Gość: ktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:40 Jaki bank w Tarnobrzegu ma najlepsze warunki do ulokowania paru groszy???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: *.inowroclaw.mm.pl 21.07.07, 18:25 PKO BP - od 13 czerwca do 25 lub 26 lipca - fundusze inwestycyjne. Niedawno słyszałem reklamę w radiu. Jeżeli jest w TBG Wielkopolski Bank Kredytowy to polecam też fundusz inwestycyjny ARKA. Zajżyj na strony internetowe W/W banków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: 80.51.159.* 22.07.07, 14:42 polecam arkę Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB 23.07.07, 09:11 A po co zamrażać pieniądze na lokatach lub funduszach, lepiej wybierać kiedy chcesz i mieć wysoki procent, chyba w Kredyt Banku na ROR mają 3,5%. :-) Poza tym przy funduszach ponosi się opłaty manipulacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:09 mam na ror 3,2%w bph jaki bank daje wiecej????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitr Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:20 Może masz 3,7% bo BPH nie ma 3,2% no przynajmniej do dzisiaj ;-). W BPH mam Sezama Max-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.07.07, 20:14 W Tarnobrzeu najlepsza lokata średio i długoterminowa to w mieszkanie. Ceny tak rosną, że żadna lokata ani fundusz im nie dorówna. Warto nawet dobrać kredyt i kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.07.07, 21:38 Ja też mam konto sezam max i dokładnie jest 3,1% może od dzis się cos zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardan Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: 149.156.56.* 26.07.07, 10:47 Dla mnie Żaden. Najlepiej zacznij szukac po necie banków naprawde godnych uwagi. Millenium, mBank, Fortis, Deutsche Bank, Eurobank, Polbank. Ale myśle, że lepiej zrobisz zakładając lokatę w jakimś funduszu inwestycyjnym. Najlepiej w jakimś stabilnym. I tak więcej zarobisz niż w banku. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowiec Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:03 Jeśli chcesz inwestować w krutkim okresie czasu to błędna jest lokata polecam Rachunek Oszczędnościowy jest więcej oprecentowany niż lokata jak na dłuższy czas to proponuje Fundusz a jak chcesz wiedzięć jaki napisz na forum to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Najlepsza lokata gotówki. W jakim banku? w TB IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.07.07, 22:20 dzięki już wiem co mam zrobić dzięki za pomoc(jednak zostanę przy BPH 3,7%) Odpowiedz Link Zgłoś