Dodaj do ulubionych

kurs wakacyjny słoweńskiego

02.06.07, 20:49
Zapraszam na kurs wakacyjny słoweńskiego:
www.studium.uw.edu.pl/news.php?id=7&k=7&nid=24
Obserwuj wątek
    • sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 12.06.07, 20:06
      Ja bym była chętna strasznie... ale zcemu nie ma poziomu początkującego? :-(
      • kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 12.06.07, 23:04
        sopcia napisała:

> Ja bym była chętna strasznie... ale zcemu nie ma poziomu początkującego? :-(

Ale skąd to że to nie poziom początkujący? Bo moim zdaniem to zaczynamy od
        początku :)
        • sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 00:18
          A co, jesteś zapisana/y?
          Na razie lista jest pusta...
          Chyba niedługo będę jedyną osobą :-)
          • sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 00:22
            Kurcze... bo ja tak się zastanawiam. Marzyłam o słoweńskim, ale przestraszyłam
            się go i zapisałam się na hiszpański. Nie wiesz do kiedy trwa rejestracja żeby
            zmienić zdanie?
            • kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 14:52
              Ale czego się boisz? Słoweńskiego? Bez przesady! Ile wiem, rejestracja trwa do
              końca czerwca. Mam nadzieje że list nie będzie pusty, bo w tym przypadku kursu
              nie będzie.
              • sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 16:09
                Czy ja mam przyjemność z Panią Januską?
                Ja chcciałabym! A ile osób musi być na liście żeby kurs ruszył?
                • sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 16:14
                  Zapomniałam dopisać, że jeżeli wystarczyłaby jedna osoba, to jestem chętna ;-)
                  Tylko że muszę mieć tą pewność od ilu osób rusza kurs. Jeśli zrezygnuję teraz z
                  hiszpańskiego, zapiszę na słoweński, potem ktoś zajmie "moje" miejsce na
                  hiszpańskim, a tu okaże się że kurs nie ruszy to chyba będę wściekła ;-) a moje
                  plany nauki języka w wakacje legną w gruzach...
                  • kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 23:07
                    Ah, popełniłam tyle błędów że jest tak widoczne? :) Więc, powinna być pięciu osób.
                    Rozumiem o co Pani chodzi i na razie nie mam żadnego pomysłu co radzić.
                    Ryzykować czy nie? Ale wiem że coś będzie z tego kursu!
                    No, i na pewno to kurs początkujący i będzie nam fajnie! :)
                    • sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 23:26
                      Rozpropaguję wiadomość o kursie wśród moich znajomch, innych wielbicieli
                      Słowenii. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :-)
                      • kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 14.06.07, 23:37
                        Też ja :) I mam jeszcze pytanie. Ostatnio Pani napisała że lista jest pusta. A
                        gdzie to Pani widziała? Gdzieś na uniwersytecie?
                        pozdrawiam
                        • sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 15.06.07, 09:42
                          Tak, tutaj przesyłam link: rejestracja.usos.uw.edu.pl/zajecia.php?
                          id=32356&rejestracja=0000-2006L-LEK-SZLET&grupa=3620-L-SZLET&przedmiot=3620-
                          KLSLW2A2&cdyd=2006L
                          Generalnie zrobiłam reklamę, napisałam o kursie na kilku forach dotyczących
                          Słowenii. Niestety na razie brak odzewu. Ale mam nadzieję, że może się to
                          zmieni :-)
                          • sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 15.06.07, 09:43
                            Wysłałam pani maila, proszę sprawdzić pocztę.
                            Pozdrawiam :)
                            • kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 15.06.07, 14:03
                              No, to dziekuje i zobaczymy! Ale na ktory adres Pani pisała? Bo kompletnie
                              zapomniałam ktory adres dałam przy zalogowaniu :)
                              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka