annap121 13.08.20, 08:41 Parę lat temu skonczyłam szkołę i teraz chciala bym dokonczyć nałkę. Szukam sprawdzonej szkoły policealnej. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof2o Re: Jaką wybrać szkołę policealną 20.08.20, 16:51 Też polecam tę szkołę. Tak jak karol napisał, nie ma żadnych opłat, ukrytych kosztów. Zresztą, nie podpisujesz żadnej umowy! Składasz dokumenty z kwestionariuszem i tyle z papierologii. Szybko i przyjemnie. A nauka zaocznie, więc jak pracujesz albo masz to w planach to śmiało, dasz radę pogodzić jedno z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
kryst15 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 21.08.20, 16:39 Ja chodziłem do Cosinusa w Zielonej Górze, znajomi mi ją polecili. zrobiłem tam administrację i nie żałuję. Nauka była darmo :-) a grupę miałem super. Może jeszcze coś u nich zrobię, może BHP Odpowiedz Link Zgłoś
mirkazielona Re: Jaką wybrać szkołę policealną 01.09.20, 10:54 Ja chodzę do Cosinusa w Zielonej Górze. Próbowałam w innych, podobnych do niej, ale tu jest najlepiej. Fajni ludzie, ludzcy nauczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof2o Re: Jaką wybrać szkołę policealną 09.09.20, 17:02 Ja też polecę Cosinusa - w rdm. Ale to sieć szkół myślę, że poziom trzymają wszędzie. Polecam sprawdzić ich ofertę na stronie www. tam też możecie się wstępnie zarejestrować - nie ma tez żadnych opłat! Odpowiedz Link Zgłoś
klara1994 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 15.09.20, 09:45 Tylko Cosinus! Za darmo, zaocznie, bez ukrytych opłat, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia56w Re: Jaką wybrać szkołę policealną 17.09.20, 14:27 Ja polecam na pewno tryb weekendowy, bo nie zawalisz obowiązków takich jak praca. W cosinusie masz taki tryb i jest to szkoła w całości bezpłatna, zajrzyj na stronę mają wiele oddziałów w Polsce jak i wiele kierunków. Po tym masz egzamin państwowy, więc dostajesz normalnie tytuł technika. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniew Re: Jaką wybrać szkołę policealną 18.09.20, 09:54 Bez wątpienia Cosinus jest najlepszy. Tak jest w moim mieście. Jestem z Zielonej Góry, moja poprzednia szkoła policealna mnie rozczarowała, stale przekładano zajęcia, brakowało nauczycieli. I klimat był fujowy, bo wszyscy w grupie byli zirytowani niepewnością. Przeszłam do Cosinusa na masażystę, i nie wiem, czy jeszcze nie zdecyduję się na kolejny kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
ekulaska Re: Jaką wybrać szkołę policealną 18.09.20, 10:08 Zachęcam do nauki w Cosinusie w Zielonej Górze. Tylko w przedszkolu bawiłam się tak dobrze, tylko tam nauka była tak łatwa i przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
justynik78 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 24.09.20, 12:11 jak sprawdzona to cosinus, skończyłam niedawno i nie ma jak dla mnie minusów. masz za darmo szkołe i zjazdy w weekendy a do tego szkola organizuje ciekawe bony i konkursy Odpowiedz Link Zgłoś
olan00 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 29.09.20, 10:04 Ja moge polecic cosinusa, jeśli zależy ci na weekendach i darmowej szkole. dużo wiedzy i praktyki, nauczyciele przychylni i pomocni. Odpowiedz Link Zgłoś
ekulaska Re: Jaką wybrać szkołę policealną 29.09.20, 13:45 Polecam Cosinusa. Uczę się w nim i jest fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierznikoli Re: Jaką wybrać szkołę policealną 06.10.20, 11:53 Moim zdaniem, Cosinus jest najlepszą opcją, uczę się w Zielonej Górze w liceum. Ludzie ciekawi, otwarci. Nauczyciele też są w porzo. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
o.majk11 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 01.11.20, 20:26 Jeśli chodzi o szkołe policealna to szczerze moge polecic nauke w cosinusie. Mają duzo kierunkow wiec na pewno znajdziesz cos co cie zainteresuje. Dużo zajec praktycznych i super wyposazone pracownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia876 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 31.12.20, 14:06 Cosinus :) To idealne miejsce do nauki nowego zawodu i to zarówno dla młodzieży jak i osób zaawansowanych wiekowo. Bezpłatne zapisy na wszystkich kierunkach i w szkole policealnej, udostępniane wszystkie potrzebne materiały i dodatkowe darmowe fakultety przed egzaminami :) Odpowiedz Link Zgłoś
ag.miszczynska Re: Jaką wybrać szkołę policealną 03.01.21, 14:18 Ja polecam cosinusa. Moim zdaniem najlepszy poziom i bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
belamom555 Re: Jaką wybrać szkołę policealną 22.10.21, 14:31 ja Cosinus Koszalin, polecam też!! Odpowiedz Link Zgłoś