luzak83 02.03.04, 23:09 mam maly pomysl na gre moze to troche pobudzi forum. sa jacys ochotnicy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autowidol Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 02.03.04, 23:23 Ja by zagrał! Tylko najpierw muszę wiedzieć w co! Odpowiedz Link Zgłoś
autowidol Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 02.03.04, 23:26 No i żeby nie było wygadywania jak kogoś ogram i puszczę z torbami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 21:22 Mogę się nawet dać puścić z torbami, Ale zgodnie z jakimiś zasadami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 03.03.04, 21:51 wszystko wyjasnie po weekandzie tylko zbiore zgloszenia to bedzie gra slowna........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 06:58 No to poczekamy Zanim zagramy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 08.03.04, 22:35 chodzi o to aby ukladac zdania tylko ze kazdy daje po jednym slowie i dajemy je pokoleji jestem ciekaw jakie zdanka nam wyjda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 07:46 Zaczynam :))) Wśród... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 09:27 :-) Wśród...rozpędzonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imadlo Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: 193.19.104.* 09.03.04, 10:00 wśród rozpedzonych imadeł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:45 Wśród rozpedzonych imadeł z Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 09.03.04, 21:52 Dlaczego zaniechaliście ciekawej GRY? Czyżby "minetyu" miał tak wielki wpływ na odwagę reszty?? Wśród rozpedzonych imadeł ze ściśniętymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 21:50 Wśród rozpedzonych imadeł z miasta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:22 Wpisaliśmy równocześnie :) Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 09.03.04, 23:21 Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 07:30 Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka ... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 10.03.04, 09:54 hehe... Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 15:52 Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:49 ;-))) Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:50 Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:53 ;-)) Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:54 ;-))) Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 20:45 nie mogłam wysłac postu a później się okazało że jest ich aż tyle....nie było to zamierzone Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 10.03.04, 22:53 Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 07:52 Wśród rozpedzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 11.03.04, 19:30 (:))) myślałam o galaktyce) Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laluś Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 11.03.04, 21:13 Maszerowali chłopcy przez zielony las. Napotkali dziewczę jeden na nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laluś-Goguś Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:28 Maszerowali chłopcy przez zielony las. Napotkali dziewczę jeden na nią wielonikowiec chciał wleźć bo nie dostał od swojej w chałupie jeść! Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 11.03.04, 22:48 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)))) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 00:05 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale > nie centrum kuchenne otchłani.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 06:50 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)))) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 11:02 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i ... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 12.03.04, 13:44 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 14:20 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 13.03.04, 09:42 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 13:41 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 14:21 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:05 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:16 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:21 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 21:10 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 08:46 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi ... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 14.03.04, 10:28 /piszesz o fladze mniejszości, tej z sejmu??/ abstrakcyjnie to zdanie sie zapowiada heheheheheh pzdr Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 10:57 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 11:38 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wsciekłych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 11:44 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 12:41 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 13:56 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą : straszne , okropne , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 16:02 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży > ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą : straszne , okropne, wynaturzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 16:38 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą : straszne , okropne, wynaturzone, zmutowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 16:40 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą : straszne , okropne, wynaturzone, zmutowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 16:40 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą : straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 21:59 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą : straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. Zastanówmy się Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 15.03.04, 22:40 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą : straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. Zastanówmy się chociaz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 23:12 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą : straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. > Zastanówmy się chociaż przez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 08:12 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. Zastanówmy się chociaż przez ułamek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: 80.49.140.* 16.03.04, 09:13 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekły ch symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. Zastanówmy się chociaż przez ułamek części... Uważam że wpisanie przez SAT dwóch słów: "zastanówmy się" jest niezgodne z zasadami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 09:47 Masz rację. usuń je :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 15:13 Ok..nie usuwajcie wyrazu, ja odpadam z GRY ! I przepraszam za złamanie reguły :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)))) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:15 No dobra nie łam wiecej SAT i przyłącz sie do gry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:14 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekły ch symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 20:43 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej... Przepraszam że narobiłem zamieszania, uważam że powinny być za to jakieś minusowe punkty. Gdzie jest Luzak orgtanizator gry? powinien określić jakąś punktację :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 20:54 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie.. Jest OK Muminek! Troche tylko wybiłeś mnie z toku myślenia przy tym tekście :-D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 17.03.04, 21:37 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,ale > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo. > Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i ... ja tylko w kwestii formalnej, czy nie nalezy przestrzegac reguł gramatycznych? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 17.03.04, 22:39 piszemy zgodnie z wszystkimi regulami polszczyzny kto nie wie zapraszam do encyklopedii pod moim wydawnictwem hihih a czy punktacja jest taka wazna chodzi przeciez o zabawe........... Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 23:09 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 13:17 wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 16:25 mała poprawka - dunder musisz to dopisać do całego tekstu :-) Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 21:54 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 22:54 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie > centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 23:00 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 18.03.04, 23:19 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 23:23 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie > centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > oczyma udąjacymi... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 18.03.04, 23:25 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie > > > centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > > oczyma udąjacymi ze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 00:17 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi że są.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 08:01 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z > rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > niepotrzebnie oczyma udającymi że są jakby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 10:42 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 12:42 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z > rubieży,nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 12:46 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 14:01 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 14:10 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś... -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 14:45 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 23:27 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed > czymś spłoszone albo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 23:41 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone albo lekko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 00:11 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed > czymś spłoszone albo lekko zawstydzone... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 08:25 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone albo lekko zawstydzone znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)))) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 11:47 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > > > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > > > > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > > > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone albo lekko zawstydzone znowu z... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 13:25 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 14:56 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę > przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:55 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę > > przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskryw > aną, krzyczącą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 16:45 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > > > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > > > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzon > e > > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wiecznośc > i > > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza > > > niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę > > > > przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nie > skryw > > aną, krzyczącą żałośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 17:00 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 17:33 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma > udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo l > ekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 19:24 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 19:39 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma > > udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo > lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:25 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak Poleć ten adres swoim znajomym | Ustaw ten serwis jako Stro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:54 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, > albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze tak cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 21:27 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 21:38 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 22:08 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą > żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 20.03.04, 22:36 > > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży > , > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczą > cą > > żałośnie PRECZ! > > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 22:40 > > > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z ru > bieży > > , > > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > > > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > > > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzon > e > > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wiecznośc > i > > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzeb > nie > > > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > > > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, kr > zyczą > > cą > > > żałośnie PRECZ! > > > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 22:45 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą > żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 12:27 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, > > powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej > > czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczą > cą > > żałośnie PRECZ! > > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 17:33 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 18:06 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociewiak Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 18:57 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie > centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma > udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo > lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór > anioł, który nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 19:02 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 19:06 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 19:23 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się ... > Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 21.03.04, 19:33 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 19:56 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 20:20 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie > centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma > udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo > lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór > anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 20:28 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 20:48 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< 21.03.04, 21:40 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 21:42 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie > centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma > udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo > lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór > anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)))) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 21:44 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, a bo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablica ;-) Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 21:46 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, a bo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia, do... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 07:35 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 08:20 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie > centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, > albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie > PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór > > anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 11:54 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 12:09 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej aż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:17 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą > żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem > łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z > eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej aż do... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 16:32 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 17:40 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą > żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem > łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z > eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 19:55 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 20:54 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą > żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem > łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z > eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu > kiedy niemożliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 07:00 > > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży > , > > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie > > oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś > > spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczą > cą > > żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem > > łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z > > eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu > > kiedy niemożliwie wyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 07:32 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły diabelskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 11:39 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły diabelskie surmy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 13:00 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma > > udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo > lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Al > e > nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, > który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty > > świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły > diabelskie surmy albowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 16:45 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły diabelskie surmy albowiem nikt ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 17:46 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zast > anówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i o > dwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zas > łonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z z > azdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, > > który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty > świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły diabelsk > ie surmy albowiem nikt nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 19:01 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły diabelskie surmy albowiem nikt nigdy nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 19:15 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły diabelskie surmy albowiem nikt nigdy nie widział ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 20:55 > Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, > nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego > wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością > wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone > człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności > zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma > udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo > lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! > Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, > który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty > świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły > diabelskie surmy albowiem nikt nigdy nie widział upojonego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: GRA<GRA<GRA<GRA<GRA<GRA< IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 22:12 Wśród rozpędzonych imadeł z miasta wielkich jak kromka odkrojona z rubieży, nie centrum kuchenne otchłani czarnej i mokrej od gwiezdnego, powikłanego wszechświata, jesteśmy kowadłem i młotem z flagi wiecznej czerwonością wściekłych symbolizującą: straszne , okropne, wynaturzone człowieczeństwo.Zastanówmy się chociaż przez ułamek części, wieczności zapomnianej bezpowrotnie i odwrotnie niż wszystko co rusza niepotrzebnie oczyma udającymi, że są jakby zasłonięte chociaż trochę przed czymś spłoszone, albo lekko zawstydzone, znowu z zazdrością nieskrywaną, krzyczącą żałośnie PRECZ! Ale nie zawsze tak cicho i bezszelestnie spada z trzaskiem łamanych piór anioł, który nie nauczył się latać, bo zaglądał do butelki z eliksirem życia do utraty świadomości nieziemskiej, aż do chwili, momentu kiedy niemożliwie wyły diabelskie surmy albowiem nikt nigdy nie widział upojonego anioła .. Odpowiedz Link Zgłoś