GoĹÄ: małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:38 ode mnie www.wesolyhanys.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 24.07.05, 13:41 z mojej strony polecam nieby radio, gdzie lecą same utwory zespołu Clawfinger www.clawfinger.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ma. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:57 soter tylko zna nikt wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 26.07.05, 21:04 ja znam to radio, gdzie sloggi występował... zaraz poszukam... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 26.07.05, 21:05 mam :) www.radioaktywne.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 30.07.05, 14:44 mam dla Ciebie m. taką informację, jeśli masz internet i winapa jakąs nowszą wersję, to on wyszukuje mnóstwo stacji radiowych i telewizyjnych nadawanych przez net!!! miłego słuchania, bo jest ich ogrom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:55 wielkie dzięki może znasz radia polonijne Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 02.08.05, 16:28 niestety nie ale... może w tym winapie załapiesz jakieś radjo!;-) co do radia to moi drodzy zastanawiałem się nad tym, by zlikwidować tele i same radjo zostawić, ulec MAGII RADIA jak Woody Allen!:-) pozdrawiam falowo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ifinity Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.04.07, 05:42 Czyzby Brodnica, stala sie znowu przejsciem z konnych brodow, do pokonywania brodow nowych idei, zwyczajow, muzycznych przebojow. Ponownego Odrodzenia, Oswiecania, tudzie Rewolucji Przemyslowej, ktorej to Rewolucji, jak widac Brodnica oddaje sie z calym i naleznym Szacunkiem. I Tak trzymac Brodnica, ale dlaczego by nie w Rypinie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niko Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 30.05.08, 06:23 Witaj Anais. A co u Ciebie Slodka? Niko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:43 ode mnie w podzięce radyjka.toplista.pl/?we=biker&kod=615655 Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 04.08.05, 16:42 sporo tych alternatywnych stacji! dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 07.08.05, 22:07 na czele listy radio z hasłem : "tylko muzyka chrześcijan" we mnie słuchacza nie znajdą, nie lubię takich podziałów... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 08.08.05, 14:58 przecież trzeba się określić, jest rock chcrześcijański..., i inne rock-i!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, radio SZANTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:42 soterze, to nie podziały to są wybory może to www.platforma.pl/szanty/ Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, radio SZANTY 18.08.05, 16:08 Gość portalu: małgosia napisał(a): > soterze, to nie podziały > to są wybory > może to www.platforma.pl/szanty/ wybory? łój i kampanie w tele!;-) feeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Małgorzata Re: Znacie fajne radia internetowe, radio SZANTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:39 oj, soterze chodziło mi o wybory rozgłosni do słuchania jest ich wiele i musisz coś wybrać jako podkład muzyczny gdy siedzisz przy kompie chyba wyjadę,żegnaj pozdrowienia dla ciebie i wszystkich internautów z Brodnicy, M. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, radio SZANTY 21.08.05, 14:28 dziękuję w imieniu swoim i innych! udanego wypoczynku a radio tak, jako podkład... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klon Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:55 www.piwnicapodbaranami.krakow.pl/piosenki/musimysiac.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:48 schlesien.nwgw.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Chlodek Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: 80.244.143.* 01.12.05, 21:28 www.radio.brzesko.biz Świetne radio internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tester Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:19 Kanał Techno: www.cyberparty.pl/cyberparty.pls Kanał Hip Hop: www.cyberparty.pl/cyberparty2.pls Kanał Mix: www.cyberparty.pl/cyberparty3.pls Kanał Old: www.cyberparty.pl/cyberparty4.pls prosze , polecam takie radio - kilka kanalow do wyboru wiec jest na czym ucho zawiesic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TomeQ Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.12.05, 14:01 www.Xtremity.pl jedyne takie radio w sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: i to Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:19 bozyglos.streamhost.pl:8158/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:26 jakies dobre radyjka ostatnio macie www.xtremity.pl/main.php Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:33 /bozyglos.streamhost.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:47 www.radyjko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 00:49 wwitv.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:20 www.radiopomost.com/index.php?option=displaypage&Itemid=92&op=page&SubMenu= Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:43 tiny.pl/mwpp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adam Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:06 www.radiochicago.80.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małgosia to musicie mieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:54 www.platforma.pl/szanty/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M.M. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: 80.51.206.* 04.03.06, 13:23 Są fajniejsze rzeczy: s2.bitefight.pl/c.php?uid=24607 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: shoutcast shoutcast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:03 www.shoutcast.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ITO Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:23 www.xtc.kom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: POLECAM Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 17:07 nadaje.com/Radio_Nadzieja.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WŁOCŁAWEK Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 17:28 www.radiohit.q4.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: der. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:25 www.shoutcast.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 23:42 www.israelive.net/ Odpowiedz Link Zgłoś