Dodaj do ulubionych

Kącik wzajemnej życzliwości:-)

26.08.15, 16:36
Witam, Tarzan wpadł na pomysł, by rozmawiać, wymieniać opinie bez oceniania i obrażania rozmówców. Zostawiajmy w tym wątku dobre słowo i wzajemną życzliwość. Zapraszam do rozmowy, lubmy się trochę pod koniec wakacji, pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • wislocki12 4vardtramp i... życzliwość 26.08.15, 21:28
      W całej rozciągłości popieram pomysł tarzana, że o Tobie nie wspomnę. Bo oto nie później jak wczoraj zwróciłem się do 4vardtrampa z postem o następującej treści: "Jak się domyślam, tak na stałe, to zaszczycasz swoją osobą Paryż, a co najmniej jego peryferie, jak można podejrzewać ("Spróbuj tak pyskować na peryferiach Paryża kozaku.."). Może byłbyś zatem tak uprzejmy i zechciał w tym względzie oświecić forumowiczkę palacz 67, która właśnie otrzymała zaproszenie od koleżanki z Francji i bardzo niepokoi się, czy Francja jest wystarczająco bezpieczna dla nauczycielki spod Tarnobrzega?"
      Niestety, do tej chwili nie ma odpowiedzi, niestety. :-((
      • palacz67 Re: 4vardtramp i... życzliwość 26.08.15, 21:32
        Wisłocki, mieliśmy zostawiać tu życzliwość. Poczekaj, Tramp odpowie, ucz się cierpliwości:-)
    • edekzgredek99 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 08:53
      Kolejny durny watek. Moze pani zaprzestanie produkcji bezsensownych watkow, tak zyczliwie radze
    • genia50 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 10:09
      Taki watek(z moim udzialem)nie ma racji bytu,gdyz ja majac inne poglady od niektorych ,(choc nie przezywam i nie wulgaryzuje),doswiadczam przeciwnego do zyczliwosci odbioru.Aby go uratowac,nie bede tu zagladac.
      • ja-tarzan Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 10:36
        >>gdyz ja majac inne poglady od niektorych ,(choc nie przezywam i nie wulgaryzuje),doswiadczam przeciwnego do zyczliwosci odbioru.

Czyli podczas spotkania z przyjaciółką w kawiarni, gdy wyrazi odmienne zdanie na temat cappuccino, to wychodzisz?
        Wśród przyjaciół masz jedynie osoby o dokładnie identycznych poglądach, a mąż/chłopak musi oczywiście lubić herbatkę zieloną bez cukru ... no bo gdyby nie lubił, to odmienność poglądów, życzliwość te sprawy... ;)
        • genia50 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 11:01
          Pisalam o watku,a nie o zyciu w realu.Zdziwilo mnie to,ze majac inne zdanie (na forum) wzbudzam agresje u niektorych(chca mnie walnac,przezywaja przeroznie,nawet wyobrazaja sobie mnie w roznych niemoralnych "sytuacjach").
          • edekzgredek99 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 11:11
            Bo to pani Geniu chamy wybitne sa. Niech sie pani nie przejmuje jest tu duzo zyczliwych pani osob.
        • palacz67 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 12:09
          Witaj, Tarzanie, uważam, że jesteś bardzo życzliwym człowiekiem pomimo wczorajszej " słabości", pozdrawiam:-)
          Spotkałam się w ubiegłym tygodniu z przyjaciółmi z klasy licealnej, było miło i wesoło jak za dawnych lat. Niestety ja byłam jedyna ze wsi, reszta- bardzo mili rodowici tarnobrzeżanie. Szkoda, bo dojeżdżaliśmy razem i miałam też dobry kontakt z tymi osobami z okolicznych wiosek. Czuję się swobodnie i dobrze w ich towarzystwie i cieszę się, że pamiętają o mnie i zawsze dają mi znać o tych spotkaniach, chociaż nie bywam na wszystkich. To już prawie 30 lat jak opuściliśmy mury liceum a 9 osób znalazło czas, by się spotkać i miło spędzić razem parę godzin.
          • ja-tarzan Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 14:06
            >>Witaj, Tarzanie, uważam, że jesteś bardzo życzliwym człowiekiem pomimo wczorajszej " słabości", pozdrawiam:-)

Staram się ;)

A co do słabości, to raczej zamierzona reakcja na częste "marudne" reakcje na czyjeś wpisy o aktywności rowerowej ;)
            • edekzgredek99 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 14:27
              A moze to reakcja na kaca giganta? A swoja droga zaklamanie pani palacz siegnelo zenitu
            • palacz67 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 14:40
              Widać:-) Pzdr
              • palacz67 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 27.08.15, 14:44
                Wpis był do Tarzana na temat starania.
        • wislocki12 Rozbieżności czy... wulgaryzmy? 27.08.15, 21:45
          Mam wrażenie, że pani Geni chodzi nie tyle o rozbieżności w poglądach, ile o sposób ich wyrażania, niestety... Nie podejrzewałem nawet, że nie jesteś w stanie tego zrozumieć... :-((
          • kolekcjonerkosci69 Re: Rozbieżności czy... wulgaryzmy? 27.08.15, 22:01
            No to i ja dorzucę swoje pięć groszy:
            Pięć groszy:)
            • genia50 Re: Rozbieżności czy... wulgaryzmy? 27.08.15, 22:17
              5 groszy to malo,lepiej 5 zlotych,a nawet setek czy tysiakow , np.na jakis dobry cel.To tez bedzie objaw zyczliwosci.
              • genia50 Re: Rozbieżności czy... wulgaryzmy? 27.08.15, 22:18
                Raczej; przejaw.
            • palacz67 Re: Rozbieżności czy... wulgaryzmy? 27.08.15, 22:24
              Rozmnożymy te 5 groszy do zimy:-) pzdr
              • kolekcjonerkosci69 Re: Rozbieżności czy... wulgaryzmy? 27.08.15, 22:28
                No to dokładam 10 i kolejny tysiąc . niech się kopuluje...Dobranoc...
                • wislocki12 Kumulacja czy... kolpulacja? 27.08.15, 22:31
                  Teraz już lepiej, ale mam wrażenie kumulacja pomyliła Cię z kopulowaniem, niestety! :-((
                • palacz67 Re: Rozbieżności czy... wulgaryzmy? 27.08.15, 22:34
                  O tej porze można się pomylić, biorę tego tysiaka, dobranoc:-)
              • palacz67 Re: Rozbieżności czy... wulgaryzmy? 27.08.15, 22:31
                Nie wolno Skarbów gromadzić ani zakopywać, trzeba je dobrze inwestować i rozmnażać. Tymi Skarbami są: życzliwość, uśmiech, serdeczność, bezinteresowność i wzajemny szacunek.. Może nam się uda zbudować wirtualny świat życzliwości? Spróbujmy, dobranoc:-)
            • wislocki12 Szczodry? 27.08.15, 22:29
              Na szczodrego to mi raczej nie wyglądasz, niestety... :-((
              • palacz67 Forumowa skarbonka 27.08.15, 22:39
                Niech każdy do niej wrzuci, co ma cennego wprost od serca swego:-)
                Ja zostawiam uśmiech i życzliwość:-) Rozmawiajmy i zostawiajmy tu tę dobrą cząstkę siebie, dobranoc.
                • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 28.08.15, 07:06
                  Dzień dobry, przyniosłam dla Was moją ulubiona piosenkę CS, pozdrawiam i i życzę dobrego nastroju na cały dzień:-) Zróbcie dziś coś dobrego dla bliźniego swego i napiszcie o tym wieczorem:-)
                  www.youtube.com/watch?v=e0TInLOJuUM
                  • wislocki12 Marny to prezent... 28.08.15, 21:21
                    Mam wrażenie, że Ty, podobnie, jak marmar, który myli forum z amboną, mylisz forum z kaplicą... ;-))
                    PS. Jak sądzę, pewnie nawet nie podejrzewasz, że Cat Stevens jest muzułmaninem... :-((
                    • palacz67 Re: Marny to prezent... 28.08.15, 21:24
                      Jestem zmęczona, więc powiem tylko dobranoc.
                      • peres3 Re: Marna to miernota 28.08.15, 21:38
                        palacz67 napisała: Jestem zmęczona, więc powiem tylko dobranoc.
                        Poziom inteaktualny pani profesor za masło ?
                  • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 29.08.15, 07:40
                    Witam, pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu:-)
                    www.youtube.com/watch?v=XdQS0OwFNYo
                    • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 30.08.15, 07:09
                      www.youtube.com/watch?v=obE6E6GjI4o
                      Pozdrawiam i życzę pogodnej niedzieli:-)
                      • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 05.09.15, 06:55
                        Witam, wrzucam do forumowej skarbonki tę cudowną piosenkę do porannej kawy życząc udanego weekendu, pozdrawiam ciepło:-)
                        www.youtube.com/watch?v=nnU4tS8kDfI
                        • e-zyleta Re: Forumowa skarbonka 05.09.15, 11:47
                          Moim życzeniem jest abyś wyzbyła się podejżliwości co do niektórych osób, oraz żeby Twój znajomy z Mielca przestał narzucać wszystkim swoje racje, lub wyniół sie z tego forum, tak jak to zrobił niejaki e-ftalo.Pozdrawiam.
                          • e-zyleta Re: Forumowa skarbonka 05.09.15, 11:51
                            Przepraszam zapomniałem dodać do tego, żeby jeszcze przestał ubliżać tym forumowiczom, za to
                            że się z nim nie zgadzają, lub mają inne poglądy, niż on.Pozdrawiam ponownie.
                            • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 05.09.15, 12:04
                              Mieliśmy w tym wątku zostawiać tylko życzliwość, pozdrawiam:-)
                              • e-zyleta Re: Forumowa skarbonka 05.09.15, 19:07
                                I o to biega ;wol.jw.org/pl/wol/d/r12/lp-p/1200002612
                                • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 05.09.15, 19:30
                                  Dziękuję, przeczytałam, pozdrawiam.
                                  • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 05.09.15, 19:46
                                    Dorzucę do skarbonki fragment ciekawej książki, ktorą przeczytałam jako nastolatka i mam do tej pory w domu. Polecam szczegolnie młodzieży ale i dorośli powinni coś w niej znaleźć dla siebie.
                                    www.malinski.pl/?inc=read&id=598
                                    • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 06.09.15, 07:33
                                      Witam, dziękuję, Wislocki, za wyprostowanie wątku ale nie musisz więcej tego robić. Trzeba tak dawać, żeby można bylo wziąć. Nie chcę i nie potrzebuję od ciebie niczego, pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.
                                      • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 07.09.15, 20:46
                                        Jesienni wrażliwcy

Bądźmy razem jesienni wrażliwcy -
                                        trwajmy w pięknie dopóki tylko się da...
                                        Wsłuchani w wiersze, dobre słowo i muzykę -
                                        niech spod powiek wypływa wzruszeń łza.

Kochajmy poetów, szanujmy wierszokletów
                                        dzięki nim życie kolorami się mieni...
                                        Polubmy muzyków, zrozummy tekściarzy
                                        wszak im wszystkim tak blisko do jesieni...

Ceńmy obraz, dobre słowo, łagodną nutę -
                                        co przenoszą nas na chwilę w lepszy świat...
                                        Ulatują wtedy troski, świat staje się boski -
                                        nie liczymy przemijania - godzin, ani lat...

Bądźmy razem jesienni wrażliwcy -
                                        kochajmy artystów wspomnień i marzeń...
                                        Kochajmy artystów z Krainy Łagodności,
                                        kronikarzy życiowych emocji i wydarzeń...

- Barbara Anna Lesz

:-) Pozdrawiam
                                        • wislocki12 Esencja 07.09.15, 21:29
                                          Może i jesteś jesiennym wrażliwcem (wrażliwką?). Nie rozumiem tylko, dlaczego:
                                          - tylko Ty jesteś chętna do rozmowy z sobą,
                                          - wbrew próbom Franciszka, namawiasz uchodźców na cieplejsze kraje,
                                          - można uznać twoją deklarację, za esencję katolickiej obłudy? :-((
                                        • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 11.09.15, 19:57
                                          Dobry wieczór, zostawiam dla Was tę piosenkę i życzę udanego weekendu:-)
                                          www.youtube.com/watch?v=-lvUwzmXshI
                                          • wislocki12 Xulu czy myszka? 11.09.15, 23:36
                                            To może jeszcze wytłumacz, dlaczego twój osobisty znajomy, zresztą, kasuje wszystko, co mu wpadnie pod myszkę? ;-))
                                            • edekzgredek99 Re: Xulu czy myszka? 12.09.15, 17:20
                                              To Xulu ma myszke? A myslalem ze nic juz mnie nie zaskoczy. Jest baba z broda to i chlop z myszka moze byc. Co za czasy.
                                              • wislocki12 Drag queen po tarnobrzesku 14.09.15, 01:21
                                                I co Cię tak dziwi? Normalna drag queen po tarnobrzesku! ;-))
                    • palacz67 Re: Forumowa skarbonka 13.09.15, 08:25
                      Witam, przynoszę dziś dla Was kwiaty z ogrodu Ewy, pozdrawiam ciepło i życzę udanych niedzielnych spacerów:-)
                      ewairena57.blogspot.com/2015/09/jesienne-roze.html#comment-form
    • wislocki12 Katolicy wolą insynuacje, wyzwiska, obelgi 05.09.15, 23:19
      Może i masz rację, ale tak na co dzień to katolicy wolą insynuacje, wyzwiska, obelgi i wulgaryzmy. Poczytaj posty lechowskiego, rzeszowskiego, polaka i... palacz, niestety! :-((
    • wislocki12 Kącik wzajemnej życzliwości? 11.09.15, 20:56
      Nikt na tym forum nie jest tak życzliwy, jak xulu:
      "Bardzo proszę o zakładanie tematów dotyczących "ogólnej polityki Krajowej" na odpowiednim forum, tematy niezwiązane z naszym miastem .... KOSMOS !" Szczególnie imponuje ten KOSMOS! ;-((
      PS. Dlaczego "krajowa" pisana jest z wielkiej litery? Pewnie literówka... ;-)
      • genia50 Re: Kącik wzajemnej życzliwości? 11.09.15, 23:07
        Mnie nie powinien kasowac chocby przez wzglad na moj wiek ,byc moze moglabym byc jego matka ,a moze nawet..... babką.
        • wislocki12 Non omnis moriar... 11.09.15, 23:20
          Naprawdę myślisz, że wiek oponenta ma dla niego jakieś znaczenie? Przecież to oszołom! On nie rozmawia, on kasuje, niestety! :-((
          PS. W zasadzie to czuj się wykasowaną! Non omnis moriar, jednakże. Jestem z Tobą, choćby i wykasowany! :-((
          • genia50 Re: Non omnis moriar... 11.09.15, 23:34
            Troche sobie dodalam,ale teraz coraz mlodsi maja dzieci,wiec teoretycznie wszystko jest mozliwe.Ale jesli jest nieczuly...to prozne moje wysilki.
            P.S.A jesli to lechowski51 to jeszcze gorzej.
            • wislocki12 "Nikt nam nie ruszy nic..." 12.09.15, 00:18
              No to może na pociechę:
              Marszałek Śmigły-Rydz 1936 r.
              (Słowa i muz.: Adam Kowalski)
              "Naprzód, żołnierze, stara wiara, młode zuchy,
              Za Śmigłym-Rydzem, pomni jego w polu chwał.
              On nas wywiedzie cało z każdej zawieruchy
              Sam Komendant, sam Komendant nam go dał.
              Sam Komendant, sam Komendant
              nam go za wodza dał.
              Marszałek Śmigły Rydz, nasz drogi, dzielny Wódz!
              Gdy każe, pójdziem z nim najeźdźców tłuc.
              Nikt nam nie ruszy nic, nikt nam nie zrobi nic
              Bo z nami Śmigły, Śmigły, Śmigły Rydz!
              W brzasku wolności, w krwi i w ogniu nam przewodził,
              Zwycięskim szlakiem do Kijowa wiódł nas bram.
              Jak szeregowiec, z piechurami w piachu brodził,
              Dobry przykład, dobry przykład dawał nam,
              Dobry przykład, dobry przykład zawsze dawał nam!
              Marszałek Śmigły Rydz..." :-((
        • wislocki12 Prawdziwy komunista 13.09.15, 22:08
          Dla prawdziwego komunisty wiek, płeć, a nawet powiązania rodzinne podejrzanego nie mają żadnego znaczenia! :-((
          • palacz67 Bardzo cenię u ludzi 15.09.15, 23:05
            uczciwość, dobranoc.
            • wislocki12 Uczciwość czy... obłuda? 15.09.15, 23:31
              Co do uczciwości to mam wątpliwości przy lekturze wielu twoich postów... :-((
              • e-zyleta Re: Uczciwość czy... obłuda? 15.09.15, 23:33
                Przecież widzisz, że zadaje ucziwie ciekawe pytania
                • wislocki12 "Ucziwie ciekawe pytania" 15.09.15, 23:40
                  Masz rację - "ucziwie ciekawe pytania"! ;-))
                  • palacz67 Idę spać z kurami 16.09.15, 21:35
                    www.youtube.com/watch?v=51orLenrsE4&feature=youtu.bedobranoc
                    • wislocki12 Kury czy... Kacperek? 16.09.15, 21:40
                      A Duda woli Kacperka... ;-))
        • palacz67 Re: Kącik wzajemnej życzliwości? 20.09.15, 08:10
          Witam Was w deszczowy, niedzielny poranek i zostawiam piosenkę o jesieni. Pozdrawiam i życzę spokojnej, udanej niedzieli:-)
          www.youtube.com/watch?v=aK4P2wEZU10
          • edekzgredek99 Re: Kącik wzajemnej życzliwości? 20.09.15, 11:56
            "Jesienia nie lubie byc sama" toz to jawna propozycja droga pani palacz. Mezulek sie znudzil pania? A ja juz pani pisalem ze nie jest pani w moim guscie
          • wislocki12 Pomyliłeś wątki 20.09.15, 12:20
            Chyba pomyliłeś wątki. To bardziej pasuje do "Rekomendacji muzycznych". ;-))
          • palacz67 Prośba do życzliwych forumowiczów:-) 20.09.15, 14:17
            Witam, mam do Was prośbę. Proszę nie reagować na wpisy Wisłockiego i Edka- Zgredka w tym wątku. Niech chociaż jeden wątek będzie pozbawiony nienawiści i głupoty. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę pogodnego nastroju na niedzielne popołudnie:-)
            • genia50 Re: Prośba do życzliwych forumowiczów:-) 20.09.15, 15:20
              To lepiej nazwac watek;Kacik Wzajemnej Adoracji ,ale nie bedzie wtedy pasowal do forum dyskusyjnego,bo dyskusja to wymiana pogladow.
            • wislocki12 Apel do rozsądku forumowiczów:-) 20.09.15, 21:50
              "Witam, mam do Was prośbę. Proszę nie reagować na wpisy lechowskiego i Palacz w tym wątku. Niech chociaż jeden wątek będzie pozbawiony nienawiści i głupoty. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę pogodnego nastroju na niedzielne popołudnie." ;-))
              PS. I tak Wam dopomóż Bóg! ;-))

• palacz67 Re: Prośba do życzliwych forumowiczów:-) 21.09.15, 06:59
              Witam w poniedziałkowy poranek i przynoszę jesień, pozdrawiam:-)
              ewairena57.blogspot.com/
            • edekzgredek99 Re: Prośba do życzliwych forumowiczów:-) 21.09.15, 10:47
              Droga pani palacz! Powinna sie pani cieszyc, ze ktos zaglada na ten glupi watek i odpowiada na pani durne posty. Gdyby nie my: pani Genia, pan Wislocki i ja to pies z kulawa lapa by tu nie zajzal. A tak nie musi pani gadac do siebie i ze soba ;) Mysle ze powinna byc nam pani wdzieczna bo tylko dzieki nam pani durne watki zyja.
              • palacz67 Re: Prośba do życzliwych forumowiczów:-) 21.09.15, 12:17
                Witam, mam do Was prośbę. Proszę nie reagować na wpisy Wisłockiego i Edka- Zgredka w tym wątku. Niech chociaż jeden wątek będzie pozbawiony nienawiści i głupoty. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę pogodnego nastroju na poniedziałkowe popołudnie:-)
                • wislocki12 Prośba do rozsądnych forumowiczów 21.09.15, 12:26
                  Witam, mam do Was prośbę. Proszę nie reagować na wpisy znajomej i palacza w tym wątku. Niech chociaż jeden wątek będzie pozbawiony głupoty. "Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę pogodnego nastroju na poniedziałkowe popołudnie." ;-))
                  • palacz67 Bądżmy razem jesienni wrażliwcy 23.09.15, 06:39
                    Witam, zostawiam Wam do porannej kawy muzyczny upominek, pozdrawiam ciepło życząc dobrego nastroju na cały dzień.
                    www.youtube.com/watch?v=FR3-qDDEfwQ&feature=em-subs_digest-vrecs
                    • edekzgredek99 Re: Bądżmy razem jesienni wrażliwcy 23.09.15, 09:08
                      Poranna kawa droga pani tuczy. Opije sie pani, szarlotkami napcha a potem placze na forum.
                    • palacz67 Re: Bądżmy razem jesienni wrażliwcy 27.09.15, 19:38
                      www.youtube.com/watch?v=g92CEyhoegw
                      Dobry wieczór, jesienni wrażliwcy. Pozdrawiam Was serdecznie życząc udanego wieczoru:-)
                      • wislocki12 Ręce opadają... 27.09.15, 21:03
                        Ręce już opadają... :-((
                      • palacz67 Re: Bądżmy razem jesienni wrażliwcy 30.09.15, 06:57
                        Witam, przynoszę dziś do porannej kawy uśmiech i przyjacielSKi uściSK dłoni:-)
                        www.youtube.com/watch?v=EPZMVL3lr-M
                        • edekzgredek99 Re: Bądżmy razem jesienni wrażliwcy 30.09.15, 08:03
                          A ja zyczliwie powtarzam: poranna kawa tuczy. Znowu bedzie pani zanudzac wszystkich swoja tusza
                        • palacz67 Re: Bądżmy razem jesienni wrażliwcy 30.09.15, 19:57
                          Dla wrażliwych gitarzystów z okazji Waszego święta:-)
                          www.youtube.com/watch?v=M7lIXpiKHvk
                          • wislocki12 Gitarzyści? Nie żartuj! 30.09.15, 20:57
                            Jacy gitarzyści? Nie żartuj! Przecież na tym forum niepodzielnie rządzą cykliści! ;-))
                            • edekzgredek99 Re: Gitarzyści? Nie żartuj! 01.10.15, 08:15
                              I jeden macacz kur. Ciekawe kiedy przypada Swiatowy Dzien Macania Kur? Lechowski by poswietowal.
                              • genia50 Re: Gitarzyści? Nie żartuj! 01.10.15, 08:22
                                Pewnie mozna podciagnac pod jakies swieto pracownikow wykonujacych czynnosci manualne.
                          • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 01.10.15, 09:37
                            Dzień dobry. Pozdrawiam jesiennych wrażliwców. Zostawiam do herbaty z cytrynką ten utwór życząc dobrego nastroju i pozytywnych myśli na cały dzień:-)
                            www.youtube.com/watch?v=NPQOOMzarr0
                            • wislocki12 Weź go sobie z powrotem... 01.10.15, 21:44
                              Już wiem, dlaczego dzień znowu mi nie wyszedł... :-((
                              PS. Może już raczej weź go sobie z powrotem...
                              • edekzgredek99 Re: Weź go sobie z powrotem... 02.10.15, 10:22
                                Myslisz pan, panie Wislocki, ze pani palacz rzuca uroki jak kogos nie lubi?
                                • wislocki12 Tyle uroku... 02.10.15, 12:50
                                  Jak się ma tyle uroku to i nie żal rzucać... ;-))
                            • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 03.10.15, 06:25
                              Witam Milusińskich z tego forum i życzę udanego weekendu:-)
                              • edekzgredek99 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 05.10.15, 12:25
                                A gili gili pani Danusiu
                              • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 06.10.15, 18:57
                                Witam, przynoszę Wam jesienną bajkę, pozdrawiam:-)

www.youtube.com/watch?v=IBofD7PRU4M&list=TL24xfrMZ0lK8wNjEwMjAxNQ
                                • wislocki12 Wreszcie! 06.10.15, 21:11
                                  Jezu! Jeszcze tylko bajek na tym forum nie było! ;-))
                                  • edekzgredek99 Re: Wreszcie! 07.10.15, 08:27
                                    Tez wolalbym film dla doroslych ;) A pani palacz jak zasmiecala to forum tak zasmieca dalej. Okropna kobita.
                              • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 10.10.15, 07:44
                                Witam, w domu 17 na plusie, za oknem 3 na minusie, lato odeszło na dobre. Zostawiam delikatną muzykę i życzę udanego weekendu. Załączam serdeczności:-)
                                www.youtube.com/watch?v=e0TInLOJuUM
                                • wislocki12 Wychów 10.10.15, 11:16
                                  Zimny wychów cieląt?
                                • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 10.10.15, 13:44
                                  Witam, przynoszę Wam niespodziankę, niestety ja ich nie zbierałam, choć dziś godzinkę byłam w lesie z mężem, nie ma nawet trujaków, pozdrawiam:-)
                                  ewairena57.blogspot.com/2015/10/szeleszczace-tango.html#comment-form
                                  • wislocki12 Nie ma trujaków? 10.10.15, 20:48
                                    Myślę, że Ty wystarczysz... ;-))
                                    PS. Ciekawe, co na to mąż?
                                  • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 12.10.15, 12:27
                                    Witam, poranek przywitał mnie śniegiem z deszczem, może słońce wyjdzie jeszcze? :-) Pozdrawiam:-)

www.youtube.com/watch?v=nyKS3QA73so
                                    • edekzgredek99 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 12.10.15, 13:46
                                      Nie wyjdzie. Tak zyczliwie proponuje kawal sernika na pocieszenie
                                    • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 12.10.15, 18:53
                                      www.lds.org/liahona/2014/04/a-firmly-set-anchor?lang=pol
                                      • genia50 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 12.10.15, 23:08
                                        Czy nie jest mormonem?Nie przepadam za nimi.Poza tym wyglada jak niektorzy nasi "przylizani"politycy po wyjsciu z solarium.
                                      • wislocki12 Palacz67 mormonką? 12.10.15, 23:32
                                        Czyżbyś naprawdę przeszła na mormonizm? To już Ci nasz przaśny katolicyzm nie wystarcza?
                                        "Kościół Jezusa Chrystusa Świętych w Dniach Ostatnich (ang. The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints, w skrócie LDS) – największe wyznanie w ramach ruchu Świętych w Dniach Ostatnich. Pierwotna nazwa brzmiała Kościół Chrystusa, lecz zmieniono ją dla odróżnienia od innych Kościołów chrześcijańskich. Założycielem i pierwszym prorokiem Kościoła był Joseph Smith, Jr. Wyznawcy nazywani są potocznie mormonami (choć nazwą tą określa się również mniejsze kościoły oparte na naukach Smitha). Jedną z najważniejszych różnic dzielących ten kościół od innych Kościołów chrześcijańskich jest uznawanie Księgi Mormona za świętą obok Biblii.
                                        Mormoni m.in. z powodu odrzucenia dogmatu Trójcy Świętej (zobacz niżej: Doktryna) nie są uznawani za chrześcijan zarówno przez Kościół katolicki, jak i Światową Radę Kościołów.
                                        Główna siedziba Kościoła znajduje się w Salt Lake City w stanie Utah, USA." ;-))
                                        PS. Nie mów raczej o tym świątobliwemu... Na pewno nie zrozumie! ;-))
                                      • edekzgredek99 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 13.10.15, 08:24
                                        Pani grzeszy droga pani
                                        • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 13.10.15, 15:02
                                          Dla Przyjaciół z forum:-)
                                          www.youtube.com/watch?v=D6FL3PcHdpY
                                          Pozdrawiam serdecznie:-)
                                          • subiektyvna przy herbacie 13.10.15, 15:50
                                            szklankę życzliwości,
                                            łyżeczkę radości
                                            uśmiechu 3 gramy,
                                            na jesienne słoty polecamy,

ps. brakuje mi tu od dawna poezji Zybiego :x

• palacz67 Re: przy herbacie 13.10.15, 16:28
                                              Witam, ładnie rymujesz, sama czy Ci ktoś pomógł?:-) Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na herbatkę, która Ci u mnie smakuje:-) Pamiętasz, z jakim dodatkiem? :-)
                                          • wislocki12 Rola głupiej nauczycielki z prowincji 13.10.15, 20:10
                                            No tak, palacz wraca do roli głupiej nauczycielki z prowincji, która kompletnie nic nie rozumie... ;-))
                                      • palacz67 Przeprosiny i podziękowanie:-) 14.10.15, 11:41
                                        Witam, chciałam podziękowąć tym forumowiczom, którzy nie skomentowali podanego przeze mnie linku oraz przeprosić. Ten link znalazł się tu przypadkowo, przez pomyłkę. Napisałam od razu prośbę do Xulu, by usunął ten link, ale widocznie go nie przeczytał. Pozdrawiam bardzo serdecznie i przepraszam za zamieszanie:-)
                                        • e-zybi Re: Przeprosiny i podziękowanie:-) 14.10.15, 11:51
                                          Miłość i mądrość nie śpią w jednym łóżku...;-)
                                        • edekzgredek99 Re: Przeprosiny i podziękowanie:-) 14.10.15, 11:53
                                          Xulu nie ma czasu zajmowac sie pie...mi. A link okropny. Wez sie pani za siebie.
                                          • edekzgredek99 Re: Przeprosiny i podziękowanie:-) 14.10.15, 11:56
                                            Zapomnialem dodac ze to jest moja zyczliwa rada dla pani palacz
                                        • palacz67 Re: Przeprosiny i podziękowanie:-) 14.10.15, 22:28
                                          Chciałam podziękować tym, którzy nie skomentowali moich przeprosin, wiedząc o tym, że jestem spontaniczna i chaotyczna, akceptując moje wady. Nie da się zmienić charakteru człowieka, dzięKuję, dobranoc:-)
                                          • wislocki12 Spontaniczna i chaotyczna? 14.10.15, 22:36
                                            "Spontaniczna i chaotyczna." Pięknie to nazwałaś, szkoda tylko, ze głupota nie przyszła Ci do głowy... Zawsze przecież można być mniej głupim! :-((
                                          • edekzgredek99 Re: Przeprosiny i podziękowanie:-) 15.10.15, 09:01
                                            Pani, droga pani palacz, jest jedna wielka wada. Tak zapytam bo mnie skreca, pani te pierdoly to tak na trzezwo kleci czy na jakims wspomaganiu?
                                    • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 16.10.15, 07:31
                                      Witam w piątkowy poranek życząc udanego weekendu i dużo zdrowia:-) Załączam serdeczności.

www.youtube.com/watch?v=czFrSeHk02M&list=TLwGJCtMj4JtUxNTEwMjAxNQ
                                      • edekzgredek99 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 16.10.15, 11:06
                                        Pani droga pani palacz jest niereformowalna.
                                        • wislocki12 Bezbrzeżnie głupia, ale jak wierzy! 16.10.15, 22:59
                                          Masz rację, bezbrzeżnie głupia, ale jak wierzy! ;-))
                                      • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 16.10.15, 17:03
                                        Witam, wzruszyłam się. Pozdrawiam serdecznie:-)
                                        www.youtube.com/watch?v=9ARl-52Bzas
                                        • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 16.10.15, 17:19
                                          www.youtube.com/watch?v=1c5IiTVDT6k
                                          :-)
                                          • wislocki12 Lamus 16.10.15, 22:56
                                            Mam wrażenie, ze trafiłem do jakiegoś archiwum, katolickiego, zresztą... :-((
                                        • wislocki12 Nie masz prawa! 16.10.15, 22:54
                                          Przepraszam, to jakaś rocznica czy ot tak z głupia frant? Myślę, że tak nie wolno! :-((
                                          • palacz67 Re: Nie masz prawa! 17.10.15, 06:43
                                            Witam, tu masz informacje na ten temat, pozdrawiam.

PAP/RIRM
                                            źródło: www.radiomaryja.pl/kosciol/37-rocznica-wyboru-ks-kard-karola-wojtyly-na-papieza/
                                            • palacz67 Za co kochamy Papieża? :-) 17.10.15, 07:27
                                              www.youtube.com/watch?v=13jM6fzCEVY
                                            • wislocki12 Nie wiedziałem 17.10.15, 12:05
                                              Aha! Nie wiedziałem... Dziękuję za informację! :-))
                                              • palacz67 Re: Nie wiedziałem 17.10.15, 13:54
                                                Proszę:-)
                                                • wislocki12 Na szczęście 17.10.15, 20:17
                                                  Naprawdę uważasz, ze to takie ważne? Przecież już nawet Dziwisza, że o Wesołowskim i Charamsie nie wspomnę, nie ma w Watykanie, na szczęście! :-))
                                                  • palacz67 Re: Na szczęście 17.10.15, 20:54
                                                    Pewnie, byłam wtedy w Częstochowie, zobacz, jak nie byłeś, pozdrawiam:-)
                                                    www.youtube.com/watch?v=NKhhsCMTJu4
                                                  • palacz67 Re: Na szczęście 17.10.15, 22:04
                                                    Do Forumowiczów
                                                    Dobry wieczór, podjęłam dziś kolejną próbę rozmowy z Wisłockim ale niestety bez żadnych efektów. Dobranoc:-)
                                                  • wislocki12 Od razu wyjeżdża z JPII i każe klękać! 17.10.15, 22:20
                                                    Potwierdzam, taka próba była, ale z palaczem rozmawiać się nie da - od razu wyjeżdża z JPII i każe klękać! ;-((
                                                  • wislocki12 Nie pamiętasz, gdzie byłeś 11 lat temu? 17.10.15, 22:17
                                                    Pewnie? To Ty już nawet nie pamiętasz, gdzie byłeś i co robiłeś 11 lat temu? ;-))
                                  • palacz67 Re: Bądźmy razem jesienni wrażliwcy 03.12.15, 21:18
                                    www.youtube.com/watch?v=i-y4nFZE19Q
                                    Dobranoc:-)
                                    • wislocki12 Na wrażliwca nie wyglądasz, niestety 03.12.15, 21:30
                                      Może i jesteś cokolwiek jesienna, ale na wrażliwca nie wyglądasz, niestety! ;-))
                                      • edekzgredek99 Re: Na wrażliwca nie wyglądasz, niestety 04.12.15, 17:09
                                        Panie, jaki z niej wrazliwiec, to baba na cztery nogi kuta. Cwaniara jakich malo. Udaje taka swietoszkowata a szkoda gadac.
                                        • wislocki12 Gada klechowskim 04.12.15, 21:43
                                          A na dodatek gada klechowskim! ;-))
    • wislocki12 Do roboty! 17.10.15, 22:24
      Szanowny xulu, adminie niniejszego forum. Ten wątek przestał być komunikatywny. Czyń zatem swoją powinność! :-))
      • palacz67 To ja jeszcze zagram:-) 17.10.15, 22:32
        www.youtube.com/watch?v=Mm4RLpdxogo
        dobranoc:-)
        • wislocki12 Np. Palacz 17.10.15, 23:33
          Żeby choć nazwisko miał bardziej szlachetne, np. Palacz... ;-))
    • genia50 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 17.10.15, 23:57
      Nie wiedzialam,ze mozna przesylac xulu muzyczne podziekowania.Jak bede miala za co to tez moze przeslę :)
      • palacz67 Re: Kącik wzajemnej życzliwości:-) 18.10.15, 07:15
        Witam już zdrowa i gram od nowa:-)
        www.youtube.com/watch?v=MjIHgMg7uK4
        • palacz67 Дрyзьям кра 20.10.15, 08:24
          www.youtube.com/watch?v=jKgRjJ9svCA
          • edekzgredek99 Re: Дрyзьям & 20.10.15, 08:56
            A pani to nie powinna byc teraz na lekcji? Placza ze malo zarabiaja a w rzeczywistosci nic nie robia.
          • palacz67 Re: Дрyзьям 20.10.15, 16:56
            "Мoи дрyзья ocтaнyтcя дрyзьями,
            Кaкoй бы ни был этoт мир вoкрyг.
            И чтo бы ни cлyчилocь зaвтрa c нaми,
            Не cтрaшнo вcе, пoкyдa рядoм дрyг.

Мoи дрyзья ocтaнyтcя co мнoю,
            А я ocтaнycь c ними нaвcегдa.
            Тягyчей, чacтo гoрькoю, рекoю
            Текyт cocедних жизней дни, гoдa.

А я хoчy coвcем-coвcем немнoгo:
            Немнoгo cчacтья предaнным дрyзьям.
            Хoчy для них извилиcтoй дoрoги,
            Ведyщей их пo caмым ярким дням.

Хoчy, чтoб рyки верные кacaлиcь
            Мoих, нaдеюcь, cтoль же верных рyк.
            И чтo бы в этoм мире не cлyчaлocь,
            Пycть не cлyчитcя тaк, чтo брocит дрyг!

Мoи дрyзья ocтaнyтcя дрyзьями,
            И я нaдеюcь тaк же дрyгoм быть.
            Мы вcе пoрoй и блекли и cияли,
            Нo еcли дрyжбa еcть
            • wislocki12 Пaрень мoей 20.10.15, 20:28
              "Пapy мecяцeв нaзaд вcтpeтилa пaрня cвoей мeчты! Kaждый рaз кoгдa eгo вижy, тo нe мoгy деpжaть cебя в пyкaх. Бaбoчки cpaзy же нaчинaют в живoтe..." ;-)
            • palacz67 Re: Дрyзьям 20.10.15, 21:59
              www.tekstowo.pl/piosenka,_1042___1064_1072_1080_1085_1089_1082_1086_1075_1086_,_1059_1083_1099_1073_1082_1072_.html
              dobranoc:-)
              • wislocki12 :-) 20.10.15, 22:09
                No tak, twój repertuar - przedszkole i... język francuski! ;-))
              • wislocki12 Motylki w brzuchu... 21.10.15, 00:34
                Najfajniejsze są te motylki w... brzuchu! ;-))
                PS. Pewnie też francuskie. :-)
                PS2. Oj, palaczu, palaczu... :-(
                • edekzgredek99 Re: Motylki w brzuchu... 24.10.15, 19:10
                  Ja to wczoraj mialem motyle w brzuchu. Takie ze hej. Nawet nie wiem po czym mialem taka sraczke
            • edekzgredek99 Re: Дрyзьям 21.10.15, 10:36
              Zyczliwie doradzam wizyte u specjalisty
              • palacz67 Re: Дрyзьям 21.10.15, 15:07
                ewairena57.blogspot.com/2015/10/radosci-codzienne.html?showComment=1445432319561#c5931156975255074083
                Załączam serdeczności:-)
                • palacz67 Re: Дрyзьям 24.10.15, 18:23
                  www.youtube.com/watch?v=L3Qilqbq0Hk