Dodaj do ulubionych

OMC wielgie panisko na Dzikowie

01.01.13, 03:27
Tak, tak, O MAŁO CO! Wydaje mu się że zamek jest jego własnoscią i że jak sylwestra tam spędzi, wbrew zdrowemu rozsądkowi i odrobiny przyzwoitości, to pokaże sie jako wielki pan i władca. Tylko że na Wielkiego Pana to trza ćwoku maniery mieć. Ty, pyszałku z przerosniętym podgardlem i w pomiętych portkach raczej zasługujesz na miano wielgiego paniska. I ta prostacka gęba...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.01.13, 08:36
      Ten wpis świadczy tylko o Tobie
      • Gość: 2013 Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.01.13, 09:45
        Oj nie popisał się autor tego wątku. Jego sposób wyrażania się o innych ludziach dobitnie świadczy o nim samym. Może sobie tym wpisem imponuje ale dla mnie to powinien samokrytycznie popatrzeć na siebie bo z kulturą słowa jest na bakier.
        • Gość: apple Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.01.13, 10:43
          MMT wiem że żal Wam dupsko sciska ale już mam zgagę od Waszych wpisów na forum.PIS OFF
    • Gość: chłopek-roztropek Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: 62.233.160.* 01.01.13, 13:26
      hemoroidzie, kołek w odbyt i powstrzymasz sraczkę, najwyżej odlecisz
      • Gość: sylwo Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 14:37
        chłopcze więcej wysiłku bo pan na dzikowie po premii poleci
    • Gość: monia Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.01.13, 16:37
      ale to już przegięcie

podpuchę zrobiło echo dnia i nie można wynając zamku na imprezę

rzecznik Malicki stwierdził ze to nie prezydent urządza bal tylko osoby prywatne
      więc jak to możliwe jak osobom prywatnym nie podnajmuje sie zamku .....
      żenada

może tym się powinien ktoś zajac - prokuratura np?
      • Gość: mlekosika Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.free.aero2.net.pl 01.01.13, 20:24
        > ale to już przegięcie
        >
        > podpuchę zrobiło echo dnia i nie można wynając zamku na imprezę
        >
        > rzecznik Malicki stwierdził ze to nie prezydent urządza bal tylko osoby prywatn
        > e
        > więc jak to możliwe jak osobom prywatnym nie podnajmuje sie zamku .....
        > żenada
        >
        > może tym się powinien ktoś zajac - prokuratura np?

Bal był dostępny dla wszystkich urzędników i pracowników jednostek budżetowych. Moja ciotka, jest kucharką w szkole i również mogła się wpisać (600 zł) za parę. Ale wy mleczne sieroty doskonale o tym wiecie, bo 90% pracowników zatrudniło się za Dziub-dziuba!!!! A w sianu fermentu jesteście coraz to bardziej żenujący!!!@!!
        • Gość: cv Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 20:45
          To dlaczego szanowna ciocia nie poszła?
          • Gość: gość Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.smsiarkowiec.pl 02.01.13, 18:26
            Ja też pracuję w szkole, ale nikt u nas nie został poinformowany o balu na zamku
        • Gość: Gość Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 20:46
          No,to niech żałuje ciocia bo zdaje się dla kucharki mógł to byc ostatni bal,a może i ostatnie tango.Po tym co mastalerz szykuje na 2013 kucharkom i sprzataczkom choćby w szkołach,wesoło może nie być.Szkoda przepuszczonej okazji na osobiste spotkanie wodza.Z pewnością taka się już nie nadarzy...
          • Gość: nn Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 10:49
            Księgowe też mają ostatni bal!
            • Gość: Lolo Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.01.13, 19:25
              Księgowe będą miały jeszcze wiele balów w Miejskim Oświatowym Zespole Ekonomicznym (pewnie przy ul. Kościuszki 30)
              www.archiwum.tarnobrzeg.pl/uchwaly/VI/463.pdf
              więc przybastuj z tym straszeniem
              • Gość: basztalerz Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 22:08
                Ostatnie tango też zatańczą panie księgowe?
        • Gość: nauczycielka Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.szybszyinternet.pl 02.01.13, 21:01
          jestem pracownikiem szkoły i niestety nie mogłam zapisać się na bal władcy, wiec nie pisz bzdur
          • Gość: zabawa Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.smsiarkowiec.pl 02.01.13, 23:03

No to się zaczęło. Tej władzy jak każdej innej pycha jest pierwszym grzechem do klęski. To było widać na Placu Czerwonym o godz.12 -31 grudnia 2012 kiedy przemówił wódz i jego poplecznik Kołek . Obojętnośc i pogardliwość aż zanadto odczuwalna. Tylko wodzowi wydawało się ,że jest WIELKI. Jeszcze dwa lata tej żenady.
          • Gość: chłopek-roztropek Re: OMC wielgie panisko na Dzikowie IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.13, 23:08
            to z powodu durnot które tu wypisujesz, jak jest wina to i musi być kara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka