Dodaj do ulubionych

Polecane strony

11.09.23, 17:53
Dla chcących pogłębić swoją wiarę i więź z Panem Bogiem
mateusz.pl/ksiazki/ja-cd/ja-cd-100.htm
Obserwuj wątek
    • kochamzapachfrezji Re: Polecane strony 11.09.23, 17:56
      Dzięki
      • anita234 Re: Polecane strony 11.09.23, 21:16
        Myśleć jest trudniej niż się modlić, wierzyć łatwiej niż wiedzieć.
        • taniarada Re: Polecane strony 11.09.23, 21:41
          Kaznodziei na tym świecie jest sporo .Tylko było by dobrze by przestrzegali prawa bożego .Ale różnie z tym jest .Niewiadomo kto ma diabła za skórą ,choć uważa się za świętego .
          • e-zybi Re: Polecane strony 12.09.23, 01:00
            >Kaznodziei na tym świecie jest sporo .Tylko było by dobrze by przestrzegali prawa bożego .

A dlaczego to kaznodzieja ( orator, in. mówca...) ma przestrzegać prawa bożego? Racz wytłumaczyć, bo chyba sam nie rozumiesz dokładnie tego co piszesz!
            • taniarada Re: Polecane strony 12.09.23, 04:31
              Ty nie jest nim ty jesteś nikim bezimiennym nikusiem .Szkoda że ktoś ,nie może przeczytać twojego wpisu na pewnym forum ,to już by całkowicie zerwał z tobą kontakty .Dlatego przestałem tu pisać bo twoje obsesje weszły na taki poziom ,że wykluczały cię z dyskusji .To ty swoimi urojeniami zabiłeś to forum i zdominowałeś .Żałosne człowieku .
              • e-zybi Re: Polecane strony 12.09.23, 05:56
                Ty pisząc nie rozumiesz sam siebie, a co dopiero ja mam z tego dla siebie przyswoić? Jesteś trudny w nadawaniu i odbiorze, a do tego problemowy, ale to nie moje zmartwienie Bogusiu 😏 Pisać przestałeś bo nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytania jakie Ci zadawałem i ja to rozumiem, ale nie jest wstydem się do tego przyznać, ucieczka od odpowiedzi świadczy o Twojej słabości intelektualnej, a Ty tego nie lubisz…PRAWDA? Bo jesteś chłopcem, nie mężczyzną!
              • zolza670 [...] 12.09.23, 06:34
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka