Dodaj do ulubionych

Polpak Świecie sezon 2007/08

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:40
Myśle ze dla Polpaku priorytem powinno być zatrzymanie nastepujących
zawodników:
Robert Skibniewski,Marcin Sroka,Harding Nana,Hernoll Hall
Pojawiły sie też plotki na temat pozyskania Wojciecha Szawarskiego z Gipsaru
Stali Ostrów WLKP. i Przemysława Frasunkiewicza z Energii Czarnych
Słupsk..Transfer Szawarskiego jest bardziej prawdopodobny(chociaz tez raczej
z gatunku mało realnych) niż Frasunkiewicza ,poniewaz w Słupsku został
Griszczuk i mysle ze dla niego priorytetem będzie zatrzymanie Frasunkiewicza.

Obserwuj wątek
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 01.06.07, 21:37
      Moim zdaniem po części masz racje. Tylko że wszystki zespoły zaczeły pzyskiwać
      zawodników a u nas narazie cisza.Zastanawia mnie jedno jest tyle firm GZIE Są
      SPONSORZY!!!!!!!! Zanim zaczniemy rozglądać sie za zawodnikami to zostanie tylko
      z Polaków dryga liga i to nie sama czołówka.Na razie to nawet trenera nie mamy.
      Ale nie długo będzie hala tylko żeby tam nie doszlo do tego że za rok będzie tam
      druga liga. Urząd miasta powinien tez bardziej zainteresować się finansowo
      zespołem.Może będzie dobrze licze że w przyszłym sezonie będziemy mieli lepsze
      niż szóste miejsce.Trzymam kciuki.
      • Gość: Jacek Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.07, 22:39
        Jarek Twoje obawy są uzasadnione , ale możesz temu zaradzić. Pamiętasz jak w
        Twojej firmie można było kupić cegiełki na rzecz Stoczni ? Musisz swojego szefa
        przekonać (jak wiesz też jest fascynatem sportu:-)) , żeby się pracownicy
        dobrowolnie opodatkowali , albo wsparli w jakiś inny sposób i będzie dobrze.Co
        do urzędu miasta to chyba nie uda się zawodników na etat sprzataczki w
        magistracie umieścić , bo z dzisiejszym graniem to maja za niskie loty na
        swoich miotłach . Druga liga pewna a może i trzcia . Kto za free będzie grał?
      • Gość: kibol Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:22
        Pewne ,że wywołam wojnę . Ale ja uważam ,że ta cała liga koszykówki to wielka
        lipa. Ściągamy za duże pieniądze trzeci amatorski garnitur zza dużej wody. I oni
        są u nas bożyszczami.Śmieszne.Jest już kilka ładnych sezonów ta wielka
        koszykówka w Świeciu kogo wychowaliśmy z naszych zawodników?!!! Wydajemy duży
        szmal i podniecamy się . Reklama regionu i miasta . A co z tej reklamy mamy my
        obywatele kibice.?!! Przecież nikt nie będzie inwestował w Świeciu bo mamy
        wielką koszykówkę. Wręcz przeciwnie filtruje się nasze zakłady z pieniędzy ,
        które można przeznaczyc na szkolenie i sport naszej młodzieży. Za jednego
        czarnego utrzymalibyśmy pewnie zespół siatkówki Kobiet. To by były nasze
        osiągnięcia.Grałyby przecież nasze dziewczyny!!!nasze dzieci. Tak Stefan M.
        podnieca sie bo ma wielką koszykówkę. a W zakładzie płaci pracownikom jakie
        gaże. Zastanówcie się oszołomy koszykówki, jaki to sens.
      • Gość: bobo Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 08:52
        rozmowy trfają z Krzyśkiem Szubargą wierze że się powiodą.
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 04.06.07, 19:56
      Priorytetem nowego trenera powinno być przedewszystkim ściagnięcie do Polpaku
      jak najlepsze ( 1 ) czyli rozgrywających. Pamiętaja wszyscy z sezonu 2005/2006
      rozgrywającego Ricka Apodaca takego zawodnika brakowało w tym sezonie. Myśle że
      w przyszłym sezonie pojawi się ktoś taki kto poprowadzop zespół po medal.
      • Gość: Harry the Hawk Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:49
        Nie że sie czepiam ale Apodaca grał na SG (2) ..a wtedy rozgrywającymi byli
        Krzysiek Szubarga,Paweł Szcześniak i Andrius Lepinaitis,ale i tak masz racje
        potrzeba nam kogoś pokroju Apodaci tylko pytanie za jaka kase..
        • Gość: lord Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 04.06.07, 22:56
          Dokladnie za 5,45:)
          • Gość: Steven Seagal Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 16:16
            co 5,45 mln ? taki będziemy mieli budżet ?
            • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 05.06.07, 20:11
              Budżet bedziemy mieli porównywalny do zeszłego roku , chyba że się "obudzi"
              jakiś duży sponsor.Można popatrzyć i pozazdrościć co robi sie w Kwidzynie.
              Budżet bedzie minimum 2 razy taki jak nasz. A nam musi wystarczyć dobry trener ,
              jego przeczucie co do zawodników orazsporo szceścia. Czekam do pażdziernika ,
              zobaczymy.
              • Gość: Krab Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 20:31
                Chyba sie ktoś znajdzie..na Mondi to raczej nie ma co liczyć...
                • Gość: HaGie Bilun Bilun Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 23:44
                  Klub rozmawia podobno z Krzysztofem Roszykiem i Lance'm Williams'em z Turowa
                  Zgorzelec.Moim zdaniem jak to mają być zawodnicy s5 to cienko widze nastepny
                  sezon.Zastanawia mnie po co Polpak składa oferte Williams'owi jak ma
                  porównywalnego do niego Hall'a o ile nie lepszego.Moze by tak mu zlozyc oferte
                  przedluzenia kontraktu.A co do Roszyka solidny gracz i tyle.
    • Gość: JJ Rydzyk Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:48
      No to Roszyk u nas nie zagra..bo interesuje sie nim Prokom,a jesli bedzie mial
      sie gdzies przeniesc to pewnie pojdzie do Sopotu bo za wieksza kase i mozliwosc
      pogrania w eurolidze
      • Gość: lordi Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 11.06.07, 15:47
        Jeśli nie bezie z 3 zawodników z tamtego sezonu to szału nie bedzie.Co sezon nowi-śmiech na sali!
        • Gość: babalucha Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 02:00
          No 2 juz masz :D Karol Dębski i Łukasz Wiśniewski...nie tylko u nas tak jest
          ale u wiekszosci teamów(azs,polpharma,kotwica..itd)
          • Gość: Lordi Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 12.06.07, 16:44
            Oj ale chodzi mi o obcokrajowców.
            • Gość: K421u Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:02
              Kto wie co z Harding'iem Nana ? Podpisał już kontrakt czy odchodzi gdzieś za
              granice?Bo na forum Polpaku chyba ktoś pisał ze zostaje..jak ktos cos wie niech
              napisze
    • Gość: swiec Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:42
      polpak tragedia
      • Gość: Nahir Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:50
        Poziom towjej wypowiedzi to tragedia :)
        • Gość: UTP Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: 82.146.253.* 21.06.07, 09:07
          Jak podaje g. pomorska Kostek Flevarakis wyrazil zgode na dalsze prowadzenie
          Polpaku w sezonie 2007/08 :))
          • Gość: 666 ^ ^ Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 16:18
            Nie wiem czy sie cieszyc czy plakac po tym jak na sprowadzal tych swoich
            Donald'ow Jermaine'ow i innych wynalazkow...to jestem ciekaw co w tym sezonie
            wymysli :( mam nadzieje ze rzeczywiscie w tamtym sezonie to byly resztki na
            rynku transferowym
    • Gość: I dobrze Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 04:11
      :)
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 24.06.07, 20:38
      To chyba mamy problem.Już prawie mieliśmy chociarz trenera a tu LIPA. Kostas
      zrezygnował. Zostały zaledwie 3 miesiace do rospoczecia sezonu , a tu cisza. Jak
      ktoś cos wie to niech pisze.
      • Gość: Expresss Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 24.06.07, 20:50
        Czytaj gazety!
        • Gość: oj jak boli Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:29
          Ty czytaj gazety bys mu tu napisał a nie..Bobo ty się nic nie bój bedzie trener
          do środy.Kandydaci to Karlis Muizinieks trener BK Ventspils i reprezentacji
          Łotwy, oraz jakiś trener z Serbii.Ten z Serbii to nie Gajić :P żeby ktoś nie
          panikował
          • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 26.06.07, 10:17
            Hej Narazie jestem pełen optymizmu. Myśle że prezes Nedeński ściągnie jakiegoś
            dobrego trenera za nasze skromne fundusze. Tylko czy będzie można jakiś
            pożąnnych zawodników wybrać , zwłaszcza w polskich. Robi się pomału pusto z tego
            co wiem. Chyba że podczas sezonu odkryje się u nas jakiś super strzelec kto wie?
            • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 08:56
              Krzysiek w składzie bardzo dobrze.Ty Bobo troche czytaj i póżniej się
              wypowiadaj ok.Ja osobiście uważam że Krzysiek jest lepszy od Skiby.Teraz to
              najważniejszy to trener.
              • Gość: G Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 03:01
                Szubarga blisko Polpaku(z dobrego źródła to wiem)
    • Gość: UTP Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: 82.146.253.* 27.06.07, 20:03
      A wiec mamy nowego trenera, jest nim Mihailo Uvalin
      • Gość: pozdro Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:45
        Byly by nas za szybko nie "uvalił" :) Trzeba być optymistą oczywiście!
        • Gość: BISEPC Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 15:59
          Krzychu welcome back !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 02.07.07, 19:52
            Mamy Szubiego , jest dobrze. Napewno lepiej spełni swoją role niż Skiba.
            • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:10
              Bardzo dobra wypowiedż Bobo.Jestem tego samego zdania,że Krzysiek jest lepszy
              od Skiby.
              • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 03.07.07, 10:53
                A co Powiesz Baczy o Jeff Nordgaardzie , Ponoć starają się o pozyskanie byłego
                zawodnika Prokomu o średnich statystykach. Moim zdaniem lepiej widziałbym w
                Polpaku Zbysia Białka chociaż nieraz miał gorsze dni kiedy nic nie wychodziło ale
                też potrafił nieżle zaskoczyć co nie?
                • Gość: KONIO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:57
                  Ty Gacek przestań ściemniać lepszy Nordgard.Chociaż Białek niczego sobie lepszy
                  od bladego
                  • Gość: g Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:52
                    Zbysio nigdzie nie idzie z anwilu ma tam kontrakt..Nordgaard podobno sam nam
                    oferte przyslal..
                  • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 03.07.07, 15:55
                    KONIO , Blady jest typowym środkowym a Białek typowy skrzydłowy trochę różnica
                    co nie? Czytaj wiecęj
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 06.07.07, 21:42
      Harding Nana podpisał roczny kontrakt, ale z Turowem. Szkoda że nie z nami.
      • Gość: Ehh Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 06.07.07, 22:13
        Kurde gdyby odszedł gdzies poza DBL ale zagra w Turowie.Stracilismy wpsniałego zawodnika-wielka szkoda.Zapewne znowu jacyś łapańcy przyjdą!
        • Gość: KUBALA ! Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 02:41
          Taaa...TURÓW ZŁODZIEJEC ..w Złodziejcu nie wiedza chyba co to scouting.Saso
          sprowadza sobie graczy ktorzy sie sprawdzaja w DBE.Niestety Europy nimi nie
          zwojuje.Cos slyszalem ze mialbyc budzet 16 mln XD ! Czy to bullshit !?Chyba
          tak...Co do Polpaku to cos czarno to widze..niby jest Stinger.Polpak rozmawia z
          Nordgaard'em,Szubarga(ma podpisać),Chyliński(jak nie Szubarga to on).Temat
          Szewczyka zamykam podpisal z zespolem z Rostowa.Ja w Polpaku bym widzial to
          wszystko tak sciagnac 2 graczy doswiadczonych ogranych takich powyzej
          30.Pytacie po co ?Jeden z nich powinien byc PG a drugi C.Takich ktorzy
          wprowadzali by spokoj w druzynie.Potrzebna tez bedzie strzelba na SG cos jak
          Rick :D.
          • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 08:41
            Nie ma sie co dziwić Nana zagrał dobrze w poprzednim sezonie i dostał lepszą
            kase w Turowie ,więc odszedł.Taki jest ten sport.A u nas cisza!
            • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 07.07.07, 14:11
              KONIO nie załamuj rąk. Poprzedni początek przed sezonem wyglądał podobnie. Od
              wtorku ma być trener na miejscu na pewno zacznie się coś dziać. Zamiast Nany
              może w Polpaku odkryje sie nowy jakiś super strzelec, ale o tym dopiero
              przekonamy się od połowy października, < już czekam za karnetem na cały sezon>
              będzie napewno ciekawie pod wodzą nowego trenera.Będziemy napewno zaskoczeni
              nową drużyną < myślę , że pozytywnie>
              • Gość: Syk Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:55
                Jeśli Jeff maiłby zagrać w Polpaku, to dla mnie jest to bardzo dobra wiadomość.
                Nie dość, że jest świetnym obrońcą, to jeszcze dobrze rzuca. Problemem jest
                wiek, ale skoro Phoenix sięgnęło po starego Granta Hilla, to my możemy złapać
                starego Jeffa W. Norgaarda;)

Szubi jest innym typewm rozgrywajka niż Robert, więc nie ma co ich porównywać.
                Jednakże Szubi raczej powinien zostać rezerwowym, aniżeli pierwszym PG. Niech
                będzie nawet 6th-manem, ale rezerwowym...

Martwi mnie to, że Polaków ubywa na rynku. Ciekawą opcją jest Chyliński.
                Mielibyśmy w składzie dwóch superperspektywicznych polskich obrońców, a tu
                cisza.

Dębski i Wiśniewski są za słabi na DBL. Taka jest przykra prawda - oni na
                prawdę nie wiele wnoszą do gry.

Trzeba kominować - może warto ściągnąć jakiegoś grajka z zagranicy z polskim
                paszportem? Ciekawe gdzie zagra Thomas (ex-anwilowiec), bo o nim głośno się
                mówi w perpsektywie mistrzostw Europy, a Anwil go już nie chce...

Zresztą przyjedzie Uvalin, to pewnie coś skręci...

pzdr
                Syk
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 11.07.07, 20:32
      A u nas nadal cisza w klubie? Trener przyjechał i co? Może ktoś coś wie piszcie.
      Konio ty dużo wiesz , pisz.
      • Gość: Kalel Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 04:22
        Z tego co ja wiem to maja byc jakies 2-3 nazwiska pod koniec tygodnia albo na
        poczatku nastepnego.Nieoficjalnie jednak wiadomo ze Polpak rozwaza oferty
        Nordgaarda,Łuszczewskiego,Chylińskiego i Szubargi a z obcokrajowcow to narazie
        cisza.Znajac zycie to przyjdzie jakis Serb :D.Z Szubarga sie wyjasni jak wroci
        z kadry .Z Chylinskim sie wyjansi tez w tym czasie bo jak Szubi podpisze to
        Michal pojdzie do Wrocka .Jak chodzi o Polakow to jeszcze do wziecia sa
        przyzwoici rezerwowi Cielebak,Majchrzak,Zurawski.W sumie to
        Andersen,Atkins,Jahovics to sa ciekawi gracze moze tak kogos z nich
        zalatwic.Specyfike gry znaja a i najgorsi nie sa.
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 13.07.07, 17:48
      Dzięki Kalel za info.
      • Gość: Sykus Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:40
        O Norgaardzie już się wypowiadałem. A co do nazwisk wymienionych przez Karela,
        to najlepiej jakby Szubio i Michał grali w jednym zespole, ale to mało realne:/
        Natomiast jakby udało się pozyskać Cielebąka to by było na prawdę coś! I do
        tego za słaby na Anwil Jahovics, który u nas byłby nie do ogrania... Z
        Jahovicsem i Jeffem mielibyśmy najlepiej broniących SF w DBL! Niestety, mało to
        wszystko realne, ale pomażyć można:)
        • Gość: Kalel Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:41
          Cielebak z tego co wiem ma oferty od Kagera i Stali.Jahovics nie do konca wiem
          jak to z nim jest..podobno mial po sezonie isc do Wloch.Pipan go za bardzo
          chyba nie lubi..a tak propo reszty skladu Kowlczuk ma oferty z Kotwicy i
          AZS..Sroka podobno dogadany ze Stala.
    • Gość: Babek Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 22:45
      Pamietacie takiego goscia jak Clay Tucker? Mial do nas doleciec w 2005..moze
      teraz by go sciagnac calkiem przyzwoite cyfry wywijal w NBDL..
    • Gość: Babek Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 22:51
      Jutro coś powinno być wiadomo na temat składu z tego co slyszalem
    • Gość: kupu Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 05:24
      Baron Davis mi mowil ze bedzie u nas gral ...jaki zal ten polpakowy ktos od
      kontaktu z mediami zero zero kompetencji
      • Gość: Sykus Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 00:22
        Baron Davis nie może, bo ma ważny kontrakt!! Za to Kobe bardzo przychylnie
        patrzy na transfer do Polpaku, tyle że może wyjść z tego lipa, bo Medeńsko
        podobno nie chce puścić w rozliczeniu Wiśniewskiego z Dębskim:/

Biednemu wiatr w oczy...:/
        • Gość: 666^ ^ Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:35
          a teraz powaznie co sie dzieje :| mialobyc jakies info z tego co bylo mowione a
          tu nic..
    • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 08:16
      Szubi wciąż się zastanawia czy Polpak czy Śląsk.Podobno jest namawiany przez
      Urlepa na zgrupowaniu kadry.Mam nadzieje że wybierze Polpak.
      • Gość: Twój stary Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 01:38
        W sumie chcialem Szubarge w Polpaku ale jak go przekabaca to bedzie
        Chylinski.Smieszy mnie artykul tego dziennikarzyny za 5 zł.Napisał że kibice
        spekuluja o Łuszczewskim ...pisał też o Kikowskim ale ze to tez spekulacja tego
        nie napisał.Moja koncepcja Polpaku byłaby nastepująca brać Noordgarda..a reszte
        byle jaka byle by była.Tym sposobem bedzie wiecej kasy na sensownych graczy z
        zagranicy.
        • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:33
          ok ale szkoda będzie jak Szubi wybierze Ślask.Ja uważam cały czas ,że to lepszy
          rozgrywający od Skiby.Liczę jednak ,że zagra u nas.pozdro Bobo!
          • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 21.07.07, 11:47
            Oczywiście się z tobą zgadzam Konio. Szubi Jest lepszy od Skiby i nawet od
            Chylińskiego., ale cóż poradzić wybierze ofertę korzystniejszą finansowo. Ślosk
            ma o niebo lepszy budżet od polpaku musi się ktoś w końcu znaleść żeby pomógł
            prezesowi Medeńskiemu. Czy w polpaku nie ma osoby odpowiedzialnej za
            pozyskiwanie sponsorów, jak jest to chyba trzeba ją koniecznie zmienić na kogoś
            kąpetętnego kto pszuka sponsorów ,a jest w czym wybierać U na s w powiecie(
            Gzela, Otlewski, Mądi może więcej dorzucić,tyle spółek na terenie Franszacha), a
            za wisłą też można sprubować( Karwan ,Helwetia , Fam, Agro Sieć,) i wiele innych
            mniejszych firm które chociaż coś dorzucą na polpak.
            A jeżeli chodzi o Nordgarda to też myślę że będzie to dobry traf z tego co już
            zostało , mógłby być też jeszcze Cielebąg dosyć ciekawy gracz.
            POZDRO dla KONIO
            • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:05
              Czas pokaże Bobo. Pozdrawiam
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 23.07.07, 10:38
      Chyliński już w Śląsku, czekamy na Szubiego w Polpaku.Może w końcu coś się ruszy.
      • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:22
        Hej Bobo.Ja słyszałem że Uvalin nie jest zachwycony grą Szubiego i nie widzi go
        w składzie.Pozdrawiam pa
        • Gość: WODZIONKA Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:13
          WITAM IRYTUJE MNIE POWOLI TO CO SIE DZIEJE Z POLPAKIEM..ZARZAD KLUBU NIE RACZY
          NAS KIBICOW POCZESTOWAC ZADNYMI PLOTKAMI ANI PRZYMIARKAMI O KONKRETACH NIE
          WSPOMINAJAC.WIEM ZE JESZCZE NIE JEST TAK POZNO ,ALE NAWET TAKIE KLUBY JAK
          GORNIK ZACZELY JUZ KOMPLETOWAC SKLADY.TROCHE IRYTUJACE JEST TO ZE KIBICE MUSZA
          SIE SAMI DOMYSLAC KTO U NAS ZAGRA.BO NA OFICJALNEJ STRONIE NIC NIE MA.
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 25.07.07, 17:42
      W końcu się coś ruszyło w naszym KS-ie. Mamy piersze dwie umowy podpisane jedna
      z polakiem 21-letni Kikowski przechodzi do Polpaku, oraz rozgrywający Srdjan
      Jovanovic, obaj z Kotwicy Kołobrzeg. A Kszysio Szubarga wybiera się
      najprawdopodobniej grać zagranice.Czekam z niecierpliwością na dalsze transfery.
      Co powie3sz na tych zawodników KONIO?
      • Gość: Buuu Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:14
        Powiem tak to sa zmiennicy..bo jak ten pozal sie boze jovanovic czy jak mu
        tambedzie w s5 to ja sie powiesze chyba :/ kikowski moze byc ..ale trzeba cos
        wiecej niz oni teraz musza dojsc zawodnicy z krwi i kosci najlepiej jakby
        doszli Jeff i ktos rownie doswiadczony
        • Gość: kibic sportu Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:45
          A gdzie są swoi wychowankowie ???. Pewnie będzie już ze 10 lat jak Polpak bawi
          się w kosza profesjonalnego . I co ciągle tylko kupują a teraz nawet już 21
          latków. A zaplecze nasze to co cieniasy.?? Taką koszykówkę to o kant rozbic.
          Sprowadza się bożyszcze zza dużej wody z 4 ligowego klubu i tu on jest idolem za
          dużą kasę.Powinny nastąpic zmiany w regulaminach rozgrywek. 1.Powinien grac
          jeden młodzieżowiec do 23 będący w klubie 2 lata 2. Maksymalnie 2 obcokrajowców
          na parkiecie.Wówczas można będzie mówic o rozwoju tego sportu w naszym kraju.
          • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 26.07.07, 12:45
            Szkoda , że Jeff Nordgard nie zagra w polpaku, ale ma za duże wymagania był też
            w kręgu zainteresowań Wójcik Adam < to już kosmiczne stawki jak na nasz budżet>
            Prawda jest taka że muszą działacze ściągnąć kogoś na poziomie Nordqrda lub
            Wójcika ,jeżeli mamy się w ogóle liczyć w tym sezonie.
            Co Myślisz o tym KONIO?
            • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:39
              Ci dwaj to tylko zmiennicy zobacz Bobo na Basket.Poczekajmy na cały skład WTEDY
              pogadamy.Wiadomo było dawno że z Polaków nie będzie nikogo konkretnego.Mają za
              duże wymagania a naszego klubo nie stać na nie .POZDRAWIAM CIĘ .Wracaj do
              zdrowia .
              • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 26.07.07, 14:49
                Cześć KONIO. Znowu ciężko pracujesz. Wiem że to zmiennicy , ale już najwyższy
                czas poszukać kogoś do pierwszej piątki. A trzeba tam kogoś umieścić z polaków
                jak wójcik czy nordgart. Dlatego trzeba komuś zapłacić za zdobywanie punktów a
                nie gubienie piłek. Kogo widzisz w pierwszej piątce z polaków.Karolek ? to chyba
                jeszcze nie jego sezon.Trzeba podpisać umowę z kimś solidnym ewentualnie
                przeciętnym co będzie zdobywał jakieś punkty , anie tylko fałlował jak blady. 3
                fałle w ciągu minuty.
                • Gość: twoj stary Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:41
                  Mam być szczery !? Nie wiem co sie dzieje z Polpakiem.Zapowiadaja ze przyjdzie
                  ktos dobry a tu taki Jovanovic zmiennik..no dobra ale on nawet w takiej kotwicy
                  raczej nie byl wyrozniajacym sie graczem..jesli trenerowi odpowiada jego gra to
                  jestem ciekaw kto bedzie w s5 gral..mam nadzieje ze w tym sezonie sie chociaz
                  utrzymamy bo po tych 2 transferach mozemy miec sklad na poziomie azs
                  kotwicy..mam nadzieje ze to sa zmiennicy..ciekawe kiedy nastepne transfery
                  byleby jakiegos Colica nie sprowadzili ani czegos podobnego
                  • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:26
                    Spoko to zmiennicy.Poczekajmy na cały skład .Wiadomo że o medale nie powalczymy
                    ale pierwsza szóstka będzie .Pozdrawiam Boba.Wracaj do zdrowia bo może Ty
                    zagrasz na ławie
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 31.07.07, 18:41
      I co tam dwóch zatrudnili i cisza? Nic nie słychać , piszcie jak coś wiecie.
      • Gość: kicha Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:38
        Medena jest w Stanach także spokojnie, szukają jakiś młodych zdolnych. Co jak
        co ale skauting mamy dosyć niezły bo co roku sprowadzamy młodych
        perspektywicznych graczy, którzy okazują sie objawieniami ligowymi. Szkoda, że
        Polpak to tylko wylęgrania talentów a nie klub w którym później talenty chcą
        grać ale trudno. Pozdro
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 01.08.07, 19:57
      NO pomału coś sie dzieje . Jest w końcu kolejny zawodnik. Mujo Tuljkovicia (28
      lat, 203 cm), Jest to niski skrzydłowy z Bośni o ciekawych notach, ponoć dobry
      obrońca lubi walczyć pod koszem do końca. Coś mi wygląda , że większość drużyny
      w tym sezonie będziemy mieli ze wschodu. Na moje mogą być byle pokazali porządna
      koszykówkę.
      • Gość: pupo Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:05
        Spokojnie Mujo leci w chu.jo...tak bylo bynajmniej w przypadku
        Czarnych..mniejmy nadzieje ze do nas przyleci.Polpak interesuje sie
        Luszczewskim..w gre wchodzi tez podobno Celej
        • Gość: Kal-El Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 16:29
          Jutro ma być znana większośc składu... póki co Barycz ma podpisać
          • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 02.08.07, 19:54
            Wojciech Barycz jestem ciekaw czy to będzie dobre posunięcie. Trochę ostatnio
            chłopak był schorowany, żeby czasami nie zagrał z dwóch meczy w sezonie a resztę
            spędził na leczeniu kontuzji.Zaczyna sie robić coraz ciekawiej czekam na resztę
            składu i sie zobaczy. Byle nie przekąbinować.Ponoć ma ktoś przylecieć na testy z
            Francji ale kto to?
            • Gość: joł Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.centertel.pl 02.08.07, 22:10
              głąby i tyle
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 03.08.07, 21:10
      No mamy kolejnego polaka w ekipie.Były zawodnik Znicza Jarosław, Przemysław
      Łuszczewski średnio 9.8 punktów, 4.7 zbiórek oraz 0.9 przechwytu.może być nie
      żle co nie?
      • Gość: Kal-El Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:05
        Bobo skąd masz informacje o Francuzie?Pewnie trener sciagnie kogos z
        Oostende ..a tak na marginesie to mialbyc znany caly sklad dzisiaj :)
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 04.08.07, 16:46
      Miało być dziś wiadomo więcej i cisza. Trzeba będzie poczekać chyba na info do
      poniedziałku, szkoda. Ale trudno , poczekamy
      • Gość: Kal-El Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:39
        Podobno Uvalin rozmawia z 6 z USA pewnie tak 3 pod kosz i 3 na obwód..wiesz
        Bobo moze jeszcze cos wyjdzie na jaw bo dzien jeszcze nie minal..
        • Gość: joł Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.centertel.pl 04.08.07, 22:35
          durnie
          a moze 3 na ławe a 3 do podawania reczników i bidonów
          • Gość: joł Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 02:32
            przepraszam za moje komentarze ale jestem 13 latkiem który dopiero co dostał
            internet i muszę zabłysnąc..
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 06.08.07, 13:15
      Miało być sześciu w tym tygodniu ,a jednak będzie wiadomo o trzech. Dwóch
      podkoszowych i jeden obrońca ponoć. A czas ucieka 20 sierpień wyjazd na
      zgrupowanie, i okaże się co chłopcy są warci.
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 10.08.07, 13:57
      Mamy pierwszego Amerykanina w składzie Polpaku, jest nim Jeremi Hunt 24 lata 191
      cm grywał na pozycji obrońcy silnego Uniwersytetu Memphis który odpadł z walki o
      Final Four NCAA po poraże z Ohio State Drużyna Hunta przegrała 92:76, ale on
      sam wychodząc w tym meczu z ławki rezerwowych zakończył spotkanie z dorobkiem 26
      punktów będąc najlepszym strzelcem swojego zespołu.Może być nie źle zobaczymy
      kto pod koszem będzie wymiatał ma być ktoś lepszy od H.Hola I S.Tomasa zobaczymy
      • Gość: Jeremi Hunt Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.07, 17:08
        Jestes nidoiformowany Bobo . Mierzę 210 cm, urodziłem się 08/18/1983.
        Oto mój profil:
        gotigersgo.cstv.com/sports/m-baskbl/mtt/hunt_jeremy00.html
        • Gość: Analeirosz Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 02:19
          Seid Hajric i Marko Brkić graczami Polpaku :D.Hajric niezly
          ruch.Mial iść do Włoch ale widac to byla gra agenta.Jeszcze PG i 2
          C i komplet
          • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 15.08.07, 13:00
            Też uważam że posunięcie z Hajrićem było słuszne dosyć dobrze wymiata z pod
            kosza jak na swój wzrost, a Marko Brkić ma też niezłe noty tylko zobaczymy jak
            się zaprezentuje w DBL może być nieźle .

Co słychać KONIO nic nie piszesz jak po wczasach w Mielnie żyjesz. Pozdro dla
            Ciebie i małżonki
    • Gość: konio Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 08:16
      No i mamy problem dwóch zawodników nie przeszło badań
      wydolnościowych.Nie wiadomo kto Medeński nie chce podać nazwisk do
      informacji publicznej.Ciekawe co z ni mi będzie?Podejrzewam ,że
      jeden z nich to Karolek albo małpka.Co wy o tym sądzicie?Pozdrawiam
      Boba.W Mielnie było super!
      • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 21.08.07, 19:23
        Hej Konio. Trochę się mylisz wydolnościowych badań najprawdopodobniej nie
        przeszedł Hunt i Barycz. Obaj za długo odpoczywali. Zobaczymy co dalej z tego
        będzie. Coś amerykanie nie mogą dojechać, zapowiadali się dwa tygodnie
        temu.Ładny składzik ostrów złożył. Pozdro.
        • Gość: Twój stary Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 02:02
          Na papierze robi wrazenie..ale parkiet wszystko zweryfikuje..nasz
          sklad nie bedzie wcale gorszy..trener ma koncepcje i nie bierze
          ludzi jak leci..kazdy ma wykonywac okreslone zadanie..u nas te
          kluczowe nazwiska jeszcze sie pojawia..
      • Gość: KONIO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:44
        WITAM!Skąd masz tą informacje kto nie przeszedł badań?Masz racje
        Ostrów ma ładny skład.Zobaczymy na parkiecie.
    • Gość: BOBO Re: Polpak Świecie sezon 2007/08 IP: *.stk-net.pl 22.08.07, 19:10
      Hej. Info mam z pierwszej ręki o badaniach , jestem blisko zespołu. A tak poza
      tym dostaną w górach porządnie w p.... to kondycja zaraz wróci, jeżeli chcą
      zarabiać grą w kosza to muszą się wziąć za siebie albo do domu ulice zamiatać.
      Trener musi teraz zadecydować , żeby nie było jak w zeszłym sezonie z Edmundsem
      Valeiko, który pokazał jak w ostatnich sekundach można przegrać mecz
      teoretycznie do wygrania.

Pozdro dla Aniusi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka