Dodaj do ulubionych

Trza tympić co ślonske?

22.03.04, 23:20
,
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11518549
Obserwuj wątek
    • soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 23.03.04, 07:55
      ja tyż, tego nie rozumię!
      jakiś nowy rodzaj cenzury!
      to okropne!

p.s.
      walcz bronek dalej i emanuj śląskością!!!
    • toja50 Re: Trza tympić co ślonske? 23.03.04, 18:28
      To niebywale, co sie tam wyprawia, ale mysle, ze Bronek to silna osobowosc i da
      sobie rade. I tak byle czego pisał nie bedzie. Pozdrawiam Bronka! i rob swoje.
      • broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 23.03.04, 22:51
        Niyjedna "wojynka" żech se już tam przeżoł
        Zowdy z tarczom w rynce boch godce swyj wierzoł.
        • soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 24.03.04, 16:28
          wierzę w Twoją siłę pisania - walcz mimo przeciwności:-)

Twoj oredownik soter!
          • broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 24.03.04, 21:40
            "Robmy swoje" Soter

Szlager Młynarskiego durś se podśpiywuja
            Jak mi blyśnie fraszka na forum wysuja.
            • soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 25.03.04, 12:27
              i to zawolanie niech bedzie mottem mego dzisiejszego dnia:-)))
              a moze i zycia?:-)

pozdrwiam
              • broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 28.03.04, 12:07
                "Kożdy kij dwa końce mo"
                To niy yno mie sie zdo
                Forum teroz na tym leci
                Fraszki źle sie jednak kleci

Przyńdzie jednak cołko burza
                Szczimia wszysko - dyć niy stchórza
                Ze minusa bydzie plus
                Ale ździybko wsparcio - mus.

No i za to dziynkuja wszyskim kerym niy wadzi to co robia i cosik na tyn
                tymat szkryfnyli.
                • soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 28.03.04, 14:33
                  jesteśmy z Tobą:-)
                  • broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 30.03.04, 23:13
                    No to sie ciesza
                    I dali "grzesza"
                    W Rudzie mo prym
                    Tyn ślonski rym

Nikerym wadzi
                    Dyć se paradzi
                    Styknie że jest
                    Czimie sie fest.
                    • soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 31.03.04, 14:56
                      nie trza tympic ino promowac:-)
                      • broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 31.03.04, 17:22
                        Se promuja godka som
                        Z tym uciechy wiela mom
                        Czasym nawet ktoś "pobronczy"
                        Dyć sie jakby zy mnom łonczy

Jak mi nawet cosik wsuje
                        Już wiy - godka sie rymuje
                        Szkryflom nawet ło Europie
                        Tako mo promocjo chopie.
                        • soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 31.03.04, 18:11
                          i niedlugo cala UE, bedzie fraszką Twoja gadać:-)))
                          • broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 20.04.04, 22:50
                            Tympić coś niy idzie - mocno siedzi tukj
                            Już na inkszych forach tyj fraszki se szukej.
                            • soter_mlodszy Re: Trza tympić co ślonske? 21.04.04, 11:08
                              bronuś! ja mogę Ci tę fraszkę rozsiewać!;-)

pozdrawiam
                              • broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 21.04.04, 12:50
                                Za "spam" by cie potympiyli
                                Styknie jak już mie wepiyli
                                "Robia swoje" zowdy przeca
                                Tyż ucieha mom ze neca.
                                • broneknotgeld Re: Trza tympić co ślonske? 21.04.04, 12:52
                                  "Ucieha"

Hehe - "c" sie kajś straciyło
                                  A bych przisiong że w "ch" było.
                                  • carrissimus1 Re: Trza tympić co ślonske? 21.04.04, 13:37
                                    te "ch" skojarzeniowo zabrzmialo. Nie , nie trzeba tępić śląskiego. Mnie tam
                                    nie przeszkadza. Bronek - gratulacje, prawdziwy poeta z Ciebie :-)))
                                    • soter_mlodszy nie trza tympić co ślonske.......................! 21.04.04, 19:22
                                      ja polubiłem te fraszkowe lekcje bronka owej gwary!;-)))))))))
                                      • Gość: naata Re: nie trza tympić co ślonske................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 14:37
                                        Dołączam sie do pochwał Brona i jego fraszek. Ładnie określiłes Soterze,
                                        twórczość Bronka, "fraszkowe LEKCJE". ;-)
                                        • soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 22.04.04, 18:32
                                          czekam na codzienne wejscie bronka na forum i jego fraszkowa puentę dnia!;-)))
                                          "Śląski z bronkiem" to tytuł jego wejść!!!;-)

pozdrawiam jego i jego sympatyków!
                                        • broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 23.04.04, 10:47
                                          Możno sie we Rudzie nowo "wojna" ruszy
                                          Chyba coś niy ciyrpiom moji ślonski duszy.
                                          • broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 02.05.04, 21:46
                                            Jo niy położa rymow "na tarczy"
                                            Jak yno czasu i siył mi starczy
                                            Tela łod siebie zrobić tu moga
                                            Reszta już bydzie we rynkach Boga

Możno łon natchnie tyż internautow
                                            Co ślonske - zechcom bronić łod autu
                                            Godka we kożdy wspiyrać postaci
                                            Bo łona przeca ludzi bogaci.
                                            • soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 22:38
                                              jak zwykle piknie bronek!...pozdrawiam czysto polsko!;-)))
                                              • anaiss Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 22:40
                                                a ja nawet już nie próbuję czytać,
                                                soterix, tylko chyba Ty wiesz o co chodzi w bronka fraszkach :-)
                                                an.
                                                • anaiss Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 22:41
                                                  ach, zapomniałam dodać, że oczywiście też pozdrawiam cieplutko :-)
                                                  • soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 22:47
                                                    an!;-) domyślam się...ale czy prawidłowo...!
                                                    bronek powinien mnie sprawdzac!;-)))
                                                  • broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 23:05
                                                    Hehe- mom cosik tyż ze hajera
                                                    Rombia te rymy jak ta cholera
                                                    Lecom mi kynsy leci drobnica
                                                    Durś mi ze tego śmiejom sie lica.
                                                  • soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 03.05.04, 23:10
                                                    no popatrzcie jaki ładny anagram wplątał sie do fraszki
                                                    drobnica-brodnica!;-)))
                                                  • broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 17.05.04, 22:35
                                                    Dziesiyńć tysiyncy postow już blisko
                                                    Bo ciyngym humor we Rudzie miyszko.
                                                  • soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 19.05.04, 12:04
                                                    piknie, piknie tam piszecie!;-)))
                                                  • broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 19.05.04, 17:40
                                                    Drugo Liga Ślonsko

Blisko! Blisko! Coroz bliży!
                                                    Zaroz Ruda bydzie wyży
                                                    W drugo liga pryndko skoczy
                                                    Tam jom kto chce tyż łoboczy.
                                                  • soter_mlodszy Re: nie trza tympić co ślonske................... 19.05.04, 18:32
                                                    szczęściarze!;-)
                                                  • broneknotgeld Re: nie trza tympić co ślonske................... 20.05.04, 20:07
                                                    Już jest

"Beniaminkym" drugo ligi
                                                    Możno chcieli tam ty szczigi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka