Dodaj do ulubionych

Znacie fajne radia internetowe, prosze o adresy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:38
ode mnie www.wesolyhanys.prv.pl/
Obserwuj wątek
    • soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 24.07.05, 13:41
      z mojej strony polecam nieby radio, gdzie lecą same utwory zespołu Clawfinger

www.clawfinger.com
    • Gość: ma. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:57
      soter tylko zna
      nikt wiecej ?
      • anaiss Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 26.07.05, 21:04
        ja znam to radio, gdzie sloggi występował...
        zaraz poszukam...
        • anaiss Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 26.07.05, 21:05
          mam :)

www.radioaktywne.pl/
          • soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 30.07.05, 14:44
            mam dla Ciebie m. taką informację, jeśli masz internet i winapa jakąs nowszą
            wersję, to on wyszukuje mnóstwo stacji radiowych i telewizyjnych nadawanych
            przez net!!!

miłego słuchania, bo jest ich ogrom
            • Gość: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:55
              wielkie dzięki
              może znasz radia polonijne
              • soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 02.08.05, 16:28
                niestety nie ale... może w tym winapie załapiesz jakieś radjo!;-)

co do radia to moi drodzy zastanawiałem się nad tym, by zlikwidować tele i same
                radjo zostawić, ulec MAGII RADIA jak Woody Allen!:-)

pozdrawiam falowo
        • Gość: Ifinity Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.04.07, 05:42
          Czyzby Brodnica, stala sie znowu przejsciem z konnych brodow, do pokonywania
          brodow nowych idei, zwyczajow, muzycznych przebojow. Ponownego Odrodzenia,
          Oswiecania, tudzie Rewolucji Przemyslowej, ktorej to Rewolucji, jak widac
          Brodnica oddaje sie z calym i naleznym Szacunkiem. I Tak trzymac Brodnica, ale
          dlaczego by nie w Rypinie?
        • Gość: niko Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 30.05.08, 06:23
          Witaj Anais. A co u Ciebie Slodka? Niko
    • Gość: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:43
      ode mnie w podzięce radyjka.toplista.pl/?we=biker&kod=615655
      • soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 04.08.05, 16:42
        sporo tych alternatywnych stacji!

dziękuję
        • anaiss Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 07.08.05, 22:07
          na czele listy radio z hasłem : "tylko muzyka chrześcijan" we mnie słuchacza nie znajdą, nie lubię takich podziałów...
          • soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre 08.08.05, 14:58
            przecież trzeba się określić, jest rock chcrześcijański..., i inne rock-i!;-)))
    • Gość: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, radio SZANTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:42
      soterze, to nie podziały
      to są wybory
      może to www.platforma.pl/szanty/
      • soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, radio SZANTY 18.08.05, 16:08
        Gość portalu: małgosia napisał(a):

> soterze, to nie podziały
        > to są wybory
        > może to www.platforma.pl/szanty/

wybory?
        łój i kampanie w tele!;-) feeeeee
        • Gość: Małgorzata Re: Znacie fajne radia internetowe, radio SZANTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:39
          oj, soterze
          chodziło mi o wybory rozgłosni do słuchania
          jest ich wiele i musisz coś wybrać jako podkład muzyczny gdy siedzisz przy
          kompie
          chyba wyjadę,żegnaj
          pozdrowienia dla ciebie i wszystkich internautów z Brodnicy, M.
          • soter_mlodszy Re: Znacie fajne radia internetowe, radio SZANTY 21.08.05, 14:28
            dziękuję w imieniu swoim i innych!
            udanego wypoczynku
            a radio tak, jako podkład...
    • Gość: klon Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:55
      www.piwnicapodbaranami.krakow.pl/piosenki/musimysiac.html
    • Gość: m. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:48
      schlesien.nwgw.de/
    • Gość: Chlodek Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: 80.244.143.* 01.12.05, 21:28
      www.radio.brzesko.biz
      Świetne radio internetowe
    • Gość: tester Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:19
      Kanał Techno: www.cyberparty.pl/cyberparty.pls
      Kanał Hip Hop: www.cyberparty.pl/cyberparty2.pls
      Kanał Mix: www.cyberparty.pl/cyberparty3.pls
      Kanał Old: www.cyberparty.pl/cyberparty4.pls

prosze , polecam takie radio - kilka kanalow do wyboru wiec jest na czym ucho
      zawiesic
    • Gość: TomeQ Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.12.05, 14:01
      www.Xtremity.pl jedyne takie radio w sieci :)
      • Gość: i to Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:19
        bozyglos.streamhost.pl:8158/
    • Gość: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:26
      jakies dobre radyjka ostatnio macie
      www.xtremity.pl/main.php
    • Gość: o. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:33
      /bozyglos.streamhost.pl/
    • Gość: a. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:47
      www.radyjko.pl/
    • Gość: małgosia Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 00:49
      wwitv.com/
    • Gość: a Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:20
      www.radiopomost.com/index.php?option=displaypage&Itemid=92&op=page&SubMenu=
    • Gość: a. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:43
      tiny.pl/mwpp
    • Gość: adam Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:06
      www.radiochicago.80.pl/
    • Gość: małgosia to musicie mieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:54
      www.platforma.pl/szanty/
    • Gość: M.M. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: 80.51.206.* 04.03.06, 13:23
      Są fajniejsze rzeczy: s2.bitefight.pl/c.php?uid=24607 ;)
    • Gość: shoutcast shoutcast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:03
      www.shoutcast.com/
    • Gość: ITO Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:23
      www.xtc.kom.pl/
    • Gość: POLECAM Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 17:07
      nadaje.com/Radio_Nadzieja.html
    • Gość: WŁOCŁAWEK Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 17:28
      www.radiohit.q4.pl/
    • Gość: der. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:25
      www.shoutcast.com/
    • Gość: m. Re: Znacie fajne radia internetowe, prosze o adre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 23:42
      www.israelive.net/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka