Gość: pogromca cipek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:42 Czekam na opinie czy wato tam jesc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.stepien Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 11.07.07, 14:40 a gdzie to jest?? masz na mysli zielony bar?? jesli tak to kebaby spoko z tym ze sa mniejsze niz w chamburgerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koliberek04 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:56 Hehe widzę, ze kolega wyżej nie zorientował sie jeszcze, ze otworzono nowy lokal w Świeciu gdzie można podobno świetnie zjeść nio i wystrój też jest całkiem, całkiem..niestety nie miałam okazji jeszcze tam być bo jest otwarty dopiero od 10.07 czyli niecałe 2 dni...ale z tego co słyszałam to warto tam zajrzeć i skusić się na jakiś przysmak :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
d.stepien Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 11.07.07, 18:28 upsi, a gdzie dokladnie jest ten Trojan House?? obok biedronki, Guccio czy tez moze obok apteki lub PKO ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koliberek04 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:30 Kolo apteki :) Lokal remontowany już od dobrych kilku tygodni w końcu działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:24 oj chyba masz nieścisłe info na ten temat.... to lokal remontowany od ponad roku... hahaha, ciekawe dlaczego aż tak długo??? słyszałem conieco na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 11.07.07, 22:03 Pierwszy konkretny kebab w Świeciu.(6.90zł).bardzo miła atmosfera i świetnie zoorganizowany personel.Jeżeli utrzymaja sie takie ceny to klientela murowana i bedzie potrzebny wiekszy lokal. img512.imageshack.us/my.php?image=ztrojanaze6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 01:49 czy to jest fotka kebaba z trojan horse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 12.07.07, 06:19 :)tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:31 Czyli znowu gowno! Jakies smieci w glupiej bulce! FUJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:44 dla kazdego coś dobrego ja tam zostaje w magdalence tam mają pyszne jedzonko i bedzie bar sałatkowy a co do wystroju to słyszałem ,że cos tam szykują :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
3redi Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 17.01.08, 11:10 co sadze te kebaby są do kitu jak wszystko tam mój pies lepiej je!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:00 dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:18 Fuuuuuuuuj probowalem dzis tego kebaba i szczerze mowiac jest bardzo malo miesa sos jest wodnisty a surowki niedoprawione zreszta mieso tez... serdecznie odradzam masakraaaaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:33 Masz racje ja mam takie samo zdanie na ten temat. jedynie co tam jest dobrego w tym Trojanie to wystroj. a tak poza to nic bo obsluga masakryczna.szczegolnie taka jedna czarna grrr kamienna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiągowicz Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 12.07.07, 15:05 Jednak Świecie to miasto bambrów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:10 dzis tez jadlam tego kebaba,a probowalam juz wszystkich w swieciu i stwierdzam,ze ten z trojan horse jest najgorszy!miesa bardzo malo,sos sam ketchup,salatki sama woda i przypraw brak!bleeeeeeeeeeeee!nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:10 jak dla mnie ok przynajmniej czysto mają ,ładny wystrój .Kebaby na talerzyku i dobre. Te wpisy to chyba konkurencja wypisuje ,że niby takie fuj? Nie najlepsze to były na Żwirki -baba z petem w ryju i obskrobanym lakierem na paznokciach z gałami wlepionymi w serial "Moda na sukces" to jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:29 ..ciekawe, który kumpel szefa czy jak go tam zwać z tej brudnej Bydgoszczy czy Grudziądza pozwolił sobie tak nazwać ŚWIECIAKÓW???? wiesz co?? Gdy mięso od kebaba się piecze to puszcza tłuszcz, jakby olej... proponuję, abyś ten tłuszcz polał sobie na swój głupi łeb... może zmądrzejesz........ rozbity gó..arzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:20 .. też mi konkret za 6,90 ......., jesteś tym co jesz.... niski poziom, taniocha.. a można przecież dodać jeszcze więcej wody do sosów i obniżyć cenę o całą zetkę... to dopiero będzie hit w Świeciu..... hihihihihiiiiiiiiiii (lokal ładny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 14.07.07, 09:56 To idz gdzies indziej za 8-9zł i sama cebula. Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziona21 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 14.07.07, 23:41 no prawda, wysrój ładny... czekałam na otwarcie tygodniami, poszłam, bo myślałam, że w końcu będzie coś pożądnego. Niestety kolejna porażka :/ Mięso beznadziejne! Nie dość, że mało to jeszcze spalone (tak, to nie było przypieczone, tylko spalone i to w dwóch porcajch, które zakupiłam!!!!) wszystko zimne, sos łagodny też do niczego. I nie będę robiła rekalmy żadnemu barowi ze Świecia, bo w żadnym nie ma pysznego kebaba. Najlepszy jaki jadłam był wprost z rąk Turka na Monciaku w Sopocie :-) Jakby się ktoś się kiedyś wybierał na wakacje to polecam imbiss istanbul:-) Płacisz 10zł i wiesz, że jesz kebaba. Mięska tyle że tu to 3-4 porcje trzeba byłoby prosić, żeby mieć taką ilość. pycha!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupu Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 05:22 o moj Boze czyli wielkie pani co ma gó.. w bani nie smakowało ...panie kucharzu to powod zeby sie powiesic !to sie dopiero rozwija skad wiesz ze to byl turek a nie zwykly brudas ...niech zgadne blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziona21 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 15.07.07, 09:50 przykro mi, nie zgadłeś. Zwiedziłam trochę świata i niektóre narodowości rozpoznaje się od razu. I potwierdziło się - nie myliłam się.Ale to nie istotne. Bo chodzi mi o Trojana. Jak coś ma się rozwijać to na starcie powinno się wiedzieć jak co przygotować, a nie sprzedawać ludziom spalone mięso. Jak juz cos takiego się stanie, że mięso się spali, to nalezy wyrzucić, a nie wciskać klientowi!!!! No, ale co byłoby gdyby szef zobaczył takie straty... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:36 tez sie ostatnio przygladalem, kiedy w koncu ten lokal otworza. Mialem nadzieje na dobre jedzenie, jak np. w Sfinksie. Dzieki wszystkim za uprzedzenie. Ja na pewno juz tam nie pojde, i znajac podniebienia moich znajomych, nie bede jedyny. Po cholere tyle miesiecy przygotowan? Zeby od samego poczatku ludziom takie paskudne scierwo sprzedawac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAwid Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:22 Jadłęm kebaba-super!!!wypasiony-miesko z kurczaka oco mi najbardziej chodzi bo mam duzo białka i jest zdrowsze.Dużo mięsa i ogólnie wypasiony-moim zdaniem nr 1 w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:53 to jest wypasiony kebab?chyba zartujesz sobie?!!te smieszne sosy z ketchupu?jadlem kebaby od turkow i nigdzie nie serwowali wody z ketchupem!!!a mieso tez pozostawia wiele do zyczenia....porazka totalna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peluta Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: 83.238.146.* 15.07.07, 11:38 sobota wieczor-chcesz w miłej atmosferze cos zjeśc-a tu....raz że mało mięsa w kebabie,a dwa....obsługa z mężami czy kolegami przy stolikach popija piwko...trzeba zwrócić uwagę ażeby panie posprzątały stoliki po poprzednim kliencie.KATASROFA !!!!!Te panienki dlugo mam nadzieję,że nie popracują sobie...byliśmy tam kiedyś gdy było szefostwo-było inaczej czyli gdy kota nie ma myszy szaleja...TAK BYĆ NIE MOŻE-NIE TE CZASY PANIENKI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RICO Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 15.07.07, 22:16 BYŁEM DZISIAJ , SPRÓBOWAŁEM I JEST WSZYSTKO OK . A TE ZAZDROSNE KOMENTARZE WYPISUJĄ CI KTÓRZY TAM NIGDY NIE BYLI. Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziona21 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 15.07.07, 22:34 to nie są zazdrosne komentarze, tylko wrazenia po degustacji :] dziś przechodziłam obok trojana i widzialam, że była inna obsługa. Wczoraj były same kobitki, dzis dojrzałam jakiegoś pana:-) może on w przeciwieństwie do tych babek, potrafi przygotować kebaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 01:06 szok po prostu ten Kon Trojanski to po prostu wielki nie wypal!!! nie polecam jedzenia bo jest niesmaczne i te damy za barem ojenyyy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RICO Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 17.07.07, 23:13 TY ZAWIEDZIONY! POZBIERAJ SOBIE PARĘ BUTELEK , IDZ DO SKUPU JE SPRZEDAJ, I WEJDZ SOBIE I KUP COŚ DO JEDZENIA. A NIE CHODZISZ I PRZEZ SZYBĘ OCENIASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.B. Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 18.07.07, 01:46 Byłe i stwierdzam, że kebab jest calkiem dobry. Jedyna uwaga to to, że bułka jakas taka miękka... ale ogolnie to polecam :) Przy ul. Żwirki i Wigury to sama cebula i 1-2 kawalki pomidora... a kiedys takie mieso mialem ze jeden kawalek byl wielkosci 1/3 bulki hehe, no ale nie mielismy gadac na konkurencje wiec wracam do tematu. ;) Dziwi mnie to, ze ktos kto tylko przeczytal opinie nagle uznaje ze tam jest zle... Nie mozna osadzac miejsca po jego opisie... Gdyz niema rzeczy ktora zawsze bylaby w 100% pozytywnie oceniona.. pomyslcie o Tym troche.. i nie szukajcie samych wad... Ja mysle ze mozna wiele dopracowac w tym lokalu jednak z drugiej strony wiem ze bede tam chodzil na kebab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 08:18 Kebab super*-mieso z kurczaczka co jest bardzo ważne.Ogólnie na maxa załadowany i samczny/Wszędzie w innych kebabach w Świeciu moge zjeśc 1.5 kebaba ale tego nie-ledwo zjem jednego.Naprawde polecam.Troszke bułeczka pęka no ale to mały minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 18.07.07, 10:58 wystrój super tak jak w bydgoszczy zresztą:)jedzenie takie se szału nie robi,ale jeżeli chodzi o obsługe to naprawde czarna z kolczykiem niewiem co tam robi-na kasie stoi ,gbur mruk niemiła opryskiliwa i wydaje się że za wielką dame się uważa-nie pasuje tam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeWilly Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.07, 13:46 Powiem wam ze wiekszosc tych postów to chyba konkurencja pisała. Kupiłem dziś kebaba w Trojanie i był smaczny. Sos był dobry a miesko było na dnie ale nawet całkiem ilosc. Co do wody to raczej sos ale przeciez i u Gucia i Lucky lucku mamy to samo ze na koniec na dnie jest "mokro" wiec ten zarzut jest bezpodstawny. Bułka dobra nie twarda ani nie za miekka. Wszystkie składniki drobno posiekane takze nie maproblemu ze ciągnie sie jakis "kawał" jedzenia. Co wazne mysle - cena 6,9 za sztuke a u konkurencji po 9 i 9,5. Takze jesli kupuje kilka dla znajomych to te 2,5 zł róznicy robi duzo. A w smaku nie ma takiej róznicy zeby dopłacac te 2,5. Takze moja rada dla konkurencji to zmiejszyc cene kebaba bo jesli Trojan zacznie rozwozic na telefon to moze byc z wami krucho. A tak wogule to kazdy sam niech sie przejdzie i sie przekona, ja daje Trojanowi pozytywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: software Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.07.07, 14:28 ja rowniez bylem kebab wypas mieska duzo na dnie sos tez good . no i tak jakos tanio co mnie zdziwilo... wystroj? lepszego lokalu w csw nie ma! gdy tam wszedlem sie poczulem jak w jakiejs wawie a nie w csw.. naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: 83.238.144.* 20.07.07, 19:52 Tanio to sie zgadzam...a ponadto to jeszcze ladne i mile kelnerki podaja jedzenie,ze az je sie ze smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreeWillly Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.tdi.tktelekom.pl 20.07.07, 21:00 To fakt, Obsługiwałą mnie taka blondynka, bardzo przyjemna i ładna. Reszta ktora tam sie kreciła tez całkiem całkiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:25 Kebab wypasiony na maxa!!!Naprawde polecam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 23:50 Lepiej być obsluzonym przez ladne, mlode i usmiechniete dziewczyny anizeli przez jakies gburowate baby... Nie ma co na mnie wrazenie TROJAN zrobil i bebe tam chodzil...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 11:22 Jedzonko jest super zwlaszcza zestawiki naprawde godne polecenia.A co do obslugi z czasem napewno sie wprawia i bedzie jeszcze lepiej.Jedzonko najlepsze w CSW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 22.07.07, 19:07 Byłem wczoraj w tym kebabie i jest super.Czytałem opinie na forum wiekszości negatywnych i trochę to zniechęcało. Ale stwierdzam że to chyba konkuręcja albo jakieś oszołomstwo.Kebab jak na Świecie jest SUPER, obsługa musi się dotrzeć ale też nie jest źle. Polecam bardzo oprócz kebaba bardzo duży wybór zestawów. Naprawde warto tam sie wybrać nie pożałujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 21:51 Trojan Horse jest zajebisty!!! Żarcie suuuper! Te kebaby nie umywają się do żadnych innych w Świeciu! W kebabie na Zwirkach dają samą cebulę i za grubo pokrojone składniki! W Lucky Lucku dają z folią w środku!Bleee...aż odechciewa się jesc! W TROJAN HORSE JEST NAJLEPIEJ! DOBRE JEDZONKO,MIŁA OBSŁUGA I ŁADNY WYSTRÓJ! POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:57 Racja ! Zastanawiałam się nad pójściem po tych opiniach ,ale poszliśmy i miłe rozczarowanie! Brakowało mi tylko krzesełka wysokiego dla dziecka. Dziewczyny miłe i ładne ! A jestem kobietą . Wszystkie uśmiechniete . Może jak ktoś dla nich jest bucem to one nie będą szczerzyć zębów ? Czysto i przyjemnie. Też dużo bywam i pewnie ,ze doczepić sie mozna do wszystkiego,ale Tureckiego Kebaba tu nie będzie cieszmy się z tego co mamy. Lacky Luck wszystko ok ,ale najważniejsze jedzenie ochydne ,jak nie miałam ochoty na gotowanie to tam szliśmy ,ale naprawdę jak za karę ! Na początek dla Trojana ***** gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dee3 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.07, 22:16 Nie rozumiem was ludzie... Jeśli chodzi o świeckie warunki, to kebab jest najlepszy... Przynajmniej dają porządne surówki, a nie samą kapustę i plasterek ogórka i pomidora jak na Żwirki. Ja tam królikiem nie jestem, żeby samą kapustę wcinać... Fakt, sosy są niezby dobre, a ostry wcale nie jest ostry... Jeśli ktoś chce się przekonać, to niech sam spróbuje, a wtedy sam oceni, czy warto,czy też nie... PSA jak przypalą mięso, to trzeba do niech grzecznie podejśc i im powiedzieć żeby zrobili jeszcze raz, ale tym razem dobrze... Takie jest prawo klienta.. No chyba, że ktoś nie potrafi upomnieć się o swoje ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
lusia9917 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 31.07.07, 22:41 kurcze, dlaczego porównujecie do naszych świeckich warunków???????? ;( kiedy zaczniemy porównywać sie do lepszych a nie do tych gorszych?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 27.07.07, 17:45 byłam już dwa razy,za każdym próbowałam czego innego!!Lokal fajny,postarali się o wystrój,jedzonko tanie i dość smaczne,no może trochę mało przypraw a sos łagodny jest praktycznie nie wyczuwalny!!Ale ogólnie ok,poszłabym jeszcze raz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ule Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 13:30 bylem tam wczoraj i nic nie moge zarzucic. podobalo mi sie, a i jedzenie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 01.08.07, 16:22 na początku7 nie byłam przekonana co do trojana słuchejąc opini innych,ale poszłam zobaczyłam i.........jedzenie dobre,wystrój ok,a obsługa zależy na jaką zmiane trafisz wszystkie dziewczyne bardzo miłe oprócz jednej:( pisał już ktoś o niej na kasie z czarnymi włosami ale ogólnie to jest suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:11 JEDZENIE W TROJANIE PYSZNE......POLECAM WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: 213.76.129.* 03.08.07, 18:30 ta nieprzyjemna dziewczyna ma długie czarne włosy, duże oczy i wielkie cyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 09.08.07, 23:36 chodzi CI o Natalie K. ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.07, 23:45 Ostatnio byłam w Trojanie i zamiast mięska wzięłam rybkę. Fuj! jak można sprzedawać niewysmażoną rybę!!! Poza tym obsługa zostawia wiele do życzenia z długonogą,farbowaną blondynką na czele. jak byłam wcześniej to rybę smażył facet i była super. Nie to co teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O*** Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: 57.90.33.* 21.08.07, 07:04 Ten Trojan truje ludzi... dość że łatwe dz*** tam pracują to jeszcze niezdrowe potrawy tam sprzedają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do O*** Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 21.08.07, 09:52 ty musisz byc jakas po.. baba napewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 21.08.07, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 21.08.07, 11:49 jedzenie bardzo dobre, a co do obslugi to ok. a komentarze typu "dziwki" swiadcza tylko o autorach i ich poziomie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarsem.mielonka.vo Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 23.08.07, 22:55 Autor: Gość: klient napisal "Ostatnio byłam w Trojanie i zamiast mięska wzięłam rybkę. Fuj! jak można sprzedawać niewysmażoną rybę!!! Poza tym obsługa zostawia wiele do życzenia z długonogą,farbowaną blondynką na czele. jak byłam wcześniej to rybę smażył facet i była super. Nie to co teraz..." Wiesz mam podobne odczucia-jak facet smazyl rybe (pstraga bodajze) to byl soczysty i delikatny (akurat on powinien byc lekko surowy) a jak nastepnym razem bylem to przesolony i przesmazony. Panny sa mile, czasem sie pomyla z sosami ale tak sie milo tego wstydza,ze im wybaczam. Wazne jest dla mnie, jak one sie do mnie odnosza- i tutaj maja plus. Co do sali to troche za zimno i mnie osobiscie wkurza ten telewizor ryczacy. No i pseudo egipskie freski w Trojanskim Kuniu :) W sobote sobie pojde na pstraga :)) nie bede gotowal w domu serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 14:00 może pstrąg ma być lekko surowy ale gdzie Ty tam widziałeś pstrąga do tej pory??? jak na razie wiem co zamawiam i był to łosoś. A jeżeli chodzi Ci o dziewczyny może miłe są dla facetów,dla dziewczyn dużo mniej. poza tym jeżeli pracownik wyprasza klienta z knajpy dlatego że się śmieje to chyba coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 21.08.07, 11:54 a ty co? zazdroscisz? to jest forum na temat jedzonka a nie tego jak kto wyglada, ladna dziewczyna zawsze bedzie wzbudzala zazdrosc u paszkwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:42 BYŁEM WCZORAJ W TROJAN HORSE JEDZENIE MOŻE BYĆ ALE CHCIAŁEM KUPIĆ PIWO NA WYNOS TO MI NIESPRZEDALI NIEMOGĄ NA BIJAĆ BUTELEK NA KASĘ PRZECIEŻ NIEKTÓRE PIWA MAJĄ BUTELKI BEZWROTNE CZY TO JEST NORMALNE (BYŁEM TRZEZWY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 03.08.07, 20:02 nie masz sie juz czego czepiac kretynie!! chodzi o jedzenie a nie o piwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: 57.90.33.* 06.08.07, 06:57 dość że takie żarcie tam dają ... To jeszcze dziwki wynajmują... pracują jako personel.... I to takie poj**** że ja pier***** ... Nie będę rzucał nazwiskami ... Jedna tam to nawet wogóle się nie myje ... I ciągle w jednych ciuchach chodzi... FUJJJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 23:34 no dobra jak jestes taki obyty ciekawe ktora sie tam puszcza z baru kelnerka a moze z kuchni a cos mowiac trzeba wiedziec napewno a nie slac domysly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia 23 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:52 Byłam w zeszłym tygodniu i wczoraj też i muszę powiedzieć, że mi smakowało :) Sporo mięska z kurczaka i dobre sórówki :) Sos też bardzo smaczny :) Ogólnie całość polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia 23 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:52 Kurcze! Surówki miało być :D:D sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 15:27 przede wszystkim poprawnie pisze sie "kebap". to slowo z tureckiego, kto nie wierzy niech sprawdzi. a jedzenie moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mue Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 16:41 db.tlen.pl/temat.php?id_p=17459&id_f=32 juz ktos sie rozwodzil nad nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: 213.76.129.* 21.08.07, 18:35 a wracajac do tematu dziewczyn z tamtejszej obsługi to moim zdaniem godna pochwały jest Anka - jedyna blondynka z tego lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 21.08.07, 19:38 a ty co chodzisz tam zjesc czy poderwac dziewczyne?pustak z ciebie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: 213.76.129.* 21.08.07, 21:31 nie musze podrywac , mam swoją kobietę imbecylu, a Anka to po prostu znajoma z barucw..u. jestes parówą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 22.08.07, 22:40 to wspolczuje twojej tak zwanej "dziewczynie" skoro tak szczegolowo przygladasz sie obsludze, zamiast zajac sie nia i jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 22.08.07, 22:45 czyli wychodzi na to ze znajoma blondynka anka, z zazdrosci kazala ci pisac zle o brunetkach ktore sa cala ozdoba tego baru niedosc ze bardzo mile to ladne , a co do blondynki to przecietna dziewczyna i nie zauwazylem zeby byla nadzwyczj mila.poza tym jedzonko super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronnie23 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:27 Ale to smutne... rozmowa wokół tak prostego jedzenia budzi takie emocje... jesteście żałośni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 16:06 taaa każdy fiku miku jak źle i fee, a w piątki i w soboty nie ma gdzie w Trojanie tyłka posadzić. Wszyscy mowicie jakie to złe to dlaczego tylu ludzi? Za długo ten lokal jest już otwarty żeby to byli nowi klienci. Ja nie nażekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSka Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:57 byłam tam wczoraj,jedzenie dobre,nie ma co narzekać, chyba najlepszy kebab w Świeciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.centertel.pl 02.09.07, 17:15 w kuchni pracuje fajna babka ma na imię Danka,tylko ten jej facet.....pożal się Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 18:12 fajna jest ta danka co to znaczy a pozatym co mozesz powiedziec o jej facecie znasz tak wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikus Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 19:23 byłem tam kilka razy. ostatni raz wczoraj. jedzenie dobre tylko porcej coraz mniejsze. pozdrowionka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: software Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:32 no wlasnie na poczatku gdy bylo otwarcie to ledwo co mogles zjesc calego kebaba a teraz..jakieds takie duuzo mniejsze ale smak ten sam... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:29 bardzo mi sie podoba wystroj lokalu!jedzenie tez bdb!mam tylko zastrzezenia do jedynego faceta co tam pracuje...!!!!jest bardzo nie sympattczny!Alaseczki sa bardzo sympatyczne,az milo sie tam przychodzi!!!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stay Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 05.09.07, 22:18 masz racje ten gościu w trojanie jest beznadziejny!! nie dość że nie miły to jeszcze jak zrobi kebaba to raczej mini kebab!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 13:45 chociaz ktos mnie popiera! bo pzez caly czas czepiaja sie dziewczyn,a one nawet dobre jedzenie robia!poprostu chyba ktos jest zazdrosny o ich wyglad! Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 07.09.07, 18:45 Dzisiaj się przejdę z kumplami i obiektywnię ocenię ;FFF Ale slyszałem pozytywy.. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel123 Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.07, 23:04 Witam Państwa!!!Jestem właścicielem lokalu Trojan Horse w Świeciu...Jestem bardzo zaniepokojony Państwa opiniami...dlatego będę Państwu niezmiernie wdzięczny za umieszczenie wszystkich uwag, zarazem tych negatywnych jak i pozytywnych na stronę trojanhorseswiecie@wp.pl by poprawić standard lokalu...Aby mogli Państwo zjejść dobre jedzenie w miłej atmosferze.Dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edela Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:36 Jak ostatnio bylem to jedynie albo az moge sie poskarzyc na znikoma ilosc miesa (bylo to chyba tylko 3 "platy" miesa),narazie tam nie pojde jesc chyba ze skad sie dowiem ze porcjowanie sie zmienilo. A atmosfera i obsluga OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 10:27 WOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czasem wpadne Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.range81-152.btcentralplus.com 06.12.07, 18:17 bylem kilka razy i zgadzam sie z opniami na temat jedzenia ( nic specjalnego) a co do dziweczyn to racja, ze ta z kolczykiem to nie mile babsko, ale na szczescie juz tam nie pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 09:19 bylem wczoraj 6-12-2007 , i poprostu niezla lipa, bulka za sucha , pekla od spodu wszystko wylwcialo w papier, uwaga na mieso , nie zawsze wkladane jest tam mieso prosto z grila , ja dostalem z osobnego pojemnika na podgrzewaczu , sosy coenkie , przypraw brak , jak dla mnie WIELKA LIPA!!!! a nie jestem wybredny , juz tam nie wchodze . Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 08.12.07, 19:33 bylam dzis , 8.12 oszukane porcje malo miesa, kilka kawalkow sama papryka, sorowki bez doprawienia, wogole brak przypraw, najlepszy z tego wszystkiego byl tylko sos czosnkowy. bardzo sie pogorszyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 21:53 ja niestety tam jadam dość często,ale to tylko dlatego że pracuję niedaleko i coś jesc trzeba.raz serwujemy sobie kebaba,raz pizze,raz burgera z zielonej,a przez reszte tygodnia jemy bułkę z pasztetem.mamy więc porównanie,bułka ,burger i pizza jest taka sama za każdym razem,a kebab .......różnieraz jemy lepszy raz gorszy.ostatnio zaczeliśmy jeśc go w piątki,bo się zrobił jarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tup Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 08.12.07, 22:10 czyli ogolnie syf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.07, 23:44 Ja byłam dzisiaj na kebabie i powiem ze jestem calkiem zadowolona.Mięsa było wiecej i ogólnie dobre sosy sa i nawet dzis kelnerki sie usmiechały...chyba ostro je w ryzy wzieli...Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 13.12.07, 08:07 Byłem tam ostatnio z przyjaciółmi i wzielismy sobie zestaw cos na (A....)za ok15zł i byłem bardzo zadowolony...Kumpel wział kebaba i naprawde szału nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:07 Brawo dla TEJ Pani!!!tylko ,ze czosnkowy u mnie tez nie przypominal czosnkowego!nawet nie pachnial na czosnek!i to jest kebab?nie obrazajcie turcji!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turn Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.swc.vectranet.pl 25.08.08, 20:38 FAJNA KNAJPA Z H..OWYM I DROGIM JEDZENIEM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient :) Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.range81-152.btcentralplus.com 14.12.07, 10:32 uwazam, ze atmosfera w trojanie sie polepszyla odkad Agnieszka tam nie pracuje.. chetniej tam chodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manek Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 11:09 kelnerka sie usmiechala?? nieeeeeeee zdawalo Ci sie, najprawdopodobniej cos jej miedzy zeby weszlo i probowala to jezykiem wydostac, stad ten grymas przypominajacy usmiech, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 20:05 - gorszego ścierwa w swoim życiu jeszcze nie jadłam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 16:54 witam.Chcialam wam powiedziec ze w Trojanie polepszylo sie jedzenie i to bardzo jak jadlam ostatnio kebab byl super miesa tyle ze wypadalo z bulki teraz polecam jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAChna Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.swc.vectranet.pl 07.07.08, 14:51 Mi tam nawet jedzonko smakuje. Wystrój fajny ogólnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:40 witam.Bylam tydzien temu w trojanie i ku memu zdziwieniu kebab o niebo lepszy niz przedtem,dostalam misa tyle ile sie nalezalo albo i wiecej sa zmiany wlasciciel zrobil swoje czapki z glow. tak trzymajcie pozdrawiam Kika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.range81-152.btcentralplus.com 14.12.07, 16:38 takze sie ciesze ze Aga juz nie robi tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.centertel.pl 15.12.07, 01:01 Prawie 10 lat temu w Niemczech jadlam prawdziwego kebaba u Turka. Te tutaj to do pięt mu nie dorastaja. Mialam nadzieje ze moze wreszcie w Trojanie cos porzadnego bedzie a tu masz, kolejna podróba. Buuuuuuu Choc i tak uwazam ze sa najlepsze w Świeciu. Pozdro dla szefa, nie ma co sie martwic, Swiecianie i tak beda chodzic bo nic tu ladnego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.range81-152.btcentralplus.com 17.12.07, 21:28 chetnie powiem tyle, ze ona juz nie pracuje i nie jestem tepy gdybym byl to pewnie stalbym za lada tak jak TY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 17.12.07, 21:36 ja wole być tępy i stać za kasą niż tak jak ty być tchórzem i machać łopatą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 17.12.07, 21:38 wole być tępy i stać za ladą niż tak jak ty być tchórzem i machać łopatą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.range81-152.btcentralplus.com 17.12.07, 21:54 dobra kolego nie rozpedzaj sie, bo przynudzasz. powodzenia za te lada ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 17.12.07, 22:12 chyba kebab się poprawił;) jadłam ostatnio i jakby więcej mięsa i ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.range81-156.btcentralplus.com 23.12.07, 23:02 jo agnieszka jest brudna haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszek Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.08, 22:21 ja byłem 20lat w Turcji i to co serwują u trojana to jakieś Gó.. !!! Jak bym chciał się nażreć kapusty to bym bigos zamówił. Odpowiedz Link Zgłoś
kamiro Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku 06.01.08, 16:20 byłam i okazalo sie, ze to kolejny kiepski lokal w świeciu:/jadalam juz w kilkudziesięciu miastach kebaby a tylko w świeciu pod nazwa sos pikantny krył sie po prostu tani keczup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: 213.25.95.* 15.12.07, 20:39 szału nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:56 da sie zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.range81-152.btcentralplus.com 17.12.07, 19:34 kebab lepiej mi smakowal, pewnie dlatego, ze nie bylo tej z kolczykiem. jak na nia patrzylem to sie jesc odechcialo.a teraz calkiem smaczne :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 17.12.07, 20:18 za to na pewno tej co cie obsługiwała rzygac sie chciało baranie na twój żałosny widok. też jestem sprzedawcą i nienawidze tak tępych klientów jak ty. jak jestes taki odwazny to powiedz to w twarz obsłudze co sądzisz o niej a nie wypisujesz to na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 20.12.07, 20:47 jedzenie dobre ale MALO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xls Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.07, 12:11 miałem okazję zjeść tam obiad w sobotę, pani z obsługi przyniosła mi szklanki i trzymała je od wewnętrznej strony (tam, gdzie wlewa się napój)...szczegół, ale to właśnie szczegóły decydują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.stk-net.pl 26.12.07, 22:57 Dzis 26.12.2007 kartka,że otwarte do 22 a o 21!!!drzwi zamknięte.Czy tak trudno zmienić godzinę zamknięcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 13:06 oj wspóczuję tej Pani w czarnych włosach, chyba Natalia ma na imię, że dzisiaj musi pracować z tą bandą kretynów. a wogóle to długo jej nie było,myślałem że już tu nie pracuje. mam nadzieję że to tylko dzisiaj i wróci na swoją zmianę, bo to już nie to samo co kiedyś. chodziłem na jedzonko tylko jak była tamta zmiana (te 3 dziewczyny), bo była zupełnie inna atmosfera no i jedzonko też zupełnie inaczej smakuje. a teraz to chyba wogole przestane tu chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 12:30 popieram!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 15:28 Ja bylem w czoraj calkiem nowe dziewczyny.Jadlem kebab i bylem zaskoczony miech duzo jak po otwarciu trojana .Tak dale nie to samo mjedzonko co miesiac temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.range81-152.btcentralplus.com 06.01.08, 09:27 bo nowe dziewczny sa lepsze od tych wczesniejszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 12:12 gdzie wy widzieliscie nowe dziewczyny? chyba lokale pomyliliscie,bo ja tam chodze od poczatku i sa wciaz te same laski!miłe jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 19:09 ja chodze tam od poczatku co kilka dni i widze roznice w jedzeniu i obsludze ta czarna co robi kebaba to jak ma chyba humor bo jest mila i zrobi dobre jedzonko albo calkiem odwrotnie a druga zmiana jest bardziej stabilna jedzenie jest zawsze takie samo i tyle samo, milo obsluzony.ale ta czarna z kolczykiem tam nie pasuje lepsza byla ta bladyna bylo milo i wesolo smacznie sie jadlo. chyba dobrze by bylo gdyby wywiesili grafik zmian bo mozna z gory sobie wybrac dobra zmiane i moim zdaniem zmiana faceta goruje pozdro dla smakoszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Co sadzicie o Kebabie w Trojan Horse na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 19:20 ZALEZY JAK DLA KOGO JA WOLE CHODZIC NA ZMIANE DZIEWCZYN,BO MOIM ZDANIEM SA SYMPATYCZNIEJSZE!ALE PRZECIEZ NAM CHODZI O JEDZENIE A NIE O LUDZI TAK PRZYNAJMNIEJ MI SIE WYDAJE! Odpowiedz Link Zgłoś