carrissimus1 10.07.04, 16:05 ...przez sotera. Gratuluję i żegnam. ------------------------------------ Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Wasz carr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 10.07.04, 20:27 czemu żegnam? zabrzmiało jakoś ostatecznie... i nie podoba mi się to :-( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 13.07.04, 18:25 hmm... to żegnam to na poważnie? wytrzymasz? ;-) cmoki w policzek carr, wierzę, że jeszcze się odezwiesz na forum... anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 13.07.04, 20:42 ...;-) car1!;-)))... nie odchodź, pogawędźmy... ...strzeliłem i masz Ci los trafiłem... ale uwierz, chciałem byś to był Ty, bo bardzo Ciebie cenię...no i masz!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 14.07.04, 15:32 nie rozumiem :-( wydawało mi się, że najważniejsze jest to, co sobą tutaj reprezentujemy i to, że się lubimy (tak myślę), niż to kim jesteśmy w realu. Czy to coś zmienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 14.07.04, 20:44 ...ano, tak jest... car1!, postanowił, że skoro mój typ okazał się prawdziwi, to odejdzie... ale to tylko ja wiem!;-), i cenię go w realu jak i w necie...!!! proszę bez urazy car1!...wróć do Nas, brakuje nam tu Twojej cennej myśli i Twego pisania... wróć i nei daj się prosić!;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 15.07.04, 19:16 może carr wróci w innym wcieleniu, skoro tego obecnego się wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 15.07.04, 19:34 anaiss napisała: > może carr wróci w innym wcieleniu, skoro tego obecnego się wstydzi. nie widzę powodu!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 15.07.04, 22:10 nie widzisz powodu do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 15:20 Ja też nie widzę, ale odnisłam takie wrażenie, jak carr pożegnał się chłodno i zniknął. Przecież można się znać i dalej pisać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 15:50 anaiss napisała: > Ja też nie widzę, zatem, ktoś widzi, mimo, że inni nie widzą;-( będzie powrót, zobaczysz!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 16:37 soter_mlodszy napisał: > > będzie powrót, zobaczysz!;-) > czynisz jakieś nadzwyczajne starania? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 18:53 anaiss napisała: > soter_mlodszy napisał: > > > > > > będzie powrót, zobaczysz!;-) > > > > czynisz jakieś nadzwyczajne starania? myślisz, że bez froum da się żyć?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 19:57 anaiss napisała: > Ja też nie widzę, ale odnisłam takie wrażenie, jak carr pożegnał się chłodno i > zniknął. Przecież można się znać i dalej pisać na forum. ___________________________________________________________ chcę tylko dodać, ze my na FG się znamy i...piszemy dalej ;-))) Soter ma racje, bez forum trudno żyć ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:28 dlatego wzywam, by czerpać tlen forumowy car1!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:28 Jestem przekonana, że bez forum nie da się żyć :-))) Cmoki dla współuzależnionych ;-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:33 naata napisała: > chcę tylko dodać, ze my na FG się znamy i...piszemy dalej ;-))) > a poznaliście się na forum, czy wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:39 my się nie znamy i piszemy...! p.s. zdemaskowanego "ślepym strzałem" znam z nazwiska a nieosobiście!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:41 soterix, a czy zmieniłoby to coś, gdybyśmy wszyscy znali swoje nazwiska? Nie sądzę. A tak przy okazji, to Ty zawsze dość celnie trafiasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:46 pewnie, że nic to niezmieniłoby...droga an!;-) rzeczywiście ten strzał był na miarę, że ho, ho, ho...!;-))) p.s. znakomita z Nas paczka!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:49 soter, zaskoczył mnie tytuł wątku założonego przez carra, bo słowo "zdemaskowany" kojarzy mi się raczej z wykryciem przestępcy, kogoś, kto chroni swoją prywatność dla celów niespecjalnie prawych. Więc dziwię się, że taka drobnostka sprawiła, że postanowił opuścić forum, chyba że była to tylko wymówka. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:54 anaiss napisała: > taka drobnostka sprawiła, że postanowił opuścić forum, chyba że była to tylko > wymówka. słuszny trop, wspominał, iż ma dużo zajmującej pracy, więc skorzystał z okazji i czmyhnął...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:55 może znudziło go nasze towarzystwo, a nie chciał nam robić przykrości mówiąc nam wprost, o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 20:57 anaiss napisała: > może znudziło go nasze towarzystwo, a nie chciał nam robić przykrości mówiąc > nam wprost, o co chodzi całkiem możliwe,...mimo tej całej mecyji, lubiłem go!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 16.07.04, 21:06 anaiss napisała: > co to mecyja? chyba tutaj nie ma l.poj.!?? użyłem to w znaczeniu kłopoty przejściowe, błahostki,... czasem się słyszy czasem u Nas "ale wielkie mi mecyje" choć znaczenie słowa to: mecyje pot. coś nadzwyczajnego; specjał, frykas. Etym. - jid. meccije 'jw.' od hebr. měciā 'rzecz znaleziona; osobliwość'. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Zostałem zdemaskowany !!! 17.07.04, 13:54 soter, dziękuję za wyjaśnienie. Jesteś niezawodny! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 17.07.04, 14:31 anaiss napisała: > soter, dziękuję za wyjaśnienie. Jesteś niezawodny! zawsze do usług;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: Zostałem zdemaskowany !!! 17.07.04, 14:08 U mnie we dworze używają, i wielu jeszcze inszych. anaiss napisała: > co to mecyja? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Zostałem zdemaskowany !!! 19.07.04, 15:33 Panie Hrabio, świat galopuje a znim język!;-) Odpowiedz Link Zgłoś