Gość: Kobitka IP: *.swc.vectranet.pl 02.11.08, 19:38 Pytanie do młodych mam albo instruktorów/trenerów: gdzie najlepiej udać się (w Świeciu) żeby zgubić kilogramy po ciąży? I jakiego rodzaju powinny być to ćwiczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciocia Basia Re: Po ciąży - gdzie ćwiczyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 09:30 Zajmowac sie dzieckiem, karmić piersią i przestać wp...ać slodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Po ciąży - gdzie ćwiczyć?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 14:16 zajrzyj na www.salonfit.pl , jest tez watek na forum, mysle ze to bedzie odpowiednie dla Kobitki, ktora chce o siebie zadbac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobitka Ciotka B. Dobra Rada IP: *.swc.vectranet.pl 03.11.08, 16:54 Matko, że tez zawsze musi znaleźć się ktoś błyskający zadziwiającą inteligencją :)) Nie oceniaj innych po sobie i jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie wychylaj.. Czekam na odp Kobitek które wiedzą o co mi chodzi :) Po pierwszym dziecku wszystko zeszło samo po 3 m-cach, ale teraz mam ochotę powysiłkowac trochę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Ciotka B. Dobra Rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 12:35 masz racje kobita jestem za tobą :))Baska waktycznie błyszczy inteligencją może to jej mocna strona być taką prostaczką:))) powracając do tematu ja osobiście chodze na siłownie do naszą hale i powiem Ci można zgubić zbędne kilogramy tylko musisz mocno tego chciec:)) życzę Ci powodzenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka baska Re: Ciotka B. Dobra Rada IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.08, 03:19 moja terapia to gary dzieci i sprzatanie samo zleci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda mama Re: Po ciąży - gdzie ćwiczyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 23:44 ciociu basiu.. wydaje mi sie ze tu nie chodzi tylko o zbedne kilogramy,a wrocenie do formy..kobitki lepiej sie czuja gdy sa szczuple i wysportowane..co Ci po szczupej sylwetce jak po kilku sklonach lapie Cie zadyszka.. Odpowiedz Link Zgłoś