Dodaj do ulubionych

Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie

05.06.04, 04:48
i tęsknię za Brodnicą :-(
Obserwuj wątek
    • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 12:05
      ja również czasami zwiedzam dworce!;-)
      najgorzej wypadł w Pleśnicy!
      a najlepiej Wrocław z kinem czynnym od 22!
      w Wa-wie nie byłem na dworcu
      ale w Krakowie siedziałem w kafejce, kiedy to koczowałem tam 6h na przesiadkę!;-
      )

pozdrawiam
      tęskniącego
      • carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 13:01
        ...nie byłeś na Dworcu Centralnym w wawwie ? Nie wierzę ! Ja nigdy nie byłem w
        Pleśnicy ale to chyba nikogo nie dziwi.
        Jestem już od 2 godzin w Brodnicy :-)
        • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 14:23
          może za gówniarza podczas zwiedzania W-awy!;-)...ale głowy nie dam!

carrissimus1 napisał:
          > Ja nigdy nie byłem w Pleśnicy ale to chyba nikogo nie dziwi.

Oleśnicy car!;-)
          • zenta1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 16:53
            ...będę twardy. Upieram się, że napisałeś "w Pleśnicy" !
            • carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 16:55
              ...znowu odzywa się "alter ego".
              • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 16:57
                napisałem, ale zauważ na klawiaturze jest o obok p !;-)
                • anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 22:48
                  a najfajniejsze jest to, że niezależnie czy w Warszawie czy w Brodnicy, to
                  zawsze na FB :-)
                  • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 09:15
                    anaiss napisała:

> a najfajniejsze jest to, że niezależnie czy w Warszawie czy w Brodnicy, to
                    > zawsze na FB :-)

coś w tym musi być!;-)
                    • anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 12:53
                      Dla mnie internet to jest fenomenalny wynalazek ! Chociaż na początku nie byłam
                      przekonana nawet do założenia sobie poczty. Teraz wiem, że bez sieci kompik
                      jest jakby martwy. Można nawet siedzieć sobie nad jeziorem i zaraz przesłać
                      komuś zdjęcia zrobione przed momentem :-)
                      No i przede wszystkim mnóstwo osób z różnych zakątków świata może
                      się "spotykać" w jednym miejscu.

an.
                      • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 13:10
                        tak, miejsce święte i przeklęte jednocześnie!;-)))
                        • carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 17:20
                          soter_mlodszy napisał:

> tak, miejsce święte i przeklęte jednocześnie!;-)))
                          >
                          >
                          wszystko to co dzieje się wirtualnie jest dla mnie magią, niepojętą tajemnicą,
                          cudem jakimś. Jest to tak cudowny wynalazek, że aż słów brakuje.:-)
                          • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 17:40
                            carrissimus1 napisał:

> soter_mlodszy napisał:
                            >
                            > > tak, miejsce święte i przeklęte jednocześnie!;-)))
                            > >
                            > >
                            > wszystko to co dzieje się wirtualnie jest dla mnie magią, niepojętą
                            tajemnicą,
                            > cudem jakimś. Jest to tak cudowny wynalazek, że aż słów brakuje.:-)

przydałaby się do pomocy mowa ciała!;-)))
                            • anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 19:35
                              czasami faktycznie dochodzi do nieporozumień,
                              ale od czego są :-))))))
                              serdeczności
                              an.
                            • carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 22:12
                              soter - małe pytanko. Czy ty wszystko rozumiesz ? Ja pojęcia nie mam dlaczego
                              to się kręci ale mnie to porusza do głębi i uczy szacunku dla ludzkiego
                              geniuszu.
                              Mowa ciała - powiadasz. Niech ci będzie - na klęczkach dziękuję za to, że mogę
                              korzystać z tylu wspaniałych rzeczy, w tym np - z internetu. Zadowolony ?
                              • anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 22:47
                                carrissimus1 napisał:

[...] klęczkach dziękuję [...]

hmm... chyba trochę przerysowałeś ;-))
                                Pozdrówka
                                anaiss

P.S. Przepraszam, że się wcinam, bo wypowiedź nie do mnie skierowana
                                • zenta1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 22:53
                                  ...nie przepraszaj, bo i tak w trójkę sobie gaworzymy. Od czasu do czasu bronek
                                  zagada, kucielak, marowit (a co znim ?), stokrotka ...i to wszyscy.
                                  • carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 22:55
                                    anaiss - wiesz kto się wcina ? Zenta ! Moje ciemne alter ego.
                                    • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 08.06.04, 10:31
                                      ja cos przerysowalem?...oj, nie!
                                      raczej to racja, ze zderzaja sie tutaj dwa swiaty...
                                      i chyba to nikogo juz niedziwi!;-)
                                      • anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 08.06.04, 14:32
                                        nie Ty, soterix. Cytowałam carrissimusa.
                                        • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 08.06.04, 21:04
                                          anaiss napisała:

> nie Ty, soterix. Cytowałam carrissimusa.

no tak, mnie już się nie cytuje:-)
                                          • carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 08.06.04, 21:43
                                            ...bo nie jesteś (jeszcze ) klasykiem :-)
                                            • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 09.06.04, 10:04
                                              dlatego piszę moje dzieło pośmiertne!;-)
                                              • Gość: naata Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:47
                                                pisz dla zyjących ;-)
                                                • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 09.06.04, 10:55
                                                  Gość portalu: naata napisał(a):

> pisz dla zyjących ;-)

wtedy nie można, być klasykiem pełną gębą!;-)
                                              • anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 10.06.04, 12:42
                                                soter_mlodszy napisał:

> dlatego piszę moje dzieło pośmiertne!;-)
                                                >
                                                >

a kiedy będzie wydane?
                                                • soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 10.06.04, 14:58
                                                  anaiss napisała:

> soter_mlodszy napisał:
                                                  >
                                                  > > dlatego piszę moje dzieło pośmiertne!;-)
                                                  > >
                                                  > >
                                                  >
                                                  > a kiedy będzie wydane?

zapewne jeszcze za zycia!;-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka