Dodaj do ulubionych

Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu

18.06.22, 12:52
Poszukuję domu rodzinnego lub większego mieszkania .W spokojnej ,dobrej dzielnicy ,bez patologii ,hałasu .Cena nie gra roli .Oczywiście by ludzie byli życzliwi .Jak by ktoś coś wiedział to napiwku nie pożałuję .I sorry nigdy nie wiem ,czy z Tarnobrzega ,czy z Tarnobrzegu ?
Obserwuj wątek
    • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 18.06.22, 14:20
      Witam, obie formy są poprawne. Niewiele osób bywa na tym forum, ale może ktoś coś wie i pomoże. Nie znam na tyle Tarnobrzega, nie wiem, w której części warto kupić dom, czy mieszkanie. Generalnie to raczej spokojne miasto.
      • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 07:33
        Pozdrawiam z podróży. Już 3 godziny jazdy za nami, wszystko ok. Tu chłodniej, jesteśmy na A1 .
        • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 07:42
          Kogo to obchodzi? Do przyjaciela pisz na priv ;-)
          • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 12:32
            No i nasza "Pani Dyrektor" wreszcie wymoczy sobie meszek i oponki w morzu, a być może doda jej to trochę rozumu, hi, hi...
            • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 13:02
              Kiedyś śliniłeś się do niej, teraz jesteś złośliwy...Leszku! Nie psuj urlopu Danusi ;-)
              • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 13:26
                To zależne jest od aury, a teraz jest bardzo gorąco, hi, hi...
                • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 14:06
                  A ja myślałem, że tylko kobieta zmienną jest...
                  • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 14:52
                    Hmmm...może Leszek ma andropauzę i stąd te humorki?
                    • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 18:49
                      Trudno go rozgryźć, działa nieszablonowo.
            • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 17:30
              Nie spoufalaj się , Smieszku. Raczej nie będę się kąpać. Miałam ostatnio poważne problemy ze zdrowiem, pozdrawiam z Łeby.
              • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 19:01
                He, he, na koszt państwa też bym pojechał, żeby sobie pomoczyć, swój "meszek"... A ja " bylem "prawie pewny" ze to nie nasza Pani Sor, pod tym szyldem hi, hi...
              • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 19:35
                Poważne problemy ze zdrowiem? A na forum nic nie było o tym :-(
                • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 20:25
                  Nawet pisała że ma olbrzymią fortunę i chce kupić dom, a tu nagle brak zdrowia, hi , hi...
                  • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 30.06.22, 23:00
                    Ciekaw jestem czy ta"boguslawko" wymoczyła swój schorowany meszek, hi, hi...
                  • trypel2 [...] 30.06.22, 23:04
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 04:25
                      trypel2 napisał:

>Facet ma blokadę ,a tu wątasek kwitnie. Pani Danusia chyba za bardzo wierzy ludziom
                      >.A ludzie podli jak cholera i cwane aż do bólu .Zawsze mogę komuś dać w mordę . Tylko >nie wiem komu . "Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam
                      >Nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam
                      >Nie wierz nigdy kobiecie, nie ustępuj na krok
                      >Bo przepadłeś z kretesem nim zrozumiesz swój błąd
                      >Ledwo nim dobrze pojmiesz swój błąd, już po tobie.. Przecież wszystkie wojny i konflikty to >przez baby .Ha ha ha .Pieprzyć to wszystko .

Myślę, że takich jak ty jest wielu, z zaburzeniami psychicznymi na punkcie kobiet. Wydaje ci się, że jesteś znawcą kobiet, a z ciebie zwykły erotoman - gawędziarz, co to kobiety dawno nie miał i na tym punkcie mu odwala. Masz rację, że "Pani Danusia chyba za bardzo wierzy ludziom .A ludzie podli jak cholera i cwane aż do bólu ." Zaufała ci, a ty ją omotałeś, zawsze dokonywała złych wyborów i już się nie zmieni. Miała w życiu swoje pięć minut i nie umiała tego wykorzystać, jej strata.

"Nie dokazuj, miły nie dokazuj,
                      przecież nie jest z ciebie znowu taki cud..."

Męski zarost czyni mnie męskim i sexy, gdy masz go ty jesteś tylko nieogolonym lumpem...

• smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 14:04
        Lubię takie przy kości jak, np nasza Pani Profesor, ale takie z wypukłym tyłkiem to nie, hi, hi...
        • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 16:14
          Oj, Leszku...jak Ty nic nie wiesz...skoro przy kości to pupa musi odstawać...musi być apetycznie zaokrąglona...seksowna...płaski tylek jest brzydki, niemodny i mało podniecający 🙂
          • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 16:42
            No wreszcie będziemy mogli się przytulać, żeby tylko szczęśliwie wróciła, hi, hi...
            • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 17:10
              Nie rozwijamy prędkości, korek na A1 na ponad 10 km i się powiększa. Jedziemy z prędkością 5/h.
            • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 17:44
              Kuj żelazo póki gorące...;-)
            • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 19:36
              Kiepsko Danusi ten powrót idzie...zakorkowała A1 niestety...prędko nie wpadnie w Twe ramiona 😉
              • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 21:29
                Jak trzeba to podeślę awionetkę, hi, hi..
                • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 08.07.22, 14:23
                  Nie prościej karetkę, będzie szybciej ;-)
                  • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 08.07.22, 17:36
                    No kurcze, zapomniałem dopisać że że Pogotowia lotniczego, hi, hi...
                    • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 09.07.22, 21:34
                      Wcięło ją na tej A-1, czy co?
                      • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 09.07.22, 23:19
                        Jeszcze żyję!
                        • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 10.07.22, 12:11
                          A ja głupi tam Cię szukałem:www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/chalupy-welcome-to-historia-piosenki-i-nudystow-nad-baltykiem/3c2b16n,07640b54
                          • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 10.07.22, 12:56
                            Cwany z Ciebie lis, kota w worku nie kupujesz, a podobno to co zakryte bardziej kusi 😉
                            • genia50 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 18.07.22, 10:19
                              Tym bardziej, że teraz wszyscy pokazują w środkach przekazu, same gołe zdjęcia osób od 0 - 100 lat. Nieważne jak kto wygląda, trochę fotoshopa i już ! Może to i dobrze, bo przynajmniej wiadomo, że nikt nie jest idealny, nawet ludzie z okładek i nie rodzi to kompleksów wśród przeciętnych ludzi , zwłaszcza młodzieży .
                              • genia50 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 18.07.22, 10:20
                                A propos Lisa, nie taki fajny za jakiego go miałam.
    • bguslawko_1 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 18.06.22, 23:33
      Dzięki .Miałem tu kumpla ,bardzo mnie namawiał. Przez niego poznałem kobietę mojego życia .Chcę też zakotwiczyć na stałe .
      • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 19.06.22, 00:20
        Dalej rozmawiasz sam ze sobą, zmieniając nick? Hi, hi...
        • bguslawko_1 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 19.06.22, 11:00
          Czy ja mam zwidy czy ty ? O to jest pytanie ? Nick na ten czas jest stały 😊
          • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 19.06.22, 11:33
            W Knapach jest spokojnie, tylko komary w du-ę szczypią , hi, hi...
          • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 19.06.22, 17:51
            Jest upał , więc może masz fatamorgana, miej się na baczności, bo zamiast do kuchni trawisz do sra-ca, hi, hi...
            • bguslawko_1 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 19.06.22, 21:39
              Dam sobie spokój .Mierzi mnie zachowanie niektórych facetów z Tarnobrzegu .To jakieś popierdółki życiowe ,bez własnej godności i zachowania ludzkiego.Stać mnie na kupno w każdym zakątku tego świata .Dlaczego ludzie nie ma swojej przyzwoitości .Żal pl .
              • bguslawko_1 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 19.06.22, 21:40
                Nie mają .Cześć nuda tu ogromna .
                • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 21.06.22, 15:00
                  Mam takie pytanie o której odbywa codzienna ceremonia(msza) w kościele w Knapach?
              • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 19.06.22, 21:52
                Pisałem w Knapach najtaniej, hi, hi... Gdybyś była na tyle rozgarnięta to byś na tym martwym forum nie pisała o nieruchomościach, a tylko tam gdzie powinno się szukać. A jest tych ogłoszeń tysiące a może więcej. " "Mierzi mnie zachowanie niektórych facetów z Tarnobrzegu" Których, bo na razie w tym temacie ja się wypowiadałem? Trafiona zatopiona, hi, hi...
              • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 22.06.22, 13:02
                Popierdółka to jesteś ty...i na dodatek ciągle nawalona...żałosny jesteś.
                • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 22.06.22, 13:38
                  "Stać mnie na kupno w każdym zakątku tego świata" He, he, mistrzostwo świata, a chałupa jej się wali, hi, hi...
              • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 22.06.22, 13:54
                Nie warto być na tym forum, została tu garstka ludzi, niekoniecznie życzliwych, pozdrawiam:-)
                • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 22.06.22, 15:21
                  Przecież ci pisałem, że to forum już dawno stało się martwe... Jeżeli chodzi o ilość uczestników to na pewno są to dwie osoby wielonickowe, nie wliczając mnie, czyli razem trzy...No i ty poszłaś w ślady innych, hi, hi...
                  • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 22.06.22, 16:40
                    Wielonickowe? Racz wyjaśnić i przybliżyć swoje odkrycia!
                  • bguslawko_1 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 22.06.22, 23:52
                    smieszekleszek napisał:

> Przecież ci pisałem, że to forum już dawno stało się martwe... Jeżeli chodzi o
                    > ilość uczestników to na pewno są to dwie osoby wielonickowe, nie wliczając mni
                    > e, czyli razem trzy...No i ty poszłaś w ślady innych, hi, hi...
                    22 lat temu gdy funkcjonowały fora regionalne GW to były rozmowy ,dyskusje .Był szacunek do kobiet ,do adwersarza .Teraz to hejt ,wyzwiska i spamowanie .Większości for opanowali ludzie w wieku emerytalnym ,którzy poświęcają dużo czasu pisanie bzdetów .Założyłem ten wątek w celu zobaczenia jak wygląda dyskusja formułowa . I faktyczne się nie zawiodłem .Bo co zobaczyłem tę żałość w starczym wydaniu .Jest tyle rzeczy w realu do robienia .A żałosne jest że ludzie nie mogą się pogodzić , ktoś nie chce z nim rozmawiać .I dalej traci szacunek swoimi wpisami . Miłego panowie .
                    • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 05:57
                      bguslawko_1 napisał:

>22 lat temu gdy funkcjonowały fora regionalne GW to były rozmowy ,dyskusje .Był >szacunek do kobiet ,do adwersarza .Teraz to hejt ,wyzwiska i spamowanie .Większości >for opanowali ludzie w wieku emerytalnym ,którzy poświęcają dużo czasu pisanie >bzdetów .Założyłem ten wątek w celu zobaczenia jak wygląda dyskusja formułowa . I >faktyczne się nie zawiodłem .Bo co zobaczyłem tę żałość w starczym wydaniu .Jest tyle >rzeczy w realu do robienia .A żałosne jest że ludzie nie mogą się pogodzić , ktoś nie >chce z nim rozmawiać .I dalej traci szacunek swoimi wpisami . Miłego panowie .

Rozumiem, że młodość ma swoje prawa, energia cię roznosi, a kreatywność to twoje drugie imię, ale spójrz na swoje wyczyny i nie oceniaj swoją miarą innych. Nie sztuką jest dowartościowywać się poniżając innych, kto chciałby prowadzić dyskusję z takim adwersarzem. Co do kobiet...masz duże zaległości ;-)
                    • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 11:07
                      Nie napisałaś o której msza codzienna...A propo zajęć to mogę ciebie obdzielić , bo mam za dużo, a ty wielka "Dyrektorko" masz teraz labę i durnota wali ci do głowy, hi, hi...
                      • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 11:45
                        Zmiana nick nie zmieni charakteru człowieka i ktokolwiek go zmienia to niech mu się nie wydaje że w pewnym momencie nie zrobi błędu, hi, hi...
                        • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 12:30
                          Racja, nick nie zmienia charakteru człowieka , masz już jakieś przemyślenia czy czekasz na błąd? Podziel się spostrzeżeniami.
                          • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 13:59
                            Dobrze że Ty ich nie masz i sam ze sobą nawijasz, hi ,hi...
                            • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 14:44
                              >Dobrze że Ty ich nie masz i sam ze sobą nawijasz, hi ,hi...

OK, masz trudny dzień, może pogoda na Ciebie źle wpływa, ale pisz tak by można było zrozumieć o co biega ;-)
                              • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 14:52
                                O mnie się nie martw. Przecież nie pisałem że Ty jesteś tym wielonickowcem, a napisałem ogólnie i mogę to być ja, pani "dyrektor", zołza, gienia lub Ty, no bo księdzu już nie ma, który wyczekuje na odpowiedni moment i wtedy zaatakuje...
                                • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 16:52
                                  Oj Leszku, Leszku...chyba Ci lato nie służy ☹
                                • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 23.06.22, 16:55
                                  >Przecież nie pisałem że Ty jesteś tym wielonickowcem, a napisałem ogólnie i mogę >to być ja, pani "dyrektor", zołza, gienia lub Ty

Dziwna to gra, a jej zasady skomplikowane...;-)
                • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 22.06.22, 16:36
                  >Nie warto być na tym forum, została tu garstka ludzi, niekoniecznie życzliwych, pozdrawiam :-)

...ale z jakim poczuciem humoru ;-) Co do życzliwości, uważasz, że taka popierdółka życiowa jak bguslawko_1 zasługuje na większe uznanie? Brakuje ci doświadczenia by dostrzec jego "wyczyny"...wystarczy poszukać ;-)
    • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 20.06.22, 19:57

taniarada
      18.12.21, 18:35
      Moja ukochana żona ,teraz przyjaciółka straciła ochotę na seks ,ładne kilkadziesiąt lat temu .A uprawialiśmy seks na różne sposoby.A później ciach mat i nie ma.Dlaczego straciła ?Bóg raczy wiedzieć .Powiedziała że za moje hulaszcze występki w wcześniejszej fazie maleństwa. Przestała być atrakcyjna, mocno utyła ,a była piękną kobietą .Ale nie i tak się skończył sen o moim małżeństwie .Nie ma u mnie tajemnic ,fałszywego wstydu lub obłudy i kłamstwa .Temat seksu poruszałem z wieloma kobietami i to one raczej były zaskoczone tym ,że jestem otwarty . I tyle w pacierzu .Idę dokończyć robotę co zacząłem .

Zdrowe podejście do życia nie zawsze wychodzi na zdrowie, ale własny kąt warto mieć ;-)
      • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 25.06.22, 03:14

taniarada
        27.08.21, 18:02
        Masturbacja to zdrowe podejście do życia .Często to robię i wcale się tego nie wstydzę ,ach
        te kochane rączki .

Jak to mówią "z braku laku dobry kit" ;-)
    • genia50 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 24.06.22, 12:10
      Długo było z Tarnobrzegu ( jak i z Kołobrzegu - trudno to inaczej jakoś odmienić). Potem jakiś dziennikarz czy ktoś inny zaczął używać i narzucać tę drugą formę, która w szybkim tempie się przyjęła.Ja też jej często używam, chociaż tak do końca nie przyzwyczaiłam się i trochę się zmuszam , bo jest dla mnie jeszcze sztuczna .
    • genia50 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 24.06.22, 12:14
      Lokalu trzeba szukać zimą, wtedy widać jak zanieczyszczone jest powietrze, czasami okolica zasnuta jest śmierdzącym dymem, że trudno wytrzymać. Latem można ulec złudzeniu , że jest zielono, czysto i pięknie.A potem...nie ma odwrotu.
      • bguslawko_1 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 25.06.22, 09:07
        Teraz zimą to będzie jeszcze gorzej .Trudno oczekiwać że ludzie przy takich podwyżkach będą używać czystych paliw .
        • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 26.06.22, 13:33
          Niektórzy na wsi nawet teraz palą w piecu, by mieć ciepłą wodę. Ja mam bojler elektryczny i przepływowy podgrzewacz wody w kuchni. Udanej niedzieli:-)
          • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 26.06.22, 14:30
            A ja mam bojlery w klatce a palę marlboro, hi, hi...
            • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 26.06.22, 14:45
              Ja nie palę wcale, ale ostatnio kupiłam 4 paczki papierosów i zawiozłam do szpitala psychiatrycznego. Nie mogłam znaleźć w Biedrze, musiałam poprosić ekspedientkę o pomoc.
              • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 26.06.22, 17:51
                Masz blisko i kogoś z bliskich w Szpitalu, to masz komu pomagać, a w biedrze to mnie często strzyka, hi, hi...
                • boguslawko-1 [...] 01.07.22, 04:49
    • boguslawko-1 [...] 01.07.22, 04:47
      • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 05:04
        Nie sądzę, brakuje ci argumentów? ;-)

Powrócisz tu, powrócisz!
        • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 09:00
          Hi, hi zaczęło się:www.youtube.com/watch?v=ivHbdYbRIIM
          • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 19:46
            Znowu jakiś "nowy" i od razu w czapę, hi, hi...
            • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 20:23
              E tam "nowy"...ten sam, biega za Danusią bo wytrzymać nie może, tak to jest jak chłop dawno nie miał kobiety i na "głodzie' forum orze ;-)
              • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 20:38
                A ja to co, już zostałem odstawiony? A tak myślałem o jej "łaskach", tym bardziej ze meszek wymoczony, hi, hi...
                • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 21:22
                  Laski Danusi? Nie licz na to Leszku 😉
                  • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 22:19
                    Och moja Ty "Boguslawko-1", tylko bądź ostrożna z tym pławieniem, bo meszek wypełźnie zupełnie, hi, hi...
    • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 01.07.22, 22:30
      Xulu, mam do Ciebie prośbę, usuń cały ten wątek, dziękuję i pozdrawiam serdecznie:-)
      • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 02.07.22, 02:00
        Nie znajduję powodu dla którego xulu miałby to zrobić. Podaj choćby jeden i uzasadnij merytorycznie swoją prośbę.
        Forum to nie domowe przedszkole, piszą tutaj ludzie dojrzali i mają prawo wypowiadać się na każdy temat. Tylko złamanie prawa, lub regulaminu jest podstawą do takiego działania, czego masz przykład powyżej. Życzę miłego wakacyjnego wypoczynku, wielu przemyśleń i dojrzałych trafnych wypowiedzi.
        • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 02.07.22, 12:43
          Myślę że jak przemyśle i dojrzeje to coś z tego będzie, bynajmniej jest taka moja nadzieja, że na mchu nic nie wyrośnie, hi, hi...
          • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 02.07.22, 15:03
            Miało być "przemyśli", bo Pani Dyrektor znowu poprawi...
            • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 03.07.22, 05:15
              www.youtube.com/watch?v=7nyr2jU2qLg
              • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 03.07.22, 12:31
                Obawiam się żeby "boguslawko-1" przy pławieniu nie pomyliła szlaku i popłynęła na Bermudy, ha, hi...
                • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 03.07.22, 19:55
                  Twoje obawy są nieuzasadnione, tworzysz zawiłści oderwane od rzeczywistości :-(
                  • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 06.07.22, 00:25
                    Uf!!! Dopiero co wróciłem z Bermudów i nie spotkałem naszej "Boguslawko-1... Aż się boję, żeby coś jej nie stało złego...
                    • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 06.07.22, 05:56
                      To nie miało najmniejszej szansy powodzenia, że tak napiszę, a wręcz mogło przyspożyć Ci kłopotów 😉
                    • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 06.07.22, 15:58
                      Oj, Leszku ryzykant z Ciebie...przecież Danusia ze swoim ślubnym baluje...dobrze że ich nie spotkałeś...bo mogło być z Tobą kiepsko 😉
                      • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 06.07.22, 18:08
                        Mnie się wszystko pomieszało, zamiast Chałupy (plaża dla nudystów) napisałem Bermudy..I tak naprawdę, myślałem ze tam przebywa, hi, hi....
                        • smieszekleszek Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 06.07.22, 22:18
                          A tak w ogóle to nie ma szału, na tej plaży w Chałupach, same grube d-py, hi, hi...
                          • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 06:34
                            Oj, Leszku...zgodnie z najnowszymi trendami d..a musi być gruba 🙂
                            • genia50 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 09:49
                              Niektóre sławne nawet sobie powiększają.
                              • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 11:53
                                No właśnie...ciężką kasę w doopcie pchają a Leszek nie potrafi tego docenić...no nie zna się chłop na modzie i damskiej urodzie 😠
                              • xdanax Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 14:42
                                Jak się jeździ dużo rowerem i pływa, to ma się jędrne nogi i pupę. Pozdrawiam z A1, już wracamy do domu.
                                • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 15:46
                                  A Danusia wie co mówi…😉
                                • zolza670 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 15:47
                                  Z tego co piszesz Danusiu to musisz być bardzo wysportowana...i pewnie laska jakich mało w tym wieku...a możesz się pochwalić ile basenów przepływasz w trakcie treningu i ile kilometrów robisz w trakcie przejażdżki rowerem?
                        • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 07.07.22, 06:04
                          A kto bogatemu zabroni, Bermudy...Chałupy, tanie wino i śpiew ;-)
    • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 08.07.22, 14:22
      Łatwiej o pracownika img29.demotywatoryfb.pl//uploads/202207/1657214533_laehxz_600.jpg niż o znalezienie domu "w spokojnej ,dobrej dzielnicy ,bez patologii ,hałasu ." ;-)
    • genia50 Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 18.07.22, 10:24
      Szkoda , że Stalowa Wola i okolice wycina hektary lasu na fabrykę aluminium, oraz że Tarnobrzeg - Przywiśle się zabetonuje , niszcząc i karczując przedtem zieleń. Fundusze przyznane nie muszą być wykorzystane na taki cel, zwłaszcza szkodliwy dla ludzi, a przedsiębiorcy skupieni wokół samorządu mogliby zarabiać w inny sposób.
      • e-zybi Re: Mam pytanie do mieszkańców Tarnobrzegu 19.07.22, 02:11
        Pazerność lubi chodzić z głupotą pod rękę 😏

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka