Dodaj do ulubionych

Szukam kobiety do związku

05.02.23, 22:10
Dużych wymagań nie mam .Brunetka bo blondynek mam po dziurki w nosie .Wolna ,wzrost minimum 176 szczupła ,wysportowana ,serdeczna i pracująca bo nie lubię jak kobieta się nudzi w domu .Za to obiecuję raj na ziemi .Przynajmniej taka .Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 05.02.23, 22:25
      Proponuję Marysia67, hi, hi...
      • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 05.02.23, 22:31
        Potrzebuję wolnej kobiety .Bez przesady .
        • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 05.02.23, 22:37
          Acha jestem sybarytą jeśli to nie jest wada .
        • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 06.02.23, 23:01
          Lepszej nie znajdziesz jak Marysia, hi, hi...Nawet umie jeździć na rowerze tradycyjnym, hi, hi...
          • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 07.02.23, 13:29
            Nie wiem ja jeżdżę na dwóch Na tradycyjnym i stacjonarnym. To z neta ." Prawdziwa miłość charakteryzuje się znajomością drugiej osoby, wsparciem w dniu codziennym, ale również wolnością. Oznaką prawdziwej miłości nie jest odebranie autonomii drugiemu człowiekowi. Nie należy zapominać o wierności .Dla wielu osób jest to praktycznie punkt pierwszy podczas wymieniania cech prawdziwej miłości .
          • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 08.02.23, 14:12
            smieszekleszek napisał:

> Lepszej nie znajdziesz jak Marysia, hi, hi...Nawet umie jeździć na rowerze trad
            > ycyjnym, hi, hi...
            Wrzuć fotę .Chętnie bym zobaczył bo kupować kota w worku nie zamierzam .
            • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 10.02.23, 18:54
              Jak będę jechał przez jej sioło, to trzasnę jej foto... Tylko żebym w papę nie dostał z mańkuta, hi, hi...
              • anita234 Re: Szukam kobiety do związku 14.02.23, 16:57
                I jak idzie poszukiwanie?
                • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 14.02.23, 18:48
                  Nie mogę spotkać osoby z mojej oferty, no i trochę się boję o swoje limo, hi, hi...
                • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 19.03.23, 04:12
                  anita234 napisała:

> I jak idzie poszukiwanie?
                  Licho idzie bo szukam wolnej ,a te co mi się podobają to zajęte .
    • genia50 Re: Szukam kobiety do związku 15.02.23, 08:23
      Dziewczyna która w dzisiejszych czasach nie pije nie pali nie podrywa nie ma szans na znalezienie sympatii czy partnera. Nawet jeśli jest ładna i nie szuka bogatego.
      • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 15.02.23, 14:41
        A mężczyzna? Bo szukam kobiety kilkadziesiąt lat i nie mogę sobie dopasować, a Marysia mnie nie chce, hi, hi...
        • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 16.02.23, 08:08
          „A to feler” -
          Westchnął seler .Załóż sobie białe prześcieradło i czołgaj się ku cmentarzowi z mruczeniem pod nosem Zdrowaś Mario 🤣🤣🤣
          • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 16.02.23, 17:17
            Maryś też mnie nie zechce, choćbym nie wiem co robił, hi, hi...Chyba że jeszcze nasza papatki spojrzy, na mnie łaskawym okiem, hi, hi...
            • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 16.02.23, 22:53
              Gdybyś się zachowywał normalnie to pewnie by spojrzała ,ale większość to niezdrowe zachowanie .Jak spojrzeć w archiwum tego forum to non-stop ośmieszanie tej kobiety .Nawet jak robiła zbiórki i pomagała ludziom to też .Aż dziw bierze że tyle wytrzymała na tym forum .I dalej co niektórzy biegają za nią po forach choć włos siwy. Ludzie starsi a zachowują jak gówniarze z gimnazjum . Kończę ten wątek bo nie ma sensu go kontynuować .
              • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 16.02.23, 23:26
                Szukaj, szukaj a znajdziesz, hi, hi...
                • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 18.02.23, 20:04
                  A ja szukam takiej co by mi ogrzewała stopy i drapała po plecach, hi, hi...Może być przy kości, hi, hi...
                  • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 19.02.23, 03:08
                    Pajac .
                    • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 19.02.23, 13:35
                      Widzisz sam że jakbyś znalazł kobietę, to w nocy byś robił barum, barum, albo twardo spał, a nie pajacował, hi, hi...
      • anita234 Re: Szukam kobiety do związku 03.03.23, 13:43
        Dziewczyny. Co się z Wami dzieje? Nie ustawiacie się w kolejce do Teodora?
        • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 03.03.23, 15:38
          Widać Teodor nie jest tak atrakcyjny jak Kazimierz ;-)
          • anita234 Re: Szukam kobiety do związku 16.03.23, 15:16
            Pani z kilogramem papryki szuka pana z kilogramem pomidorów.
            • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 16.03.23, 16:15
              Papryka czerwona, zielona, czy żółta?
              • zolza670 Re: Szukam kobiety do związku 16.03.23, 17:31
                Hmmm...kolor nie ma znaczenia...tu potrzebny jest ktoś trzeci...z cukinią 😉
                • kolaborantka210 Re: Szukam kobiety do związku 16.03.23, 18:04
                  Ja też szukam, ale żeby miał szprychę niemalowaną.
                  • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 16.03.23, 19:15
                    A z piórkami w doopie Ci się nie marzy?
                    • kolaborantka210 Re: Szukam kobiety do związku 16.03.23, 19:29
                      Może być tylko marzenie nie jest rzeczywistością.
                      • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 16.03.23, 19:35
                        Zbyt małą masz wyobraźnię i brak doświadczenia ;)
                        • kolaborantka210 Re: Szukam kobiety do związku 16.03.23, 21:29
                          Może być liliput, a resztę jak przysłowie mówi.
                          • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 17.03.23, 03:08
                            Wolnoć dupce w swej chałupce ;)
                            • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 17.03.23, 12:03
                              Podrzucam dla poszukującego, hi, hi... < bi.im-g.pl/im/6e/34/cb/z13317230Q,Krystyna-Pawlowicz--mem.jpg
                              • anita234 Re: Szukam kobiety do związku 17.03.23, 12:17
                                Danusiu, gdzie jesteś? Brakuje tu Ciebie.
                                • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 17.03.23, 12:24
                                  Danuś na leśnym wypadzie rowerowym, dotlenia się...
                                • marysia67 Re: Szukam kobiety do związku 17.03.23, 17:20
                                  Napisałam Ci na priv, pozdrawiam.
                          • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 17.03.23, 15:37
                            kolaborantka210 napisał:

> Może być liliput, a resztę jak przysłowie mówi.
                            Jak liliput to nie mnie ,sam konusów nie uznaje 😛
                            • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 17.03.23, 17:29
                              >Jak liliput to nie mnie ,sam konusów nie uznaje 😛

Ja gustuję w kobietach, a "innych" toleruję... ;-)
                    • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 18.03.23, 05:23
                      e-zybi napisał:

> A z piórkami w doopie Ci się nie marzy?
                      >
                      Zawsze będziesz sam bez przyjaciół .
                      • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 18.03.23, 06:42
                        teodor-k napisał:

> Zawsze będziesz sam bez przyjaciół .

Gdybyś wiedział jak bardzo się mylisz to takich głupot byś nie wypisywał. Forum to nie jest my life. Traktuję to jako dobrą rozrywkę i wymianę myśli. Mam w realu bogate życie towarzyskie i nie narzekam na brak znajomych i przyjaciół. Był tutaj taki "gość" Twojego pokroju, dwoił się i troił, walczył ze wszystkimi, a mnie sobie szczególnie upodobał...podobnie jak Ty. Drwił z Boga, nawet potrafił życzyć mi raka, co było z jego strony szczytem bezczelności i cynizmu. I co się okazało? Już od roku nie daje oznak życia, przepadł, a może COVID go zmiótł? Danuta wie o kogo chodzi, a źle mu nigdy nie życzyłem.
                        • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 20.03.23, 08:08
                          Mam w realu bogate życie towarzyskie i nie narzekam na brak znajomych i przyjaciół .Jeszcze nigdy się tak nie uśmiałem .Ale fakt brzydko. „Nie czyń drugiemu, co tobie niemiło”Siema .
                          • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 20.03.23, 08:17
                            teodor-k napisał:

>Jeszcze nigdy się tak nie uśmiałem .

Śmieją się tylko głupcy, ale oni mają swój świat i swoje priorytety.
        • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 20.03.23, 21:41
          anita234 napisała:

> Dziewczyny. Co się z Wami dzieje? Nie ustawiacie się w kolejce do Teodora?
          No fakt się nie garną Anitka .Czasami to jajko niespodzianka ,a ja dalej samotny .
          • e-zybi Re: Szukam kobiety do związku 21.03.23, 00:53
            Jaka jakość "towaru", takie i zainteresowanie ;-)
            • smieszekleszek Re: Szukam kobiety do związku 25.03.23, 10:16
              www.youtube.com/watch?v=Q-D5Zz3lSQ4
      • teodor-k Re: Szukam kobiety do związku 19.03.23, 04:14
        O właśnie Gienia takiej szukam co nie pije i nie pali ,a jak trzeba to przywali .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka