hazaja 25.07.07, 13:13 Nie jestem z Warszawy, a chciałabym popróbować różnych kuchni :) Za tanie jedzenie uznaję danie obiadowe do 12 zł (ale generalnie chodzi mi o te poniżej 10 zł). Możecie podawać też inne swoje typy :) Czekam na posty :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigrid.storrada Re: Warszawa. Gdzie można smacznie i tanio zjeść? 25.07.07, 23:13 jeśli chodzi o jedzenie na uniwerku to najlepsza jest knajpa na wydziale archeologii. Prowadzi ją przemiły człowiek - Adnan. Obiad, duży, można się najeść na cały dzień kosztuje 10/11 zł. Są różne dania z warzyw i mięsa z ryżem lub z frytkami. Jak przyjdziesz pierwszy raz, Adnan da Ci spróbować wybranych dań zanim coś zamówisz. Ale będzie dopiero we wrześniu. Niezła jest też sieć Greenway - wegetariańskie fast foody. Najbliższy od Uniwerku jest przy metrze Świętokrzyska. Tu dania różnych kuchni meksykańskie, indyjskie, greckie. No, to na razie moje dwa typy:) Odpowiedz Link
kruz7 Re: Warszawa. Gdzie można smacznie i tanio zjeść? 06.11.07, 17:02 Z domowej kuchni polecam bar na ulicy Kruczej w Wawie. po prawej idąc od Alej Jerozolimskich. Odpowiedz Link
krisssu Re: Warszawa. Gdzie można smacznie i tanio zjeść? 26.08.08, 17:24 Pewnie sa takie miejsca, ale nie jest nim bar Green Way na świetokrzyskiej 30 Dzis sie tam wybrałem i: Zapłaciłem za obiad 18zł banknotem 50zł i poszedłem na zewnątrz usiąść przy stoliku. Kiedy po chwili zorientowałem się, że nie odebrałem reszty wróciłem się do kasy, natomiast Pan poinformował mnie, że przewija się w tym miejscu tyle osób, że nie jest w stanie stwierdzić, co się stało z resztą pieniędzy. Byłem z dwiema koleżankami z pracy, które potwierdzą moje słowa, że ruch nie był duży, poza tym odszedłem do pobliskiego stolika z jedzeniem. Kasjer powinien wg. mnie zawołać mnie lub nawet podejść z resztą do stolika. Następnie proszony o kontakt do menedżera restauracji bądź właściciela bądź do lokalu (gdyz menedżer w danej chwili nie był obecny) stwierdził, że nie zna, gdyż nie dzwoni i nie potrafi mi w tej kwestii pomóc. Odpowiedz Link
derre Re: Warszawa. Gdzie można smacznie i tanio zjeść? 03.09.08, 19:44 Z taką sprawą możesz się tylko zgłosić na policje. Masz świadków, więc nie będzie problemu. To była po prostu kradzież. W momencie kiedy osoba ta przyjęła pieniądze stwierdza, że musi wydać resztę - wie co robi prawda? Skoro reszty nie wydała, to też o tym wie, bo wie, że miała wydać, prawda? Nie wiem na co czekasz. Odpowiedz Link