Dodaj do ulubionych

VECTRA internet = beznadzieja

IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.12.09, 18:04
NIE wiem jak wy ale ja jestem bardzo niezadowolona z usług internetowych
VECTRY
po prostu to masakra jakaś jest...ciągłe przerwy i brak internetu
po prostu w***wiją mnie konkretnie. w netii i tepsie nie było tego problemu:/
a tu ciągle coś i nikt nic z tym nie zrobi!!!!!!!!!!!!!szczerze odradzam VECTRĘ
może jak ktoś zacznie mówić na ten temat zrobią coś do chol e ry
Obserwuj wątek
    • Gość: mam Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.147.138.62.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.09, 18:20
      Ja w domu tez mam net z vectry i jestem bardzo zadowolony.smiga bez problemow.
    • Gość: xs Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.12.09, 18:54
      Ten internet z VECTRY to już od dłuższego czasu się muli a w weekend to lepiej
      nie włączać wcale bo szkoda czasu i prądu. Pozdrawiam.
      • Gość: Monia Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.12.09, 19:19
        Witam!u mnie działa bardzo dobrze.Pozdrawiam.
    • Gość: Dawid Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.12.09, 22:44
      Ja miałem z neti,neostrady teraz mam kablówke vectry i szczerze
      polecam!!!szybciej łączy , no i jakoś więcej i szybciej udaje mi się
      na niej pobierać
      • Gość: Michu Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.12.09, 23:31
        Fatalna jest jakość usług świadczonych przez nich i tyle, za kilka miesiecy
        koncze umowe i spadam od nich jak najdalej
        • Gość: buli Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.12.09, 13:12
          To może ciągnięcie po starych umowach 128, czy 256? Jak tak, to nie dziwne, że muli. Ja mam 1MG i śmiga pierwszorzędnie.
          • Gość: Ala Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.12.09, 13:56
            A może komputer masz zawalony .Ja mam neta z Vctry 2Mb i sobie chwale .
            • Gość: Gordon Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.09, 14:46
              posiadam neta z vectry 2mb i musze przyznac ze smiga
              pierwszorzednie.
              • Gość: syy Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.12.09, 20:57

hey. nie chodzi o predkosc tylko o dostepnosc...
                co jakis czas.... 5 - 6 -7 razy w tygodniu usluga jest niedostepna!!! wlanczam
                kompa neta nie ma! dzownie - no co zrobic...:D
                to jest jak woda w kranie! ma byc a nie moge polegac na Vectrze jako
                dostarczycielowi tej uyslugi...
                zrezygnowac...mhm... mam kablowke.. oka. nie mam tel. z siebi tp lub netia. wiec
                jeszcze przeplacac zeby abo.placic ze tel. ktory mi niepotrzebny.
                • Gość: WOLF Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.12.09, 21:24
                  miałem z Tp SA i chodził tragiczsnie z Vectry czsami jest super a czasami transfer skacze od 40kbit/s do 800 kbit/s i to strasznie denerwuje!!!! Zawsze do nich dzwonie i za jakiś czas jest ok.
                  • Gość: buli Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.12.09, 13:02
                    Przy problemach z dostępnością u mnie zwykle pomaga zresetowanie modemu, ale to nie często się zdarza, więc pewnie coś z kompem. Ja mam z vectry od ponad 2 lat neta i przez ten czas 2 razy nie było netu i to może przez godzinkę czy dwie, awaria była w całym mieście i netia wówczas też nie chodziła.
                    • Gość: Seba Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.12.09, 18:28
                      mam neta z vectry od 3 miesięcy i nie zdarzyło się nigdy aby coś
                      niegrało!polecam jak najbardziej!!
                      • Gość: :)) Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.09, 21:17
                        Ja mam internet z Netii i śmiga jak błyskawica, mam 8mb/s płacę 79zł
                        nie mam telefonu stacjonarnego ( bo w Netii żeby mieć net to nie
                        trzeba mieć tel. tak jak w TP )dodam tylko że przy tej opcji 8mb/s
                        netia ustawia uzytkownikowi maksymalną przepustowość więc działa
                        tyle ile pozwoli lini , ja mam do centrali jakiś kilometr i działa u
                        mnie 19 mb/s. Szczerze polecam , to jest pełen wypas.
                        • Gość: XxX Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.12.09, 02:03
                          Jest to temat o opiniach na team usługi dostępu do internetu świadczonej przez
                          Vectre. A Ty pewnie jako przedstawiciel handlowy reklamujesz usługi swojego
                          pracodawcy. Na tym polega wyrażanie opinii?? Czy może w każdy temat wciskasz
                          Netia to Netia tamto ....
                          Ja jako klient Vectry jest zadowolony z ich usługi dostępu do internetu
                          • Gość: Ula Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.12.09, 13:51
                            Netia to dopiero beznadzieja taka jak przedstawiciel ,który usiłuje wszędzie
                            gdzieś zabłysnąć PARANOJA
                            • Gość: :)) Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.09, 10:46
                              To płaćcie jak za zboże Vektrze i narzekajcie dalej BARANY!!!
                          • Gość: mm Re: VECTRA internet = beznadzieja IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.12.09, 11:03
                            a gdze znajde spis programow tvk swiecie?? bo oni chyba swojej storny nie maja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka