Gość: kk IP: *.centertel.pl 28.04.11, 17:56 szukam lokalu na wesele i chce sie dowiedziec który waszym zdaniem jest najlepszy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juzek Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 28.04.11, 17:57 mexico na Zamkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.04.11, 18:42 Adria na Piłsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kellner Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.tktelekom.pl 28.04.11, 19:06 Witaj.jak chcesz zrobić wesele to po pierwsze ustal warunki tzn.zapytaj o szczegóły nawet o to jakie soki podają i jakiego majonezu kuchnia używa,jakich produktów i jakiego producenta.Jak o to nie zapytasz i nie sprawdzisz to wiedz że dostaniesz danie z takich produktów że do domu nigdy byś ich nie kupiła(mówię o najtańszych produktach z dyskontu).Przestrzegam wszystkich bo nie zawsze cena czyni cuda.Są tylko trzy lokale w Tarnobrzegu w których dania,soki,i inne produkty są na przyzwoitym poziomie.Co do lokalu to sami musicie zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesta Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 19:22 Gdybys wieszczu jeszcze zareklamowal te lokale, to pod nogi bysmy cie podjely i cos jeszcze zrobily, a tak musimy zgadaywac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kellner Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.tktelekom.pl 28.04.11, 19:39 Nr 1.Restauracja ,,MAGNACKA,,Baranów Sandomierski Nr 2.Zajazd ,,AMIGO,, Nr3.Restauracja ,,Sonata,, Nr 4.Dom Weselny na ul.Budowlanych miechocin o reszcie nie wspominam.Nie wszystko złoto co się świeci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: 80.54.16.* 28.04.11, 20:53 często w lokalach nie bawię, ale amigo przed sonatą to gruba porażka, przecież to inny standard :/ Sonata >> amigo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kellner Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.tktelekom.pl 28.04.11, 21:11 Standard lokalu a jedzenie i produkty z jakich jest przygotowywane to całkiem co innego.Amigo to bardziej dom weselny,Sonata to restauracja w której i tak są wesela.W Tarnobrzegu tylko z wesel,chrztów,komunii lokale się utrzymują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 11:34 W Sonacie to zupki z proszku podają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 04.05.11, 09:22 Ty chyba nie wiesz kolego jak zupka w proszku smakuje;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: 213.76.178.* 29.04.11, 10:06 Ja polecam w 100%Zajazd Anna Wielowieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielowsianin Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 19:29 no to kolego mnie rozśmieszyłeś:) zajazd anna .hahaha no coment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuuu Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.szybszyinternet.pl 11.07.11, 21:16 jeżeli ktoś gustuje w kiczowatych lokalach, to normalne, że śmieszy go ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulunia Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.szybszyinternet.pl 11.07.11, 21:12 a ja w 100 %sie zgadzam-takiej obsługi jak tam nie ma w zadnym lokalu w tbg.jedzenie pierwsza klasa-kazdemu polecam zajazd ANNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnik Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:39 Jak dla mnie to w Tarnobrzegu żaden lokal nie grzeszy dobrym standardem . Szczerze polecam Zajazd Gielarek w Grębowie, kilka kilometrów ale lokal, obsługa i jedzenie jedno z najlepszych w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.flash-net.pl 13.07.11, 20:56 orientuje sie ktos jaki jest koszt od osoby w złotym dukacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 21:35 150 od osoby, byłam tam na weselu niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 21:41 Rezerwacja była w tamtym roku, najlepiej zapytaj. superrestauracje.pl/restauracja,zlotydukat-tarnobrzeg.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.flash-net.pl 14.07.11, 17:30 dzieki a jakie wrazenia po weselu? prosze o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuu Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.szybszyinternet.pl 17.08.11, 21:59 jedzenie mało smaczne a obsługa trochę opieszała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diam Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 20.08.11, 20:25 był ktoś na weselu we fregacie? jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polqa Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.11, 14:37 nie polecam lokalu anna bedac tam niedawno na weselu widzialam robaki w sumie nic dziwnego po ostatniej powodzi ale sadze ze nie powinno sie to przydazyc sie... i pozatym jedzenie nie smaczne moja znajoma miala na drugi dzien zatrucie pokarmowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 14:53 Ja polecam złoty dukat, mnie jedzenie smakowało, obsługa ok, sprawna, dyskretna, kulturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg IP: *.smsiarkowiec.pl 13.10.11, 15:36 a jak zabawa weselna we fregacie? Odpowiedz Link Zgłoś
anittkka Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.10.20, 10:50 Ładny lokal jest w Racławicach - Dom nad rozlewiskiem. Byłam tam ostatnio na super weselu. Zabawa była do białego rana z pysznym jedzonkiem świetna muzyką. Było super Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.10.20, 11:01 " z pysznym jedzonkiem..." z Burka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.10.20, 13:25 ... No i można potańczyć www.youtube.com/watch?v=Bg_8F4_zbH8 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.10.20, 14:15 Jak nie Burek to pierdoły, księdzu postępy jak dziecka ze specjalnej szkoły 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 09.10.20, 00:50 Piszesz o sobie? Przecież te memy prezentowane tutaj przez ciebie to dziecinada dziecka ze specjalnej szkoły. Same pierdoły 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.10.20, 14:17 Tango przytulango z koronawirusem ☹ Odpowiedz Link Zgłoś
x49x Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.10.20, 21:51 14:15, 14:17= oszukiwanie forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 07.10.20, 01:27 Widzę, że choroba się Pani odnowiła, zapewne "leku" Pani nie wypiła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 07.10.20, 10:04 To może moja droga dobitnie wyjaśnij forumowiczom na czym polega to oszukiwanie...widzę że Twoje zdrowie psychiczne się pogorszyło...ale z reguły tak się dzieje jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 09.10.20, 22:15 Żal dupkę ściska? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 09.10.20, 22:25 Jeżeli żal to nie dupkę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x49x Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.10.20, 16:15 Super! Kocham... rosyjski:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.10.20, 21:14 A ja myślę że a.sdf. cuś tam 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 09.10.20, 00:50 Znów jesteś w błędzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 09.10.20, 01:05 Nie bądź taki skromny! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wikimika Re: najlepszy lokal weselny tarnobrzeg 06.03.21, 19:41 Bardzo ładny lokal jest tutaj www.klimatycznewesele.pl/. Organizowałam tam chrzciny i byłam na fajnym weselu. Wszystko perfekcyjnie przygotowane. Kuchnia smaczna, obsługa na medal. Po prostu super. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś