znajoma67 06.07.18, 06:54 Witam, wróciłam szczęśliwie do domu. Niektóre wpisy przerastają mój chłopski rozum. Muszę się z nimi przespać. Przykro mi, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 08:29 Tak to jest jak się przymyka oczy na grubiaństwo, chamstwo i prostactwo swojego przyjaciela. Ba, nawet się popiera jego zachowanie. A swoją drogą "gratuluję" przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:07 Nie jestem niczyim przyjacielem. Pisałem już o tym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 04:59 Wytłumacz to znajomej67...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 09:53 A szanowna pani to się urwała z "powrósła"? Tolerowała pani lechowskiego , polaka1706 , ich wyzwiska nie "bodły" pani ,bo to były wyzwiska " nasze" ,"patriotyczne" ," uzasadnione" . Teraz betoniarka vel abecadło "urzeka" panią "wyżynami chamstwa i prostactwa" . A szanowna pani pisze : CO ZROBILIŚCIE Z FORUM !!! Szczyt hipokryzji .... Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 11:31 Zapomniałbym . Chamstwo i prostactwo rozumie tylko "jego" język . Dlatego piszemy do pani faworyta "jego językiem" . Skoro ma pani "absmak" z powodów językowych a nie "ruszają" pani wpisy życzące śmierci , męczarni , o podłożu rasistowskim , antysemickim , homofobicznym , może "pora" zmienić kryteria? I nie zgrywać "dyżurnej" świętej i naiwnej ??? Skoro betoniarka się pani podoba ... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:14 To tylko twoje nędzne spostrzeżenia. Jesteś tyle samo wart co twój koleś e-zybi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 00:59 Kiedyś słyszałem takie stwierdzenie: że kobieta ma jeden zwój więcej od kury na mózgu by jak ona nie chodzić ciągle w kółko po podwórku...i chodź z tym się nie zgadzam (szanuję kobiety), śmiem twierdzić, że Ty masz dwa więcej, bo kręcisz się w stronę przeciwną niż cała reszta, a wydaje Ci się, że chodzisz prosto😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 22:55 Nic mi się nie wydaje. To raczej tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:28 A wiesz chociaż, czy żyjesz...? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:09 Czy ty jesteś niewidomy, że nie widzisz swoich wpisów? Nie widzisz kto zaczyna pierwszy? Aaaa, rozumiem! Nie widzisz, że zaczynasz pierwszy, bo ci ciągle jakieś ułamki wychodzą, jakieś miejsca po przecinku nie przekraczające 1 :-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 06:57 Popłacz się jeszcze robaczku ....To nie ja ,to oni ... Po prostu jesteś baranim worem " z dodatkiem" . Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 22:56 Jeszcze dychasz? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:03 Nocka już . Wpełznij w norkę robaczku . Zrób siusiu ,tylko nie sikaj po ścianach. I nyny Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:04 O losie! Jeszcze dycha! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Po ścianach 08.07.18, 23:24 Przecież to obszczymurek to może pasuje: hej Janie, Janie nie lejze pło ścianie! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 15:37 Co zrobiliście??? Pani nie poczuwa się do odpowiedzialności za to forum, nie wstyd Pani :-( To za Pani aprobatą tak się dzieje, brak obiektywizmu, ciągłe żale kierowane do wszystkich, w domyśle do mnie szczególnie (tak to odbieram) Myślę, że powinna Pani zacząć od siebie...Pani słabość do a.sdf.. nas nie interesuje, forum to nie miejsce do okazywania uczuć. BŁĄD, WIELKI BŁĄD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:12 A wiesz, że pierwsza rozszyfrowała cię pani palacz? Mam na myśli twój podły uszczypliwo-złośliwy charakterek. Stąd już wiedziałem z kim mam do czynienia. Z człowiekiem który, jeżeli już się top, i to na czyimś grzbiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zaszyfrowana 06.07.18, 23:57 No tak, rozszyfrowała się palacz69 jako nieznajoma69! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 00:29 Rozszyfrowała? Dopytaj dokładnie bo masz luki w owej wiedzy, Pani palacz67 milczy jak zaklęta, myślę, że wszystko ją przerosło, mówią: tonący brzytwy się chwyta...ona ro......😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 22:57 Powinna dać ci w pysk, jeżeli ciebie tylko spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 W pysk 07.07.18, 22:59 Ty to byś tylko w pysk walił... Jak jakiś faszysta! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:07 Tak myślisz? A może dostanę buziaka, a dla Ciebie będzie to strzał w pysk?😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:10 Pysk masz ty! Ja mam twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:15 Tylko tak Ci się wydaje, spójż w lusterko?😉 Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 19:16 Szczególnie za " dom publiczny" i insynuacje dotyczące wyjazdu z kapłanem. Dziękuję za cenne spostrzeżenia i zostawiam pozdrowienia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Też człowiek... 08.07.18, 23:19 Kapłani też ludzie. Nie raz to udowodnili... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:33 Zaczyna Pani w swoich insynuacjach "plątać" się, wmawia Pani dziecko w brzuch (powiedzenie a.sdf...)...nie wstyd Pani!, chce Pani "dostać klapsa"?? Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 07:25 A inne panie jeżdżą i są zadowolone ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 19:20 Dobrze , że jeszcze dycha.Przynajmniej człowiek może czasami podzielić się z innymi (nielicznymi) co myśli na pewne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Chłopski rozum... 06.07.18, 21:19 Ja bym wrócił tam, gdzie nawet internet nie dociera... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 06.07.18, 23:06 Myślicie, że kiedy działacie razem w grupie wzajemnej adoracji to macie rację? Szybko można się od was nauczyć... złego oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 00:35 Mamy rację! Brak "miejsca" na naukę dobrego to już Twój problem😉 Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 07:03 Po co karmicie "jełopa" , bez waszych (naszych?) wpisów ,"zdechłoby" to "coś" na forum ? O czym i do kogo by biedactwo pisało ?Do 67 ? O czym ? O jagodach ? Że jak są czewone to jeszcze są "zielone"? Traktować tak jak zasługuje . Błoto , robactwo i baranie genitalia nie zasługują na tyle "troski" Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 07:12 Jesteś burak i prostak! Jestem tego pewna i nigdy cię za to nie przeproszę. Za mówienie prawdy się nie przeprasza, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 14:48 A ja od "pani" tolerującej "swoich chamów i prostaków" ,mającej rozchwiane poczucie sprawiedliwości ,która na dodatek twierdzi że jest nauczycielką( biada tym, uczonym przez takie indywiduum) nie chcę przeprosin . To uwłacza mojej godności , burzy moje poczucie smaku . JEDNA UWAGA - kóz z panią nie pasłem ,kur nie macałem ,więc wypraszam sobie "tykanie" . JA SOBIE SAM WYBIERAM TYCH Z KTÓRYMI JESTEM NA "TY" . Mam nadzieję że dotarło do zwojów . Poza tym kim pani jest że rości sobie pani takie "dramatyczne decyzje" ? Ludziom się strasznie dużo "wydaje" . " Dużo za dużo" . Polecam odsapnąc , napisać jakieś bzdury o słoneczku i lesie . No i "zafascynować" się betoniarką . Te jego wpisy są takie "romantyczne" . Jak bajoro .... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:01 Ty sam uwłaczasz swojej godności, jeżeli w ogóle ją taki typek jak ty posiada. Dorzuć wreszcie do betoniarki, bo ci coraz większa głupota bije na łeb (nie piszę mózg bo go nie masz). Nie opieraj się o łopatę, bo ona służy do innego celu,wymienionego wcześniej. No i uważaj na majstra, bo jak cię bliżej pozna to wywali na zbity pysk! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:08 Wiesz, najbardziej rozśmieszył mnie argument o "tykaniu":-) Dziecinada, dobranoc:-) PS Od jutra Benka nie tykam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:12 Zarazy się nie dotyka ani nie tyka :-( Bo później pryka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 05:13 Bawi to Panią i tak bez mydełka?...w d...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 07:33 Sama zadałaś pytanie "co zrobiliście z tym forum" ...i co? Co Ty moja droga robisz z tym forum? Strofujesz wszystkich a zwłaszcza Pana Benka bo Ci prawdę napisał a na chamstwo betoniarki nie reagujesz...ba, bawi Cię ono. Czytałaś co Twój przyjaciel pisał do mnie? Kiedyś Cię zapytałam czy gdyby ktoś tak zwracał się do Twoich córek też by to Cię bawiło i rozśmieszało...nie odpowiedziałaś. Ale obserwując Ciebie wiedziałam, że odpowiedzi nie będzie. Podobno nasi przyjaciele świadczą o nas...Twój przyjaciel stawia Cię w kiepskim świetle...bardzo kiepskim. Twój wybór. Skoro tak Cię podnieca chamstwo i prostactwo to nie udawaj prawej i sprawiedliwej bo i tak nikt w to nie wierzy. Betoniarka pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:48 Betoniarka czyli twój guru exćwok. Nie podniecaj się tak za bardzo bo poczujesz wilgoć ... na dole i będziesz zmieniać bieliznę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Betoniarka 08.07.18, 23:16 Tobie to tylko betoniarka przychodzi do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:24 Ciągle zmieszany, ale nie wstrząśnięty...:-( Wsadź sobie do betoniarki, też poczujesz "przyjemność"...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:13 Naprawdę, a może a.sdf... Panią "tyknie" tylko czym? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:16 Nikogo nie tyknę. Szkoda czasu na rozmowy z takimi kanaliami! :-( Chociaż Boga nie ma, to jednak pomodlę się do...? by wam rozum wreszcie "wskoczył" na swoje miejsce. Dobranoc "państwu". Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:22 Może do ściany? Bo bredzisz jak naćpany😉 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:24 Można do Absolutu, podświadomości.Każda medytacja może pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 05:10 Na zamknięcie się na różne sprawy, ciasnota umysłowa, brak chęci do jakiejkolwiek autorefleksji, do zagłębienia się w rzeczywistość i głębszej analizy...nie ma pomocy, kieruje nim NIEMOC :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:54 Za to tobą MOC "PCIOWA" Analizowałem głęboko wasze zachowania. Nie potraficie nawet odróżnić dobra od zła. Kiedy premier w bandyckim dla społeczeństwa europejskiego czyli Eurokołchozie pisze o tym, co zrobiła partia rządząca dobrego dla Polski i społeczeństwa ty piszesz po tej twojej "analizie", że plecie bzdury, a przytakuje ex-ćwok. Obaj jesteście siebie warci! Rzem z GW, NEWSWEEKIEM, SUPERSTACJĄ i POdobnymi powinniście zostać wywiezieni do Afryki albo lepiej na Marsa byście nie mogli wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kombatant 08.07.18, 23:15 Najbardziej mi się podobało, jak Mateusz Morawiecki opowiadał o swoich towarzyszach broni z "Solidarności" mordowanych w stanie wojennym. W 1980 r. miał 12 lat - urodził się 20 czerwca 1968 we Wrocławiu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Kombatant 08.07.18, 23:20 Jego ojciec był działaczem, a ON widział co się dzieje w Polsce i utożsamiał się z ojcem i Solidarnością, robotnikami. Tak ci trudno to zrozumieć? Myślenie to twoja słaba strona. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Po bandzie 08.07.18, 23:45 Ale żeby od razu towarzysz broni. Dwunastoletni? Trochę chyba poszedł po bandzie... Szkoda, ze zapomniał o Michniku, Kuroniu, Geremku, że o Janku Wiśniewskim nawet już nie wspomnę! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:18 Widzę, że zaczyna brakować Ci argumentów, chciałbyś wyczyścić przedpole, pozbyć się nas...myślisz, że Twoja ciasnota umysłowa zasługuje na taką nagrodę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 06:30 To czy pani jest "rozśmieszona" mnie średnio interesuje . Jest pani taką samą ignorantką jak betoniarka , ale skoro ta kupa błota jest dla pani "autorytetem" .... Tylko tych dzieci żal . Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:56 Żal tych wszystkich którzy są w twoim zasięgu. Pamiętaj, łopata służy do dorzucania do betoniarki. Nie zapomnij beretki z antenką i gumofilców. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:11 Skończ betoniarko z tymi odniesieniami do budowy . To twój świat . Nie każdy żyje w piachu i gnoju jak ty . Majster to mnie może pocałować " w pompę" jak i ty . A jakbyś miał chęć spróbować zmierzyć się fizycznie - nie byłoby problemu z normalnym człowiekiem . ty człowiekiem nie jesteś tylko "czymś" ; a ja sobie nie zamierzam brudzić rąk "baranim worem z przyrostem " . Mam zasady . Z błotem się nie dyskutuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:13 Mam zasady. Unikam takich typków jak ty, którym się wydaje, że rozum jest w mięśniach. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 06:35 ty lebiego piszesz o zasadach ???? Tyle razy pisałeś o daniu " mordę" ... A tu teraz mamy okaz "intelektu" . Ot taki chojrak z pod śmietnika . Obszczymurek i nieudana "uczycielka" . "Zestaw weekendowy..." Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:57 Właśnie tak cię nazwałem swego czasu: OBSZCZYMUREK. To właśnie cały ty. Dość, że obsługa betoniarki to jeszcze obszczymurek. Na razie "dwupak". Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Preferencje 08.07.18, 23:05 Ja tam na dwupaki nie narzekam, ale wolę czteropaki... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 02:06 Nie pochlebiaj sobie . ciebie "obszczymurem" nazywa 99% piszących na forum . Jedna 67 nie . Trochę mało jełopie..... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:02 Byłeś jesteś i pozostaniesz głupi, obszczymur, ćwok, burak i cham. Mózgownica zryta wódą! Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 07:09 Nie powtarzaj się zgniłku . Czasu przeszłego poruszać nie będę . ty jesteś "baranim worem z załącznikiem" . ciebie nawet nie można ch ...m nazwać bo by się inni zasługujący na to miano poobrażali.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 22:08 Klasyka z twojego plugawego ryja. Nic dziwnego, nic nowego. Obszczymurki tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 07:29 To ty a.sdf. cuś tam nie obsługujesz betoniarki? Nawet tego nie potrafisz? Jesteś jednym wielkim rozczarowaniem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:03 No widzisz! Zawiodłaś się! Zawód na miarę zawodu miłosnego :-( Ale tobie to dobrze wyjdzie, to potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 01:52 Oczarowany i rozczarowany, co? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 15:09 Nie może Pani napisać coś własnymi słowami, coś od siebie? Ciągłe włażenie a.sdf... w doopę i popieranie go nie przyniesie Pani splendoru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:02 Tobie nie przyniosło splendoru twoje zachowanie. Toniesz ale najlepiej na czyimś grzbiecie. To taki typowy e-zybi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:10 Bredzisz jak zwykle, to typowe dla "znafców" 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 07.07.18, 23:19 CTR+ALT+DEL i do łóżeczka...😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 22:58 Zmów paciorek, siusiu i spać! Nie waż się starej dotykać. Daj jej wreszcie odpocząć chociaż w jedną noc. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 23:02 Ty już wstałeś czy jeszcze się nie położyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 08.07.18, 23:09 www.youtube.com/watch?v=f1tLAyHYnr4 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Koc 08.07.18, 23:23 Koc dostaniesz kiedy będziesz kloszardem. Swego czasu Urban będący w komunistycznym rządzie wysłał do USA śpiwory i koce kloszardom udowadniając że stać nas (kraj biedny, komunistyczny) na pomoc także amerykanckim bezdomnym. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 02:08 Ma trochę wolnego . Jutro znowu kierat przy betoniarce . Bez klawiatury od 7.00 do 15.00 ... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 00:04 Pamiętaj, łopata służy do dorzucania, a nie do podpierania. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 07:10 No to dorzucaj ścierwojadzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 07:36 Powiedziałam teraz takie słowo, którego użyłam raz w życiu do pewnego człowieka. Byłam wtedy młoda a on zachowywał się agresywnie w obecności mojego malutkiego brata. Jeszcze go lekko dotknęłam za plecy dłonią, by zrozumiał, że ma opuścić nasze podwórko. Ten sam gest i słowo powtarzam teraz do pana. Tamto słowo było na s. Żal mi tylko tych ludzi, którzy się panem zachwycają, schamieli przy panu. Kończę z panem rozmowę! Zdrowia mi szkoda. Xulu powinien pana zablokować! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 14:03 Chce Pani karać za prawdę i do tego słowo na "s"? Chce Pani być lepsza od a.sdf...? Powodzenia!! Uważam, że a.sdf... osiągnął dno, schamiał do reszty, ale jest to jego świadomy wybór i nie współczuję mu. Jeżeli Pani chce podzielić jego los to proszę bardzo...wystarczy przystawać z nim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 10.07.18, 14:14 Mam o Tobie, A.sdf, dobre zdanie. Wszystkie słowa, które padły tu na forum do Ciebie są aktualne:-) Mam swój rozum. Uważam, że jesteś mądrym i wrażliwym człowiekiem. Dlatego tu jestem pomiędzy wilkami, pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 04:49 Myślę, że kierowanie się swoim rozumem nie zawsze wychodzi niektórym na dobre. Pani zdanie na temat a.sdf... mnie osobiście nie interesuje, ale brak obiektywizmu w ocenie tej osoby już tak. Chamstwo jakie przejawia należy krytykować, ono też płynie i pod Pani adresem...czy Pani tego nie widzi...? Nie lepiej przystać do wilków, niż trzymać z "baranem" do pożarcia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 17:32 Ojej...ale się wzruszyłam 😉 ...taki mądry...taki wrażliwy...i tak po chamsku się zachowuje 😠 ...Ty moja droga tego nie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 19:48 No nie płaczę proszę Pana ale to wyznanie ściska gardło ;-) ...takie poświęcenie...mało kogo stać na pozostanie w stadzie wilków dla ukochanej osoby...to prawdziwa miłość proszę Pana...jestem tylko bardzo ciekawa czy a.sdf. cuś tam doceni to poświęcenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 20:25 Myślę, że nie doceni, chyba, że pocałuje go w d... 🤔 Ale czy wykaże taką uległość? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 21:22 Myślę, że ma Pan rację...nie doceni :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 11.07.18, 22:05 "Ojej...ale się wzruszyłam 😉 ...taki mądry...taki wrażliwy...i tak po chamsku się zachowuje 😠 ...Ty moja droga tego nie widzisz? " Jesteś fałszywa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 16:54 Przestań, bądź mężczyzną nie chłopcem...😟 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:32 Niedługo obchodzę 18tkę. Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:09 Widzę, że humor Ci dopisuje, mnie też, gdy to czytam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 16:58 Poważnie, 18tkę! Co mi kupisz na prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 20:31 PS Może być niespodzianka? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:29 Może być ale... kosztowna :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:47 Lody są tanie. Teraz w modzie, choćby na komunię, Samochody, Qady, operacje plastyczne itp kosztowności. Ale... ty mogłabyś mi zafundować... Pomyśl! Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 06:32 Nick "zolza670" jątrzy na forum, odkąd się tu pojawił! Nie po drodze mi z zakłamanymi i złośliwymi ludźmi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 06:54 Czy Pani jest zazdrosna? Nie dostrzegam tutaj żadnych złośliwości z niczyjej strony, jedynie tylko a.sdf... ma dziwne podejście do wszystkich, ale? ma do tego prawo! Z kim Pani po drodze, proszę odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:24 Po drodze z misiem Uszatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 17:00 Tak myślałem, potrzebuje wskazówek jak dobrać się do "miodu"? Szkoda, że musi ciągle lizać mokry cukier...😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:33 Miód już łykną. Teraz coś mocniejszego... Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 13:59 Moja droga bo sobie rzeczywiście pomyślę, że jesteś zazdrosna...albo pijana od samego rana. To jest publiczne forum i każdy ma prawo tu pisać co myśli. A chyba raczej nie chcesz wiedzieć co myślę o Tobie. Ja jątrzę? A Ty co robisz. Dorosłych ludzi traktujesz jak uczniaków , upominasz, strofujesz , na jakiś półkach układasz a chamstwo i prostactwo swojego ukochanego tolerujesz. Dlaczego jego nie upominasz? Chyba czytasz wszystko co pisze? Powiem Ci tylko tyle, że to Ty jesteś zakłamana i fałszywa. I Ty i Twój ukochany nie macie jaj. Chyba tego nie zrozumiesz bo jak się nie ma poczucia humoru to wielu rzeczy się nie rozumie. Nie martw się. Nie wkładałam mu ręki do spodni i nie sprawdzałam. Jakoś nie miałam na to ochoty. Ty traktujesz to forum śmiertelnie poważnie a to już wygląda na poważne zaburzenie. Mi też z Tobą nie po drodze ale dlaczego to Ci nie napiszę aby Ci oszczędzić przykrości. Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:14 PS Prawda sama się obroni Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:33 Niech prawda zwycięży! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 17:01 Warto poprosić o wsparcie księży😉 Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 18:09 www.youtube.com/watch?v=suImwcSB0f4 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 19:27 Ale ożyłaś...co za wigor...oczywiście, że prawda się obroni...a ja jestem ciekawa co na to Twój mąż ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:34 Mąż? Ma przynosić wypłatę i nie dyskutować :-( Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 14.07.18, 18:04 Niektórzy robią takie same błędy, chyba mieli tych samych polonistów. Jestem wzrokowcem i widzę więcej, niż inni. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 15:33 -Moje prostactwo? :-( A nie przeszkadza ci prostactwo twojego guru ex-ćwoka? A tyle razy pisałem: wróć się do odległych postów aby zobaczyć kto "siezaczyna" :-( Zawsze uważałem, że kobietom takie buraki imponują. Zawsze byłem zdumiony kiedy widziałem zgrabną, łądną kobietę, a obok niej idącego, a raczej człapiącego buraka, a la ex-ćwok. Później w sądach płacz i lament bo... nie widziały gały kogo brały :-( -Nie jestem niczyim ukochanym :-( -Nie mamy jaj? Nic dziwnego bo kobiety nie mają jaj, chyba, że.... jaj-niki ale to inna bajka. -Nie wkładałaś mi ręki do portków? Szkoda :-( tak na to liczyłem. Kobieca dłoń potrafi zdziałać wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 17:10 Posądzałeś mnie o zazdrość będąc w "ekstazie" jeszcze nie tak dawno, co się stało? Czyżby kobieta wzięła górę, a Ty zamiast się podniecać liżesz rany? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 19:31 Szkoda czasu na dyskusje z tobą...jesteś jedyną osobą na tym forum, która innym życzy raka i śmierci...a to świadczy o tobie. Trzeba być zdrowo zaburzonym aby uważać cię za dobrego i wrażliwego człowieka...albo trzeba być desperatką :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:36 " aby uważać cię za dobrego i wrażliwego człowieka" Nie jestem dobry, nie jestem wrażliwy :-( Ani nie chcę jak wcześniej napisałem :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:37 "jesteś jedyną osobą na tym forum..." Znaczy się... jestem niepowtarzalny egzemplarz? I o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 17:14 Miłość wszystko wybacza, a więc miłość to nie tylko zamartwianie się o kogoś (wg znajomej67) ale wybaczanie wszystkiego.Więc ja obstawiam, że to z miłości takie tolerowanie i zachwyty. P.S.Być może to więzy rodzinne wymuszają taką solidarność. Więzy krwi są nieraz bardzo silne. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 17:19 Ale cię fantazja ponosi :-( Ja was nie kocham, ale wybaczam wam wasze zachowania :-( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 17:23 Nie chodziło mi o twoją miłość do nas, ani naszą do ciebie, bo taka nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:30 Szkoda :-( Zawiodłem się :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 19:58 Są kobiety, które mają ciągoty to takich kiepskich facetów...znajoma67 zawsze się kiepsko zakochuje Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:31 Ale jezdeś milusia :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 19:34 No i przykro mi, że żadna kobieta cię nie chce :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 12.07.18, 19:43 Eee, tam żadna, każda potwora ma swojego amatora ;-) img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201310/1382372121_mpmjnz_600.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 15:41 :-( A może to ja żadnej nie chcę? W TV oglądałem film z Bogumiłem Kobielą w którym twierdził, że: "Kobieta w życiu mężczyzny to pewne kłopoty". Nie chcę mieć kłopotów. Nie chcę płaszczyć się przed nią by dała mi potrzymać, zwłąszcza gdy sypnę kasą, nie chcę wyprowadzać jej "fanaberii" czyli jej pieska, kotka a może i... krokodyla. Gdzieś w jakimś państwie kobieta tuż po ślubie "zakochała" się w krokodylach i jednego trzymała w basenie. Mąż szybko dostał rozwód :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 19:35 Masz rację. Dwie kobiety w domu to o jedną za dużo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Co zrobiliście z tym forum? 13.07.18, 21:46 Najlepiej 3+1, zawsze przegłosujemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Co zrobiliście z tym forum? 09.07.18, 05:10 Ciągle mi czegoś zazdrościsz...ja "to" mam, Tobie pozostaje tylko szperanie po ekranie i wieczorne "cudowanie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dobrze to już było... 10.07.18, 00:52 Znowu? Było czy będzie? Myślę, że dobrze to już było... ;-)