broneknotgeld 22.03.04, 23:20 , forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11518549 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 23.03.04, 07:55 ja tyż, tego nie rozumię! jakiś nowy rodzaj cenzury! to okropne! p.s. walcz bronek dalej i emanuj śląskością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Trza tympić co ślonske? 23.03.04, 18:28 To niebywale, co sie tam wyprawia, ale mysle, ze Bronek to silna osobowosc i da sobie rade. I tak byle czego pisał nie bedzie. Pozdrawiam Bronka! i rob swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 23.03.04, 22:51 Niyjedna "wojynka" żech se już tam przeżoł Zowdy z tarczom w rynce boch godce swyj wierzoł. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 24.03.04, 16:28 wierzę w Twoją siłę pisania - walcz mimo przeciwności:-) Twoj oredownik soter! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 24.03.04, 21:40 "Robmy swoje" Soter Szlager Młynarskiego durś se podśpiywuja Jak mi blyśnie fraszka na forum wysuja. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 25.03.04, 12:27 i to zawolanie niech bedzie mottem mego dzisiejszego dnia:-))) a moze i zycia?:-) pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 28.03.04, 12:07 "Kożdy kij dwa końce mo" To niy yno mie sie zdo Forum teroz na tym leci Fraszki źle sie jednak kleci Przyńdzie jednak cołko burza Szczimia wszysko - dyć niy stchórza Ze minusa bydzie plus Ale ździybko wsparcio - mus. No i za to dziynkuja wszyskim kerym niy wadzi to co robia i cosik na tyn tymat szkryfnyli. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 30.03.04, 23:13 No to sie ciesza I dali "grzesza" W Rudzie mo prym Tyn ślonski rym Nikerym wadzi Dyć se paradzi Styknie że jest Czimie sie fest. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 31.03.04, 14:56 nie trza tympic ino promowac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 31.03.04, 17:22 Se promuja godka som Z tym uciechy wiela mom Czasym nawet ktoś "pobronczy" Dyć sie jakby zy mnom łonczy Jak mi nawet cosik wsuje Już wiy - godka sie rymuje Szkryflom nawet ło Europie Tako mo promocjo chopie. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 31.03.04, 18:11 i niedlugo cala UE, bedzie fraszką Twoja gadać:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 20.04.04, 22:50 Tympić coś niy idzie - mocno siedzi tukj Już na inkszych forach tyj fraszki se szukej. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 21.04.04, 11:08 bronuś! ja mogę Ci tę fraszkę rozsiewać!;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 21.04.04, 12:50 Za "spam" by cie potympiyli Styknie jak już mie wepiyli "Robia swoje" zowdy przeca Tyż ucieha mom ze neca. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 21.04.04, 12:52 "Ucieha" Hehe - "c" sie kajś straciyło A bych przisiong że w "ch" było. Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Trza tympić co ślonske? 21.04.04, 13:37 te "ch" skojarzeniowo zabrzmialo. Nie , nie trzeba tępić śląskiego. Mnie tam nie przeszkadza. Bronek - gratulacje, prawdziwy poeta z Ciebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy nie trza tympić co ślonske.......................! 21.04.04, 19:22 ja polubiłem te fraszkowe lekcje bronka owej gwary!;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: nie trza tympić co ślonske................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 14:37 Dołączam sie do pochwał Brona i jego fraszek. Ładnie określiłes Soterze, twórczość Bronka, "fraszkowe LEKCJE". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 22.04.04, 18:32 czekam na codzienne wejscie bronka na forum i jego fraszkowa puentę dnia!;-))) "Śląski z bronkiem" to tytuł jego wejść!!!;-) pozdrawiam jego i jego sympatyków! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 23.04.04, 10:47 Możno sie we Rudzie nowo "wojna" ruszy Chyba coś niy ciyrpiom moji ślonski duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 02.05.04, 21:46 Jo niy położa rymow "na tarczy" Jak yno czasu i siył mi starczy Tela łod siebie zrobić tu moga Reszta już bydzie we rynkach Boga Możno łon natchnie tyż internautow Co ślonske - zechcom bronić łod autu Godka we kożdy wspiyrać postaci Bo łona przeca ludzi bogaci. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 22:38 jak zwykle piknie bronek!...pozdrawiam czysto polsko!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 22:40 a ja nawet już nie próbuję czytać, soterix, tylko chyba Ty wiesz o co chodzi w bronka fraszkach :-) an. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 22:41 ach, zapomniałam dodać, że oczywiście też pozdrawiam cieplutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 22:47 an!;-) domyślam się...ale czy prawidłowo...! bronek powinien mnie sprawdzac!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 23:05 Hehe- mom cosik tyż ze hajera Rombia te rymy jak ta cholera Lecom mi kynsy leci drobnica Durś mi ze tego śmiejom sie lica. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 23:10 no popatrzcie jaki ładny anagram wplątał sie do fraszki drobnica-brodnica!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 17.05.04, 22:35 Dziesiyńć tysiyncy postow już blisko Bo ciyngym humor we Rudzie miyszko. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 19.05.04, 12:04 piknie, piknie tam piszecie!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 19.05.04, 17:40 Drugo Liga Ślonsko Blisko! Blisko! Coroz bliży! Zaroz Ruda bydzie wyży W drugo liga pryndko skoczy Tam jom kto chce tyż łoboczy. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 19.05.04, 18:32 szczęściarze!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 20.05.04, 20:07 Już jest "Beniaminkym" drugo ligi Możno chcieli tam ty szczigi. Odpowiedz Link Zgłoś