toja50 02.10.04, 13:19 Czy cos sie u Was cacielo? juz pazdziernik a u Was pusto, cicho, co jest? Soter! An! sen zimowy Was zagarnal?:-) Pozdrawiam jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marowit Re: Mamy pazdziernik!!! 02.10.04, 17:17 Witam w tym typowo jesiennym miesiacu. marowit Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 02.10.04, 22:00 Witam wszystkich po kilkudniopwej przerwie. Zabiegana jestem nieco ostatnio i chyba faktycznie brak mi energii. Udało mi się wykorzystać krótką przerwę w tych deszczowych dniach i posadzić wrzosy w ogródku :-) Cmoki wszystkim zasyłam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 04.10.04, 18:44 Dzień Dobry Moi Mili. Dzisiaj w Bydgoszczy nawet słońce przyświeciło :-) i ogólnie było całkiem przyjemnie. Miłego wieczoru wszystkim Cmoki anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toja Re: Mamy pazdziernik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:29 Witam An, u nas tez calkiem fajnie pogodowo, ale juz niedlugo jak mowia gorale. Zastanawiam sie jak ten Soter bez tych cmokow wytrzymuje :-) Pozdrawiam i cmok w czolko! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 05.10.04, 20:09 Widzę, że na forum pojawiły się jakieś nowe śmietniki. Jeśli dobrze rozumiem o co w tym chodzi, to będzie łatwiej zgłaszać konkretne posty do usunięcia. Ja też jestem ciekawa, gdzie podziewa się Soterix. Pusto tu się nagle zrobiło. Chyba przeniosę się do Was :-))) Cmoki an. P.S. Piękna była dzisiaj pogoda :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toja Re: Mamy pazdziernik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:21 Witam cieplojesiennie samotna An. Juz przechodzi mi przez glowe mysl, czy cos sie nie stalo, to milczenie jest okropne, ale badzmy dobrej mysli, ze tylko zapracowany. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 07.10.04, 14:38 Jestem Toju dobrej myśli i czekam na powrót soterixa :-) Dzisiaj piękny dzień, choć jeszcze rano padało i wogóle nie zanosiło się na słońce. Ja jestem już po dłuższym spacerze. Wiewiórki śmigają po drzewach z orzeszkami :-))) Mam o tyle dobrze, że nie muszę wybierać się do lasu, żeby je podglądać. Siedzą u mnie w ogrodzie na drrzewie orzecha laskowego i wygrzewają się na słońcu. Miłego popołudnia anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 07.10.04, 15:53 Witam i zazdroszcze, bo masz bajecznie, ja do lasu musze caly kawalek. Pozdrawiam jak zawsze i dalej sie niepokoje. Zeby tak milczec, cos musialo sie zdazyc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 07.10.04, 19:19 hmmm... napisałam już parę dni temu maila do sotera, ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi. marowitek pewnie już się uczy i w ten sposób forum opustoszało :-(( buziak an. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mamy pazdziernik!!! 07.10.04, 19:34 Pozdrawiam osamotnioną An. Muszę stwierdzić, że brak mi codziennych wpisów Sotera. Wraaaaaaaacaaaaaaaj Soterze :D Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 07.10.04, 23:44 Witaj chetorku :-) Zastanawiam się, czy sotera nie dopadło jakieś paskudne jesienne choróbsko. Ja ostatnio chodzę dość wyczerpana i niespecjalnie chce mi się coś robić. Nawet gazet nie czytam. Serdeczności an. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mamy pazdziernik!!! 08.10.04, 09:32 Zapraszam do nas, jeśli tu nie masz z kim pogaworzyć. U nas brakuje Naaty, która zawitała do G-dza ale, jak na razie, nie ma komputra w domku i musi doskakiwać do kawiarenek. Na dodatek jest dość mocno uwiązana obowiązkami domowymi. Jeśli będziemy robić zrzutkę na kompa dla Naaty to chyba weźmiesz udział w ściepie?! ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 09.10.04, 08:41 no proszę! troszkę mnie nie ma, a już mi an!;-) chcą zbałamucić!;-))) pozdrawiam okctoberfestowo!;-) i jak zawsze pracowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 09.10.04, 17:17 Uśmiecham się soterix na Twój widok, bo już myślałam, że nie wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 10.10.04, 15:00 proszę nigdy nie tracić nadzieii!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 10.10.04, 18:40 A ja juz zaczęłam wątpić :-( pozdrawiam jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 11.10.04, 11:47 Witam z chlodnego, choc slonecznego G. jak zawsze pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 11.10.04, 17:58 witam w drugim dniu nowego tygodnia!;-) uczęszczam do pracy i na forum...!;-) machina się kręci!!! oj!, chłodno, chłodno...ale miłe towarzystwo rozgrzeje... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 11.10.04, 20:09 Witam cieplutko forumki. Dzisiaj chłodno, a ja bezmyślnie wybrałam się bez rękawiczek :-( chociaż w słońcu było całkiem przyjemnie. Cmokam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 12.10.04, 17:57 a czapeczka?;-) taka czerwona...krasnala!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 12.10.04, 20:31 Na nakrycia głowy jeszcze stanowczo za ciepło. Gdybym już teraz nosiła czapki, to co bym miała do ubrania w styczniu, kiedy naprawdę by przymroziło? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 13.10.04, 20:42 Śmietniczki czerwone, ale gdzie zniknęło "Odpowiedz cytując"? Czy administracja portalu ma zamiar zrezygnować na stałe z tej opcji? Pozdrawiam cieplutko an. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 13.10.04, 21:08 są, ale jeśli, będziesz stale chciala kasować posty sotera!;-) to wyłączą to!;- ))) serdecznie Was Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 13.10.04, 22:51 Pozdrawiam FB z zimnego, brrrrr G.mam nadzieje, ze sie jeszcze ociepli, jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 14.10.04, 15:31 Juz czwartek, ale ten czas leci, pozdrawiam jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 14.10.04, 18:38 witam w dniu Edukacji...pozdrawiam Was i wszystkich edukatorów!;-))) ave. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 15.10.04, 12:46 Witam forumki. Zimno i szaro dzisiaj. Nic mi się nie chce robić. Chyba pójdę zrobić sobie kolejną kawę :-) Cmokam ciepło an. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toja Re: Mamy pazdziernik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:38 Pozdrawiam, mnie tez nic sie nie chce, ale muszem!bez kawy, niestety. Jak zawsze, w sloneczne poludnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 15.10.04, 23:07 Dlaczego bez kawy? Czyżby jakieś zdrowotne postanowienie? Cmokam an. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 16.10.04, 14:04 dzisiaj było bardzo wietrznie, ale cieplo... serdecznie całe FB! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 17.10.04, 14:24 i to już 17 X... a Was mało, jak na lekarstwo!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toja Re: Mamy pazdziernik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:02 Jak ten czas leci, jestem przerazona, niedlugo nowy rok i...:-((( Pozdrawiam jak zawsze. Ale dzisiaj lalo, prawie caly dzien, a teraz wieje, ciekawe jak jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 18.10.04, 11:30 zimno i wietrznie :-( Nie lubię takiego października. Mimo to pozdrawiam cieplutko mając nadzieję na promyk słońca :-) an. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 18.10.04, 17:55 mimo, że szkoda mi lata!;-) to muszę lubić każdą pogodę!;-) Was drodzy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 18.10.04, 18:23 Wieje, leje, leje, wieje i tak caly dzien, i kto to wytrzyma ? Pozdrawiam jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 19.10.04, 11:17 Każda pogoda jest piękna! Amen:-) serdecznie Was Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 19.10.04, 16:15 e, tam. U mnie też leje i wieje i to z pewnością nie jest piękna pogoda. Może herbatka z sokiem malinowym? :-) an. P.S. moje psy nudzą się śmiertelnie przy takiej pogodzie Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 19.10.04, 23:16 Witam mili moi, kiedy ta pogoda sie ustoi? Moj pies lubi i w deszcz najwiekszy wychodzic, goni sie wtedy z kroplami a ja stoje i mokne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toja Re: Mamy pazdziernik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:25 Witam w piekna srode, na spacer!!! kto tylko moze! Pozdrawiam jak zawsze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 20.10.04, 18:29 wiec nie ostawaj ganiaj z nim!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 20.10.04, 22:24 Dzisiaj to chociaż sucho było :-) Może jutro dane nam będzie słońce zobaczyć? Buziak anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Mamy pazdziernik!!! 21.10.04, 14:38 Podobno słoneczko ma jeden dzień opóźnienia i zawita w piątek :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 21.10.04, 18:20 No to do piatku ze sloneczkiem i pozdrawiam jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 21.10.04, 19:35 widzieć słońce w chmurny dzień!, ot!, sztuka tajemna!;-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toja Re: Mamy pazdziernik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:41 Dzisiaj slonce na calego, pozdrawiam i zycze Wam tego samego jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 22.10.04, 18:00 Urzekła mnie dzisiejsz pogoda i rozczuliła na max-a!;-))) serdecznie Was...! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 23.10.04, 14:57 mamy! ładnie wietrznie i bez deszczowo...oby tylko nie chwilowo!;-) ave!. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 24.10.04, 15:31 Dzień Dobry całemu FB. W Bydgoszczy piękny dzień, słonecznie i ciepło :-) Byłam na przemiłym spacerze. Miłego popołudnia an. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 24.10.04, 16:03 niezbadane są ścieżki an!;-) serdecznie lecz wietrznie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toja Re: Mamy pazdziernik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:30 Witam i i juz o nic sie nie pytam, tylko pozdrawiam jak zawsze! Osobne pozdrowienia od Naaty, cieszy sie, ze pamietacie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 25.10.04, 19:09 pozdrawiamy naatę! pamiętamy;-) a jakże;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Mamy pazdziernik!!! 25.10.04, 23:12 Taździernik - miesionc szporobliwości Dyć dowom tukej tyn krotki pościk. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261 Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 26.10.04, 18:05 dziękujemy za posta Naszego ghosta!;-))) serdecznie wszystkich!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Mamy pazdziernik!!! 27.10.04, 23:31 Dobry Wieczór forumki. Sennie mi ostatnio i jakoś bezhumornie, chociaż i mgły mają swój niewątpliwy urok. Cmokam an. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Mamy pazdziernik!!! IP: 80.51.206.* 28.10.04, 02:00 Dzień dobry z rana wczesnego ;)) Pozdrawiam serdecznie FB, jak zawsze z resztą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 28.10.04, 11:42 No, nie Naata, kiedy Ty spisz, tak rano jeszcze mi nikt dziendobry nie mowil, ale co sie nie robi dla milego FB, Pozdrawiam:-), chociaz padaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 28.10.04, 17:53 witam Was...!;-) wieczorem było mgliście to fakt!;-)...ale to też ma swój urok! życie jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 29.10.04, 12:37 Zycze przyjemnosci i do listopada,hej!!!!!!!no i pozdrawiam jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Mamy pazdziernik!!! IP: 80.51.206.* 29.10.04, 19:33 Witam zapracowane FB... cisza tu u Was... Gdzie jest AN??? Dawno Jej nie "widziałam", ale jak wpadnie poczytać to serdeczności dla NIEJ przesyłam! ;-) No i wiadomo, dla Soterka, jak zawsze ;-))) Cmoki Pozdrówki na łeekEND ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 30.10.04, 14:21 u Nas jest spokojnie to fakt! a an!;-) chyba zajrzy niebawem!;-) serdecznie dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 30.10.04, 15:55 Pozdrawiam do konca pazdziernika a w listopadzie sie zobaczy, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 30.10.04, 16:30 zobaczymy...jak list_opada!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Mamy pazdziernik!!! 30.10.04, 21:48 Październik jednak jakby se kończy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8827720&v=2&s=0 Możno ktoś łod wos tyż w to se włonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Mamy pazdziernik!!! IP: 80.51.206.* 31.10.04, 09:51 Dzień dobry w ostatni październikowy dzień. Jak czytam Bronka 'szkryflanie' zaraz mnie bierze na...rymowanie ;-))) Październik kończy sie zadumą na sensem istnienia nad przemijaniem i ponownym odrodzeniem... Pozdrawiam serdecznie, miłych! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Mamy pazdziernik!!! 31.10.04, 10:59 hm..., tak myślę sobie co by było gdyby się święto przesunęło, np.: na maj!;-))) byłoby cieplej i jakoś radosniej!...może o to chodzi by razem z pogodą w zadumę wchodzić!;-))) serdecznie dziewczątko z FG!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Mamy pazdziernik!!! 31.10.04, 17:35 Tez rozmyslalam nad tym swietem i zyczylabym sobie by bylo w cieple dni, ale to swieto ma wlasnie sens jesienia, szara z opadajacymi lisci i mgla, wiec zadumajmy sie . Pozdrawiam przedlistopadowo. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Mamy pazdziernik!!! 31.10.04, 23:08 ..nie, to święto nie może byc w maju.. ;) Najpiękniejsze, jesienne chryzantemy, mieniące się kolorami słońca, oddajemy naszym bliskim, by ciemność im rozświetlić i nasze zmysły nagiąć nad sensem - początku i końca... Jutro będzie słonecznie ;) Dobranoc Wam - w ostatnią godzinę P A Ź D Z I E R N I K A ;-) Odpowiedz Link Zgłoś