kridlo 02.06.07, 20:49 Zapraszam na kurs wakacyjny słoweńskiego: www.studium.uw.edu.pl/news.php?id=7&k=7&nid=24 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 12.06.07, 20:06 Ja bym była chętna strasznie... ale zcemu nie ma poziomu początkującego? :-( Odpowiedz Link
kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 12.06.07, 23:04 sopcia napisała: > Ja bym była chętna strasznie... ale zcemu nie ma poziomu początkującego? :-( Ale skąd to że to nie poziom początkujący? Bo moim zdaniem to zaczynamy od początku :) Odpowiedz Link
sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 00:18 A co, jesteś zapisana/y? Na razie lista jest pusta... Chyba niedługo będę jedyną osobą :-) Odpowiedz Link
sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 00:22 Kurcze... bo ja tak się zastanawiam. Marzyłam o słoweńskim, ale przestraszyłam się go i zapisałam się na hiszpański. Nie wiesz do kiedy trwa rejestracja żeby zmienić zdanie? Odpowiedz Link
kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 14:52 Ale czego się boisz? Słoweńskiego? Bez przesady! Ile wiem, rejestracja trwa do końca czerwca. Mam nadzieje że list nie będzie pusty, bo w tym przypadku kursu nie będzie. Odpowiedz Link
sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 16:09 Czy ja mam przyjemność z Panią Januską? Ja chcciałabym! A ile osób musi być na liście żeby kurs ruszył? Odpowiedz Link
sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 16:14 Zapomniałam dopisać, że jeżeli wystarczyłaby jedna osoba, to jestem chętna ;-) Tylko że muszę mieć tą pewność od ilu osób rusza kurs. Jeśli zrezygnuję teraz z hiszpańskiego, zapiszę na słoweński, potem ktoś zajmie "moje" miejsce na hiszpańskim, a tu okaże się że kurs nie ruszy to chyba będę wściekła ;-) a moje plany nauki języka w wakacje legną w gruzach... Odpowiedz Link
kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 23:07 Ah, popełniłam tyle błędów że jest tak widoczne? :) Więc, powinna być pięciu osób. Rozumiem o co Pani chodzi i na razie nie mam żadnego pomysłu co radzić. Ryzykować czy nie? Ale wiem że coś będzie z tego kursu! No, i na pewno to kurs początkujący i będzie nam fajnie! :) Odpowiedz Link
sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 13.06.07, 23:26 Rozpropaguję wiadomość o kursie wśród moich znajomch, innych wielbicieli Słowenii. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :-) Odpowiedz Link
kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 14.06.07, 23:37 Też ja :) I mam jeszcze pytanie. Ostatnio Pani napisała że lista jest pusta. A gdzie to Pani widziała? Gdzieś na uniwersytecie? pozdrawiam Odpowiedz Link
sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 15.06.07, 09:42 Tak, tutaj przesyłam link: rejestracja.usos.uw.edu.pl/zajecia.php? id=32356&rejestracja=0000-2006L-LEK-SZLET&grupa=3620-L-SZLET&przedmiot=3620- KLSLW2A2&cdyd=2006L Generalnie zrobiłam reklamę, napisałam o kursie na kilku forach dotyczących Słowenii. Niestety na razie brak odzewu. Ale mam nadzieję, że może się to zmieni :-) Odpowiedz Link
sopcia Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 15.06.07, 09:43 Wysłałam pani maila, proszę sprawdzić pocztę. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
kridlo Re: kurs wakacyjny słoweńskiego 15.06.07, 14:03 No, to dziekuje i zobaczymy! Ale na ktory adres Pani pisała? Bo kompletnie zapomniałam ktory adres dałam przy zalogowaniu :) pozdrawiam Odpowiedz Link