Dodaj do ulubionych

szkoła policealna !!!

10.09.13, 11:12
Witam wszystkich!!! i proszę o wyrażenie swojej opinii . . . Co myślicie o podjęciu nauki w szkole policealnej, czy to dobry wybór ??? Jaki kierunek należy wybrać , aby w przyszłości znaleźć zatrudnienie ???
Obserwuj wątek
    • kuku-na-muniu8 Re: szkoła policealna !!! 06.11.13, 14:38
      Wybierz to co jest zgodne z Twoimi zainteresowaniami, a wtedy na pewno będziesz lepsza niż większość osób.
      Warto robić to co się lubi :)
    • krzysztof2o Re: szkoła policealna !!! 20.08.20, 16:32
      Nikt nie wybierze za Was kierunków, to jasne. Ale mogę Wam polecić Cosinusa. Ja wybrałem tego w Radomiu, na studia nie chciałem iść, bo tryb dzienny mi nie pasował, a za zaoczne wiadomo trzeba płacić. W Cosinusie nie. Zajęcia są w soboty i niedziele (nie każda, co dwa tygodnie), 50% frekwencji to takie minimum. Ja mam technika bhp - polecam jeżeli ktoś się tym interesuje.
    • klara1994 Re: szkoła policealna !!! 15.09.20, 09:45
      Polecam Cosinusa! Bezpłatnie, duży wybór kierunków, egzaminy zawodowe również za darmo!
    • malgoniew Re: szkoła policealna !!! 18.09.20, 09:52
      Bez wątpienia Cosinus. Jestem z Zielonej Góry, moja poprzednia szkoła policealna mnie rozczarowała, stale przekładano zajęcia, brakowało nauczycieli. I klimat był fujowy, bo wszyscy w grupie byli zirytowani niepewnością. Przeszłam do Cosinusa na masażystę, i nie wiem, czy jeszcze nie zdecyduję się na kolejny kierunek
      • sylwia876 Re: szkoła policealna !!! 22.09.20, 14:49
        Zgadzam się w pełni! Z oferty szkoły Cosinus może skorzystać każdy dorosły, bo nie ma ograniczenia wiekowego i co warto zaznaczyć, szkoła jest całkowicie bezpłatna.
    • justynik78 Re: szkoła policealna !!! 22.09.20, 13:20
      również polecam szkołę policealną. to jest najlepszy wybór, ponieważ uczą cię zawodu. W cosinusie masz takie szkoły bezpłatne z państwowym egzaminem. Dla mnie to była najlepsza opcja, bo mogłam spokojnie pracować w tygodniu a w weekendy uczyć się nowego zawodu.
    • zwierznikoli Re: szkoła policealna !!! 06.10.20, 10:16
      Uczę się w Cosinusie. Idąc do tej szkoły kierowałam względami praktycznymi. Szkoda mi czasu i pieniędzy na studia. Wolę szybko zdobyć zawód i umiejętności niż latami zakuwać. Poszłam na higienistkę stomatologiczną. W dwa lata będę mieć fach w ręku.
    • o.majk11 Re: szkoła policealna !!! 01.11.20, 20:16
      Jeśli nauka w szkole policealnej to polecałabym cosinus. Mają duzo kierunków wiec naoewno znajdziesz cos co bedzie cie interesowało.
    • klara1994 Re: szkoła policealna !!! 14.12.20, 11:50
      Kierunki medyczne w Cosinusie- przyszłościowe :)
      • kara65656565 Re: szkoła policealna !!! 14.12.20, 14:14
        zgadzam się:)
    • nataliaka Re: szkoła policealna !!! 21.12.20, 11:14
      Uważam że to dobry wybór, skończyłam bhp w cosinusie i dosyć szybko znalazłam pracę w zawodzie ;)
      • karolina.ptak88 Re: szkoła policealna !!! 21.12.20, 12:35
        Dokładnie. W Cosinusie jest dużo praktyk i wykwalifikowani nauczyciele, którzy świetnie przygotyowują do egzaminów zawodowych jak i później do wykonywania pracy :)
    • ag.miszczynska Re: szkoła policealna !!! 29.12.20, 11:16
      Moim zdaniem to dobry wybór. Ja polecam kierunki medyczne. Masażysta w cosinusie super. Dużo praktycznych zajęć
    • karolina.ptak88 Re: szkoła policealna !!! 12.01.21, 11:50
      Ja polecam Cosinusa. Szkoła jest darmowa i weekendowa i nie ma żadnych umów. Uczyli mnie wykwalifikowani nauczyciele - dyplomowani, doktoranci z wyższej uczelni. A to, co najbardziej mi się podobało to praktyka. Dzięki temu łatwo zdałam egz zawodowy i później zdobyłam pracę w zawodzie. Szczerze polecam :)
    • karolina.ptak88 Re: szkoła policealna !!! 26.01.21, 11:42
      To jest indywidualna sprawa. Dla mnie wybór szkoły policealnej okazał się trafny. Wiedziałam, że nie chcę pójść na studia, tylko chcę zdobyć zawód i szybko się usamodzielnić i pracować i szkoła policealna mi to umożliwiła. Chodziłam do Cosinusa. Na początku go wybrałam, bo szkoła była darmowa:) Potem okazało się tam całkiem fajnie i wiele mogłam się nauczyć przez te 2 lata. W międzyczasie organizowano nam kursy zawodowe np z makijażu ślubnego itd. Także szkoła policealna okazała się być fajniejsza niż przypuszczałam :)
    • karolina.ptak88 Re: szkoła policealna !!! 28.01.21, 12:14
      Najlepsza szkoła to Cosinus! Zrobiłam kosmetykę i jestem mega pozytywnie zaskoczona poziomem nauczania. Szkoła jest darmowa, posiada świetnych i kompetentnych nauczycieli z pasją, którzy potrafią przekazać wiedzę. Mieliśmy dużo zajęć praktycznych. W szkole co jakiś czas organizowane są konkursy z nagrodami, Panie w sekretariacie są uśmiechnięte i pomocne. Panuje tu naprawdę fajny klimat. Polecam wszystkim :)

• tytusek67689 Re: szkoła policealna !!! 27.02.21, 12:32
      www.facebook.com/cosinus.koszalin/photos/a.376385525902046/1668467700027149/
    • faficzek1 Re: szkoła policealna !!! 02.03.21, 13:28
      www.facebook.com/cosinus.koszalin/photos/a.376385525902046/1660347704172482/
    • belamom555 Re: szkoła policealna !!! 24.03.21, 14:46
      polecam szkołę Cosinus w Koszalinie !!
    • joanisia Re: szkoła policealna !!! 23.05.21, 18:01
      też mogę polecić cosinusa, kierunki za darmo, też te medyczne z dużą ilością ofert pracy, sama jestem w trakcie jednego z nich
    • kasia12301230 Re: szkoła policealna !!! 15.06.21, 10:50
      polecam szkolę policealną cosinus, duży wybór kierunków po których można podjąć pracę, brak kosztów za naukę zajęcia odbywają się w weekend więc można pogodzić z pracą. ja sama chodziłam do cosinusa w Elblągu
    • patrycjab2609 Re: szkoła policealna !!! 16.06.21, 11:40
      Polecam szkołę cosinus, szkoła jest bezpłatna co jest ważne, zajęcia odbywają się w formie zaocznej co daje możliwość połączenia nauki i zdobywaniu zawodu z pracą, po zdobyciu wykształcenia średniego oraz matury można rozpocząć naukę w szkole policealnej cosinus,jest szeroki wybór kierunków tj BHP (1 rok), masażysta ( 2 lata) kosmetyka( 2 lata), opiekun medyczny (1,5 roku), administracja (2 lata), archiwista (2 lata), we wrześniu otwierają się kolejne nowe kierunki ,między innymi asystentka stomatologiczna, higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecięca, podolog, także myśle że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 nauczyciele również przesympatyczni i bezkonfliktowi, co więcej szkoła nie ma ograniczeń wiekowych
    • oleoleg Re: szkoła policealna !!! 08.07.21, 14:45
      Np. higienistka, albo asystentka stomatologiczna, widać dużo ofert z tym związanych, a można zrobić te kierunki za darmo np. w coisnusie
    • pitrokatka Re: szkoła policealna !!! 19.07.21, 09:17
      myślę, że warto kierować się swoimi zainteresowaniami, sama mogę polecić opiekunkę dziecięcą w cosinusie, ale kierunków jest na tyle dużo, że można właśnie znaleźć coś dla siebie
    • patrycjab2609 Re: szkoła policealna !!! 05.08.21, 11:34
      Moim zdaniem, szkoła policealna to fajna opcja, osobiście uczęszczam do szkoły policealnej cosinus, jestem na kierunku medycznym- opiekun medyczny, szkoła jest bezpłatna, co dla wielu jest bardzo ważne, zatrudniają wysoko wykwalifikowany personel, w trakcie nauki mamy wiele możliwości na zajęcia praktyczne, nowy sprzęt, co więcej po ukończonej nauce można zacząć pracę w miejscu praktyk, jeśli oczywiście się sprawdzimy.

serdecznie polecam.
    • tymkalivka Re: szkoła policealna !!! 22.08.21, 09:07
      jestem w trakcie kierunku terapeuta zajęciowy w cosinusie i na ten moment jestem zadowolona z przebiegu nauki, kierunek jak najbardziej mogę polecić
    • weigelp Re: szkoła policealna !!! 26.08.21, 14:33
      Cóż, osobiście uważam, że to dobry wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka