exbenek
02.12.20, 05:30
Jak w tytule .Niedo..... ( tu można wstawić przymiotnik) pani uczycielka 49 (ex 67) , po każdej tragedii w Niemczech ,Francji,Szwecji,lub innych krajach "zgniłego zachodu" ,"męczy konia" , jakoby w trosce o Europę. W dobie naszej narodowej " eksplozji miłości" , szczególnie kleru do młodzieży ( policji do manifestujących kobiet ,Kaczyńskiego do przeciwników, i ogólnie jednej części społeczeństwa ,tej "lepszej i patriotycznej" do reszty ) ,pani "zatroskana" ma problem z narodowością,kolorem skóry i religią sprawcy tragedii w Niemczech . U nas jest "brylantowo" . W ramach propagowania miłości rodzinnej oczywiście ,15 latek wyznał uczucia braterskie swojej siostrze 17 latce . Przy pomocy pałki i noża .Nie przeżyła. Gdzie ? W centrum miłosierdzia , ostoi tradycji rodzinnych , bastionie "prawdziwych prawdziwości związanych z Ojczyzną Wolną" . Na Podkarpaciu(Głowaczowa) . Kiedy ? W listopadzie 2020 roku . Nie chce mi się grzebać po necie ,ale takich lub gorszych "kwiatków" mogę znaleźć dziesiątki . Pierd....nie o "zgniłej Europie" w świetle "wyczynów" naszych rodaków ,w kraju, gdzie katolicyzm stał się religią "obowiązującą", gdzie lekcji religii w szkołach jest więcej niż przedmiotów związanych z nauką, zakrawa na kpinę ,albo problem z głową .PIS ,kościół katolicki i jego fanatyczni zwolennicy zrujnowali w 5 lat wiele rzeczy : - "miłość bliźniego" ( chyba ze braną dosłownie, przez pedofili w sutannach - to wynieśli na " wyższy poziom" ) , solidarność społeczną ( tu preferują solidarność a la "Sami Swoi" ) , etos pracy , a ostatnio finanse państwa . I ja mam się ,wzorem pani "numerolog" , zamartwiać -"Dokąd idziesz Europo"? Napiszę krótką odpowiedź - Naprzód , a my w "środek czarnej d...y" ...