 26.01.09, 15:36 macie moze stronke z duzym sklepem ,hurtownia z akcesorjami do paznokci.zeby byly preparaty,lampy ,parafiniarki,frazjerki itd.dzieki z gory za odp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariaaa1 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 26.01.09, 17:20 ja mogę zaprosic tu : shop.all4nails.pl Odpowiedz Link
eda.wilczus Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 12.02.09, 21:28 eurofashion - tylko czasem ceny powalają ;) Odpowiedz Link
studioeuphoria Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 31.03.09, 19:03 Witam, zapraszam na stronę www.studio-euphoria.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
studioeuphoria Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 31.03.09, 19:16 studioeuphoria napisała: > Witam, zapraszam na stronę www.studio-euphoria.pl > > > > Pozdrawiam coś link nie zadziałał więc wklejak ponownie :) www.studio-euphoria.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
lollyjolly Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 03.11.09, 21:41 www.cosmeticsnails.eu/ Odpowiedz Link
stokrotka_pospolita Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 03.12.09, 16:56 bellis.pl Serdecznie zapraszam do hurtowni kosmetycznej www.bellis.pl, mamy bardzo szeroką i bogatą ofertę (kompleksowe zaopatrzenie salonów), a od 6 do 24 grudnia dajemy rabat 10% na absolutnie wszystko - rabat nie dotyczy serwisu Allegro, gdzie sprzedajemy jako www_bellis_pl Odpowiedz Link
kaya252 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 09.02.10, 21:32 www.eurofashion.pl tu kupisz mega profesjonalny sprzet od A-Z.jedynie lampy UV i frezarki (nie frazjerki) radze zakupic gdzie indziej bo tam ceny szok...jesli chodzi o polimery,żel,tipsy,pilniki - NIC z Allegro.nie ma wiekszego chłamu.jestem bardzo anty.pracuje w zawodzie 6 lat i troche mialam do czynienia, dlatego pozwalam sobie wypowiedziec sie.pozdrowionka Odpowiedz Link
2agnieszka_k Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 18.10.10, 16:35 Zapraszamy do sklepu internetowego www.new-nails.com/sklep lub do sklepu firmowego ul. Grzybowska 2/1 od pon.-pt. 9:00-17:00 Odpowiedz Link
kwiatufek Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 12.02.11, 21:55 ja kupuje tu: www.dobrarada.com.pl/ btw. po raz kolejny zlamalam "niezniszczalne" cążki... mozecie polecic jakiej furmy kupic?? wydam juz chocby 150zl i niech wreszcie wytrwaja chocby rok! Odpowiedz Link
groszekalle Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 29.03.11, 21:48 www.allepaznokcie-groszek.pl Odpowiedz Link
aneta_pazurki1 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 01.06.11, 12:36 polecam sklep internetowy www.konad.pl jest tam wszystko co potrzebne do stylizacji paznokci, a dodatkowo maja zestawy do metody stempelkowej ktora kocham-:))) www.konadnail.pl/metoda-konad Odpowiedz Link
aneta_pazurki1 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 22.06.11, 12:38 a teraz maja super promocje na zmywacze, bede chciala cos zamowic bo ceny sa ciekawe Odpowiedz Link
jarzebinka007 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 23.02.16, 13:35 To ja polecam sevonia.pl/Swarovski/59/kategoria_wielopoziomowa.aspx kupuję u nich ozdoby i kosmetyki do pielęgnacji paznokci Odpowiedz Link
overlords Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 08.11.17, 20:19 Jestem kosmetyczką i dość często kupuję u przedstawicieli handlowych. Chociaż ostatnio zrobiła się duża konkurencja i ceny w internecie są dużo niższe. Dlatego pilniki, żele, cążki i inne rzeczy kupuję przez internet. Szczególnie upodobałam sobie sklep z akcesoriami kosmetycznymi www.apekt.pl Może szata graficzna nie powala ale produkty mają sprawdzone Odpowiedz Link
overlords Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 08.11.17, 20:21 link się nie załączył, więc wklejam raz jeszcze: sklep internetowy z akcesoriami kosmetycznymi www.apekt.pl Odpowiedz Link
overlords Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 08.11.17, 20:29 overlords napisał: > link się nie załączył, więc wklejam raz jeszcze: > sklep internetowy z akcesoriami kosmetycznymi www.apekt.pl apekt.pl/ Odpowiedz Link
niunia040419832 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 25.10.18, 12:59 Nowosc na rynku rozwijajaca sie firma z akcesoriami do paznokci od ozdob po frezarki lampy i inne profesionalne akcesoria lakiery hybrydowe od 6 zl dla zarejestrowanych. Mozna sie zarejestrowac jako klient i kupowac w cenach niskich lub zarejestrowac sie jako konsultantka i zrabiac na tym bez zadnych zobowiazan i kupowania starterow. Teraz jest duzo dziewczyn ktore robia paznokcie i jest popyt na to. link jako klient meggy.pl/zarejestruj/i-b478e1b04a link jako konsultant meggy.pl/zarejestruj/a-b478e1b04a Odpowiedz Link
didiana636 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 23.01.19, 19:14 Zapraszam - www.mk-cosmetis.pl. Szeroki wybór. Odpowiedz Link
niunia040419832 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 18.03.19, 09:37 Jeżeli robisz paznokcie w domowym zaciszu sobie lub swoim klientkom to polecam stronę gdzie zarabiam i mam dla siebie za darmo lakiery i wszystkie akcesoria do paznokci mozna na tym zarabiac i jednoczesnie miec dla siebie lakiery są świetnej jakości zawsze klientki do mnie wracają i nabywam cały czas nowe klientki jeżeli jesteś zainteresowana zarabianiem na tym co lubisz to mozesz zarejestrować się jako konsultantka i niec z rekrutacji za darmo dla siebie co ci potrzebne lub zarejestrować się jako klientka i kupować z rabatami lakiery hybrydowe 8,90 link jako konsultantka b478e1b04a.claresa.pl/register/initial.html link jako klientka b478e1b04a.claresa.pl/shop.html Odpowiedz Link
juliamazurska555 Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 19.04.19, 11:28 Bardzo często kupuje na www.dobrarada.com.pl. Mają tak duży wybór lakierów i akcesoriów do paznokci że każda z Pań znajdzie coś czego potrzebuje. Maja tysiące produktów. Są tez ciekawe promocje i rabaty, także cenowo każdy będzie zadowolony bo patrząc na niektóre produkty z innych stron to różnica cenowa jest mega widoczna. Polecam to centrum kosmetyczne. Odpowiedz Link
wikukina Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 25.02.20, 23:10 Ładne i dobrej jakości akcesoria do paznokci kupuję w e-sklepie MO’s Beauty, mają fajną gamę produktów i rozsądne ceny. A zamówienia bardzo szybko są realizowane i do mnie trafiają :-) Odpowiedz Link
winiakjoook Re: duzy sklep internetowy z akcesoriami do paz 15.05.20, 16:44 Provocater sprawdź, tam mają wszystko ;) Odpowiedz Link