Dodaj do ulubionych

Wrześniowe witania................................

01.09.04, 13:17
serdecznie w rocznicę wybuchu jak i pierwszego dnia szkoły!;-)

dużo pokoju jak i samych piątek
soter.
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 01.09.04, 20:23
      Witam z tej samej okazji, co to za dzien, i radosny i smutny zarazem.
      Pozdrawiam jak zwykle.
      • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 01.09.04, 20:39
        Witam forumki, rozleniwiona jestem jakoś ostatnio, ale skorzystałam z pięknego
        popołudnia i posadziłam cebulki krokusów, przebiśniegów i szafirków :-)
        I jakoś zimą powiało :-(
        cmoki
        anaiss
        • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 02.09.04, 18:08
          pięknie witam i tak czytam cóż to za an!;-) uroczą czynnością była zajęta...
          ależ to romantyczne sadzenie kwiatów w ogrodzie...

serdecznie
          • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 02.09.04, 21:48
            Pozdrawiam Was zatem przy tym romantycznym zajeciu, chyba jutro tez zajme sie
            taka przyjemna robotka, An zarazliwa jestes:-)
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 03.09.04, 11:22
      W piatek wrzesniowy powiatc Was przychodzi mi do glowy. No i pozdrawiam jak
      zawsze.
      • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 03.09.04, 16:05
        zaskoczę z nienacka i powitam jedząc postnego placka!;-)
        • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 04.09.04, 13:27
          Pozdrawiam, jeszcze nie postnie, mimo takowego placka!
          • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 04.09.04, 14:32
            sobota i wielka nadzieja i stawiam pytanie czy Nasi umią grać w piłkę?;-)

serdecznie
            • Gość: naata Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 16:37
              Pozdrawiam Sotera pytającego ;-)
              niestety nie jestem fanka piłkarzy, ale jeśli idzie o naszych, to zawsze na
              nich stawiam, mimo wszystko! ;-)))

Miłego łeekendu dla Milusińskich z FB ;-)
              • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 05.09.04, 13:02
                witam uradowany i podniesiony wygraną 3:0 nad Irlandią Pn...
                oby niezapeszczać, teraz tylko remis z Anglią a resztę wygrywać:-)

serdecznie Was i nie tylko Was;-)
                • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 05.09.04, 13:31
                  Oj! Soterku, zapomniales, ze pierwsze sliwki robaczywki, na moj rozumek, to
                  wszystko na co "ich" bylo stac, przepraszam, ale takie mam zdanie. Tez bym
                  chciala inaczej, ale......Pozdrawiam
                  • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 05.09.04, 13:40
                    toja50 napisała:

> Oj! Soterku, zapomniales, ze pierwsze sliwki robaczywki, na moj rozumek, to
                    > wszystko na co "ich" bylo stac, przepraszam, ale takie mam zdanie. Tez bym
                    > chciala inaczej, ale......

wchodząc tu, nie trac nadzieii!;-)
                    • Gość: naata Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:13
                      Pozdrawiam Was mniej sportowo ale za to niedzielno-serdecznie ;-))
                      • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 05.09.04, 18:33
                        Witam niedzielnie całe FB. Dzisiaj też pracowałam w ogrodzie i muszę Wam
                        powiedzieć, że to niezwykle relaksująca praca :-) Jest później taki przyjemny
                        rodzaj zmęczenia, które szybko mija po pachnącej kąpieli. Po tym można już
                        tylko zasiąść w fotelu z ulubioną książką i parującą filiżanką i czuć dumę z
                        pożytecznie spędzonego czasu :-)
                        albo skrobnąć parę zdań na forum :-)))

anaiss

• anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 05.09.04, 18:37
                          P.S. Może i sadzenie cebulek to romantyczne zajęcie, ale po warunkiem, że
                          mieszka się na angielskiej wsi, nosi słomkowy kapelusz i urocze ogrodnicze
                          rękawiczki. Ja bynajmniej nie wyglądam romantycznie po takim sadzeniu ;-)
                          • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 06.09.04, 19:48
                            Witam wieczorną porą FB. Kolejny piękny dzień :-))
                            Pozdrawiam wszystkich serdecznie, miłego wieczoru życzę.
                            anaiss
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 06.09.04, 22:34
      Witam wieczorowa pora i zycze dobrej nocy, oby jutro tez byl piekny dzien, i
      pojutrze i jeszcze, jeszcze do samej zimy:-)
      • Gość: naata Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:18
        Witam "ciche" ostatnio FB, co to? Soter nieobecny???? ;) Pozdrawiam serdecznie
        Wszystkich ;-)
        • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 07.09.04, 15:46
          Dzień Dobry forumki. Za oknem piękna pogoda. Polecam spacer. Jesień jest
          cudowna :-))
          Cmoki
          anaiss
          • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 07.09.04, 16:14
            już wtorek, czas szybko mija, cenna jest każda chwila!;-)

serdecznie Was...
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 08.09.04, 12:05
      Milego dnia zycze, jest piekna pogoda, wiec na spacerek kto moze. Pozdrawiam
      • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 08.09.04, 15:37
        i ja Was witam dzisiaj, przez Brodnicę przejechał Tour de Pologne, a wieczorm
        meczyk...szykuję już fotel:-)))

serdecznie
        • naata Re: Wrześniowe witania........................... 08.09.04, 16:22
          ...i u mnie ładna pogoda, szkoda bo w nocy mają wystąpic przymrozki ;((
          Zawsze jest szkoda lata :( Ale mimo wszystko, jeszcze, ciepło pozddrawiam Was..
          jak zawsze ;-)
          • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 08.09.04, 18:23
            A o której ten mecz?
            W słońcu jest naprawdę bardzo ciepło. O mały wsłos spaliłabym całą roślinę, bo
            słońce padało na lusterko, a to z kolei odbijało promienie na kwiata i spaliło
            mu liście. Uważajcie na pożary ;-)
            Cmoki
            an.
        • Gość: glossa Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:57
          Soter, nie fotel tylko .... szalik, czapka i trabka, ewentualnie duuuuży bęben.
          Na twarz wrzuć jakiś malunek, wciepnij na siebie koszulkę, trampki i przed
          telewizorem dopiero zasiądź! Extra kibol!:)))

pzdrawiam

glossa
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 09.09.04, 12:46
      Witam w niespodziewanie ladny dzien, ony tak dalej,pozdrawiam jak zawsze.
      • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 09.09.04, 17:01
        będzie, będzie...od niedzieli pięknie podobno ma być....

serdecznie witam zaprzyjaźniony z FB!
        • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 09.09.04, 19:14
          Dzisiaj chłodniej, ale witam Was ciepło :-))
          Miłego wieczoru

an.
          • Gość: naata Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:50
            U mnie zrobiło sie bardzo zimno, pachnie mroźnie.. ale mimo chłodów, też
            pozdrawiam cieplutko ;-)
            • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 10.09.04, 15:14
              mi pachnie przedjesienią...taką Polską, taką złotą!;-)

serdecznie Was...
              • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 10.09.04, 15:49
                A w Bydgoszczy dzisiaj cieplutko, słońce całkiem miło przygrzewa. Staram się
                jeszcze chwycić parę promieni, zanim znikną :-))
                Serdeczności
                anaiss
                • naata Re: Wrześniowe witania........................... 10.09.04, 18:18
                  Witam FB w jeszcze słoneczny ciepły dzień, tak, jesień wisi w powietrzu ;-)
                  Zgadzam się na polską złotą jesień ;-) innej nie lubię...
                  Pozdrówki
                  • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 10.09.04, 21:34
                    A ja wole babie latooo, pozdrawiam w cieply dzien, przed chlodna noca, niestety.
                • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 11.09.04, 14:45
                  anaiss napisała:

> Staram się jeszcze chwycić parę promieni, zanim znikną :-))

akumuluj, akumuluj an!;-) potem z nami bedziesz się dzielić!;-)

i za to Ciebie lubię!

serdecznie
                  • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 11.09.04, 18:56
                    soter_mlodszy napisał:

> i za to Ciebie lubię!
                    >

:-)))

Na razie podzielę się z Wami kubkiem pysznej kawusi z mlekiem. Dla soterixa z
                    płaską łyżeczką cukru.
                    Mam jeszcze trochę moich ciasteczek owsianych z migdałami i cynamonem. Proszę
                    się częstować.
                    Cmokam w policzek
                    anaiss

P.S. Forum tworzą ludzie na nim piszący. Gdyby ktoś był zdruzgotany poziomem
                    naszej wiedzy/niewiedzy albo zawartością merytoryczną postów, to polecam
                    napisać do adminów "Gazety" z wnioskiem o przeniesienie FB do
                    kategorii "Towarzyskie" ;-)
                    • naata Re: Wrześniowe witania........................... 11.09.04, 19:36
                      Ano, serdeczności dla FB, do kawusi i ciasteczek ;-)

Widzę, że są jakies wątpliwości co do "jakości" forum? Uważam Wasze forum za
                      bardzo "eleganckie" ;-), a Was za ludzi kulturalnych w kazdym calu więc skąd te
                      zastanawianie się? Forum miejskie powino chyba tak wygladać? Nie wiem jakie
                      kryteria określają forum miejskie, ale na Waszym przykładzie widać, że FB zyje.
                      Osobiście dużo dowiedziałam się od Was o Brodnicy, a o to chyba chodzi?

Pozdrawiam serdecznie
                      • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 11.09.04, 19:45
                        naata, bardzo mnie cieszy Twoja opinia :-))
                        • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 11.09.04, 22:30
                          Pozdrawiam MILE TOWARZYSTWO, lubie tu bywac, chyba to widac? Pozdrawiam.
                          • naata Re: Wrześniowe witania........................... 11.09.04, 23:30
                            Oczywiscie,i ja tu lubię bywać. W miłym gronie sympatycznych ludzi ;-)
                            • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 12.09.04, 09:30
                              niedzielne słonko i wietrzyk...!
                              brakowało kawy i ciasteczek an!;-)

nigdzie mi tego forum nie przenosić!;-)...a towarzystwo przemiłe pozdrawiam
                              najserdeczniej jak potrafię!;-)....ludzi z wewnątrz jak i z zewnątrz!
                              • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 12.09.04, 12:13
                                Jestem już po miłym spacerku, w wyjątkowej ciszy, bowiem nad kanałem, gdzie
                                zwykle spaceruję rozgrywano zawody wędkarskie. Powinny odbywać się codziennie
                                :-)) Teraz kropić zaczyna. Będą grzyby rosły :-) Zazdroszczę Ci, soterix, tych
                                pięknych lasów. Pewnie zawsze macie wysyp grzybów.
                                Buziaki
                                anaiss
                                • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 12.09.04, 19:48
                                  tak an!;-) teraz wysyp ogromny, ludzie koszami z lasu targają!;-)
                                  lecz ja znawca lichy niechcę zrobić kichy i przywlec sromotnika tego trującego
                                  zalotnika, więc rozkoszuję się tylko owocami leśnymi lubiąc soczek z malin!;-)))

serdecznie
                                  • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 13.09.04, 11:53
                                    Witam w tak milym temacie, tez, jak Soter obawiam sie grzybow, nawet boje sie
                                    kupic, wiec juz wole nie jesc, zbierac lubie,tzn bardziej chodzic po lesie, ale
                                    zawsze musze miec przewodnika, inaczej nie wiem czy dotarlabym do
                                    domu.Pozdrawiam przygodowo, bo chodzic po lesie bardzo zdrowo:-)
                                    • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 13.09.04, 19:11
                                      chodzić lubię i zbaczać z utartych ścieżek...!;-)
                                      od grzybów wolę, maliny, jagody i inne leśne płody!

ale ludzie targają ich w tym roku, choć wcale wartości odżywczych nie mają...
                                      ja dziś wytargałem ze sklepu grejfruta pyszna zdobycz za parę złotych!;-)))

serdecznie
                                      • Gość: naata Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:06
                                        Grzybki?! O! lubie bardzo, zbierać też! ;-) Rydze, prawdziwki,kozaki, kanie,
                                        gąski, suszone i marynaty, kiszone i mrożone "na świeżo"..pyszności ;-)
                                        Wartości odżywczych nie maja ale mikroelementy i walory smakowe przede
                                        wszystkim ;-)) Czas malinowo grzybkowy ;-)

No i pozdrawiam milutko, jak zawsze ;))
                                        • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 14.09.04, 16:23
                                          witam z lekka przeziębiony...ból gardła, ale to pozwala mi pisać i Was
                                          przywitać!;-)))

serdecznie
                                          • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 14.09.04, 20:59
                                            soterix, zdrowiej szybko i wracaj do formy. Czyżby to już jakieś przed-jesienne
                                            przeziębienie? Podobno na przeziębienie pomaga tylko dużo płynów i leżenie :-)
                                            Trzymaj się cieplutko
                                            Pozdrawiam słodko, lukrowo :-)
                                            anaiss
                                            • naata Re: Wrześniowe witania........................... 14.09.04, 21:57
                                              Nie będę sie rozpisywała o najlepszych środkach przeciwgrypowych, bo juz chyba
                                              wszystko napisano ;-) Zdrowiej Soterku, kuruj sie! Pozdrawiam Wszystkich miłych
                                              z FB ;-)
                                              • Gość: toja Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:36
                                                Ja juz mam tylko sile powiedziec dobranoc, niestety. Pozdrawiam
                                                • naata Re: Wrześniowe witania........................... 15.09.04, 09:17
                                                  Pozdrowienia z zamokniętego Południa, Witam ;-)
                                                  • soter_mlodszy Re: Wrześniowe witania........................... 16.09.04, 19:45
                                                    wpisuję się na dzisiejszą listę obecności na FB i pozdrawiam wszystkich tu
                                                    piszących!...serdecznie
                                                  • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 17.09.04, 12:02
                                                    Witam piątkowo, forumki :-)
                                                    Miłego dnia wszystkim
                                                    an.
                                                  • marowit Re: Wrześniowe witania........................... 17.09.04, 12:14
                                                    Przylaczam sie do powitan - dzis piatek 17.

marowit
                                                  • Gość: naata Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 16:33
                                                    Witam miłe FB i pozdrawiam ;-)
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 17.09.04, 22:31
      Po krotkiej nieobecnosci witam Was tym radosniej , pozdrawiam i zycze milych
      wolnych dni przy pieknej pogodzie:-)
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 18.09.04, 12:04
      Witam ze slonecznego G. pogoda super, jak kto moze niech korzysta. Pozdrawiam
    • Gość: toja Re: Wrześniowe witania........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:03
      witam wszystkich obecnych i nie. A coz to sie z Wami dzieje,? jakies
      przesilenie jesienne sie zaczyna czy porzadki ogrodkowe czas zaczac? Pozdrawiam
      w piekna pogode.
    • toja50 Pozegnania wrzesniowe???......................... 21.09.04, 10:39
      Co sie dzieje na milym FB? czyzby epidemia jakas zapanowala? a moze to juz
      jesien i pozegnan czas? A gdzie my teraz bedziemy cmokac? Pozdrawiam mimo
      wszystko.
      • soter_mlodszy Re: Pozegnania wrzesniowe???..................... 21.09.04, 16:43
        proszę cmokać jestem, jestem zawsze licem zwróconym do Was;-)))
        • anaiss Re: Pozegnania wrzesniowe???..................... 21.09.04, 20:03
          Dobry wieczór forumki :-)
          Dzisiaj wyjątkowo wietrznie i wstrząsowo ;-)
          Cmok
          an.
          • naata Re: Pozegnania wrzesniowe???..................... 21.09.04, 21:26
            Witam wieczorową porą i pozdrawiam Was mili z FB ;-))
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 22.09.04, 10:27
      Witam pogodne forum w bardzo nieprzyjemna pogode, nic, tyko sie schowac pod
      kocyk z ksiazeczka, a obok kawka pachnaca, mmmmm,pomarzyc mozna? Pozdrawiam, na
      cmoki nie mam sily.
      • naata Re: Wrześniowe witania........................... 23.09.04, 22:37
        Dzień dobry wieczór mówię, ale i tak nikt mnie nie słyszy, wszyscy zagrypieni?
        Pozdrowionka dla nieobecnych ;)
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 24.09.04, 20:31
      Juz widac koniec wrzesnia, ale wcale sie nie ciesze, tak bym chciala, zeby
      zawsze byl lipiec i sierpien, czego i Wam zycze i pozdrawiam. Czuje, ze
      niedlugo zapadniemy w sen, a moze jutro uda sie spacerek?
      • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 27.09.04, 10:44
        Dzień Dobry Moi Mili. Właśnie wybieram się na spacer :-) Co prawda w Bydgoszczy
        zapowiadają całodniowe deszcze, ale co tam, może mnie ominą ;-))
        Udanego dnia życzę i pozdrawiam cieplutko
        an.
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 27.09.04, 14:24
      Witam serdecznie forumowa brac w jeszcze ladna pogode jesienna, bardzo jak
      widac zmienna. {Pozdrawiam jak zawsze]
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 28.09.04, 17:47
      Pozdrawiam w piekny dzionek i zycze takich jak najwiecej, jak zawsze.
    • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 29.09.04, 22:35
      Witam mila Brodnice, cos ostatnio u Was cicho, wszycy zapracowani,albo jest do
      bani... Pozdrawiam i zycze wesolego, jak zawsze.
      • chetor Re: Wrześniowe witania........................... 30.09.04, 12:21
        Witam i pozdrawiam FB. Jakoś osłabliście jesiennie ;-))
        • toja50 Re: Wrześniowe witania........................... 30.09.04, 15:55
          Ostatni raz witam Was wrzesniowo. Trudno. Cos sie Wam znudzilo, albo za zimno,
          albo jeszcze cos innego. Pozdrawwiam jak zawsze.
          • anaiss Re: Wrześniowe witania........................... 02.10.04, 22:02
            Widzę, że nasi przyjaciele z FG jak zawsze niezawodni :-)))
            Miło, że zaglądacie.
            Serdeczności
            anaiss
            • soter_mlodszy Podsumowanie! 09.10.04, 08:29
              wrzesień zamknięty na amen!
              tak na pniu, można powiedzieć, że był udany!;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka