Gość: Muminek IP: *.com.pl / *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 07:24 Wpisujcie się wszyscy rymem się bawiący, Post rymowany jest bowiem wprost z serca płynący :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cobra Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.tvswiecie.com.pl 23.09.03, 12:02 ŚWIECIE-30 tysiecy ludzi tu mieszka wiem gdzie w tym miescie kazda fajna scieszka -gdzie kto mieszka-iwona magda I agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut21cm Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:32 Łoj dana dana wszystko przez Regana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiecki Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:21 Ja te wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swirniete laski Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:24 słońce świeci miesiąc maj Tomcio Kasi Kasiu daj Kasia mówi Tomcio bierz ! Słońce zaszło Kasia też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swirniete laski fajne cluby!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:27 w clubie fajna jest zabawa mozna bawic sie do rana!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: fajne cluby!!!!!!!! 31.05.05, 13:54 A o jaki Club Ci chodzi? Czy tam sami ludzie mlodzi Pewnie Duet-tam w piwnicy Niezle tam Dj krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zolnierzyklego Re: fajne cluby!!!!!!!! 20.09.05, 14:07 dobre cobraswiecie dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianski Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:22 Ja tez wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobra [...] IP: *.tvswiecie.com.pl 23.09.03, 12:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziontrain Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.09.03, 13:04 Płucny nieżyt, raka krtani, Dżumę, tyfus, dzień na bani, Te choróbska, syf na brodzie Zawdzięczamy celulozie A teraz z zupelnie innej beczki. Bez rymów częstochowskich: rozpacz pustka po stracie mego kotka Pimcia smutek żal kupię sobie nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.com.pl / *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 14:49 Rozwija się temat w dosyć szybkim tępie, Nie wiedziałem że tylu wpisze się tak chętnie :))) A ten wierszyk o chorobach, Bardzo mi się tu spodobał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivy Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.k5.pl 23.09.03, 14:55 Muminek taki wieszcz wielki że nie czuje jak rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.09.03, 20:54 dobry watek na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.09.03, 21:35 Na początku, zawsze, wszystko ładnie się układa. Wiersze, rymy, jak z rękawa, sypią się przykładem. Życzę więc, udanych postów na świeckim forumie. Niech, często tu i gęsto, rymują wszyscy tłumnie.:)) Rymowanka, zawsze na bolączki dobra, Może, nawet, z czasem uśmiechnie się Cobra?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 23.09.03, 21:56 Dobra, teraz ja cos napiszę Ciężko pisać wiersze, Powiem Wam to szczerze, Wolę gonić świerszcze, Lub śpiewać w operze. Jestem tutak z Wami, Od długiego czasu, Czas by się pożegnać, Ale nie od razu. Staram się od dawna, Reklamować Świecie, Nawet rezultaty, Są, sami to wiecie. Teraz idzie jesień, Życia ciężka pora, Kończy sie już wrzesień, zimny nastał czas. Świecie się rozwija, Raz szybciej , raz wolniej, Nam zaś trzba wierzyć.......... Czas zaś szybko mija........... To kilka moich częstochowskich rymików, można powiedzieć, że miałem wenę:) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.09.03, 22:52 dobre dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 23:46 Hmmm... na pewno masz wenę z Talentem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 23:48 A jakaś stronka www???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 06:03 Przypominam Luzakowi, Onej i Nacie, Że rymem mają władać w tym temacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszki Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:18 letni wietrzyk w pupkę dmucha a nad kupką lata mucha!!!!!!!!!!!!!!!!! Heya banana!!!!!!!Pa Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszki Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:21 puszki okruszki malutkie macie brzuszki !!!!!!!!!!!!!!!! Heya banana!!!!!!!!!! Pa Pa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owe Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owen Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:21 Jono patrzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally-gator Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 08:15 Muszę wam powiedzieć że nieżli jesteście, I pomyślcie, czy talentu nie marnujecie? Oczywiście nie wszyscy, można to przezytać, ale jeden z drugim - może tomik wierszy wydać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 18:29 Coś jesienna aura źle na wszystkich wpływa, Bo w tym oto wątku postów nie przybywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 20:09 Jak mieć ochotę wierszyk, rymowankę składać? Kiedy po wiadomościach nie chce mi się gadać? Bieda z nędzą, z bezrobociem, krzyczy... A dziś? Krzyczą wkurzeni górnicy. Codzienność nasza nadaje się do kabaretu. Póki co, piszmy więc z "taniego", jeszcze, internetu.:)) Właśnie oglądałam "Kabret moralnego niepokoju":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: wszystkie dzieci IP: *.proxy.aol.com 26.09.03, 23:12 zdrowia,szczescia,beczke wina najpierw corke,a potem syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Jesienne wieczory IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:36 Ciemno i chłodno jest wieczorami, Więc zaglądajcie tutaj czasami:))) Z Grudziądza, Gdańska i Świecia piszcie, Mimo że wiatr za oknem świszcze :))) Rymem wesołym jak łąki kwiatem Rozbawcie nasze rozstanie z latem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Jesienne wieczory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 21:49 Muminku, mnie przy Tobie, lepiej nie wierszować! Słuchu nie mam, noooo i mogę się pod posty schować,:)) Nie jest łatwo, szafować rymem między słowami, Więc nie oceniaj surowo proszę , to tak miedzy nami, No i właśnie z tej przyczyny, po prostu, Moją „rymowankę” zaliczam do zwykłego postu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Jesienne wieczory IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 23:14 Ten rymowany przez Ciebie pościk, Miło jest czytać gdy tutaj gości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jesienne wieczory IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 29.09.03, 17:45 Wszyscy talenty mają niesłychane Ja wierszy pisać nie potrafię wcale Dlatego przytoczę tekst inny zdesydowanie smutny i jesienny:(( "Opadły mgły i miasto ze snu się budzi Dołem czmycha już noc Ktoś tam cicho czeka, by ktoś powrócił Do gwiazd jest bliżej niż krok Pies się włóczy po pod murami bezdomny Niesie się tęsknota czyjaś na śwuata cztery strony" Nie mam kompletnie weny, zupełnie, ale obiecuję, że niedługo sam coś wymyślę... ( jest to tekst Starego Dobrego Małżeństwa, które w tym roku było w Świeciu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Jesienne wieczory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 21:11 Przyznam, że nie znam, ale przypomina opis obrazu... A rymować sobie mozna, byleby coś sie działo, Ja tu posty piszę i nie chce by cos smierdziało :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jesienne wieczory IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 01.10.03, 16:32 Więcej nic w tym wątku nie napiszę Bo weny nie mam, i przez to wiszę:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: Jesienne wieczory IP: 172.28.30.* 08.10.03, 17:27 z całym szacunkiem, ale.... SKANDALICZNA NIEWIEDZA! To jest tekst Edwarda Stachury (wiekszosc piosenek SDM to po prostu aranzacje do jego wierszy nawiasem mowiac niezbyt udane, lukrowane, nieadekwatne [prosze porownac chocby Marka Gałązkę, ale kto dzis o nim pamieta... jak o Stachurze juz zapomnieli]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max [...] IP: *.tvswiecie.com.pl 29.09.03, 14:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 01.10.03, 19:42 Omijam delikatnie Maxa Przy zderzeniu mogłaby wydarzyc sie kraksa Czas, jest najlepszym sprawdzonym kolegą Nigdy nie wiadomo, kto z kim, po co i dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 07:13 Z wierszowanką tutaj długo mnie nie było, Jednak mimo cenzury wierszy nie ubyło :))) Piszmy więc jak Max z lekka ludowo, A cenzura nas ominie i będziemy żyć zdrowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 04.10.03, 18:31 Powiem z grubej rury Nie ma w tym zadnej miny Ze mam we wtorek urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 21:20 O Tomku! To Waga jesteś, jako i ja! Niech Tobie gwiazdy wróżą najlepiej, niech dobrobyt sprzyja! We wtorek więcej życzeń :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 05.10.03, 11:40 Dzięki wielkie dzięki Musiałem się przyznać Bo żadnej imprezy Na tym forum nie znać Koślawe rymy, ale co mi tam- pozdrawienia dla stałych bywalców forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 06.10.03, 14:42 Wchodzi do każedgo pociągu Z zółtym uśmiechem nadziei Liczy wagony dobrego i złego Od zimy do późnej jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 19:49 gss.abis.lodz.pl/~ftomek/noframes/2000/2000_06.html Trzeba żyć spać bawić się kochać oddychać udawać kłamać poświęcać prosić myśleć za mało robić za dużo być lub mieć znaczyć swój szlak nadzieją że po drugiej stronie jest tylko miłość Też Tomek,może to TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 20:52 Na "autostopowiczki" Stały na drodze bułgarki aż przegoniła je policja, Na przydrożną miłość nastała przez to prohibicja. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:44 "Koń gra tu relacje" ;-))) Muminkowe "dygreski"... Muminkowy "cudzymów"... Jak tu pokazywać się pośród, Jego, rymów? Za dziecko, niby, z nazwy uchodzi i zwodzi? :-)) "Wierszokled", niby włócznią to tu, to tam, Przyszpili, ugodzi. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 22:37 Niestety nie ja ..... Dziś są moje urodziny, Tak czekałem lecz nie przyszedł nikt. Dziś są twoje urodziny ...i dalej nie pamiętam- piosenka Edyty Bartosiewisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:47 Dziś są Twoje urodziny, ale co szukasz tu!? Gości zabawiaj bo już blisko do snu. :-))) A rano/chyba?/trzeba wstać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 23:00 Szczególnie gdy od alkoholi, Głowa nam pęka co strasznie boli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 23:12 Czas za gościnę dziekować, Urodziny będą znowu! Będziem "pościć" i wierszować I rymować i przyszpilać W wolne wieczory, W jesiennych chwilach. Dobranoc, życzę urodzinowo jeszcze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 23:45 Życzę Ci również snów kolorowych, I abyś się obudził bez bólu głowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 08.10.03, 18:35 JAkby nigdy nic, znowu jesień mija I widzę jak zachodzi słonko ojca i matki Jakby nigdy nic, przyjaciół paru na cmantarzach Jakby nigdy nic, kwitną na nich kwaitki Tekst- "std" Urodziny i po urodzinach-ojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 12:51 Cisza straszna nastała w te jesienne deszcze, Witać ludzie nie mają już ochoty na wiersze. :((( Rymem rozpędzić chmurzaste obłoki, Jak widać dokoła nikt nie ma ochoty :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Do admina odnośnie pisi !!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 13:29 Panie adminie chyba już najwyższa pora Aby przemyśleć to działanie cenzora :))) Proponuję przemyśleć to co się wycina, I zbytnio nie nadużywać możliwości admina. :))) Wierszyk bowiem Maxa to dzieło ludowe, Regulaminu nie naruszającym żadnym swoim słowem. :))) Pronuję poczytać pewne dzieła Fredry Co to wierszyk Maxa w treści swej ubiegły, I teraz czytane przez Olbrychskiego nawet Dają ludziom w Polsce wspaniałą zabawę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waarez Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 17:05 Muminek, gratulacje za temat a pozostałym za teksty - owacje ! i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.10.03, 21:57 Kiedy ludek boży rymem często włada Nie groźna jest potyczka wesoła i swada! Gorzej na poważnie umartwiać się smutnie Nawet „Noble”, tedy rozpętują kłótnie!!! Fredro jak wiadomo dokopał elegancko, i dlatego z tej przyczyny lubimy jego wie(r)szczowiny!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.10.03, 22:51 niestety jezyka mi brakuje wiec wiersz tez szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:08 nie brakuje ci jezyka Luzaku ja moich postów wierszami nie nazywam właśnie z jego braku! Są to zwykłe rymowanki klecone raz lepiej raz gorzej:)) wyżej zrobiłam błąd cz jest zbyteczne za szybko pisałam i niezauważyłam Starego Fredre lekko obraziłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.hor.ucl.ac.uk 11.10.03, 00:40 wyjabala rada zawiasucha i nie byla to wcale podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 23:14 Uważaj Wujasie Domelu Za takie słowa wycięto już wielu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 12.10.03, 23:18 spoko muminek tu jest ukryty sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 16:30 Cenzor to jednak człek tego formatu, Co to się czepiał nie takiego tematu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.nsm.pl 15.10.03, 21:53 jesień jest wciąż pada, pada też zimno jest czasem błyska się jesień jest humor zły złe rymy koślawe wiersze tęsknota za latem. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Zły humor- koślawe wiersze 15.10.03, 23:01 cenzor niech sie nas juz boi jak podskoczy to go zloim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły humor&o n a Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:36 Jesienne darcie pierza... Jedna Gąska Drugiej Kaczuszce Opowiadała o plotkach! To tu, to tam... I w pewnej Wiosce! Cztery gęsi dwie niewieście? Niepomne tej przypowiastce! W rzeczy samej......z tej ogłady?! My tu robim za przykłady? O cholera!....Darcie pierza! Pierza kupa! Z gęsi, z kaczek....naga, goła! Zupa, zupa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 17:58 Po dość długiej nieobecności Znów Muminek tutaj gości. :((( Oczęta swoje łapką przeciera - A niech to jasna ch...!? Chyba nastała tu cisza zimowa, Bo rymem ciepłym nie pisze nikt słowa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zły humor- koślawe wiersze 28.10.03, 18:05 Muminku, czasy słoty nadchodzą! Przy tym i złośliwości... Spadnie śnieg, biało się zrobi, Będzie jasno i dobry humor zagości... znowu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 17:56 Deszczu jeszcze nie widać za to mrozik trzyma, Cieszy mnie że się pojawiła z rymem ciepłym dziewczyna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ale i tak jest miło :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 20:09 Dzięki Muminku za serdeczność, Pisać tutaj rymowanki to sama przyjemność :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :)) 29.10.03, 23:13 co by tutaj sie zdarzylo gdyby muminka nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 23:41 Gdyby nie było Luzaka...daliby z Świecia drapaka :) Gdyby nie było Muminka...rzedłaby często minka :) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 04.11.03, 22:50 zeby jeszcze tak ona odwiedzala nasze ramiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 00:50 załatwiać nalezy przez podanie uwzględnić wolne w szczególnym harmonogramie określić swoje imię ze spamiku ustalić długośc ramion i trwałośc nicku ... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.com.pl / *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 07:36 Pierwszy podanie składam w Twe ręce, A za przyjęcie złożę w podzience Wierszowany całus i kwiat jesiennej róży. Odpowiedz szybko, bo czas mi się dłuży :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 05.11.03, 23:06 i gdy ona przybyla to muminka ozywila a podanie me napisane i w rece twe juz przeslane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 06:55 Podania wpłyneły, na werdykt czekamy, Kto został przyjęty, a kto przegrany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:22 Przemyślanie – by sprawiedliwie było... Wiele warunków do zawarcia „umowy’ przybyło :))) 1. Nie będziesz miał cudzych przede mną, o których bym nie wiedziała.:)) 2. O forach piszę, na których i ja będę pisała.:)) 3. Będziesz, jak w dobrym i znanym piśmie uwielbiał mnie głośno bez żadnych przemyśleń.:)) 4. Ja, za to, już Ty się nie bój o "To”, odpisywać będę z regularną ochotą, w grafomańskim stylu bez żenady, wywindujem się na wyższe, państwowe posady.:)) 5. Słusznego wzrostu koniecznie być musisz, by mniejszych i głupszych do posłuchu zmusić.:)) 6. Niech widać z kim mam do czynienia, niech boją się, twojego długiego ramienia.:)) 7. Na koniec części pierwszej do przemyśleń daję „Toto” byś czekał na część drugą z... nieukrywaną ochotą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 06.11.03, 22:51 nowych przykazania przybyloby na by forum sie lepiej zylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 23:32 Niepełny ten dekalog spełniam bez wachania, Lecz przed wyjawieniem innych dośc ostro się wzbraniam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 07.11.03, 15:22 Dawno titaj już nie byłem, Ale dzisiaj zabawiłem! pozdrowionka dla forumowiczów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Ale i tak jest miło :))... 07.11.03, 16:37 Eeeej! Kompanio wesoła! Równe z Was Chłopaki, Kraść konie z Wami można! Nooo....tylko dla draki.. ;-))) I śmichi i hihi, i coś tam jeszcze No a najważniejsze... Humorem pisane Wasze posty i wiersze! ;-)) Ze śmiechu czasem można boki zrywać Niech zatem nam zawsze przybywa, przypływa Przy-Świeciu, przyświeca i niech nie gaśnie Humoru dobrego- rzeka , rzeka świeci? – no właśnie! ;-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 09.11.03, 09:33 humor w dobrej sprawie oraz przy zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 11:13 ...nad oszczędnością słowa też się zastanowię Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 10.11.03, 22:26 ja ide na wygode wiec dzis juz nic nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło...a czasami nie :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:49 ...można zrozumieć na "wygódce" trudno się z innymi porozumieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale i tak jest miło.. nie zawsze ::::: IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 11.11.03, 19:40 Nie zawsze jest miło zwłaszcza kiedy weekend mówi wszystkim THE END Ale częstochowskie rymy- chyba przestanę się udzielać w tym wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło.. nie zawsze ::::: 12.11.03, 23:11 a mi weekand odpowiada bo wtedy jest zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło.. IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 10:43 Czy to początek wekendu, czy początek tygodnia, Miło jest zawsze jak ktoś tu zagląda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 14.11.03, 16:31 Ale weekend już nastąpił Jest więc miło- nikt nie wątpi w końcu udało mi się sklecić jakieś rymy- pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 19:33 łikendowo choć jesiennie zstawiam dzisiaj ślad po sobie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 16.11.03, 13:01 I od razu milej się zrobiło Gdy znajomy ktoś zawitał Który dawno już nie pisał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend 16.11.03, 22:43 (nie)nowy gosc przybyl ale weekand kolejny ubyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 22:59 "Końcotydzień" :)) się skończył... Jednych odświeżył Drugich wykończył:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałek IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 20:43 Deszczem przywitał nas tygodnia początek, Zastanawia mnie jednak jaki będzie piątek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 17.11.03, 21:31 Jesienią, trudno pogodę planować. Z parasolem chodzić a na słońce - polować.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NocnyMarek Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:59 Muminku - poeto zapoznany ;-) NocnyMarek jest Ci szczerze oddany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NocnyMarek Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 08:15 Nie tylko nocami na wpisy gotowy ;-)) Z rana, również lgnie do Ciebie - słowem! Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 18.11.03, 09:04 No i jeszcze ja, ona,:))) w Muminka wierszach zaczytana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 16:13 Nie jest to poezja na miarę Mickiewicza, Więc się zastanawiam co w niej Was zachwyca? :))) Bo mnie osobiście to najbardziej cieszy, Że w tym temacie piszecie posty na kształt wierszy. :))) Posty Wasze bowiem błyszczą jak kwitnące kwiaty Wśród postów tych co stosują język niebogaty. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 18.11.03, 23:53 ja dzis wiwatuje wiec sie dopisuje gyby nasz wieszcz zyl to by z nami pil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 09:45 O! Luzaku musisz więcej wiwatować Bo wtedy więcej niż dwa słowa Potrafisz pięknie składać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:31 z poniedziałku w srodę wpadam jakoś ... bez wtorku się przesiadam ...... więcej chyba dziś nie zdołam bo czas mi zaiwania .... ....jak pszczoła ? ( ale , ale myśl niedzielna ) lecz choć w ulu tysiąc trutni tylko kilku trzyma się lutni Ona , Naata inne pszczółki też dzielnie składają do spółki śmiało rośnie wersów plaster cieszy duszę, serce głaszcze nowolistna nić się przędzie z ula wosk ...i świeca będzie a przy świetle rzecz wiadoma wszystko smaczniejsze (choć jesień dokoła) wiwaty zdrowsze - ... :) weselsze kochanie - ... :) życie słodsze barwne spoglądanie .... oczekiwanie ...? Muminek z Luzakiem innych trutni paka nie odkładajcie lutni na wieszaka jak Onej zachęta brzmi niech się to składnie kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:51 Ale... Ja...pisałam już kiedyś usprawiedliwienie. Rymowankom moim do wierszy dalekooo! Jako ‘posty’, należy czytać to - wierszoklecenie. Za późno na zostanie "poetką" w tym... wieku..;-))) Trochę pożytku z tego też wynika :)) By pisać do rymu muszę słówek, szukać. Czasami same wpadają do ucha A czasem wena jakby bardziej głucha ;-)) Koślawo ale wesoło i z humorem :)) Przeplata się raz lepiej, raz gorzej Tak, sobie teraz siedzę i myślę... Czy ja piszę jeszcze, czy może ja - tworzę..?.;-))))) Za cierpliwość ..dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 20.11.03, 19:42 ALI.. Za dobry humor należy Cię chwalić! :)) Ale zauważ, że co za dużo, nieznośnym być może. Do rozpuku śmiech zakończyć powinien się owacją. Pozwól, że Cię zachęcą i o bis poproszą brawami! Konsternacja, to klęska dla humoru – to tak, między nami... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 20.11.03, 23:07 Żeby mi się chcialo pisac Rymy jakies skladac No to musi być zabawa Nie tam zaraz popijawa Ale skoro czas już mamy To zabawe zaczynamy Może trzeba wypic piwa Wtedy swiat się milo kiwa Wiec z muminkiem zapraszamy Ona – milo cie witamy Teraz przyszla jednak pora By się klasc do spiwora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NocnyMarek® Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 22:24 Ty - co tutaj się wpisałeś, mego nicka mi zabrałeś! Lecz godzina na zegarku zdradza ciebie - PseudoMarku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 21.11.03, 11:04 NocnyMarek ze znakiem jakości? Nick pospolity bardzo i wpada często do głowy, kiedy nocami siedzi się w sieci! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwariowane baby Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:14 letni wietrzyk w pupie dmucha a nad gównem lata mucha Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.11.03, 23:09 Żeby mi się chcialo pisac Rymy jakies skladac No to musi być zabawa Nie tam zaraz popijawa Ale skoro czas już mamy To zabawe zaczynamy Może trzeba wypic piwa Wtedy swiat się milo kiwa Wiec z muminkiem zapraszamy Ona – milo cie tez witamy Teraz przyszla jednak pora By się klasc do spiwora Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.11.03, 23:10 sorki za dubelka cos nie poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 01:50 Haha! Nie ma to jak dubeltowo z wiersza strzelać.. Słowo daję, że już lepiej wklepać pościk w Waszym miłym towarzystwie :) A na piwko i gawędy Czasu nie musi brakować Wszystko przedtem :) należy tylko dobrze zrymować... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 21:10 Mam nadzieję że przy piątku, Setka postów wskoczy w wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.11.03, 22:36 twa nadzieja sie rozplynie w naszy rymowanym mlynie Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.11.03, 22:59 Nie może byc tak przecie, nie rezygnować, nie wątpic! Na duchu podtrzymywać - Świecie. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 22.11.03, 12:04 Tyle się tutaj działo podczas mojej nieobecności powiedzcie co się stało moi mili goście W końcu wróciła mi wena- ha, jednak tez czasem wierszuję Pozdrawiam, i zasyłam serdeczne życzenia- ten wątek ma urodzinki- już ponad 100 postów w nim siedzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.11.03, 13:09 stotrójeczka zaświeciła stodwójeczce hej! skleciła stojedynce dzięki! rzecze wszystkim cze! no przeca wiecie ! dalej woła: siądźmy do biesiady stoła, piwa, śmiechu, rymu czerpmy, klimat tworząc nie-przeciętny w sieci krzesła postawiwszy dzielmy barwy, chmiel popiwszy :) ciemny wieczór, chłodne ranki niech skłaniają do hulanki :) w poście (?) nuta Dionizosa ? czemu nie ! wszak godna trzosa! Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.11.03, 20:06 a wiec poloneza czas zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.11.03, 23:35 temat sie rozkrecil do rymow ludzi zachecil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 01:18 Rymowanek, czas najwyższy zacząć by wici rozpuścić O miłej Świecia atmosferze Może kto w to nie wierzy? Ja, jak zawsze wierzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 20:37 Atmosfera w Świeciu jak zwykle cudowna, Szkoda że tylko tak mało rozmowna :))) Wróciłem ! I zaledwie tydzień mnie nie było, A tu postów na forum zbyt dużo nie przybyło :))) Ale mam tą nadzieję że w Andrzejkowym łykendzie, Przy wznoszeniu toastów trochę ich przybędzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.11.03, 23:19 spac mi sie za chcialo wiec sie nic nie napisalo moze jeszcze cos naplumkam jak przyjdzie zadumka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 12:57 To na luzie i w zadumie, Luzak rymem władać umie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.11.03, 22:15 Luzak zdolny być musi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.11.03, 22:39 diabel siedzi mi w mej glowie i tu pisac kaze sobie a czy luzak mlody jest??? ciekaw jestem kto to wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.11.03, 23:18 Luzak jak nazwa wskazuje :))) Po aulach uczelni chyba grasuje??? Może jadnak być inaczej! Elektronikę ludziskom sprzedaje i sposób uzycia tłumaczy??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 01.12.03, 22:46 zagadka zostala zadana lecz pewnie nie do rozwiazania kto sie pobawi w detektywa na tym czas szybka zbywa zycze natce powodzenia zachecam innych do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 00:32 Pobawiłbym się z Wami w detektywa, Ale mam czasu mało i jeszcze ciągle mi go ubywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.12.03, 00:49 Odgadnąć trudno będzie Bo mozliwości wiele Gdzie wierszem mówią tam artyści przyjacielem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 00:53 Cieszą mnie bardzo te Twoje słowa, Ale czy jesteś zostać tu na stałe gotowa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.12.03, 01:08 Na forum Świeckim jestem i sie nie nudzę:)) Jeżeli miło Wam ze mną czas ten przedłużę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 01:35 Do dalszej dyskusji pięknie zapraszam, Bo zawsze jest miło gdy z nami jest Naata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 01:51 Na serdeczność zawszem uśmiechnięta Zaproszenia miłe zostało przyjęte :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally-gator Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 09:19 Oj Naatko i Muminku - niezłe nocne Marki jesteście... A do tego rozmawiacie o tej porze w naszym mieście... [na forum ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile... Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 12:38 pięknie, pięknie radość bierze tyle weny w komputerze śląc pozdrowień całe kiście mówię : przyjacioły Wy moiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile.. Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 13:02 co się tyczy zaś zagadki to ja już wiem a Wy gagatki ? (luzak w wieku jest dojrzałym do pisania, i kompanii w myśli często znakomity nieważne co mówią kwity ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 21:51 Rozrasta się rymowany wątek, A to dopiero jego początek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.12.03, 23:38 poczatki sa mile a konce zawile lecz co z tego kolezanko kolego Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 03.12.03, 00:16 snadź jest z tego rzecz ' kolego (koleżanki trwale twierdzą) iż nie przyjdzie coś z takiego, co jest nie poparte wiedzą (well...) rzućmy cugle doświadczania' i oceny miernej wnioski' wyżej ceniąc te zadania' które tworzą życia troski' nie zamierza nikt - to prawda' smutku siewcą być zawziętym' radość tłoczy(?) w życie zawżdy' nową myśl co trelem zabrzmi :) ...ile... [ jak Wam sie podoba "przecinek górny" ??? :)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 22:13 Przecinek górny jest bardzo ciekawy, Ale czy funkcję przecinka pełni dla zabawy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:33 Ech! I z wiedzą i weną i przecinkiem górnym Trzeba tutaj zabłysnąc Pokazać co się umie A ja kiedyś pisałam Z zawodowcem lub prawie kroku nie dotrzymam więc tu nie zabawię.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 23:48 Oj siedzisz tu z nami od samego początku, Więc nie waż się zostawiać nas samych w tym wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:59 Ale jak dalej humorem się cieszyć? Chcesz się smiać a możesz się ośmieszyć.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 04.12.03, 15:47 choć żal..., iść dalej wypada' niech wątkiem rymowanym dalej humor włada, zostawiłem znaki mocno koślawe :) liczyłem tylko na dobrą zabawę, ile trzeba ...? - pytanie stosowne, by zrozumieć to, co nieodzowne' pozdrawiam niezawodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:26 Ile trzeba...? - niewiele, jeszcze trochę,troszeczkę odrobinę, chwilę, chwileczkę. Ile znaków, pytań, odpowiedzi Ile tajemnicy w tym ILE...? Na odpowiedź brakuje wiedzy :) Pozdrawiam mile i pytam; Ile czego? ILE? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 22:40 Ile to nie pytanie ale stwierdzenie, Dołączam swoje pozdrowienie :))) Odpowiedz Link Zgłoś