Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie ze Świedziebni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 11:31
tyle dzieci chorych potrzebujących pomocy a wisniewska publiczne pieniądze rozwala na
przyjemności i ciasteczka, wstyd pisać takie głupoty
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość 3 Re: Stowarzyszenie ze Świedziebni IP: *.tktelekom.pl 21.02.14, 16:44
      Zgadzam się, że jest wiele dzieci chorych, potrzebujących, ale moi drodzy, czy w tym kraju nie ma takiej instytucji jak NFZ, który co miesiąc zabiera nam pieniądze nie tylko na emeryturę? Czy emeryt nie ma prawa do imprez, jak to Gościu określiłeś ciastek? Panui Wiśniewska pozyskując pieniądze nie robi tego dla siebie, bo przede wszystkim myśli o innych emerytach i rencistach, którzy mają prawo do życia. Nie okradaja nikogo, nie biorą pienędzy, które się należą komuś innemu.
    • marian-na121 Re: Stowarzyszenie ze Świedziebni 30.10.14, 03:57
      Jestem emerytką i jestem oburzona.Jak Pan,Pni Gość myśli to emeryt ma siedzieć cicho i nie oddychać.
      Właśnie dobrze,że emeryci potrafią sobie organizować życie towarzyskie.Bo przecież młodzi myślą tylko,że my jesteśmy od bawienia ich dzieci z całym szacunkiem do wnuków.Browo Pani Wiśniewska.
    • Gość: Córka emerytki Re: Stowarzyszenie ze Świedziebni IP: *.tktelekom.pl 30.10.14, 23:57
      Państwo jest od tego, żeby opiekować się swoimi obywatelami, tak dużymi, jak i małymi. Mam mamę emerytkę i uważam, że po latach ciężkiej pracy na gospodarstwie, wychowaniu dzieci i wnuków, ma prawo do odrobiny przyjemności. A skąd Gościu wiesz, że kawa i ciastka to nie są ze składek tych emerytów? A może Ty człowieku, jak przejdziesz na emeryturę, to uznasz, że masz tylko czekać na śmierć. Nie wiem, czy masz rodziców w wieku emerytalnym, ale nie chciałabym być w ich skórze, gdy moje dziecko, by uważało, że emerytowi to tylko dać kawałek chleba i zamknąć go w domu.
    • Gość: Gość5 Re: Stowarzyszenie ze Świedziebni IP: *.tktelekom.pl 02.11.14, 21:30
      To znaczy, że jak przepracowałam 50 lat, to już mi się nic nie należy, wszystko trzeba oddać dzieciom, a ja w kąciku po cichu mam umierać. Cóż to za młody człowiek uważa, że nic mi się nie należy. A czyje pieniądze niby My emeryci rozwalmy? Te, które sami wypracowaliśmy przez długie lata pracy? Gościu, nie dożyję, ale chciałabym zobaczyć Twoją twarz, jak będziesz na emeryturze. Życzę powodzenia i dzieci, które kiedyś nie uznają, że nic Ci się nie należy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka