Dodaj do ulubionych

okna, które lepsze i gdzie kupić

IP: *.eltronik.net.pl 08.03.10, 13:47
Zastanawiam się między Vetrexem a Oknoplastem czy ktoś może
podpowiedzieć gdzie i kore?Z tego co wiem to Vetrex juz troszke
istnieje w Brodnicy a Oknoplast chyba jest od niedawna.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: okna, które lepsze i gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 10:04
      Fakt, że Oknoplast istnieje w Brodnicy od niedawna o niczym nie świadczy. Firma ta jest zdecydowanie dłużej istnieje, chyba 15-16 lat wg. ich strony. Oknoplast posiada zdecydowanie lepsze okna. Przekonasz się o tym jak zagłębisz się w budowę okna , a nie tylko wygląd zewnętrzny.
      • Gość: gość Re: okna, które lepsze i gdzie kupić IP: *.olsztyn.mm.pl 13.04.10, 22:29
        Z tego co wiem, dystrybutor oknoplastu w Brodnicy nie jest zbyt rzetelną osobą i
        z tego względu nie polecam. Poza oknoplastem, który jest stanowczo
        przereklamowany i zdecydowanie za drogi, są jeszcze inne solidne firmy na rynku
        stolarki.
        • Gość: gość Re: okna, które lepsze i gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 13:59
          a ja z tym stanowczo zgodzić się nie mogę, jestem na etapie wyboru okien i ze
          wszystkich firm w Brodnicy, obsługa w salonie Oknoplastu jest najbardziej
          rzeczowa i profesjonalna, osoba która tam pracuje zdecydowanie swoją wiedzą i
          profesjonalizmem przewyższa innym sprzedawców . po wizycie w salonie zostałem
          bardzo wyedukowany na temat okien i wiem na co zwrócić uwagę przy ich wyborze.
          Jako nieliczna firma ( droższa ) okazuje się być konkurencyjnie okazuje się być
          konkurencyjna cenowa, biorąc pod uwagę wyposażenie. a co do przereklamowania,
          to nie spotkałem się z firmą co tak dba o swoją markę. A na jaki postawie
          twierdzisz że ta osoba nie jest rzetelna.
          • Gość: gość specjany Re: okna, które lepsze i gdzie kupić IP: *.eltronik.net.pl 20.04.10, 19:41
            pewnie twierdzi że człowiek jest nie rzetelny bo pracuje w
            konkurencji. kolego podaj agrumenty na nierzetelność a nie obrażasz
            czowieka, i firmę. Okien nie szukam, ale salon z zewnątrz robi
            wrażenie i sama marka jest znana.
    • Gość: gość Re: okna, które lepsze i gdzie kupićar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 13:47
      Zwracam honor! Pomyliłem się co do osoby dystrybutora, miałem na myśli inną
      osobę, na temat aktualnego nie mam zdania. Co do samej marki OKNOPLAST
      podtrzymuję swoją opinię, zbyt droga i przereklamowana. Nie pracuję w tej branży
      i nie czerpię ze sprzedaży okien żadnych korzyści. Mój kuzyn pracuje w dużej
      firmie developerskiej i doradzał mi podczas zakupu stolarki do mojego domu,
      według jego sugestii dokonywałem wyboru. Wybrałem inna firmę i jestem bardzo
      zadowolony. Zapłaciłem porównywalnie do cen OKNOPLASTU a dostałem dużo więcej,
      estetyczniej i z lepszych materiałów. Nie piszę jaką firmę wybrałem aby uniknąć
      wypowiedzi "Troli" sugerujących pracę dla konkurencji. Pozdrawiam.
      • Gość: gosc Re: okna, które lepsze i gdzie kupićar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 12:38
        A konkretnie to co było estetyczniejsze i czego dostałes więcej ?:)
        • Gość: gość Re: okna, które lepsze i gdzie kupićar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 10:52
          dostał estetyczniejszą cenę i więcej rabatu pewnie !!!!!
          • Gość: Kacha Re: okna, które lepsze i gdzie kupićar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 09:54
            Oknoplast robi piękne okna widziałam na targach we Wrocku a zwłaszcza te włoskie
            wzornictwo
            • Gość: Mala Re: okna, które lepsze i gdzie kupićar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 10:30
              To okno nazywa się Platinium Design by Bencivenga
    • edimerx2 Re: okna, które lepsze i gdzie kupić 21.05.10, 18:41
      Proszę o jakąś opinię na temat okien z Brodplastu.Interesują mnie
      okna Brugmann z okuciami Siegienia. Czy Brodplast produkuje dobre
      okna?Może ktoś ma takie okna i może coś o nich powiedzieć?Pozdrwiam.
      • Gość: gość Re: okna, które lepsze i gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 09:27
        Brodplast= najniższa cena w mieście
        najniższa cena = najniższa jakość.
        Jest to lokalny mały producent który produkuje produkt okno-podobny.
        Nie polecam.
    • michal.swida5 Re: okna, które lepsze i gdzie kupić 28.02.20, 15:10
      Porównaj ceny okien twoje-okna.com/
    • Gość: aniak1 Re: okna, które lepsze i gdzie kupić IP: *.dynamic.mm.pl 27.09.21, 11:32
      Pagen, najlepsza firma. Kupowałam u nich okna PVC - Premium Line. Pełny profesjonalizm! Serdecznie polecam!
      • adammika Re: okna, które lepsze i gdzie kupić 08.04.22, 19:18
        A wycena Cię nie zszokowała? Była to jedna z 3 firm, które brałem pod uwagę ale zdecydowałem się na oknoplast jednak, bo cenowo nam to lepiej wychodziło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka