Gość: Kabareciarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:28 Piszcie kawały dowcipy i wszystko co śmiesznie ja za dużo kawałów nie znam i dlatego piszcie chce trochę ich poznać mam nadzieję że mi pomorzecie??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Owen Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:31 Rusek, Polak i Niemiec umarli i żeby pojechać do nieba musieli mieć jakiś pojazd.Przed bramą nieba stał strażnik i rozdawał pojazdy.im więcej ktoś się uprawiałeś seks tym dostawawł gorszy pojazd.Strażnik pyta się Ruska ile razy w życiu się teges? on odp.100.no dobra mówi strażnik to dostaniesz samochód.Pyta się Niemca ile razy ty się tegowałeś? odp.1000 no to dobra to dostaniesz motor.Pyta się Polaka ile razy ty się tegowałeś?odp.10000 razy więcej niż oni no dobra mówi strażnik to dostaniesz rower- Polak odpowiada fiiu widziałem księdza na wrotkach... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 09.02.05, 15:59 Jasiu do taty: Tato dlaczego nie pijemy takich napojów jak moi koledzy, np. Coca-Cola, Pepsi... Nie gadaj tyle, tylko szczyj do czajnika - odpowiada ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:21 Doby kawał Blooody5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArielStawski Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 11.02.05, 12:03 JPII poszedł do nieba. Święty Piotr zwraca się do niego: - Za twoje zasługi dla kościoła obdażam cię nową Corvettą. Zadowolony papież jechał po autostradzie niebiańskiej świeżym autkiem zadowolony z siebie. Naraz wyprzedził go nieogolony facet w podartych ciuchach, jadący nowym Viperem. Papież wkurzony wraca do Św. Piotra i mówi: - Słuchaj, Św. Piotrze - ja tu takie zasługi dla kościoła i dostaję zwykłą Corvettę, a jakiś nieogolony hippis, nic nie znaczący rockman dostaje Vipera?? A Św. Piotr z zadumą: - Ciężka sprawa, syn szefa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:30 Dobry kawał Ariel :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATI Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArielStawski Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 25.05.05, 17:43 W knajpie spotyka się dwóch kupli: - Słyszałeś, ponoć Staszek nie żyje! - Tak, wiem o tym doskonale... Wyobraź sobie, że Staszek jechał samochodem obok mojego domu i nagle wyskoczył mu pod koła kot. Staszek nie chciał przejechać zwierzaka wiec szarpnal kierownica w bok, wjechal na kraweznik, auto wylecialo w powietrze, przeturlalo sie po moim ogrodzie, Staszek wylecial z samochodu i przez szybe wpadl do mojej sypialni... Daj spokoj, przeciez to straszne tak zginac! Ależ nie, on wciąż jeszcze żył. Lezał tak cały we krwi w tym rozbitym szkle i nagle zauwazyl taka stara, zabytkowa szafe. Wyciągnął rękę i chwycił się szafy, żeby wstać. Niestety szafa z całym impetem przewróciła się na niego i pogruchotała mu kości... Rany, jaka okropna śmierć! Nie, nie, utrzymał się przy życiu. Jakoś wypełznął spod szafy i doczołgał się do schodów. Tam chwycił się poręczy i próbował podnieść, ale poręcz nie wytrzymała ciężaru jego ciała i urwała się pod nim. Staszek spadł z pierwszego piętra na stół w korytarzu, a połamane kawałki poręczy powbijały mu się w ciało... Psiakrew, strasznie zginął! No co ty, to go nie zabiło. Spadł tuż obok drzwi do kuchni, czołga się do środka i próbuje podciągnąć na kuchence, ale zahaczył o duży garnek z gotującą się wodą i chlust! Człowieku, cały wrzątek wylądował na nim i poparzył mu ciało... Cholera, przerażająca taka śmierć! Ależ nie, wciąż jeszcze oddychał. Mało tego, w pewnym momencie zauważył telefon. Próbował dosięgnąć słuchawki, żeby wezwać pomoc, ale zamiast tego wetknął palce do gniazdka elektrycznego. Żebyś ty to widział, woda w połączeniu z prądem wywołała istny żywioł i Staszkiem szarpnęło napięcie rzucając jego ciałem o ścianę... O rany, okropnie tak umrzeć! Daj spokój, on wtedy jeszcze nie umarł... To właściwie jak on zginął? Zastrzeliłem go! Zastrzeliłeś go? Ku.., człowieku, przecież on by mi rozpie..ł całą chałupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocik12 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 16:50 Rusek, Polak i Niemiec umarli i żeby pojechać do nieba musieli mieć jakiś pojazd.Przed bramą nieba stał strażnik i rozdawał pojazdy.im więcej ktoś się uprawiałeś seks tym dostawawł gorszy pojazd.Strażnik pyta się Ruska ile razy w życiu się teges? on odp.100.no dobra mówi strażnik to dostaniesz samochód.Pyta się Niemca ile razy ty się tegowałeś? odp.1000 no to dobra to dostaniesz motor.Pyta się Polaka ile razy ty się tegowałeś?odp.10000 razy więcej niż oni no dobra mówi strażnik to dostaniesz rower- Polak odpowiada fiiu widziałem księdza na wrotkach... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 11.02.05, 18:20 Trędowaty jedzie pociągiem, podchodzi konduktor i prosi o bilet. Zdesperowany pasażer zaczyna szukać i odpada mu ręka, bierze ją i wyrzuca przez okno. konduktor znowu prosi o bilet, tym razem podczas szukania biletu odpada trędowatemu noga...potem druga i również jest wyrzucona przez okno. Wkoncu zdenerwowany konduktor mówi do pasażera - my tu gadu, gadu, a pan mi powoli spier....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 12.02.05, 14:12 oh bLOODY :) LUJCU JEDEN:)pozdro!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 13.02.05, 11:51 no co- heheheheehe Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 13.02.05, 11:54 Pijany mężczyzna wraca wieczorem do domu. Przy stole czeka na niego głodna rodzina. Facet kręci się i kręci, poczym puścił pawia na stół. Rodzinka zabiera sie do jedzenia - a on do nich gdzieeeeeeeee bez chleba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:51 dobre kawały znasz bloody pisz więcej Odpowiedz Link Zgłoś
don_przemo Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 13.02.05, 14:05 Mnie ostatnio ten kawał rozwalił: Poszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jak masz na imie? - Jasiu. - A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy? - Nie. - A czy ty jestes tulowiem krowy? - Nie. - A wiec Jasiu, ty jestes dupa wolowa HAHAHA! (zasmial sie szyderczo Klaun Szyderca). Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi: - Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku. - Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial. - Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty. No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep. Podchodzi do Jasia pyta: - Jasiu, czy ty jestes glowa krowy? Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty: - Spie..j ! Pozdro:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:40 dzięki don przemo fajny kawałek jak znacie jakieś kawały to piszcie je czekam i dziękuje tym kturzy napisali Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 13.02.05, 22:30 Komandosi przed akcją .. Synchronizujemy zegarki na 12:00, na to jeden z nich, ale ja mam 11:55 !!! Nic nie szkodzi, poczekamy te 5 min odpowiada reszta :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:24 Idzie pijany Józek cmentarzem. I ujrzał żółtą zjawę. - Jestem żółtą zjawą umarłem na żółtaczkę. Nagle Józek ujrzał czerwoną zjawę. - Jestem czerwoną zjawą umarłem na czerwonkę. Gdy Józek ujrzał niebieską zjawę powiedział: - Tak, wiem, jesteś niebieską zjawą umarłeś na... - Nie, nie dokumenciki proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:25 Jedzie facet BMW i złapał gumę. Zatrzymał się na poboczu i zmienia koło. Podjeżdża mercedes wysiada gościu i się pyta: - Co pan robi? - Odkręcam koło - odpowiada facet. Ten z mercedesa bierze kamień wali w szybę i mówi: -To ja wezmę radio. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:26 Siedzi Fredek z dziewczyna na ławce w parku i zwierza się jej: - Wiesz co, chodzę z Tobą nie na żarty... a dziewczyna na to: - Ja też jestem głodna... Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:29 Wyjechał rolnik kombajnem na pole, puknął się w czoło i mówi: - O kurde, zapomniałem zasiać! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:30 Rolnik - Sąsiedzie! Dokupiłem sobie 10 ha pola! - Wiem. Pański koń powiesił się za stodołą. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:36 W barze siedzi trzech gości. Pierwszy wyciąga zdjęcie żony. Dwaj pozostali patrzą, podziwiają. - No, ładna, ładna... Drugi pokazał zdjęcie swojej – piękna jak modelka, prawdziwa dupencja. Pytają trzeciego: - A ty dlaczego nie pokażesz nam zdjęcia swojej żony? - Bo wszyscy mówią, że wygląda jak Matka Boska. - Co? Niemożliwe! Pokaż, pokaż... W końcu ten trzeci niechętnie sięgnął do portfela i wyjął zdjęcie. Dwaj pozostali spojrzeli i wykrzyknęli: - O, Matko Boska! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:37 Przychodzi pijak do lekarki i mówi, że ma taki problem: sika alkoholem, zamiast moczu. Lekarka nie dowierza, mówi, że musi sprawdzić i podsuwa mu pojemniczek. - Proszę o próbkę. Pijak nasikał, lekarka wzięła i łyknęła nieco. Faktycznie smakowało, jak alkohol, ale jeszcze nie jest całkiem pewna. - Proszę powtórzyć, muszę to jeszcze sprawdzić. Pijak znów nasikał, lekarka łyknęła. Zasmakowało jej: - Proszę o jeszcze jedną próbkę. - O, nie. Teraz niech pani pije z gwinta. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:38 Pijany mąż wraca nocą do domu i napotyka oburzoną żonę i teściową. - Teraz pójdę do kuchni i wypiję jeszcze jedną flaszkę – mówi. - Jak to? – pyta żona. - Jak to? – pyta teściowa. - A tak to! – odpowiada mąż. – Później przyjdę do pokoju i przelecę żonę. - Jak to? – pyta żona. - Jak to? – pyta teściowa. - A tak to! – odpowiada mąż. – A potem jeszcze przelecę teściową. - Jak to? – pyta żona. - A tak to! – odpowiada teściowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:42 Pani pyta Jasia: - Gdzie leży wieża Eifla? - Nie wiem, ja jej nie brałem. Pani się zdenerwowała i kazała przyjść z ojcem do szkoły. Na drugi dzień przychodzi Jasiu z ojcem. Pani mówi: - Spytałam syna, gdzie leży wieża Eifla, a on mi na to, że nie wie, bo jej nie brał! - Ale proszę pani – odpowiada ojciec – on naprawdę nic takiego do domu nie przynosił. Pani rozpłakała się i pobiegła do dyrektora. Tam zrelacjonowała całą rozmowę. - Który to ten Jasiu? - Ten z piątej „a”. Dyrektor myślał przez chwilę, wreszcie mówi: - Niech pani da spokój, jak ukradli to już nie oddadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:46 Autobusem jechała baba ze wsi. Chciała wysiąść w miejscowości o nazwie Zimna Woda, a nie była pewna, czy autobus tam się zatrzymuje. Pyta więc kierowcę: - Staje w Zimnej Wodzie? Ten pomyślał przez chwilę i mówi: - No chyba tylko kaczorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:46 Był sobie Stulpysk, Kultura i Zaczepka. Pewnego razu zginął im Zaczepka. Stulpysk i Kultura poszli na policję. Kultura został na korytarzu, a Stulpysk wszedł do gabinetu. Policjant pyta: - Jak się pan nazywa? - Stulpysk. - Jak się nazywasz?! - Stulpysk. - Gdzie twoja kultura? - Za drzwiami. - Czego tu szukasz? - Zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:50 Na pastwisku pasły się byki i krowy. Oddzielał je wysoki płot. Byki próbowały przeskakiwać do krów, w końcu jednemu się udało. Podchodzi do niego krowa i mówi: - Cześć, jestem Melania, ale mów mi Mela. Na to byk: - Cześć, jestem John Długie Jajca, ale mów mi John, bo jajca zostały na płocie. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 00:52 Idzie zajączek lasem i widzi, że na polanie siedzi niedźwiedź i coś je. - Co jesz, misiu? - Czekoladę. - A dlaczego ona tak śmierdzi? - Bo jem ją już drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymi Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:03 Jasio i Małgosia wyjechali na wakacje z rodzicami. W hotelu mieli trzypiętrowe łóżko mamai tata na dole Jaś wyżej a Małgosia najwyżej. Jaś mówi Małgosi że jak czciala by się po klockować(popzykać) to ma do niego zejść a Małgosia w nocy zchodzi do Jasia i się klockują nagle budzi się mama i mówi- dzieci szybciej jedzcie te pączki bo lukier leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArielStawski Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 16.02.05, 15:09 Jasiu do taty: - Tato tato pokaż mi słoniki! - Nie Jasiu, słoniki są zmęczone - Ale tato pokaż no! - Jasiu nie, słoniki nie mają siły - Tato, no ostatni raz! - OK. KOMPANIA!! Maski na głowę i trzy okrążenia wokół poligonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: 10.10.74.* 14.02.05, 14:42 - Mamo, Jasiu buja dziadka - Jasiu, nie bujaj - Mamo, on ciągle buja - Jasiu, nie po to się dziadek wieszał, żebyś go teraz bujał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 20:58 Siedzi Jasiu z Małgosią na ławce w parku. Po chwili Jasiu wsadza Małgosi ręke w majtki i czuje cos mokrego. Co okresik mówi Jasiu ? Nie rozwolnionko odpowiada Małgosia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 21:01 Co oznacza szkielet blondynki w szafie? Miss zeszłorocznej zabawy w chowanego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 14.02.05, 21:02 Idzie 2 policjantów ulicą, a przed nimi leży skórka od banana. Jeden mówi do drugiego - o kurw... znowu się poślizgniemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
don_przemo Jak spławic Jechowych??;> Czek dis ałt! 14.02.05, 21:06 OTO INSTRUKCJA, JAK SIĘ ZACHOWAĆ, GDY DO DRZWI ZAPUKAJĄ "śj": 1. Gdy usłyszymy pukanie do drzwi i poprawnie zidentyfikujemy "ŚJ" przez wizjer, oddalamy się od drzwi i wołamy do kolegi (obecność drugiej osoby w mieszkaniu jest konieczna, Wołamy tak, aby głosy były słyszane za drzwiami}: - Czesiek, ktoś puka, otwórz drzwi!... - Nie mogę! Mam ważną robotę! - No otwórz, siedzę w kiblu! - Dobra, ale jak to Świadkowie Jehowy, albo coś w tym stylu, to = zap......ę! {jeśli wszystkie elementy wykonano prawidłowo, to po otwarciu drzwi = nie powinno być nikogo} 2. {Po identyfikacji ŚJ przez wizjer odgrywamy rozmowę jak poprzednio,ale tuż pod wizjerem. Także wymaga obecności partnera i rzecz jasna odpowiedniego nasilenia obu głosów. Mówimy udawanym szeptem.} - Czesiek, kto to? Srajtaśmex? - Nie. Chyba Świadkowie Jehowy... - O k...a, iść po bejzbola? - Lepiej psiknę im czymś w oczy. - Jest jeszcze ten ruski muchozol w łazience? - Po co, tu w szafce powinien być odplamiacz do dywanów... {itd. efekt jak poprzednio - pod drzwiami pusto} 3. {Szybki numer, bardzo skuteczny. Reagujemy szybko, zanim rozwiną = myśl.} - {ŚJ} Dzień dobry. Chcieliśmy zadać panu pytanie... - Dziękuję, mam już paszport Polsatu {tu powinno = nastąpić zamknięcie drzwi} 4. {Prawdzie przedsięwzięcie, wymaga przynajmniej 3 osób = (mężczyzn) dla dobrego efektu, ale za to jest co potem wnukom = opowiadać.} -{ŚJ} Dzień dobry... - O, jesteście. Wchodźcie... {zostawiamy drzwi półotwarte i udajemy się w głąb mieszkania. Wszystko szybko i sprawnie. Na pewno poczują się niepewnie, ale powinni wejść. Po ich wejściu do przedpokoju powinni się tam zebrać wszyscy domownicy} - Macie towar? - {ŚJ} Ale to chyba pomyłka, chcieliśmy... - Jaka pomyłka?! Jaka pomyłka! Chcecie mnie w wała zrobić?! Powiedzcie Cichemu, że ten numer nie przejdzie. - {ŚJ} Ale my jesteśmy Świadkami Jehowy. Nie mamy żadnego towaru. - Nie ściemniaj mi cieciu! Skąd wiedziałeś, że trzeba zapukać 3 razy {lub 4, 5 itd. W zależności od tego ile razy zapukali...} - Ale my naprawdę nie rozumiemy. - To już bez znaczenia, i tak za dużo wiecie. - Dziara, idź do kuchni po gnata. - Wezmę kosę. - Chyba jest jedna na parapecie... {Wszyscy powinni się rozejść w poszukiwaniu ww. narzędzi. Trzeba = dać ŚJ czas na odejście. Ten numer stosuje się jako finał = kariery. Po nim Świadkowie Jehowy już nigdy nie wrócą.} 5. {Kolejny. Identyfikujemy przez wizjer i bierzemy do ręki komórkę, ew. słuchawkę od telefonu bezprzewodowego. Udajemy, że rozmawiamy przed i w trakcie otwierania drzwi.} - {ŚJ} Dzień dobry, mamy tu dla pana... {Otwierając zapraszamy ich gestem do przedpokoju, nakazujemy ręką ciszę i prosimy, by chwilę poczekali} - Tak, słyszę cię Jurku. Musiałem otworzyć drzwi... Co mówiłeś?... A wypisałeś te akty własności?... Co? Jehowcy robią problemy? Przecież chcieli ten teren, wpłacili zaliczkę... Co ty mówisz?! Takie gnoje... Co za ludzie, będą straty jak cholera. Całą tę bandę z mostu zrzucić, w łeb strzelić i do piachu, ech... Dobra kończę, bo mam gości. Odezwę jak przyjdzie potwierdzenie z urzędu. {Kończymy rozmowę i przenosimy koncentrację na ŚJ.} - Słucham, to czego sobie państwo życzą? 6.{Remake mojej ulubionej sceny z "Alternatywy 4". Wymaga 2 osób. Po dentyfikacji ŚJ jedna z nich musi się zaopatrzyć w tasak kuchenny Lb duży nóż. UWAGA: Dla bezpieczeństwa narzędzia powinny być tępe! Lepszy od noża jest tasak lub nawet siekiera (jeśli ktoś ma) - większe bezpieczeństwo i znacznie lepszy efekt. Otwieramy Ggwałtown.drzwi i wybiegamy z mieszkania/domu rozpychając ŚJ. Uciekamy po schodach/podwórzu. Po kilku sekundach wybiega z mieszkania partner wyposażony w narzędzie i gotowy do zadania ciosu.} - Dokąd pobiegł?! {ŚJ mogą wskazać kierunek, albo i nie. W zależności od tego co zrobią, partner biegnie tam gdzie pokazali, albo gdzie sam uzna, że jest jego zbieg. Do pościgu można dodać odpowiedni efekt akustyczny w stylu 'Wracaj s........u!', lub nie. Po powrocie obu osób ŚJ powinni być już u sąsiadów.} 7. Siedzę u kumpla w chacie. Dzwonek do drzwi - Jechowi. 2 babki, stara i młoda" A kumpel taki tekst: - Młoda właź, a stara nich poczeka za dzwiami. Na to stara ze one muszą razem itp. A kumpel do mnie (siedzialem w pokoju - baby mnie nie widziały) - Adam! Chcesz starą? Jak sie obrócił spowrotem do dzwi to juz złaziły po schodach. 8Numer bardzo wdzięczny, szczególnie jeśli mamy młodszego brata do pomocy. Będzie potrzebny pistolet na wodę (naładowany oczywiście). Identyfikujemy przez wizjer ŚJ.} {puk puk puk, lub dzyyyń} - #UWAGA! OBCE OBIEKTY PRZY WEJŚCIU NR1# {ŚJ powinni się nieco = zdziwić} - #TU SYSTEM OBRONNY LOKALU NUMER 12. PODAJ SWÓJ KOD DOSTĘPU. 20 = SEKUND.# - {ŚJ} Czy jest kto dorosły w domu? - #KOD NIEPRAWIDŁOWY. 10 SEKUND.# - Czy możesz poprosić mamę? - #KOD NIEPRAWIDŁOWY. OBIEKTY UZNANE ZA WROGIE. PROCEDURA = EKSTERMINACJI.# Drzwi powinny się otworzyć i ktoś powinien nauczyć ŚJ na = przyszłość wypełniać polecenia głównego komputera} ####{Ciekawy. Potrzebna jedna osoba, najlepiej dobrze się = prezentująca i o umiejętności aktorskiej improwizacji. Potrzebna = też będzie jedna osoba na zapleczu, najlepiej kobieta.} - {ŚJ} Dzień dobry. Chcieliśmy zadać panu pytanie: Co w pana = życiu znaczy Bóg? - Dzień dobry, ale przepraszam, co państwo sobą reprezentują? - {ŚJ} Jesteśmy ze stowarzyszenia Świadków Jehowy. - To niemożliwe, nie ma takiego stowarzyszenia. - {ŚJ} Ależ jest! Miliony członków na całym świecie. W = Stanach Zjednoczonych... - Ale ja się z wami nigdy nie kontaktowałem! Nie znam was! - {ŚJ - lekkie zdziwienie} No to właśnie dlatego my przychodzimy = do pana i niesiemy panu prawdę. - Kontaktowaliście się kiedykolwiek z moją kancelarią? I tak w = końcu, o którą sprawę wam chodzi? - {ŚJ} My się chyba nie rozumiemy. Prowadzimy działalność = misyjną... {W trakcie rozmowy osoba z zaplecza powinna zawołać.} - Panie mecenasie, telefon z Rejonowego! {Przepraszamy, idziemy do telefonu i rozmawiamy głośno} - Mecenas Wiesław Jehowa, słucham... Tak Władziu, słuchaj, czy = wysyłałeś do mojego mieszkania jakichś ludzi? {itd. Jeśli ŚJ nie odejdą po tej rozmowie, trzeba będzie = wysnuć podejrzenia, że chcą cię wrobić w kupowanie = świadków i brutalnie spławić.} ####{Na zakończenie - klasyk. Jedna osoba, mieszkanie blokowe.} - {ŚJ} Dzień dobry, chcieliśmy pana zapytać o... - Nie wiem o co wam chodzi. Nie mam pojęcia skąd się wzięły te = wszystkie programy. - {ŚJ} - Ja się na tych kablach nie znam, ktoś w nocy musiał grzebać. - {ŚJ} Ale my nie jesteśmy... - Wiem, wiem, co sobie myślicie, ale na tym HBO ® i tak same = powtórki lecą. No sami powiedzcie, kto będzie płacił za to 3 = dychy miesięcznie? - Nie mamy do pana o to pretensji, chcieliśmy tylko... - Dobra, wygraliście. Przyznaję się, szwagier pożyczył kluczyk = do skrzynki i się podpięliśmy. Ale to nie tylko my. Szymalska z = podspodu też ma nielegalnie i papierosami z przemytu jeszcze handluje. = - {ŚJ} Ale my jesteśmy Świadkami Jehowy! - Coo? To czego mnie w błąd wprowadzacie! Żartów wam się = zachciewa? Nie wiecie, że to nielegalnie pod monterów się = podszywać! Ja wszystko o was wiem, to wy szczacie po piwnicach i = żarówki wykręcacie! Jeszcze raz mi tu przyjdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymi Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:50 Ile blondynka może trzymać jaj w jednej dłoni-cały wór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymi Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:25 Jasio pyta się babci co ma chłopczyk babcia mówi-ptaszka Jasio-a co ma dziewczynka mówi babcia gniandko. Przychodzi mama i się pyta dzieci co robicie a Jasio mówi wpychamy ptaszka do gniazdka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:13 Dzięki wszystkim za wpisy jak znacie jeszcze jakies kaway to piszcie pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:31 bandyta ciagnie ofiare do lasu nagle ona zaczyna krzyczec ja sie strasznie boje ten las mnie przerarza bandyta przystanoł na chwile spojzał na ofiare i mowi a co ja mam powiedziec jak spowrotem bede sam wracał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:36 idzie sobie facet brzegiem morza nagle patrzy jakas lampa lezy podnosi pociera patrzy gin dziekuje wybawco wzamian za to ze mnie uwolniłes spełnie twoje trzy zyczenia no wiec on tak patrzy wyciaga mape i mowi zobacz tu jest wojna potem pokazujac na inne panstwo mowi tu jest wojna chciał bym aby wszedzie zapanował pokoj gin tak sie namysla takiej to ja mocy nie mam no dobra no to facet wyciaga zdiecie swojej zony z kieszeni i mowi spraw aby choc troche była ładniejasz gin zerknoł na zdiecie dawaj mi facet ta mape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:27 Piszcie piszcie jeszcze raz piszcie dobre kawały kristof. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymi Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:16 Ile jaj blondynka może trzymać w jednej ręce- cały wór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:33 lezy umierajacy facet na łuzku nagle poczuł zapach swoich ulubionych ciasteczek wyczołgał sie z łuzka ostatkiem sił udaje sie do kuchni wyciaga reke aby siegnac i poczuc smak swoich ulubionych ciasteczek nagle jego zona strzela go w reke zostaw to na stype Odpowiedz Link Zgłoś
don_przemo Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 28.02.05, 23:43 Na dalekomorskim statku wygłodniali seksualnie marynarze za pociechę mieli kozę. Tylko jeden marynarz nie "walił" tej kozy i cały czas chodził osowiały. Wiadomość ta dotarła do kapitana statku, który wezwał odszczepieńca do siebie: - Dlaczego nie dupczysz kozy? - pyta go kapitan. - Zrobiliście z niej dziwkę, a ja ją naprawdę kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:13 Dzieki wszystkim za kawały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymi Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:34 Zycie jest jak gra w szachy najpierw posuwasz królową a potem bijesz ją koniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:43 Jasiu do nauczyciela - Czy można dostac jesdynkę za to czego się nie zrobiło??? nauczyciel- oczywiscie że nie Jasiu- to dobrze bo nie zrobiłem zadania domowego Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 07.03.05, 22:44 Po rozbiciu statku, na którym byli ludzie i zwierzęta, ocalał tylko facet i koza. No i zamieszkali razem na bezludnej wyspie. Codziennie w okolicach wyspy wędkowali rybacy i cały czas widzieli tego faceta i kozę, aż pewnego razu jeden rybak zobaczył małego chłopczyka bawiącego się na plaży. Z ciekawości podpłynął i zapytał: nigdy cią tu wcześniej nie widziałem, jak się nazywasz? A on mu na to Mieeeeetek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrk$ Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 00:21 Idzie sobie kromka chleba po Bukareszcie, rozgląda się wokoło i coraz mniej zaczyna jej się podobać - naokoło pełno Rumunów! Wytrzeszczają oczy, ślinią się na jej widok. A, że to była rozgarnięta kromka chleba, skojarzyła szybko fakty i dawaj w długą! Rumuni za nią! To ona w boczną uliczkę! Oni za nią! Wpadła między podwórka, przemknęła wśród sznurów od bielizny,przeskoczyła przez ogrodzenie, leci po jakimś dachu, zeskakuje, kluczy, wreszczcie wpada na jakieś podwóreczko. Patrzy, a na leżaku leży kotlet schabowy i spokojnie się opala. Kromka: - Stary, spie..my stąd, gonią mnie Rumuni, zaraz tu będzie jatka jak ch.., zjedzą nas na bank, mówię ci, spadamy! A schaboszczak rozparł się wygodnie: -Spokojnie, to ciebie zjedzą, mnie tu ku**a nikt nie zna...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ.Bobo Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:27 Idzie baba do lekarza a lekarz to baba Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) 10.03.05, 15:55 Przychodzi Jasiu do sklepu i mówi emmeemhmplmm ziemiaków ! 5 kilo czego odpowiada sprzedawca ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:58 Jasiu pyta nauczyciela -Proszę pana czy można dostać za coś uwagę czego się nie zrobiło -Jasiu oczywiscie że nie - Nie odrobiłem zadania domowego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laska Owena Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:37 Idzie pijak drogą i nagle stoczył się do rowu, ponieważ nie utrzymał równowagi.Ptrzy w niebo i wymienia: -mały wóz, duży wóz, o ku..a radiowóz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laska Owena Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:42 Szła plotka, że w pewnym miasteczku jest źródełko,które leczy. Wybrał się tam: ślepy, garbaty, i inwalida na wózku inwalidzkim. Ślepy przemył sobie oczy tą wodą i krzyknął: -ludzie ja widzę!! Garbaty wykąpał się w tym źródełku wychodzi i krzyczy: - ludzie nie mam garba!!! No i wieżdża inwalida i krzyczy: - ludzie mam nowe opony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prus Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:34 jak łysy myje głowę?tak samo jak ch.. tylko skóry nie ściąga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabareciarz Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:01 Piszcie jeszcze ale za wszystkie kawały dzięki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Pszcie kawały jakie znacie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:21 Jedzie bialy podroznik w lektyce, ktora tacha czterech murzynow. Nagle jeden z murzynow zostaje zabity strzala i lektyka sie zatrzymuje. Bialy podroznik wychodzi, patrzy ze murzyn nie zyje i mowi: - Ku.wa. Juz czwarta opona w miesiacu. Odpowiedz Link Zgłoś