soter_mlodszy 01.08.05, 15:02 już czas z sierpnia czerpać pełnymi garściami!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bgp2001@gazeta.pl Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 01.08.05, 16:15 Ubiegłeś mnie! Ale co tam... niech będzie! Ja uważam że atrakcyjny i to ze wszech miar, bo każdy dzień jest inny, niesie zupełnie nowe. I dlatego jest fajnie. W dodatku towarzystwo - tu i teraz, wszystko jedno wirtualne czy nie potrafi z powszedniego dnia zrobić święto, jak nie - to przynajmniej coś szczególnego. Pozdrawiam sierpniowo Ciebie Soterku jak i wszystkich co tu nadejdą. W Ostrowie piękna pogoda... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 01.08.05, 16:31 dziękuję za pozdrowienia... postaram się wrzesień oddać Tobie! bywam nieregularnie z racji to choroby to rekonwalescencji! ale masz rację towarzystwo dobre i się rozrasta! A w Brodnicy też niczego sobie...z pogodą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:46 Soterku i ja życzę powrotu do zdrowia! Pozdrawiam serdecznie Forumki.Zapracowaną An szczególnie ciepło ;-) Cmoki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocka Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.eltronik.net.pl 01.08.05, 20:25 Witam sierpniowo,ciepło,słonecznie,miesiąc prześliczny,miesiąc spadających gwiazd,masowo,dla spełniania marzeń.Naszych marzeń.Do nocki daleko,jeszcze ciepły zmierzch,popada czy kwiaty podlewać?Balkon ukwiecony,wasz też? Odpowiedz Link Zgłoś
bgp2001 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 01.08.05, 22:08 nasz też....ostatnio zregenerowany po gradobiciu sprzed 2 czy 3 tygodni, ale jest pięknie, moje fuksje i pelargonie są rzeczywiście dorodne. Zyczę Ci Soterku powrotu do zdrowia najserdeczniej! I oby zawsze pięknie nam yło. A wieczór mieni się cud kolorami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 01.08.05, 22:42 soter, wracaj do formy :) cmokam zaglądających (w biegu) i idę spać, bo padam na nos anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 02.08.05, 16:31 nie wiem czemu ale strasznie kicham, sąsiadka to już liczy ile razy!;-) dzięki za życzenia, jestem w formie, bo dałem się do Torunia i... zakupiłem, nie uwierzycie express do kawy, cieszę się jak dziecko... teraz to będzie kawowo, kurczę!-DDD ściskam WAS Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 02.08.05, 21:57 Sierpniowo i kawowo, normalnie cymes Pozdrawiam i Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 03.08.05, 13:28 Pozdrowienia z Ipswich - Anglia! PAPAPA - do "napisania po powrocie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 03.08.05, 13:52 witam sierpniowo, i jak Toja kawowo!;-))) pozdrowienia dla wakacjujących! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 03.08.05, 19:10 Dalej wakacjujemy,ale na chwilę zajrzałam,za pozdrowienia serdeczne dzięki,ja również pozdrawiam,nadal gorąco,ciekawe jak jutro,bo jadę dalej,ale śliczne lato i kolorowe,ech.. Życzę zdrowia po letnich przeziębieniach.Pamiętajcie o malinowej,nawet profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:47 pozdrawiam wszystkich zwlaszcza Anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 04.08.05, 16:23 sierpień prawiew tak jak kwiecień...poprzeplata trochę deszczu trochę lata!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgp2001 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 19:25 Ba...tak bywa - jak w życiu! Ale nie jest źle! Mój ogródek nareszcie napojony, rośliny odetchnęły. Szkoda tylko moich kwiatów (jednak to było w lipcu) potłuchonych przez spory grad. Pozdrawiam wszystkich... Soterka w szczególności Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 04.08.05, 20:30 Ojojoj, moje kwiaty i rabaty tez dostaly po lisciach, slonce przedobrzylo okropnie, dochodza do siebie ale powoli:-( Pozdrawiam ciut podeszczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 05.08.05, 15:10 a ja pielegnuje ogrod mej duszy! pozdrawiam forumowe panie........ p.s. cos te cycionki na forum sywankuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 05.08.05, 18:03 Pozdrawiam pielęgnujących i ogrody i wnętrza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bgp2001 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 05.08.05, 21:40 ja też pozdrawiam pielęgnujących wszelkiej maści ogrody... najfajniejsze są te "cycionki" Soterka. Super wekendu życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 06.08.05, 12:18 Dzisiaj pochmurnie, ale pozdrawiam slonecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 06.08.05, 15:16 pogoda iście domowa... pada to jest ładnie...niech się w końcu zdecyduje! pozdrawiam szczególnie dzisiaj bgp i jej balkon ukwiecony!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bgp2001 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 06.08.05, 15:44 Bóg Ci zapłać dobry człowieku... u nas też pada przed chwilą lało jak z cebra, ale nic to! Mnóstwo zaległości domowych. A jak się czujesz Soter? Tak myślę że wcale wcale! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 06.08.05, 17:47 witajcie miili, pracuję ostatnio po 14-15 godzin, śpię bez snów w trzy sekundy po przyłożeniu głowy do poduszki, chyba przejdę na amfę ;) cmok anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 06.08.05, 21:36 an! zażywaj co najwyżej tabaki!;-DDD i nie pracuj tyle zwoolnij! bgp, niestety jestem ponownie chory, ponownie faszeruję się tabletkami!;-((( ach ta pogoda, dziś przemarzłem u kuzyna nad jeziorem! odpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 10:59 coś dzisiaj zapowiada się ładnie... ale i w duszy smutno, kolega opuszcza już dzisiaj kraj!;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 14:28 Dzień Dobry FB :) U mnie właśnie po deszczu. Przemokałam doszczętnie na spacerze, a wyszłam dla zdrowotności trochę powietrza pozażywać :) Soterix, dbaj o siebie, odstaw piguły, może jakieś ziółka, sok malinowy, witamina C, wapno i inne mikroelementy + pozytywne myślenie. Miłego weekendowania Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 14:52 u mnie zaczęło się od przemoknięcia JAK TY an!;-))) uważaj.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 16:28 środek lata,słońce wyjrzało,ciepło,kolorowo,no co Wy tak ciągle o dolegliwościach wiosenno-letnich? Prosiłam pamiętać o malinowej herbatce,profilaktycznie,często.Ojoj,chyba brak opieki.Czuj czuj,czuwaj.Lato,lato,lato wszędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 16:33 u mnie temperatura zupełnie nie wskazuje na środek lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 17:41 teraz jest ładniej, chyba skoczę do lasu!;-) na spacerek, a potem Polsat Sport i bundesliga, dwa meczyki, a o 22 w TVN24 Idea Liga...!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bgp2001 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 17:51 Kurczę! w Brodnicy ładnie a u nas leje! OOOOOOOOO...nie właśnie przestało! co prawda od nas do was jakieś trochę mniej niż 300 km ale my to POŁUDNIE! Pozdrawiam Was i nie dajcie się choróbskom! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 18:01 WY-gorące południe, chłodzone deszczem, polubiłem swoją grypę! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 19:41 drzewiej wołano na pohybel,zatem na pohybel grypie letniej,no chyba,że podagra,ale też źle nie życzę soter Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 07.08.05, 22:03 zimno :( popijam herbatę z cytryną. Cmokam wieczornie :) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 08.08.05, 14:57 wychodzę, na słońce, wygrzewam się, już lepiej, ale i tak coś mi zatokowo nie dobrze!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 08.08.05, 15:28 Cześć wiaro forumowa. Z przerażeniem czytam o Waszej lichawej kondycji zdrowotnej, a jeszcze bardziej o środkach, których używacie. Wszak wszem i wobec wiadomo, że pyfko jest najlepszym antidotum na wszelki choróbska ;-)) Pozdrawiam wsiech, ale najbardziej Ann i Sotera - zdrowiejcie szybciutko :D Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 08.08.05, 17:01 WItam, chmielologa!;-) jak wygląda kuracja pifkowa!:-)?? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 08.08.05, 19:56 Wstajesz z wyrka i zerkasz do lusterka oceniając subiektywnie stan swego zdrowia. Przy najmniejszym podejrzeniu o niedyspozyję otwierasz pyfko i łykasz. Spozierasz jeszcze raz i kontynuujesz kurację. Aż do skutku(ów!). Naprawdę pomaga ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 08.08.05, 20:31 Nie potwierdzam, to kuracja dla "wybranych" i zdrowych.Mądra herbatka i lozeczko, chociaz na zatokach sie nie znam, jeno geograficznie moge cos pomoc;- ) Pozdrawiam spokojne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 08.08.05, 22:11 Ja jestem zdrowa, tylko przemęczona okrutnie. Trzymajcie się ciepło, forumki. Buziak :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 08.08.05, 23:59 I bardzo dobrze,że u nas spokojnie,czasami lepsze to,chociaż z drugiej strony... Miś.Wszyscy zdrowieją,lato piękne,podobno ma padać.To gorzej,ale teraz noc już głęboka,śpijcie dobrze,dobranoc sierpniowo,dawniej to były te noce gwiaździste,spadające,a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 09.08.05, 08:19 Wpadam na chwilę, by powiedzieć wszystkim Dzień Dobry. Uśmiecham się do Was znad kawy :-) Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:21 Wpadlam do Was troszke sie uspokoic, u nas burzowo, ale sie normuje. Pozdrawiam serdecznie i szkoda, ze te noce juz takie chlodne:-( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 09.08.05, 19:57 Gość portalu: toja napisała: > [...] u nas burzowo [...] na FG czy w Grudziądzu? W Bydgoszczy zimno, wspomagam się Earl Grey'em :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 09.08.05, 20:08 Tu też zimno,wiatr taki wieje,kwiaty wysokie przewraca,pochmurno,ale mam nadzieję,że nie burzowo.I dobrze,że w Grudziądzu na FG też już nie.Wywiało. Myślicie,że to jeszcze lato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.08.05, 07:20 Witaj Soter. Zycie nie zawsze jest takie jak sie go spodziewa. Wiec traktuj mnie lekko prosze bo w rodzinie pozegnanie tego co sie moze docenialo, ale zawsze zaluje sie, ze nie az tak jak powinno. Jednak Smierc najblizszej osoby dobitnym Zalem. Pozdrw. niko Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 10.08.05, 08:16 Dzień Dobry Wszystkim :), Niko, miło, że do nas zaglądasz :) W Bydgoszczy pochmurnie i wietrznie. Ja przy pierwszej kawie serdeczności anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 10.08.05, 15:39 tak, już lepiej...ale nie całkiem zdrowo! dzięki niko...to prawda, nie zawsze...więć ten cel i ta nadzieja...! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 10.08.05, 16:54 Rzeczywiście średnio atrakcyjny zrobił się w tym roku,urokliwy i ciepły zazwyczaj, sierpień. Pora na popołudniową kawę,popitą potem gorącą herbatą.Rozgrzewa także. Co zrobić,ale koniecznie trzeba się latem rozgrzewać.Tegorocznym latem. Może wcześniej było trochę za ciepło? Przyroda wszak lubi równowagę i harmonię. Przeczekamy. Hej,hej, mili, do porannej, pierwszej kawy.Wyrazy sympatii dla wszystkich.Podzielcie się wrażeniami wakacyjnymi.Już po? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 11.08.05, 08:02 Dzień Dobry FB :) Wpadam, by życzyć Wam miłego dnia anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocka Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:40 czasami zaglądam pozdrawiam wakacyjnie,lato wróci,napewno Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 11.08.05, 11:05 wróći, nie wróci???...czuję sie lepiej!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:06 Pozdrawiam jeszcze sierpniowo, czyzby juz jesiennie? lato wroc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 13:43 pada nie pada pada nie pada nic się niechce robić... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 18:02 Po ciężkim tygodniu w pracy też nie chce mi się nic robić. Moje postanowienie wcześniejszego wstawania jak zwykle zostało odłożone na nie-wiadomo-kiedy :-) Nigdy nie mogę się zmobilizować, zwłaszcza jak jest pogoda taka jak dzisiaj. Trzymajcie się ciepło anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:23 Anaiss, nigdy nie zapominaj, ze nad pogoda mozesz zapanowac myslami. Zwlaszcza Ty, z Twoja sila. Ty sama ja czujesz, wiec uzyj jej prosze. Trzymaj sie pogodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.08.05, 21:15 Witajcie toja anaiss, Soter. A ja mam tyle zapalu do pracy, ze niewytrzymalem i i zgrzeszylem, udajac sie do biura aby poszperac w papierach, powydzwaniac, przygotowac wszytko na przyszly tydzien. I oby mnie nie pokusilo w niedziele. Ale kto to wie. Moze wlasnie trzeba ten zapal i energie wykorzystywac kiedy jest. Jadac samochodem to sluchalem ciekawej audycji prowadzonej przez lekarza, ktory mowil niezwykle ciekawie na temat gruczolu adrenalinowego, ktory umieszczony jest na gornej czesci nerki, czy gdzies tam w poblizu. Jego niewydolnosc objawia sie najrozniejszymi dolegliwosciami a zwlaszcza ciaglym zmeczeniem (sfatygowaniem), nerwicami, bezsennoscia, bolami, ktore wydaja sie byc niewiadomego pochodzenia wraz z brakiem checi do kochania. Odpowiedni dobor roznych witamin z grupy B, jak B 12 czy 6 a zwlaszcza kwas foliowy, symptomy te znacznie eleminuje. Jednak podawali tam proporcje tych witami in kwasu, ktore to nalezy zazywac w sporych ilosciach, jak i jeszcze inne skutkujace srodki. Gdzies to pozapisywalem i musze wszystko poskladac. Kazdy z rozmowcow rowniez podkreslal waznosc kwasow tluszczowych omega 3, ktorych chroniczny niedobor istnieje w organizmie. Byc moze dlatego, ze konsumuje spore ilosci roznych witamin i mineralow to rozpiera mnie tak energia i zapal do tworzenia. Lepsze to niz zapal i energia do destrukcji bo i takie objawy co niekorzy ludzie maja. I nie wiem czy to prawda, ale telefonowal do mnie kolega z Polnocnej Caroliny, ktory ma telewizje satelitarna z programami z Polski, ze zlapano jegomoscia o nazwisku Jaroszewicz na wyludzaniu pieniedzy od polskiego businessmana. Czyz nie jest to ten slynny Jaroszewicz -rajdowiec, ktorego ojciec byl figura w prl- owskim rzadzie? I podobno przylapal go na tym jakis slawny, prywatny detektyw Rutkowski. O ile pamietam to ojciec Jaroszewicza, zostal zastrzelony we wlasnej willi z wlasnego sztucera, co wygladalo na porachunek polityczny, bo Jaroszewic zaczal za duzo i otwarcie mowic zlego o tajemicach PRO-owskich i dlatego ktos go "wyciszyl". Wiec anaiss, byc moze mulfunkcja (niewydolnosc) gruczolu adrealinowego powoduje u Ciebie apatie i niechec do wysilku co mozna wyeliminowc sporymi dawkami B12, B6 jak i kwasu foliowego wlacznie z kwasami tluszczowymi omega 3 (ktorego najwieksze ilosci znaduja sie w tranie rybnym ryb zimnokrwistych jak sledzie i dorsze ze skandynawi, ktore trzeba zlokalizowac, sieciami skoncentrowac i wymordowac aby czlowiek mial wiecej zapalu do zycia i zeby sobie prowadzil tez lepsze jak i dluzsze zycie. Ale czy ryby przypadkiem nie powinny miec glosu i praw jednostki, czy praw lawic tak jak ludzie, ktorzy w jednych krajach posiadaja prawa jednostki a w drugich prawa spoleczne kolektywu (prawa lawicy)????. Pozdr. niko Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 21:25 śledzie norweskie, a śledzie z bałtyku??? pozdrawiam ps. brakowało mi Twych wywodów lekarskich!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.08.05, 21:54 Moga byc i ryby z Baltyku, tylko wydaje mi sie, ze w Polsce nie ma jeszcze przetworni tranowch np. z watrobek dorszowych, a Norwegia, czy wogole skandynawia oferuja wysokiej jakosci (laboratoryjnej) skondensowany tran tak w zelatynowych ampulkach jak i na luzno w przyciemnionych butelkach a jedna z tych firm nazywa sie Carlson. Tran w butelkach o roznych smakach, ktore tlumia skutecznie ten nizbyt przyjemny zapach rybnego, naturalnego tranu. Mozna uzywac tez i oleju siemiennego, jednak nie kazdy czlowiek posiada odpowiednie enzymy do jego "przelamania go" aby organizm mogl taki olej strawic. Wiec Ci co nie maja takich enzymow to wpuszczaja i wypuszczaja taki olej bezuzytecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 21:56 moze taki tran jest w Polsce...Carlson... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 21:30 Och, Niko, myślę, że u mnie to nie jest kwestia niewydolności jakichkolwiek gruczołów, tylko charakteru i usposobienia :) Póki co wspomagam się magnezem, może powinna sobie wspomagająco zaaplikować jakąś kurację witaminami z grupy B, ale generalnie jestem proszkom przeciwna (za rybami też nieszczególnie przepadam). Podziwiam, że wybierasz się do pracy w sobotę, ale pewnie lubisz to, co robisz. Ja ostatnio pracuję po 10-12 godzin, a zdarza się, że i 15, więc żadna siła nie jest w stanie zagnać mnie do pracy w sobotę :) Jeśli chodzi o Jaroszewicza, to nie mogę nic Ci powiedzieć, nie oglądam TV, gazet prawie nie czytam, chyba cofam się w rozwoju :) Poeto, dziękuję za miłe słowa, ale nie masz, niestety, racji. anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 21:50 nie ogladasz tv, jak to robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.08.05, 22:27 A jezeli chodzi o wywody na temat zdrowia czy nowosci to wlasnie niedawno sie dowiedzialem, ze niezwykle skutecznym, nastepnym, niedrogim srodkiem tak na obnizanie cholesterolu jak i eleminowanie zawezenia zwapnionych zyl jest niezwykle skuteczna pulpa cytrusowa, ktora posiada specyficzny enzym do eleminowania problemu. Pulpa to odpad przy produkcji soku z cytrusow, ktora to pulpe sie wysusza, miele sprzedajac w proszku na sypko, lub prasujac w tabletkach podobnie jak produkuje sie blonnik z grefrutow, ktory rowniez doskonale oczyszcza zyly z cholesterolu, jak i obniza sam cholesterol. Badania wykazaly, ze po kuracji blonnikiem (pulpa) cytrusowa, uzyskiwano 85% oczyszczenia zyl. Zapewne pokaze sie ten blonnik i w polskich sklepach jako tani i samozaradczy sposob zapobiegania chorobom krazenia. Zapewne przyniesie to ulge rowniez i ludziom, ktorzy z powodu zwapnienia zyl doswiadczyli udarow mozgu (tzw. stroke-strolk), co obiawia sie np. silnym bolem glowy, zaburzeniami wzrokowymi jak i czesciowa utrata pamieci. Zazwyczaj ludzie dowiaduja sie o tym, ze mieli juz dwa czy trzy udary mozgu w czasie powazniejszego, kiedy konieczna interwencja sluzby medycznej a zwlaszcza przy przeswieteniach mozgu maszynami magnetyczno-rezonansowymi. Ta relacja to specjalnie dla Ciebie soter. A teraz wskakuje w sportowe ubranko i jade spowrotem do domu. Z zyczeniami przyjemnego weekendu a w nim biernego albo czynnego odpoczynku. Ps. Moje prognozy co do Iranu i srodkach celem powstrzymania tego fundamentalnego rezimu, przed produkcja broni nuklearnej, wyrazil wczoraj prezydent Bush podkreslajac, ze jezeli dyplomatyczne srodki nie pomoga to USA nie beda mialy innego wyboru jak uderzenie militarne, co ma sie rozumiec z uderzeniem specjalnie zaprojektowanych bomb nuklearnych penetrujacych gleboko w glebie ziemi. Najwyzszy czas aby nie dopuscic do tego, do czego dopusczono w Europie w przed duga wojna swiatowa, czego konsekwencjami byly zniszenia i smierc milionow. Tylko, ze wtedy w USA, nie bylo jeszcze takiej, ktotkowzrocznej lewicy, krytykujacej jakiekolwiek poczynania samoobronne. To tylko moja osobista opinia, z kto wcale nie trzeba sie zgadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:30 znowu chcą na kogoś bombardować?! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:31 przepraszam za tą składnię Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:33 Gość portalu: niko napisał(a): > A jezeli chodzi o wywody na temat zdrowia czy nowosci to wlasnie niedawno sie > dowiedzialem, ze niezwykle skutecznym, nastepnym, niedrogim srodkiem tak na > obnizanie cholesterolu jak i eleminowanie zawezenia zwapnionych zyl jest > niezwykle skuteczna pulpa cytrusowa, ktora posiada specyficzny enzym do > eleminowania problemu. Pulpa to odpad przy produkcji soku z cytrusow, ktora to > pulpe sie wysusza, miele sprzedajac w proszku na sypko, lub prasujac w > tabletkach podobnie jak produkuje sie blonnik z grefrutow, ktory rowniez > doskonale oczyszcza zyly z cholesterolu, jak i obniza sam cholesterol. Badania > wykazaly, ze po kuracji blonnikiem (pulpa) cytrusowa, uzyskiwano 85% > oczyszczenia zyl. Zapewne pokaze sie ten blonnik i w polskich sklepach jako > tani i samozaradczy sposob zapobiegania chorobom krazenia. Zapewne przyniesie > to ulge rowniez i ludziom, ktorzy z powodu zwapnienia zyl doswiadczyli udarow > mozgu (tzw. stroke-strolk), co obiawia sie np. silnym bolem glowy, zaburzeniami > > wzrokowymi jak i czesciowa utrata pamieci. Zazwyczaj ludzie dowiaduja sie o > tym, ze mieli juz dwa czy trzy udary mozgu w czasie powazniejszego, kiedy > konieczna interwencja sluzby medycznej a zwlaszcza przy przeswieteniach mozgu > maszynami magnetyczno-rezonansowymi. Ta relacja to specjalnie dla Ciebie soter. > > A teraz wskakuje w sportowe ubranko i jade spowrotem do domu. Z zyczeniami > przyjemnego weekendu a w nim biernego albo czynnego odpoczynku. > Ps. Moje prognozy co do Iranu i srodkach celem powstrzymania tego > fundamentalnego rezimu, przed produkcja broni nuklearnej, wyrazil wczoraj > prezydent Bush podkreslajac, ze jezeli dyplomatyczne srodki nie pomoga to USA > nie beda mialy innego wyboru jak uderzenie militarne, co ma sie rozumiec z > uderzeniem specjalnie zaprojektowanych bomb nuklearnych penetrujacych gleboko w > > glebie ziemi. Najwyzszy czas aby nie dopuscic do tego, do czego dopusczono w > Europie w przed duga wojna swiatowa, czego konsekwencjami byly zniszenia i > smierc milionow. Tylko, ze wtedy w USA, nie bylo jeszcze takiej, > ktotkowzrocznej lewicy, krytykujacej jakiekolwiek poczynania samoobronne. To > tylko moja osobista opinia, z kto wcale nie trzeba sie zgadzac. dzieki niko za oba wywody!!! udanego odpoczynku! soter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.08.05, 21:59 Wyobrazam sobie anaiss i wspolczuje. Ja mam luz w wyborach wiec moge sobie chadzac do pracy lub nie chadzac. Wiec ta moja mowa to czasami tez i trawa. Zycze Cie wiec zasluzonego odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 13.08.05, 22:04 a co na temat picia... a)kawy b)alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.08.05, 22:43 A kawa, soter, niestety jak juz wyrazila anaiss, "kradnie" z organizmu magnez, i dlatego picie jej nalezy ograniczyc, jak i stezenie kofeiny. Wiele sie mowi na rozne tematy ale niwiele sie pisze o szkodliwosci spozywania rozcieczonych alkoholi. Wiec uzywajmy trunki z umiarem lecz z pelna uciech,a skoro tylko jest do tego towarzyska okazja. A piwo, nawet niewielkie ilosci, potrafi skutecznie wyciagac niszczace zwlaszcza mozg zwiazki aluminium. Aluminium odpowiedzialne jest, miedzy innymi, za chorobe Alzajmera. Piwo posiada zwiazki krzemu a krzem sie dobrze laczy z aluminium i skutecznie wydala sie fizjologicznie, czyli z kupka i siuskami. Na przyjeciach w gabinetach Urologow unikam picia czestowanych tam trunkow, ha ha ha - na wypadek gdyby Urolog byl roztargniony. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 13.08.05, 23:13 Gość portalu: niko napisał(a): > A kawa, soter, niestety jak juz wyrazila anaiss, "kradnie" z organizmu magnez, > i dlatego picie jej nalezy ograniczyc, jak i stezenie kofeiny. Wiele sie mowi > na rozne tematy ale niwiele sie pisze o szkodliwosci spozywania rozcieczonych > alkoholi. Wiec uzywajmy trunki z umiarem lecz z pelna uciech,a skoro tylko jest > > do tego towarzyska okazja. A piwo, nawet niewielkie ilosci, potrafi skutecznie > wyciagac niszczace zwlaszcza mozg zwiazki aluminium. Aluminium odpowiedzialne > jest, miedzy innymi, za chorobe Alzajmera. Piwo posiada zwiazki krzemu a krzem > sie dobrze laczy z aluminium i skutecznie wydala sie fizjologicznie, czyli z > kupka i siuskami. Na przyjeciach w gabinetach Urologow unikam picia > czestowanych tam trunkow, ha ha ha - na wypadek gdyby Urolog byl roztargniony. piknie, piknie... wlasnie towarzyskie...kolega zawital do mnie i kupil piwo, jakies w markiecie... mzslalem, ze nie strawie...feeeeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 13.08.05, 23:15 ja piwo tylko od wielkiej okazji piję, więc pewnie trochę aluminum mam w mózgu i podejrzewam, że nawet da się do czasami zauważyć, wczoraj np. nieźle się skompromitowałam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 13.08.05, 23:17 uuu, ale chyzba nie za bardzo, nie wylali... z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 13.08.05, 23:19 nie, na szczeście, nie w pracy, ale sama świadomość tego, że wyszłam na idiotkę była przytłaczająca Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 13.08.05, 23:23 co dziennie sie uczysz!!! nie martw sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 13.08.05, 23:24 soterix, życia mi nie starczy na prace nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 14.08.05, 00:05 wreszcie dzialają mi klawisze na forum, znaczy klawiatura!;-))) hurra... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWO...do speca...niko.-....... 14.08.05, 00:06 a co było popsute? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:04 soter, nie mam telewizora :) niko, zazdraszczam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:06 anaiss napisała: > soter, nie mam telewizora :) > niko, zazdraszczam ;) wiesz an!)))) mam ochote pozbyc sie tv, i ta mysl mi coraz bardziej dokucza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:12 można przeżyć, w razie co idę do rodziców pooglądać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:14 anaiss napisała: > można przeżyć, w razie co idę do rodziców pooglądać :-) hahahahaha...dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:18 nie wiem...ja chce sie pozbyc swojego odbiornika, albo nie wlaczac go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:21 trzymaj go na czarną godzinę i odłącz antenę, jak będziesz chciał włączyć odruchowo, to i tak nic nie zobaczysz, a jak będziesz potrzebował, to zawsze możesz podłączyć Nie sprytne ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:24 Bardzo dobry pomysl!!! ...ostatnio, przy tej pogodzie...za czesto gra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:26 ja mam za to inne nałogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 22:27 anaiss napisała: > ja mam za to inne nałogi :) mow szybkooooo................... Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:28 Ale ja widocznie nie nadąrzam,zastało coś tej herbaty? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:29 jasne, że zostało, cały dzbanek zaparzyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:30 No to zasiadam,zimna noc,gorącą lubię Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:31 u mnie też zimno jak minęła sobota? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:31 Wporzo,pełno było gości Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:33 sto100 napisała: > Wporzo,pełno było gości aj, ja to lubie gosci! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:34 ja też, najlepiej takich na forum Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:35 ja też,tylko dlaczego mam lodowate dłonie ? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:36 sto100 napisała: > ja też,tylko dlaczego mam lodowate dłonie ? i ten rejwach w domu! a rece zimne...hm...moze nie pichcilas w kuchni nic... Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:37 He, he, skąd ta intuicja? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:37 ja siedzę w polarze + skarpety + takie frotowe pantofle :)) jest mi ciepło przynajmniej, ale dobrze, że nikt mnie nie widzi w tym ekwipunku :D Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:42 anaiss napisała: > ja siedzę w polarze + skarpety + takie frotowe pantofle :)) jest mi ciepło przy najmniej, ale dobrze, że nikt mnie nie widzi w tym ekwipunku :D eskimosss........... hihihi a co do sto100...to kobiety tam sie rozgrzewaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:42 bardzo dobre letnie ubranie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:43 no, miss forum to pewnie dzisiaj nie zostanę ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 13.08.05, 23:45 e tam,grunt to ciepełko Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 14.08.05, 10:23 witam, witam... po forumowej nocy wracam do codziennych spraw... an!;-) pewnie ledwo dyszy...!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 14.08.05, 13:41 gdzie tam! mam się dobrze, właśnie wróciłam z długiego spaceru z psem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 14.08.05, 14:44 I ja witam, przelotnie,ale miłego dnia,chociaż to już popołudnie. Dlaczego słońce schowało się już z samego rana? Ja je jeszcze widziałam,reszta pewnie odsypiała. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 14.08.05, 15:17 ja do 11.00, ale co tam :) w tygodniu wstaję o tak nieprzyzwoitej, jak dla mnie, porze, że chociaż w weekend sobie pośpię Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 14.08.05, 16:16 spanie to przyjemność, i to jaka Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 14.08.05, 16:24 mnie akurat tego nie trzeba mówić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 14.08.05, 17:36 słońce u mnie wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 14.08.05, 20:16 u nas niewidoczne, niedługo zajdzie albo już sobie poszło, tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 15.08.05, 11:27 Wpadam na moment, by powiedzieć Dzień Dobry FB i życzyć miłego dnia, cmok anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:01 Dzień dobry! Forum Brodnicy! Pozdrawiam miło! An,dzięki. Niebawem odpowiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 15.08.05, 13:59 słońce, zagrypiony lekko idę na grilla!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocka Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.eltronik.net.pl 15.08.05, 20:48 hm, co za gość, grill albo katar Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 15.08.05, 22:44 cześć natuś :) miło, że do nas zaglądasz cmokasy a. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 16.08.05, 10:16 kończę pierwszą dzisiaj kawę, miłego dnia wszystkim jak będę jeszcze żyła, to zajrzę wieczorem ;) a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:48 Witam FB i ich liderów An i Sotera!;) Widzę, że i u Was trochę spowolniało tempo. Pewnie pogoda zniechęca. U mnie prawie jesiennie, mokro zimno, a na naszym forum smutno... Pozdrawiam, Forumki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 16.08.05, 17:48 witamy i Ciebie, dobry natchniony duchu. dziś się dopiero na słońcu wygrzałem!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 16.08.05, 17:49 Gość portalu: nocka napisał(a): > hm, co za gość, grill albo katar katar grillem wypędzam i chyba się udało!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 16.08.05, 20:34 Naata, co Ty! Ja tu nigdzie spowolnionego tempa nie widzę :) Mamy 6000 na liczniku :)) i myślę, że nie jest źle. W każdym razie ja tu się świetnie czuję. a. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 16.08.05, 20:35 Mnie pogoda nie zniechęca, tylko praca po 12h ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:53 Widze, ze An zyje, Soter grilem wykurowany, 6000 przekroczone i to w jakim tempie, GRATULACJE i tak dalej, czyli wszystko gra:-) Pozdrawiam wszystkich szczegolnie Nico,ladnie tu Wam pisze, tak kulturalnie, tylko zazdroscic. Trzymajcie sie Kochaniiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.08.05, 22:23 Dziekuje toja, chyba jednak mnie przeceniasz, chociaz nie powiem taki komplement sprawia przyjemnosc, a zwlaszcza gdy z ust kobiety. Pozdr. niko Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 17.08.05, 08:16 Cześć Toju, też myślę, że sobie całkiem nieźle tu radzimy :) Powinni chyba przenieść FB do kategorii "towarzyskie" ;) uśmiecham się do Was szeroko :) anaiss_przy_kawie Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 17.08.05, 10:58 Dzień Dobry Forumki z Brodnicy! Przepraszam, przepraszam, już się poprawiam.. Gratuluję przekroczenia 6ooo wpisów! An, pisząc o spowolnieniu, nie chciałam urazić, a już wcale poddawać w wątpliwość kwestię Twojego dobrego samopoczucia. Tak mi się wyrwało, kiedyś było tu tłoczniej ;) Toja ma racje, macie tu Filar do pozazdroszczenia, Niko i jego posty(?). Raczej artykuły - reportaże, eseje, opowiadania...;) Mądry Facet, ale cóż..Taki Rodzynek zdarza się rzadko, nie tylko na forach. By się o tym przekonać wystarczy poczytać gazety. Niektórych się nie da. Niko, nie traktuj tego, jako wazelinę. Oprócz, postów tutaj, czytałam Twoje wypowiedzi na forum głównym, zdaje się, że kraj. Z tego powodu też Wam gratuluję.:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 17.08.05, 12:16 Tak, Naato, brakuje Carra, Marowita, Hrabiego Potockiego, za to zagląda do nas kilka nowych osób :), z czego bardzo się cieszę i oczywiście mnie nie uraziłaś ani trochę :-) Cmokam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 17.08.05, 16:10 brakuje..., pozdrawiam kobiety tego forum szczególnie...nie zapominam o panach wspeirających z FG, no i naszego korespondenta z USA_a co czerwieni się do dam!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:43 Dzień Dobry Wam! Mili na FB! ;-) Na naszym FG strasznie cicho się zrobiło. Dzięki, Soterku za dotrzymanie towarzystwa ;-) Lato wraca, więc Pozdrawiam słonecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:55 Witam wszystkich i pozdrawiam, lato wrocilo niesmialo, ale tylko w poludnie, ranki i wieczory jakies chlodnawe:-( Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 16:11 witaj toju, widze ze znow jestes w wirze i w forumowym eterze nadajesz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 16:13 u mnie piękna pogoda, ratuunku! ja chcę na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 16:18 Jak już tak źle,że wołasz ratunku, to maszeruj na urlop. Zostaw te biznesy, zobacz, jeszcze takie ciepłe, słoneczne i zielone dni, chociaż nad ranem już chłodno i rosa na trawie, czmychaj,czmychaj Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 16:26 tak kicaj...kicaj..., wychodź w póludnie grzać kości na sierpniowym słońcu!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 16:39 nie mogę iść na urlop, nie wiem, czy uda mi się we wrześniu może choć tydzień wyszarpnąć ;) przyjdzie weekend, to może się trochę na duchu podniosę, bo teraz jestem zdołowana :( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 16:42 o matko kochana, w takie słońce? Toż ono rozpędza depresję, wyjdź chociaż na ławeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 16:44 idę pograć w literki... pa kochane! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 16:47 co się nie robi dla literek, dziewczyny zostawia, nawet Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 18:02 nie mówcie mi takich rzeczy, gry, ławeczki, słońce, ja siedzę w pracy do 1.00 (od 08.00) cmokam bawcie się dobrze a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:09 Specjalnie do An!!! Bardzo przepraszam, ale dopiero dzisiaj zajrzalam po ponad roku:-)))wiesz gdzie i co tam znalazlam:-) rozne kartki swiateczne, wierszyki i zyczenia, przepraszam min Sotera za brak reakcji, ale nieswiadoma bylam:-) oto cala ja. Rozumiem Cie doskonale An i piszac to co napisalam u nas, nie mialam Ciebie absolutnie na mysli. Bardzo lubie Wasze forum, nie ma tu przemocy i jest kultura a to cenie. Pozdrawiam serdecznie Toja. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 20:32 pożartowaliśmy trochę, ale jeżeli to przykre to sorry. Na marginesie, jaka to praca,poza biznesem,która tak męczy? Masz inne życie? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 18.08.05, 21:51 oj, sto zapomniałam dodać przymrużonego oka :) mam inne życie, jak poczytasz trochę moich postów, to zorientujesz się, że nie jestem pracoholikiem :) mam teraz takie zwariowane dwa miesiące, ale mam nadzieję, że niedługo to się skończy... męczy taka praca, za którą nieszczególnie się przepada, poniżej ambicji, niezgodna z zainteresowaniami, gdybym naprawdę lubiła to, co robię, to nie sądzę, żeby było to takie męczące :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 19.08.05, 08:25 Witajcie Mili, miłego piątku a. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 19.08.05, 15:01 anaiss napisała: > Witajcie Mili, > miłego piątku > > a. dzisiaj Brodnica, spacer, jutro Płock, sobota wieczór impreza urodzinowa brata, niedziela będzie dla mnie!:-))) a kiedy spacer?;-) an!;-) całuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: SIERPNIOWY....(nie)atrakcyjny wątek?? 19.08.05, 14:57 anaiss napisała: > nie mówcie mi takich rzeczy, gry, ławeczki, słońce, ja siedzę w pracy do 1.00 > (od 08.00) > cmokam > bawcie się dobrze > a. zagrasz ze mną???? Odpowiedz Link Zgłoś