carrissimus1 05.06.04, 04:48 i tęsknię za Brodnicą :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 12:05 ja również czasami zwiedzam dworce!;-) najgorzej wypadł w Pleśnicy! a najlepiej Wrocław z kinem czynnym od 22! w Wa-wie nie byłem na dworcu ale w Krakowie siedziałem w kafejce, kiedy to koczowałem tam 6h na przesiadkę!;- ) pozdrawiam tęskniącego Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 13:01 ...nie byłeś na Dworcu Centralnym w wawwie ? Nie wierzę ! Ja nigdy nie byłem w Pleśnicy ale to chyba nikogo nie dziwi. Jestem już od 2 godzin w Brodnicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 14:23 może za gówniarza podczas zwiedzania W-awy!;-)...ale głowy nie dam! carrissimus1 napisał: > Ja nigdy nie byłem w Pleśnicy ale to chyba nikogo nie dziwi. Oleśnicy car!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zenta1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 16:53 ...będę twardy. Upieram się, że napisałeś "w Pleśnicy" ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 16:55 ...znowu odzywa się "alter ego". Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 16:57 napisałem, ale zauważ na klawiaturze jest o obok p !;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 05.06.04, 22:48 a najfajniejsze jest to, że niezależnie czy w Warszawie czy w Brodnicy, to zawsze na FB :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 09:15 anaiss napisała: > a najfajniejsze jest to, że niezależnie czy w Warszawie czy w Brodnicy, to > zawsze na FB :-) coś w tym musi być!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 12:53 Dla mnie internet to jest fenomenalny wynalazek ! Chociaż na początku nie byłam przekonana nawet do założenia sobie poczty. Teraz wiem, że bez sieci kompik jest jakby martwy. Można nawet siedzieć sobie nad jeziorem i zaraz przesłać komuś zdjęcia zrobione przed momentem :-) No i przede wszystkim mnóstwo osób z różnych zakątków świata może się "spotykać" w jednym miejscu. an. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 13:10 tak, miejsce święte i przeklęte jednocześnie!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 17:20 soter_mlodszy napisał: > tak, miejsce święte i przeklęte jednocześnie!;-))) > > wszystko to co dzieje się wirtualnie jest dla mnie magią, niepojętą tajemnicą, cudem jakimś. Jest to tak cudowny wynalazek, że aż słów brakuje.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 17:40 carrissimus1 napisał: > soter_mlodszy napisał: > > > tak, miejsce święte i przeklęte jednocześnie!;-))) > > > > > wszystko to co dzieje się wirtualnie jest dla mnie magią, niepojętą tajemnicą, > cudem jakimś. Jest to tak cudowny wynalazek, że aż słów brakuje.:-) przydałaby się do pomocy mowa ciała!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 19:35 czasami faktycznie dochodzi do nieporozumień, ale od czego są :-)))))) serdeczności an. Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 22:12 soter - małe pytanko. Czy ty wszystko rozumiesz ? Ja pojęcia nie mam dlaczego to się kręci ale mnie to porusza do głębi i uczy szacunku dla ludzkiego geniuszu. Mowa ciała - powiadasz. Niech ci będzie - na klęczkach dziękuję za to, że mogę korzystać z tylu wspaniałych rzeczy, w tym np - z internetu. Zadowolony ? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 22:47 carrissimus1 napisał: [...] klęczkach dziękuję [...] hmm... chyba trochę przerysowałeś ;-)) Pozdrówka anaiss P.S. Przepraszam, że się wcinam, bo wypowiedź nie do mnie skierowana Odpowiedz Link Zgłoś
zenta1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 22:53 ...nie przepraszaj, bo i tak w trójkę sobie gaworzymy. Od czasu do czasu bronek zagada, kucielak, marowit (a co znim ?), stokrotka ...i to wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 06.06.04, 22:55 anaiss - wiesz kto się wcina ? Zenta ! Moje ciemne alter ego. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 08.06.04, 10:31 ja cos przerysowalem?...oj, nie! raczej to racja, ze zderzaja sie tutaj dwa swiaty... i chyba to nikogo juz niedziwi!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 08.06.04, 14:32 nie Ty, soterix. Cytowałam carrissimusa. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 08.06.04, 21:04 anaiss napisała: > nie Ty, soterix. Cytowałam carrissimusa. no tak, mnie już się nie cytuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 08.06.04, 21:43 ...bo nie jesteś (jeszcze ) klasykiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 09.06.04, 10:04 dlatego piszę moje dzieło pośmiertne!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:47 pisz dla zyjących ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 09.06.04, 10:55 Gość portalu: naata napisał(a): > pisz dla zyjących ;-) wtedy nie można, być klasykiem pełną gębą!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 10.06.04, 12:42 soter_mlodszy napisał: > dlatego piszę moje dzieło pośmiertne!;-) > > a kiedy będzie wydane? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Siedzę w kafei na Dworcu Centralnym w Wawie 10.06.04, 14:58 anaiss napisała: > soter_mlodszy napisał: > > > dlatego piszę moje dzieło pośmiertne!;-) > > > > > > a kiedy będzie wydane? zapewne jeszcze za zycia!;-) Odpowiedz Link Zgłoś