Dodaj do ulubionych

Jaką wybrać szkołę policealną

13.08.20, 08:41
Parę lat temu skonczyłam szkołę i teraz chciala bym dokonczyć nałkę. Szukam sprawdzonej szkoły policealnej. Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • krzysztof2o Re: Jaką wybrać szkołę policealną 20.08.20, 16:51
      Też polecam tę szkołę. Tak jak karol napisał, nie ma żadnych opłat, ukrytych kosztów. Zresztą, nie podpisujesz żadnej umowy! Składasz dokumenty z kwestionariuszem i tyle z papierologii. Szybko i przyjemnie. A nauka zaocznie, więc jak pracujesz albo masz to w planach to śmiało, dasz radę pogodzić jedno z drugim.
    • kryst15 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 21.08.20, 16:39
      Ja chodziłem do Cosinusa w Zielonej Górze, znajomi mi ją polecili. zrobiłem tam administrację i nie żałuję. Nauka była darmo :-) a grupę miałem super. Może jeszcze coś u nich zrobię, może BHP
    • mirkazielona Re: Jaką wybrać szkołę policealną 01.09.20, 10:54
      Ja chodzę do Cosinusa w Zielonej Górze. Próbowałam w innych, podobnych do niej, ale tu jest najlepiej. Fajni ludzie, ludzcy nauczyciele.
      • krzysztof2o Re: Jaką wybrać szkołę policealną 09.09.20, 17:02
        Ja też polecę Cosinusa - w rdm. Ale to sieć szkół myślę, że poziom trzymają wszędzie. Polecam sprawdzić ich ofertę na stronie www. tam też możecie się wstępnie zarejestrować - nie ma tez żadnych opłat!
    • klara1994 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 15.09.20, 09:45
      Tylko Cosinus! Za darmo, zaocznie, bez ukrytych opłat, polecam!
    • kasia56w Re: Jaką wybrać szkołę policealną 17.09.20, 14:27
      Ja polecam na pewno tryb weekendowy, bo nie zawalisz obowiązków takich jak praca. W cosinusie masz taki tryb i jest to szkoła w całości bezpłatna, zajrzyj na stronę mają wiele oddziałów w Polsce jak i wiele kierunków. Po tym masz egzamin państwowy, więc dostajesz normalnie tytuł technika.
    • malgoniew Re: Jaką wybrać szkołę policealną 18.09.20, 09:54
      Bez wątpienia Cosinus jest najlepszy. Tak jest w moim mieście. Jestem z Zielonej Góry, moja poprzednia szkoła policealna mnie rozczarowała, stale przekładano zajęcia, brakowało nauczycieli. I klimat był fujowy, bo wszyscy w grupie byli zirytowani niepewnością. Przeszłam do Cosinusa na masażystę, i nie wiem, czy jeszcze nie zdecyduję się na kolejny kierunek
    • ekulaska Re: Jaką wybrać szkołę policealną 18.09.20, 10:08
      Zachęcam do nauki w Cosinusie w Zielonej Górze. Tylko w przedszkolu bawiłam się tak dobrze, tylko tam nauka była tak łatwa i przyjemna.
    • justynik78 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 24.09.20, 12:11
      jak sprawdzona to cosinus, skończyłam niedawno i nie ma jak dla mnie minusów. masz za darmo szkołe i zjazdy w weekendy a do tego szkola organizuje ciekawe bony i konkursy
    • olan00 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 29.09.20, 10:04
      Ja moge polecic cosinusa, jeśli zależy ci na weekendach i darmowej szkole. dużo wiedzy i praktyki, nauczyciele przychylni i pomocni.
    • ekulaska Re: Jaką wybrać szkołę policealną 29.09.20, 13:45
      Polecam Cosinusa. Uczę się w nim i jest fantastycznie.
    • zwierznikoli Re: Jaką wybrać szkołę policealną 06.10.20, 11:53
      Moim zdaniem, Cosinus jest najlepszą opcją, uczę się w Zielonej Górze w liceum. Ludzie ciekawi, otwarci. Nauczyciele też są w porzo. Polecam.
    • o.majk11 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 01.11.20, 20:26
      Jeśli chodzi o szkołe policealna to szczerze moge polecic nauke w cosinusie. Mają duzo kierunkow wiec na pewno znajdziesz cos co cie zainteresuje. Dużo zajec praktycznych i super wyposazone pracownie :)
    • sylwia876 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 31.12.20, 14:06
      Cosinus :) To idealne miejsce do nauki nowego zawodu i to zarówno dla młodzieży jak i osób zaawansowanych wiekowo. Bezpłatne zapisy na wszystkich kierunkach i w szkole policealnej, udostępniane wszystkie potrzebne materiały i dodatkowe darmowe fakultety przed egzaminami :)
    • ag.miszczynska Re: Jaką wybrać szkołę policealną 03.01.21, 14:18
      Ja polecam cosinusa. Moim zdaniem najlepszy poziom i bezpłatnie
    • belamom555 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 22.10.21, 14:31
      ja Cosinus Koszalin, polecam też!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka