Dodaj do ulubionych

Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! ! ! !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 22:24
Zapraszamy do Angels w każdy piątek i sobote na nową wystrzałową dyskoteke. Wspaniali nowi DJ-e zagrają muzyke dla każdego! Wstęp: Panie FREE Panowie 5zł , MEGA PROMOCJE W BARZE TEGO JESZCZE NIE BYŁO ! ! ! ! ! Rozpoczynamy od godziny 20! ZAPRASZMY
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.147.19.57.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.10, 00:12
      ROZBIERANA?noto jestem.......

• Gość: Angels Disco Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 02:23
        Będą to dyskoteki, BEZ tańca GO-GO i bardzo dobra muzyką
        • Gość: andrzej Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.146.185.149.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.10, 09:50
          bardzo żle
    • Gość: soni90 Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.02.10, 10:05
      kto jest teraz wlaścicielem???
      • Gość: trewor Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 11:29
        Skoro napisali,ze dyskoteka bez tańca GO-GO to bez panienek... I chyba jest mało istotne kto jest właścicielem ważne,ze zapowiada sie nowe fajne miejsce to zabawy :D:D
        • Gość: JP Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.02.10, 11:51
          Nowe fajne miejsce powiem tak stare zepsute miejsce do którego nikt
          nie przyhodzi i nie przyjdzie marki tam nigdy nie było zadnej a
          teraz nie ma juz po prostu nic koniec tematu i te sztuczne
          rozbudzanie tematu nic nie da.
          • Gość: dj Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.02.10, 12:31
            Dyska może fajna bedzie ale to rejon slamsów .
            • Gość: tyle Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 12:45
              zważaj na słowa, bo tam mieszkają ludzie, którzy wojnę przeżyli.
              Slamsy są na obrzeżach dużych miast i wyglądają jak ogródki
              działkowe. Stare miasto to po prostu stare miasto. Niszczone jest
              przez burdele i dlatego nie mamy się czym tu pochwalić.
          • Gość: Świteź Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:48
            Stare może jest ale wystrój nowy :D Wreszcie bedzie gdzie chodzić bo Stokrotka to jest dopiero BUKWA :| Tigerek jest dla slumsów a Angels bedzie dla NORMALNYCH LUDZI :D:D:D Pozdro Angels
            • Gość: Mario Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.02.10, 16:19
              Znowu te durne porównania do Stokrotki!.Ten cały Angels disco będzie zamknięte zapewne tak szybko jak otwarte.O każdym interesie w tym miejscu wielu mówiło ((uhhh ahhh)a wszystko padało raz-raz z braku klientów.
            • Gość: anka Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.147.80.220.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.10, 16:32
              świteż nos masz ponad GŁÓWKĄ
              • Gość: nimka Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.10, 16:45
                A czy to ważne gdzie ta dyskoteka sie znajduje , Świecie małe wszedzie blisko i wszedzie nie jest zbyt dobrze i bezpiecznie . Przesada z porownywaniem Starego miasta do slumsow. Co do clubu , ludzi jak narazie tyle co nic, kazdy byc moze ma przyzwyczajenie ,ze to swoiscie nieprzyzwoity klub , ale to juz uleglo zmianie. Poki beda pustki , bedzie zla zabawa. Uwazam ze warto zaczac tam bywac, gdyz ceny sa konkurencyjne jak na pipidowke ,jaka jest Świecie . Wystroj ? Inne świeckie dyskoteki sie chowaja , wszystko nowiutkie, urzadzone ze stylem . Muzyka porownywalna ze Stokrotka itp. Niech tylko tlumy zaczna naplywac , wtedy club bedzie rozchwytywany :)
                • Gość: kozi bobek Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:56
                  Znowu właściciel Endżelsa se robi reklamę. No w sumie to tańsze od bilbordów...
                  Hie hie
                  • Gość: kama Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:04
                    Myśle że w Angels Club może być całkiem fajnie ;) z tego co wiem
                    muzyka jest świetna, wystrój tak samo ;) Tylko mało ludzi ;/ Wiec
                    ludzie ruszcie swoje tyłki i wbijajcie tam ;D Może być naprawde
                    super zabawa :P
                • Gość: puczka Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.10, 17:05
                  Club Angels to nic innego jak zwykła dyskoteka , normalna muzyka , wystruj
                  powalający . Stokrotka chowa się do tej dyskoteki , poza tym odbywaja się tam
                  różne koncerty . Moim zdaniem ludzie powinni sie przekonać do tej dyskoteki
                  ponieważ puki ludzie nie zaczną tam chodzic każdy bedzie miał opinie o tym
                  klubie nie zbyt dobra . Trzeba się przekonać samemu jak tam jest a nie słuchać
                  śmiesznych plotek . Pozdrawiam .
                  • Gość: GREGORY KING Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:56
                    Ludzie...założe się ,ze wiekszość z tych którzy piszą te głupoty ani razu nie było w tym lokalu albo chcieli wejsc ale...niepełnoletni. Szkoda,ze na forum ogólnodostępnym tak można oczerniac czyjąś prace i trud włożony w rozbujanie takiego interesu. Zastanówcie się i mam nadzieje,ze spotkamy się w najbliższy piątek na miejmy nadzieje najlepszej dyskotece w miescie :) Pzdr
                    • Gość: xxx Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: 81.219.95.* 17.02.10, 19:35
                      moga byc zlote sciany i klamki ale wszystko psuje okolica, nie zycze
                      zle nikomu ale tam nigdy nic nie bedzie mialo powodzenia...
                      • Gość: Judytka Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 19:44
                        To lepiej bawić sie w Tigerku czy wśród dzieci w Stokrotce?
                        • Gość: sandra Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.147.86.7.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.10, 20:06
                          Ja byłam 2razy w Angels jak panie tańczyły przy rurkach i to w ogóle
                          jako kobiecie (pełnoletniej, żeby nie było) mi nie przeszkadzało. Każdy
                          zarabia jak potrafi i lubi. To ich sprawa. A stereotypy, że niby nie
                          wypada chodzić do takich miejsc, to głupota totalna małych miast. A co
                          do dyskoteki teraz to jeszcze nie byłam, ale na pewno odwiedzę. Pomimo
                          dzielnicy to może być dobry klub. Jeśli tylko ludzie będą chcieli. No i
                          jeśli będzie selekcja przynajmniej wobec dzieci nie tak jak w Stoci.
                  • Gość: o ludzie! Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 22:56
                    Ortografia dzieciaku! Posiadanie słownika ortograficznego to nie
                    wstyd! Ja, jak nie wiem jak coś napisać to tam szukam.

Robisz im antyreklamę. Jak take tłuki tam chodzą, to ja mam ten klub
                    głęboko w ... poważaniu.
                • Gość: a tam Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 22:54
                  a mi zawsze będzie śmierdziało burdelem
                  • Gość: Plastuch Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 00:07
                    Jak sie w burdlu urodziłes to zawsze bedzie Ci smierdzialo :) pozdro smierdzielu
                    burdelowy!!!!!!
    • Gość: M... Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.10, 20:10
      MOŻE BYŁO TAK FAJNIE DOPÓKI GRAŁ ZAJEBISTY DJ. SEVERPRAS,ALE TERAZ DAJE 2
      MIESIĄCE I IMPREZA SIĘ SKOŃCZY:):):)
    • Gość: M... Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.10, 20:13
      IMPREZA BYŁA TAM FAJNA DOPÓKI GRAŁ SEVERPRAS,ALE TERAZ TO DAJĘ 2 MIECHY I PO
      IMPREZIE I LOKALU MACIE:):):)
      • Gość: Syrena CSW Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 00:03
        Te klawisz teraz to możesz w kasynie na stypach zagrać.
        • Gość: Anad Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:16
          Stwierdzam co następuje:
          BEDZIE DOBRA BIIIIIIIIIBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
          A tak na serio ludzie to jak zaczna przychodzic normalni mieszkańcy swiecia zeby sie pobawić to nawet okolica nie bedzie przeszkadzała! A z tego co wiem ochrona ma w przypadku "normalnych" i "nienormalnych" prowadzić selekcje! I od 18 :D
          • Gość: kreska nad zi Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:48
            No to dzieci z Chełmna się ucieszą, będą miały się gdzie miziać do starszych
            kolegów. Hia hia
    • Gość: Migotek Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:18
      Według mnie Angels to najlepszy lokal w Świeciu. Najlepszy wystrój, nie ma co ukrywać , bardzo dużo miejsca i standardowe ceny! Okolica zła...Akurat to jest najmniejszy problem bo Idziesz do konkretnego klubu a nie na meliniarską ulice.
      • Gość: ;O Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:02
        To nie jest meliniarska ulica. Jak na każdej ulicy, zdarzy się jakiś INNY
        mieszkaniec, ale z moich obserwacji wynika, że mieszkają tam tacy sami jak w
        innych miejscach Świecia.
        Obrażasz ludzi takim pisaniem.
        Tak się składa, że mam znajomych mieszkających przy Angels. Są to poczciwi
        ludzie. Na przeciwko Angelsa również mam znajomych i do melin nie należą.
        Trochę się zastanów nim oczernisz, ok?

• Gość: Migotek Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 16:14
          Nie miałem na myśli Tych poczciwych ludzi tam mieszkających ale cala reszte degeneratów i ćpunów ;/ a poza tym ten rejon słynie z nocnych wojaży naćpanych gó...arzy! Napewno beda chcieli wejsc do klubu ale skoro bedzie selekcja to nie maja tam wstępu miejmy nadzieje :)
      • pumaxxx Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! 31.03.10, 20:35
        tak?
    • Gość: miastowy ziomek Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 20:20
      Wiem jedno, że jak tam ludzie będa chodzili i sie rozkreci to bedzie jedna z
      lepszych dyskotek w świeciu jak za dawnego Sfinxa, duzo ludzi znam co tam
      chodzilo i kazdy ma super wspomnienia nie to co stokrotka kupa dzieci, nie
      obrazajac doroslych, i nie wazne gdzie ta dyskoteka lezy moze nawet przy rzecze
      lezec idziesz do klubu nie na ulice, wiec mysle ze trzeba dac sie klubowi
      rozkrecic i bedzie super. pozdrawiam wlasciciela co otworzyl dyskoteke, co
      wkoncu ludzie z calego miasta beda mieli gdzie sie bawic ;)
      • Gość: uau :D Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:14
        Powiem tak: Zarąbiście się cieszę! ;) I mam nadzieję, że ta selekcja to nie
        bujda na kółkach tak jak we większości klubów. Wręcz BŁAGAM o selekcję tak, żeby
        na imprezie bawili się tylko cywilizowani ludzie, a nie dzieci i melina. Oby
        Angels postawiło faktycznie na JAKOŚĆ a nie ILOŚĆ, bo klubów dla dzieci w
        okolicy jest sporo i nie potrzeba kolejnego...
        • Gość: paula Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:25
          Taaaaa...chciałabym widzieć tą selekcję...Będzie tak jak w
          sfinxie...Naćpana melina i młodzież ze specjalnej.
          • Gość: Łomek Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.02.10, 12:55
            To racja.Znowu Ci naćpani będą mieli gdzie sobie porządzić bo do Stokrotki to raczej nie chodzili a w Tigerze takich też nie chcą wpuszczać.
            • Gość: JAZDAAA!!! Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:00
              AAAAAA!!!! Dzis dobra biba xD... juz czekam na wieczor. Mam nadzieje ze
              bedzie milo. Ludzie przjdzcie to rozkrecimy tą budę :)
              • Gość: kar Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: 109.243.12.* 19.02.10, 14:01
                ja wpadnę na pewno ;);)
              • Gość: daj sobie luz Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 14:17
                zakładassz wątek, potem sobie na niego odpowiadasz... daj se już
                luz, bo tylko zniechęcasz
              • Gość: uau Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 15:12
                Liczę na "recenzje" tych, co byli i widzieli :)
                Jak będziecie "rozkręcać imprezę" to nie zapomnijcie napisać jutro wrażeń ;DD
                • Gość: Pamcia Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.02.10, 15:23
                  Będę wracać w nocy to wejdę się wysikać:)))
                  • Gość: ryś Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.146.189.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.10, 15:59
                    są prochy to idę
                    • Gość: Drug Quinn Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.02.10, 16:01
                      Będzie mąka pszenna i herbata indyjska!
          • Gość: bbb Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: 188.33.208.* 19.02.10, 16:56
            Nie bedzie naćpanej meliny ze specjalnej bo nie zostaniesz wpuszczona ;) proste...
            • Gość: Jp Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.02.10, 17:28
              Za tą reklame pod Andrzejem bije brawo takie chamstwo heee ale
              dobrze tego człowieka bardziej nie lubie
              • Gość: andrzej Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.146.191.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.10, 17:46
                jaka reklama każdy lubi to co lubi
                • Gość: megi Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 10:59
                  A KTO JEST TERAZ WLASCICIELEM ANGELS CLUB ???

NADAL MARIUSZ G.>??????????????????/
                  • Gość: mietas taxiarz Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:20
                    kto był wczoraj i idzie dzisiaj? jakie opinie??
                    • Gość: uau Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 14:08
                      właśnie! ja też czekam na opinie xD
                      • adam69swiecie Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! 20.02.10, 14:20
                        Osoby które go odwiedziły nie będą miały powodów do narzekań.
                    • adam69swiecie Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! 20.02.10, 14:13
                      Byłem wczoraj idę dzisiaj.Wrażenia są pozytywne tylko szkoda ,że nie ma tancerek
                      go-go.
                      • Gość: Roman Kolaska Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.02.10, 14:34
                        Hahahaha- jeśli tęsknisz za tancerkami tzn.że byle dyskoteka Ci sie spodoba.
                        • Gość: słodki romeo Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 14:56
                          Ja sie dzisiaj tam wybieram ze znajomymi takze nasza 10 bedzie :D:D:D pozdrawiam
    • Gość: roman Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.146.130.232.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.02.10, 15:15
      prawda godz 23:00 przeciąg dwie ręce starczą żeby policzyć
      poprostu wszedłem i w miasto czyli kręgelnia
      • Gość: ct Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 16:10
        wszystkie wypowiedzi z neoplus.adsl to jedna i ta sama osoba heee ktos z angels
        • Gość: POMYŚL Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: 188.33.4.* 20.02.10, 18:43
          Jako,ze jestes osobą myślącą powinieneś wiedzieć,ze tam wyświetla sie nazwa dostawcy usługi! Zobacz co sie wyswietla u mnie...neostrada adsl a czy jestem z Angels?? NIE!!! Ponad polowa polski ma neostrada adsl ;/;/ POMYŚL! ! ! ! !
    • Gość: aga Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.147.232.101.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.02.10, 19:50
      ale obrona każdy ma wybór
      • Gość: OPINIA! ! ! Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: 94.254.146.* 21.02.10, 13:20
        Byłem w Sobotę i powiem tak...Dyskoteka super! Muzyka OK! Ceny takie jak wszedzie! Wystrój wspaniały! ALe dlaczego do cholery tak mało ludzi?? Nie mogą sie przekonać??!! Nie było tańca ani panienek , w koncu to normalna dyskoteka! Ludzie naprawde bylo nieźle POLECAM! Przynajmniej średnia wieku byla ponad 20 a nie jak w innych lokalach 16 ;|
        • Gość: misia Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 13:53
          Zgadzam się też byłam w sobote faktycznie ludzi bardzo mało jak
          weszłam to się zdziwiłam.... Wystrój ok i rzeczywiście nie widziałam
          młodzieży w wieku 16 lat, ale szczerze to się nie wybawiłam zbyt
          mało ludzi ale ogólnie jest tam miło i muzyka też niezła...
          Pozdrawiam
          • Gość: opinia Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.147.213.230.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.02.10, 14:25
            ŁADNA OPINIA PANIE BARMANIE DOBRY Z CIEBIE SZEF ALE PISANIE POZOSTAW
            INNYM
            • Gość: wojtus Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.02.10, 15:28
              NO JO A CZY TANIEC GOOGO JEST NADAL? JESLI NIE TO NEI IDE TAM HIHI
        • Gość: kol Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 15:54
          Świetnie, ale wolę wybywać na imprezy do Bydgoszczy lub do Torunia.
          Nie wierzę już w Świecie. To martwe miasto. Lokale świeckie oferują
          nędzną muzykę. Inne miasta mają np. wieczory tematyczne, np. muzyka
          lat 70-tych, kiedy indziej 80-tych, czasem jest to określony rodzaj
          muzyki, np. rock'n'roll itp. Tego właśnie u nas brak. Lokal powinien
          być otwarty na wszystkich, nie tylko na dyskusiów i panienki chętne
          za drinka. Poczekam na więcej opinii i może się przekonam i wskoczę
          kiedyś. Choć na dzień dzisiejszy ten lokal kojarzy mi się z burdelem
          niestety.
          • adam69swiecie Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! 21.02.10, 16:51
            Hm,burdel.Ja już żyje 40 lat i trochę ale o tym,że w naszym mieście był
            kiedykolwiek burdel to słysze 1 raz.
            • Gość: heh Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 18:14
              ja żyję tyle samo lat i słyszałem o co najmniej trzech burdelach w
              Świeciu, skąd zapraszaliśmy nawet panny na kawalerski
            • Gość: autor Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: 83.238.16.* 21.02.10, 18:15
              to mało wiesz miszczu
              • Gość: aga Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.146.132.197.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.02.10, 19:52
                ziomy ale problem
            • Gość: hahaha Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 22:18
              adam nic nie wie tylko korzysta
              • Gość: ;) Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 00:20
                adam69 to właściciel klubu, jeszcze się nie połapaliście?
                zwróćcie uwagę, jak za każdym razem gdy ktoś źle pisze na angelsa lub zarzuca,
                ze był/jest tam nierząd(burdel) - zawsze temu zaprzecza;)
                ciekawe, co?
                hihi
                • adam69swiecie Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! 22.02.10, 11:16
                  Burdelach pracują dziewki(zwane potocznie ku...mi), a burdel musi spełniać wiele warunków jak np.właściciel powinien się z takiego lokalu utrzymywać i powinien nakłaniać dziewczyny do uprawiania nierządu.A o ile wiem w Polsce karalne jest czerpanie korzyści materialnych z niewolnictwa.W ŚWIECIU JAK I W POLSCE nie ma burdeli są tylko agencje towarzyskie.A co dręczącego cie problemu czy jestem właścicielem to twoje informacje są "grubo przesadzone".Moja rada zmień informatora ,bo ten cie "robi w jajo".
                  • Gość: oj adam adam Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 12:00
                    adam nie wie, że nie ma różnicy między burdelem, w którym pracują
                    prostytutki, czyli te, co dają d... za kasę a agencją towarzyską, w
                    której pracują prostytutki, czyli te, co dają d... za kasę.
                    • Gość: tomek Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 13:20
                      Bylem w sobote w Angels i wrazenia bardzo pozytywne, bardzo fajna
                      muzyka, co tydzien goscinnie graja rozni dj-e, ceny przystepne, wystroj
                      zdecydowanie najlepszy wsrod swieckich lokali, obsluga mila, srednia
                      wieku powyzej 20 lat. Naprawde bardzo fajne miejsce, szkoda ze tak malo
                      ludzi bylo ale jeszcze sie pewnie rozkreci.
                      • Gość: jola Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.147.66.93.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.02.10, 14:34
                        ja siedziałam w aucie na parkingu z moim chłopakiem po schodach
                        wchodziły dwie małolaty siedemnastki i starszy łepek weszli do
                        środka WIDZIAŁAM
                        • Gość: do adama-właścicie Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 15:34
                          Nie muszę mieć informatorów, by wiedzieć, ze ty to ty.
                          Wystarczy prześledzić twoje wypowiedzi oraz kiedy sie udzielasz.
                          Zawsze, gdy ktoś posądza angels, o tajną prostytucję.

Twoje zaprzeczanie , ze tam nigdy nie było burdelu i nie ma, jeszcze bardziej
                          ciebie wkopuje w wyżej wymienione stanowisko ;)

Twoje zaprzeczanie, ze tam nie ma burdelu również nic nie da.

Ci co wiedzą, to wiedzą. Nieoficjalnie, jak sprawa się miała.
                          Ale nikt nic nie wie, oficjalnie;)

Pozdrawiam adama;)

PS. Chyba miałeś za drogie te usługi bo szybko upadło. Łapczywość się nie opłaciła;)
                          • adam69swiecie Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! 22.02.10, 18:38
                            Pisałem dużymi literami i powtarzam W ŚWIECIU JAK I W POLSCE burdele nie istnieją,a co do mojego "domniemanego" szefostwa stwierdzam jesfem właścicielem 5 kasyn,10 agencji towarzyskich,8masarni,49 firm budowlanych,6stadnin, 3 hoteli,Mam,a już nie wiem co ja jeszcze mam,ach i najważniejsze mam 5 złotych na piwo.
                            • Gość: Koli Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.02.10, 18:44
                              Skasować ten temat bo durnoty są tu wypisywane!!!
                              • Gość: EDZIA Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 19:58
                                wlasciciel siedzi w pace ;D
                                ALE jak sadza ci nizej na bank pod pacha ma lapka ;DDD
                                • Gość: aśka Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.146.87.122.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 01:39
                                  to jest chore
                                  • Gość: SSS Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: 77.245.242.* 23.02.10, 12:02
                                    WY JESTEŚCIE WSZYSCY CHORZY:)
                                    DAJCIE SIĘ LECZYĆ,TERAZ KIEDY ZMIENIŁ SIĘ DJ WYCIĄGACIE JAKIEŚ DZIWNE RZECZY A DLACZEGO WCZEŚNIEJ NIKT NIE PODJĄ ŻADNEGO TEMATU?JEDEN DRUGIEMU NA PRZEKÓR PISZE A PO CO??
                                    LEPIEJ ZAJMIJCIE SIĘ SZUKANIEM LUDZI,ŻEBY KTOŚ PRZYSZEDŁ A NIE DEBILIZMY NA FORUM WYPISUJECIE:)
                                    NA MOJE TEN CLUB NIGDY NIE FUNKCJONOWAŁ I NIE BĘDZIE DOPÓKI NIE ZACZNIECIE PROMOWAĆ GO:)
                                    BO TAKIMI DEBILNYMI WPISAMI TYLKO LUDZI ZNIECHĘCACIE.
                                    POWODZENIA W DALSZYM TOKU MYŚLENIA I PROMOWANIA LOKALU:):):)
                            • Gość: do adasia Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 13:29
                              tak adasiu, burdele nie istnieją, bo burdel to nie jest miejsce,
                              gdzie pracują prostytutki tylko rodzaj bułki pszennej a ty nie
                              jesteś człowiekiem tylko rodzajem organizmu żywego, który rozwija
                              się na Marsie... człowieku o czym ty piszesz? Słowo burdel, mimo, że
                              oznacza ono rodzaj polany lub osiedla w niektórych miastach
                              górskich, używane jest u nas powszechnie jako synonim domu schadzek,
                              agencji towarzyskich itd. Pomyśl, zanim napiszesz.
                              • Gość: uau :D Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 17:42
                                Ludzie, ile Wy macie lat..?
                                Widzicie temat?
                                Macie wypowiadać się na tematy z cyklu "jak jest w klubie angels". Nie "Kim jest
                                Adam?" albo "Czy w Polsce są burdele". Z drugiej strony ktoś kto pisał o
                                PROMOWANIU KLUBU też grubo przesadził... Nie wszyscy mają promować...Piszcie
                                patrząc REALNIE ;)
    • Gość: ziomek Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:08
      trzode robicie zamiast sie wypowiadac jak jest w Angels Club, co za pajace!
      • Gość: fe chcecie wiedzieć jak to przyjdźcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:10
        ten temat jest założony wyłącznie po to, żeby prowokować do dyskusji
        i opluwania
        • Gość: Majster Re: chcecie wiedzieć jak to przyjdźcie IP: 94.254.205.* 23.02.10, 22:43
          Ogólnie to jesteś pajacem i cala reszta wyzwających i opluwających klub Angels! Jak zobaczyles pierwszy wpis w tym wątku zalożony byl min. w celu reklamy i zachęcenia ludzi do odwiedzania DYSKOTEKI zaznaczam DYSKOTEKI. I naprawde dajcie sobie luz z tym pisaniem glupot na temat tego klubu bo to jest zalosne ;/
          • Gość: fe napisał autor tego wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 23:37
            pajacem to ty jesteś baranie, jak nie chcesz, żeby srali tu na twój
            klubik to przestań o nim ciągle tu pisać! Dobry lokal broni się sam,
            nie trzeba reklamować, bo ludzie chcą przychodzić. Ty nie potrafisz
            tego "czegoś" stworzyć i tylko obrażasz.
            • Gość: Majster Re: napisał autor tego wątku IP: 188.33.143.* 24.02.10, 08:39
              A kto powiedział ,ze ja jestem włascicielem ?? ;/;/ NAJDALEJ mi do tego ;| takze... heh uspokuj babola ziomus
              • Gość: hahahahahahaha Re: napisał autor tego wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 10:44
                "uspokuj"? A co to znaczy, bo nie ma takiego słowa w słowniku
                polskim. Jesteś bezmózgiem, bo tylko tępoty nie używają słownika
                ortograficznego, gdy nie wiedzą jak napisać słowo po polsku.
                Poza tym piszesz bardzo podobnie do właściciela i tego "adama",
                który nie wie, że burdel jest synonimem agencji towarzyskiej.
                Żałosny jesteś w tym wszystkim. Nie dziwię się, że ludzie nie chcą
                odwiedzać tego klubu. Można narazić się na wszechogreaniającą tam
                głupotę.
                • Gość: 666 Re: napisał autor tego wątku IP: 109.243.238.* 24.02.10, 11:05
                  haha ;) dobry jesteś ziomuś :| Panie słownik co znaczy "wszechogreaniającą" ?? i skad Pan wiesz,ze akurat te dane posty napisał właściciel klubu? A tak na marginesie to na jaki Ch** ciągniesz ten debilny temat? ;/;/ Popatrzcie partaki jaki był na początku cel zakładającego ten wątek...Bo to Polska,bo to Świecie ;/;/
                  • Gość: konjo Re: napisał autor tego wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 19:58
                    dziwię się, dlaczego tak mało osób odwiedza ten klub, a stokrotka zawsze
                    pełna...to chyba kwestia przyzwyczajenia, albo co gorsza, kiepski gust
                    świeciaków. Odwiedziłem ostatnio Angels-Club, pomimo tych oszczerstw i jestem
                    bardzo zadowolony. Bardzo podoba mi się wystrój, muzyka, a co najważniejsze, nie
                    ma małolatów, ćpunów i meliny, czego nie mogę powiedzieć o słynnej stoci, czy
                    tigerze. Ktoś wam oferuje nowe miejsce do zabawy, a wy z góry jesteście na nie.
                    Mam wrażenie, że chyba przez niechęć do właściciela, bo sam lokal jest świetny.
                    Poza tym jestem ciekaw kto robił tam wystrój, bo szczerze wątpię, że właściciel
                    sam zaaranżował tak gustowne wnętrze.
                    • Gość: xxx Re: napisał autor tego wątku IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 21:33
                      przez ta lokalizacje nigdy tam nic nie przejdzie... jakby było to w
                      centrum marianek lub kosciuszek wtedy moze tak, inaczej zawsze będą tam
                      pustki!
                      • Gość: sław Re: napisał autor tego wątku IP: *.147.22.36.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.10, 23:47
                        ratunku znowu te pierdoły było gogo to szata została jedyna zaleta
                        tego klubu
                        • Gość: z Gdańska Żałośni Świecianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 00:19
                          a cóż za atrakcje masz w innych świeckich klubach, że szata to jedyna zaleta? w
                          innych nawet tej szaty nie ma!!! Prl-owskie firanki w oknach u Andrzeja,
                          pszczółka maja górą!!! miejsce nie odpowiada, hmmm no cóż, rozumiem w Gdańsku,
                          Toruniu, czy Bydgoszczy takie problemy...ale w Świeciu?!!!!!!To są właśnie
                          małomiasteczkowe przyzwyczajenia i zaściankowość. Grunt, żeby zgnoić co
                          nowe!!!!Jak się nie podoba to do Bydzi...jeśli masz kasę
                          • Gość: waldek Re: Żałośni Świecianie IP: *.147.5.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.10, 10:44
                            widać dawno świecia nie widział GDAŃSZCZANIN
    • Gość: czarna mamba Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 15:11
      cieszę się, że powstała nowa dyskoteka w Świeciu. Zawsze lepiej, jeśli ma się w
      czym wybierać i nie pozostaje jedynie stokrotka. Owszem, chodziłam do stokrotki
      jak miałam naście lat, ale to było 10 lat temu. Teraz, odwiedzając rodzinne
      Świecie, w końcu jest jakiś wybór. Na pogaduchy z koleżanką lub na randkę do
      Cafe Kultura, na spotkanie ze znajomymi Sowa, a na piątkowo-sobotnie imprezy
      Angels-Club. Jak dla mnie te 3 lokale są najlepsze. Każdy niech więc chodzi tam,
      gdzie mu pasuje.
      • Gość: prawda Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.146.252.95.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.10, 15:29
        stara już jesteś,siedż w domu ,czas na becikowe
        • Gość: Angels Disco Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 16:30
          26.02 Piątek w klimacie muzyki HOUSE! ! ! Niezwykłe przeżycia podczas zabawy przy wyszukanej muzyce HOUSE gwarantowane tylko w KLUBIE ANGELS! ! ! ZAPRASZAMY 26.02 HOUSE FRIDAY ! ! ! R`n`B
          • Gość: Angels Disco Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 16:30
            Zapraszamy wszystkich co piątek & sobotę na najlepszą DYSKOTEKE w mieście !! !! Bez pokazów tańca GO-GO!!! MEGA PROMOCJE W BARZE! ! ! ! Najlepsza muzyka i niepowtarzalna atmosfera! ! ! ! ZAPRASZAMY
        • Gość: czarna mamba Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 17:10
          "prawda"...jeżeli ty w wieku 27 lat planujesz siedzieć w domu i robić dzieci,
          żeby dostać becikowe, to współczuję
          • Gość: Dorota Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.10, 06:33
            Stokrotka jest jaka jest, grają co grają ale jak tam pójdę wiem że zawsze znajdę
            znajomych. A gdzie indziej to co? Mam tańczyć do lustra? Oczywiście że pójdę tam
            gdzie coś się dzieje...
            • Gość: agata Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 19:26
              czy bedzie jakas impreza z okazji dnia kobiet?
              • Gość: do Doroty Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 00:48
                Dorota nie każdy ma 15 lat jak ty...
                • Gość: magda Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 01:19
                  ja ostatnio byłam i się świetnie bawiłam :)
                  • Gość: Rominado Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.03.10, 06:38
                    Można iść komuś siedzenie nagrzać bo może ktoś wejdzie się załatwić:P
                    • Gość: xxx Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:39
                      Byłam wczoraj w tym klubie. Powiem tyle... że szału nie ma.
                      Wyszłam po 30min. Ale potańczyłam trochę. Północ na zegarku a tam około 15-20
                      osób ;p Wystrój, pomimo tego że tak go chwalicie nie jest za ciekawy. Co mają
                      oznaczać te duże sofy a przy nich stolik zaledwie na jedną osobę? Nawet drinka
                      strach postawić bo może spać. Muzyka też raczej do kitu. Nie wiadomo jak
                      tańczyć. Podjechałam potem pod stocie a tam... aż nogi same rwały się do tańca.
                      Tylko że w stoci nie ma nawet jak tańczyć bo za dużo ludzi ;p Dlatego dobrze by
                      było gdyby chociaż część poszła na Angels Klubu. ;) Bo mimo wszystko zachęcam.
                      • Gość: phi Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 18:32
                        ale kto ci pójdzie do byłego domu schadzek?
                        • Gość: Mięcho Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: 109.243.78.* 07.03.10, 23:18
                          A co to jest wg Ciebie dom schadzek?? :| Jest tam teraz dyskoteka i chyba to sie liczy prawda? Też byłem w Sobote i jest OK. Wole tam teraz zawitać niż do Pe**ła :) Polecam
                          • Gość: lacky Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 01:26
                            a ja zawsze wyrywam tanie laski w stoci, za fajkę rozkładają nogi :) zdzirki :D
                            a niby to nie burdel, hehehehehhe, kwestia nazwy i ceny. Jak dla mnie stokrotka
                            to tani burdel, z którego korezystam, jak dają
                            • Gość: kawa Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.03.10, 07:23
                              Taaaa dyska to wielka pomyłka!To do 0,5 czarnej więcej ludzi chodziło.
                  • Gość: aba Re: Dyskoteka w Angels Każdy Piątek & Sobota ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 21:26
                    No ja tez słyszałem, że niezłe imprezy tam kręcą:)
    • Gość: Angels Disco 26-27.04 DJ Padre (Olsztyn) IP: 109.243.32.* 22.03.10, 14:02
      DJ PADRE (Olsztyn) Zaprezentuje muzyke, która nakręca imprezy w najlepszych klubach w Polsce , min. w Klubie ANGELS ! ! ! 26-27.03 ZAPRASZAMY

DRINKI DO 22:00 ZA DARMO ! ! ! ! ! ! !
      • Gość: Winoman Re: 26-27.04 DJ Padre (Olsztyn) IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.03.10, 21:45
        Chłopaki z miasta zapewne by sie wybrali na lepszy trunek jeżeli do 22 drniki za darmo!
        • Gość: angels Re: 26-27.04 DJ Padre (Olsztyn) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 16:28
          drinki za darmo sa od 22:00 do 23:00 a nie do 22;00 a chlopaki z miasta
          moze i by sie wybrali na lepszy trunek tylko pytanie czy uda im sie
          wejsc do srodka przypominam ze w klubie obowiazuje selekcja i nie
          kazdemu uda sie wejsc do srodka
          • Gość: mili Re: 26-27.04 DJ Padre (Olsztyn) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:06
            acha... selekcja...ciekawe...to kogo się niby tam nie wpuszcza??? nie wiem czy
            jest wybór skoro tam przychodzi około 20 osób, a kogo macie na myśli pisząc
            chłopaki z miasta

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka