kaa_el 05.01.13, 09:27 Jestem studentką IV roku prawa i przenoszę się w ramach programu MOST na UW; w związku z tym poszukuję w Warszawie pokoju wolnego od lutego, jeśli ktoś wiedziałby coś w temacie byłabym wdzięczna za informację, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataalaa Re: Szukam pokoju w Warszawie 05.01.13, 18:46 Witaj! :) Ja też wyjeżdzam w ramach MOSTu na UW i też szukam pokoju w Warszawie. Moze razem będzie łatwiej? Odezwij się! :) Odpowiedz Link
kaa_el Re: Szukam pokoju w Warszawie 05.01.13, 18:53 Czesc, swietnie, ze piszesz. Moze odezwij sie na maila - k.lichuszewska@interia.pl, pozdrawiam :) Odpowiedz Link
mr_ufka Re: Szukam pokoju w Warszawie 21.01.13, 18:03 Mam do wynajęcia mieszkanie na Ursynowie, 3 minuty od stacji metra. 2 pokoje, 50 m, osobna kuchnia, piękny taras, miejsce garażowe. Właśnie wyprowadzili się najemcy więc je odmalowałam. Dziewczynom chętnie wynajmę. Jeśli Was to interesuje, odpiszcie na priv. Odpowiedz Link
akademikdobra Re: Szukam pokoju w Warszawie 28.08.13, 01:27 www.gumtree.pl/cp-pokoje-do-wynajecia/srodmiescie/prywatny-akademik-pokoje-dla-studentow-powisle-ul-dobra-517734032?featuredAd=true Odpowiedz Link