Dodaj do ulubionych

Rozwiązywanie zadań, laborki na Pracownię Fizyczną

19.10.12, 13:36
Witam. Jestem magistrem fizyki. Oferuję swoją pomoc w rozwiązywaniu zadań z matematyki oraz fizyki, od gimnazjum po studia, wszystkie działy. Rozwiązania w formie pisemnej (czytelne odręczne pismo) bądź na komputerze. Rozwiązania są dokładne, z opisem, krok po kroku, mogą posłużyć do samodzielnej nauki.

Pomogę również napisać sprawka z Pracowni Fizycznej (obliczenia, rachunek niepewności pomiarowej, wykresy, wnioski). Sprawka piszę w formie gotowej do wydruku w programie Word, wykresy w Excelu. Wzory na niepewność wyprowadzam od początku, dzięki czemu każdy student nauczy się obliczać niepewności pomiarowe. Ewentualne poprawki za darmo.

Jeśli zdecydujesz się na moją pomoc, to wyślij na mojego maila czytelne pomiary razem z pełną instrukcją do ćwiczenia. Uzgodnimy cenę i czas opracowania ćwiczenia.

Podaję maila na którego proszę wysyłać zadania i sprawka:

zadania12@o2.pl

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • rozwiazywanie Re: Rozwiązywanie zadań, laborki na Pracownię Fiz 19.09.13, 13:50
      ...
      • rozwiazywanie Re: Rozwiązywanie zadań, laborki na Pracownię Fiz 02.02.14, 14:05
        Ogłoszenie cały czas aktualne.
        [url=http://rozwiazywaniezadan.cba.pl]Rozwiązywanie zadań, pomoc w laborkach[/url]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka