Dodaj do ulubionych

kebab-galeria marianki.

IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 19:18
Co sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: kebab-galeria marianki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 19:24
      dzisiaj jak przechodziłam obok galerii, to widziałam jak pracownica kucała przy wejściu i paliła papierosa ... no dobra ... każdy ma jakieś potrzeby, ale to mało zachęcające przy wejściu
      • Gość: gosc Re: kebab-galeria marianki. IP: 83.238.156.* 24.08.10, 22:02
        Kebap na samym początku i już porażka.A dlatego że pracuje tam znowu ta słynna
        pani Agnieszka R.
        • Gość: mala Re: kebab-galeria marianki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 20:20
          dzis jadlam porazka bardzo male........... sa lepsze w swieciu i
          obsluga do kitu ........ nie polece nikomu wrecz przeciwnie :)
          • Gość: ala Re: kebab-galeria marianki. IP: 94.141.149.* 25.08.10, 20:24
            Co to za Agnieszka R.???
      • Gość: zygi Re: kebab-galeria marianki. IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.09.10, 22:11
        moze i tak,,ale co ty z tego jakis problem robisz???
    • Gość: ja2727 Re: kebab-galeria marianki. IP: 109.243.44.* 25.08.10, 20:42
      Bez przesady kebab nie jest taki zły ale fakt jest taki,że do póki będzie pracowała tam Agnieszka R.to kebab będzie tracił klientów. wyrobiła już sobie odpowiednią renomę.Podejrzewam, że poprzednia właścicielka straciła klientów głownie przez jej osobę bo kebaby które robiła były okropne(żeby ten lokal tylko przynosił zyski a nie same straty z jej osobą).Życzę im powodzenia z takim pracownikiem.
    • Gość: gość,, Re: kebab-galeria marianki. IP: 83.238.156.* 25.08.10, 21:17
      Na taczkę panią Agnieszkę i won ze świecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: aw Re: kebab-galeria marianki. IP: 94.141.149.* 25.08.10, 21:36
        a nazwisko można podać? bo jakoś nie kojarzę...
        • Gość: Michael Re: kebab-galeria marianki. IP: *.centertel.pl 25.08.10, 21:54
          jest w tym coś prawdy, żaden inny kebap w Świeciu nie plajtuje tak często jak
          ten pechowy z galerii- a punkt przecież bardzo dobry; ciągle jednak ta sama
          "obsługa" SZEFIE: może czas zmienić pracownika to i kebap zacznie przynosić
          zyski :-)
          • Gość: Ja Re: kebab-galeria marianki. IP: *.ip.netia.com.pl 26.08.10, 21:50
            Tępe ch......e to nie jakaś Agnieszka jest winna tylko tępy ryj z
            kebaba wyżej. Lata i straszy i firmy spie......ą. TĘPE CHUJ...e!
    • hakan27 Re: kebab-galeria marianki. 02.09.10, 21:24
      Witam serdecznie. Jestem nowym właścicielem kebaba w galerii Marianka. Nasza
      firma ma wiele punktów gastronomicznych w Bydgoszczy i nie tylko..staramy się,
      aby nasi klienci byli zadowoleni z naszych wyrobów dlatego cieszę się że
      komentują państwo i oceniają smak naszego kebaba.. oczywiście postaramy się aby
      był najlepszy w Świeciu i aby obsługa naszego baru była jak najlepsza dlatego
      zrobimy wszystko co w naszej mocy aby byli państwo zadowoleni. Niestety nie
      znamy osób które zatrudniamy, ale żeby zadowolić państwa w jak najszybszym
      czasie będą państwo obsługiwani pzrez najlepsze kelnerki w mieście..ZAPRASZAMY
      I Życzymy smacznego!!
      • Gość: xxxx Re: kebab-galeria marianki. Do hakana 27 IP: 83.238.157.* 02.09.10, 21:32
        Kebab niezły obsługa miła ,ale chcąc istnieć na rynku i nie pójść z torbami ,to
        radzę się pozbyć jednej osoby .To jest tylko dobra rada!!!!
      • Gość: luz klarita Re: kebab-galeria marianki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 21:33
        kelnerka to nie kucharz, który robi kebaba, tylko osoba podająca posiłki
        na pewno wszystkich Świecian interesuje które to są punkty w Bydgoszczy, gdyż
        wielu z nas jada też kebaby w Bydgoszczy
        chcemy sobie porównać
        na koniec dodam, że moim zdaniem najlepszy kebab jest w pizzerii Ola, jeśli
        chcecie być najlepsi przebijcie ich
        • hakan27 Re: kebab-galeria marianki. 02.09.10, 22:09
          witam serdecznie,oczywiescie ze mozesz ze porownywać nasze kebaby,punkt firmowy
          jest istanbul pks,pkp,dworcowa 52,obi fordonska 142,osowa gora 777,koronowa
          rynek,ale powiem ze kebaby są taki sami tylko wazne ze kto robi :) chodzi
          marianka potrzebuje troche czasu,bedzie dobrze ...ja sam tego do pilnuje
          pozdrawiam.
          • Gość: adi Re: kebab-galeria marianki. IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.09.10, 23:37
            mi smakuje
          • Gość: do hakana Re: kebab-galeria marianki. IP: *.ip.netia.com.pl 02.09.10, 23:44
            obyś robił dobrego kebaba:) i nie robił interesów z tępym ryjem to i będziesz
            miał klientów.
            ps.
            w obi jest zajebiscie wywazony, idealny
            • Gość: S Re: kebab-galeria marianki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 14:33
              Fajna postawa obywatelu hakan27, kebab spoko ale ta pracownica to serio
              przegina, taka naturalna antyreklama...
        • Gość: jhj Re: kebab-galeria marianki. IP: 81.219.250.* 04.09.10, 11:05
          Kebap w Oli??????!!! Nie żartuj. Oczywiście jest to nawet smaczny posiłek, ale to koło kebap'u
          nawet nie leżało. Niestety, ale najlepszy kebap nadal robi Zagi, bo tak właśnie powinien wyglądać i
          smakować kebap. A inne jakieś mieszaniny surówek i mięs, włożone do kwadratowej bułki nie
          powinny być kebap'em nazywane. W galerii jeszcze nie jadłam.
          • Gość: doktryna Re: kebab-galeria marianki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 13:45
            nie żartuję, mi smakuje i dla mnie kebab w Oli jest nr1
            chcesz to jedz sobie u Zagiego, ktokolwiek to jest
            • Gość: kar Re: kebab-galeria marianki. IP: 188.33.140.* 04.09.10, 14:02
              mi osobiscie smakuje kebab w galerii . a obsluga bardzo mila : )
              • Gość: niesmak Re: kebab-galeria marianki. IP: 188.33.116.* 05.09.10, 13:03
                Jedliśmy ostatnio kebaba z Galerii Marianki.Przykro mi to stwierdzić ale
                niestety to była porażka.Kapusta biała i czerwona wyschnięta, w całym kebabie
                pół plasterka pomidora i sosu co kot napłakał.Mam nadzieję że to przykre
                początki i będzie lepiej.
                • Gość: Bruno... Re: kebab-galeria marianki. IP: 94.254.221.* 06.09.10, 09:09
                  najlepszy kebab jest na Ogrodowej, pierwszy raz widziałem aby ktoś mi tyle
                  sosu nałożył, bułka była smaczna przypieczona i mięsa nawet dużo jak na
                  zwykłego kebaba. Miła pani i atmosferka zauwazyłem, że jest na luzie. Pozdrawiam
                  panią blondynke i całą załoge kebaba.
                  • Gość: uokik Re: kebab-galeria marianki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 14:30
                    czyżby kurde reklama?
    • Gość: Bruno... Re: kebab-galeria marianki. IP: 94.254.168.* 06.09.10, 17:49
      Jaka reklama.........???????????????? To fakty.
      • Gość: benek Re: kebab-galeria marianki. IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.09.10, 19:55
        co to za laska robi kebaby w galeri?
        • Gość: mich Re: kebab-galeria marianki. IP: 93.91.221.* 07.09.10, 21:09
          W galerii widziałem kilka różnych pań które tam pracują .
          Atmosfera na luzie i bardzo miłe .
          • Gość: s Re: kebab-galeria marianki. IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 21:12
            salmonella
            • Gość: mich Re: kebab-galeria marianki. IP: 93.91.221.* 07.09.10, 21:23
              o co ci chodzi?
          • Gość: zygi Re: kebab-galeria marianki. IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.09.10, 20:34
            dajcie spokoj...!!!czego wy sie czepiacie!!!!!nie macie innych problemow..!!
          • Gość: zygi Re: kufland cukiernia... IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.09.10, 20:38
            wyroby maja super obsługa super oprucz jeden pani- TO CHYBA JEST KIEROWNICZKA MAŁO SYMPATYCZNA DLA KLIJENTA
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka