Dodaj do ulubionych

Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif...

04.09.06, 13:10
A ja miałem dzisiaj rozpoczęcie roku ;-(

No i co panie Giertych, nawet szkołę upolitycznimy?
Ja tam nie lubię giertycha, wręcz nie cierpię, i żadnym "lewakiem" nie jestem
i żadna Młodzież Wszechpolska mnie unormalniać nie będzie.
Obserwuj wątek
    • mirdek Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif... 04.09.06, 13:11
      Poczęstunek dla uczestników demonstracji - w IV RP już nie będzie obrzucania
      budynków kaminiami, palenia opon itd. będą poczęstunki zajefajnie :))
      • hajka.grundbaum.02 [...] 04.09.06, 13:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • uriel.blog.pl HEHE, HE, HE 04.09.06, 14:08
          Fantastyczny bryzg.
          Niniejszym zapisuję, jak mi ktoś będzie próbował racjonalnie reklamować
          pisiorki, sam cytat powinien wystarczyć jako miażdżąca riposta.

BTW zastanawiam się, czy został jeszcze jakiś chwyt klasycznej, stalinowskiej
          propagandy, z którego pisiorki nie uczyniłyby swego narzędzia pracy codziennej.

- nasz wielki wódz i zaplute karły reakcji
          - granie na antysemityźmie
          - kosmiczne interpretacje słów i wydarzeń (nieważne, że debilne, grunt że zgodne
          z linią partii)

---
          milion idiotów nie może się mylić
          • krasnov Re: To nie uczniowie wybierają szefa MEN 04.09.06, 21:11
            Ale to MEN i szkoły są dla uczniów, a nie odwrotnie, panie prawie-jak-premier, mówię, bo chyba pan o tym nie wie.
            • lucusia3 Re: To nie uczniowie wybierają szefa MEN 05.09.06, 08:09
              Mam wrażenie, że PIS & Co ma właśnie z tym problemy. To nie uczniowie sa dla ministerstwa, ale ministerstwo dla obsługi uczniów, to nie pacjenci i lekarze dla NFZ, ale NFZ dla pacjentów i lekarzy, nie społeczeństwo dla panów Kaczyńskich, ale panowie Kaczyńscy dla społeczeństwa.
              • plorg Re: To nie uczniowie wybierają szefa MEN 05.09.06, 11:03
                > To nie uczniowie sa dla ministerstwa, ale ministerstwo dla obsługi uczniów,
                -----------------------------------------
                Idzcie sie leczyc z takimi opiniami, jak sie to czyta to rzeczywiscie dochodzi
                sie do wniosku, ze szkole trzeba leczyc. Ministerstwo dla obslugi - dobre musze
                to sobie zapamietac.
                • ubu_roy Re: To nie uczniowie wybierają szefa MEN 05.09.06, 15:49
                  I bardzo dobrze ! Zapisz to sobie albo jeszcze lepiej : zrob sobie z tego tatuaz.
                  W morde kopane !!! MEN ma dac dzieciom i mlodziezy wiedze i umiejetnosci dzieki
                  ktorej beda sobie dawac rade na rynku pracy. To MEN jest dla uczniow a nie
                  odwrotnie. Propaganda patriotyczna nie zagwarantuje nikomu zatrudnienia, to
                  takie proste tylko dlaczego maly Giertych tego nie kuma ?
                  • plorg Re: To nie uczniowie wybierają szefa MEN 05.09.06, 19:42
                    > MEN ma dac dzieciom i mlodziezy wiedze i umiejetnosci dzieki ktorej beda
                    > sobie dawac rade na rynku pracy. To MEN jest dla uczniow a nie odwrotnie.
                    Ty moze zapisz sobie, ze dzieci ucza sie w szkolach, a nie w ministerstwie.
                    Rownie dobrze mozna by oczekiwac, misterstwo zdrowia ma leczyc chorych,
                    ministerdwo finansow udzielac kredytow itp. itd. Ministerstwa sa organem
                    panstwa i sluza mu ukierunkowujac polityke w danych galeziach.

> Propaganda patriotyczna nie zagwarantuje nikomu zatrudnienia, to
                    > takie proste tylko dlaczego maly Giertych tego nie kuma ?
                    Ale moze sprawic, ze w kraju bedzie sie dziac lepiej i posrednio wplynie
                    rowniez na rynek pracy. To takie proste szkoda, ze tego nie kumasz.
        • majster_g Re: Dzieci mięsem armatnim GW w walce z rządem 04.09.06, 14:35
          hajka.grundbaum.02 napisała:

> Skoro GW zaczyna mieszac dzieciom w głowach,

Ja rowniez uwazam, ze indoktrynacja mlodych chlopcow (dlaczego tylko chlopcow?)
          powinna byc karana tak jak pedofilia. Czy rodzice wszechoplakow podpisali zgode
          na takie traktowanie ich dzieci?

> Aaron Szechter ( naczelny Wyborczej ) jest wybielonym czarnym syjonistą z
          > Etiopii ???

Czy jestes antysemitka?
          • icek.kordblum Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 14:44
            majster_g napisał:

> > Aaron Szechter ( naczelny Wyborczej ) jest wybielonym czarnym syjonistą z
            > > Etiopii ???
            >
            > Czy jestes antysemitka?

Pomieszałaś pojęcia, ona jest antysyjonistka, a nie antysemitką, te dwie sprawy
            nie wiele maja ze sobą wspolnego.

Hajka, Mazel Tov
            • majster_g Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 14:48
              icek.kordblum napisał:

> Pomieszałaś pojęcia, ona jest antysyjonistka, a nie antysemitką, te dwie
              > sprawy nie wiele maja ze sobą wspolnego.

Bo widzisz, tak od 68 roku mieszacie mi w glowach. Bijecie Zydow, a mowicie
              o "syjonistach" z Syjamu zreszta.
              • icek.kordblum Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 15:18
                majster_g napisał:

> Bo widzisz, tak od 68 roku mieszacie mi w glowach. Bijecie Zydow, a mowicie
                > o "syjonistach" z Syjamu zreszta.

Skoro czytasz zydo-lewicowe gazety typu GW to masz w głowie bałagan.
                • majster_g Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 15:27
                  icek.kordblum napisał:

> Skoro czytasz zydo-lewicowe gazety typu GW to masz w głowie bałagan.

Oj Icek, Icek. Tobie nawet imie nie pomoze. Hajce tez nie. A poniewaz
                  popieracie milosciwie nam panujacych, wiec wszyscy mysla, ze to koalicja jest
                  taka anty-"syjonistyczna".

A wiesz, mozna jeszcze inaczej:

"Zobaczcie, skoro Icki i Hajki popieraja LPR to LPR musi byc zydo-komuna".

Jak widzisz, uzywacie malo-selektywnych metod. Dlatego tak szybko tracicie na
                  znaczeniu. Moze jakies nowe "nicki"? Teraz proponuje cos z Iranu.
                  • ottt majster_g, kto tu myli pojęcia 04.09.06, 15:36
                    Jeżeli już to powinieneś napisać żydo-prawica a nie tę bzdurę, którą tam
                    wklepałeś. A żydzi maja swój udział w Polskiej prawicy i to od czasów
                    Piłsudskiego conajmniej. Zresztą również w Stanach masz przykłady żydów-
                    demokratów, którzy pieprzą takie bzdury jak euro-socjaliści oraz ich oponentów
                    ze strony republikanów.
                    I nie pisz, że szkoda, że poszliśmy do Iraku, bo nie tacy jak ty poszli. Pewnie
                    nie byłeś nigdy w mundur odziany, chyba, że antypolskiego harcerstwa J. Kuronia,
                    • majster_g Re: majster_g, kto tu myli pojęcia 04.09.06, 15:48
                      ottt napisał:

> Jeżeli już to powinieneś napisać żydo-prawica a nie tę bzdurę, którą tam
                      > wklepałeś.

Chodzi Ci, o "zydokomune"? Alez moj drogi, to nie moj wymysl. Gdziez bym smial!

> A żydzi maja swój udział w Polskiej prawicy i to od czasów
                      > Piłsudskiego conajmniej.

Mozesz mi to bardziej wyjasnic? Pilsudski - prawica? - wyjasnij prosze.

Poza tym, Zydzi moga sobie byc gdzie chca, co ja mam do tego?

> Zresztą również w Stanach masz przykłady żydów-demokratów,

I co z tego?
                      (...)
                      > I nie pisz, że szkoda, że poszliśmy do Iraku, bo nie tacy jak ty poszli.

Chcesz mnie wciagnac w podla dyskusje. Krytykuje decyzje polityczna rzadu, a
                      nie losy zolnierzy. To jasne. Ponizej pasa, moj drogi, fe!

> Pewnie
                      > nie byłeś nigdy w mundur odziany, chyba, że antypolskiego harcerstwa J.
                      > Kuronia

Widzisz, okazujesz swoje polityczne sympatie i jak nic o mnie nie wiedziales
                      tak i nic nie wiesz. A ja o Tobie juz calkiem duzo.
                  • icek.kordblum Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 15:47
                    majster_g napisał:

> "Zobaczcie, skoro Icki i Hajki popieraja LPR to LPR musi byc zydo-komuna".

No cóż, Giertych w wywiadzie w gazecie powiedział że fascynuje sie kulurą
                    hebrajska i szanuje Żydów, natomiast o izraelskich nazionalistach - syjonistach
                    nie wspomniał ani słowem, ale zaewne nie czytałeś.

> Jak widzisz, uzywacie malo-selektywnych metod.

Ojejku, nie oceniaj mnie według swojej miary, pisze co myśle, skoro Ty jesteś
                    jakąś "tajna" komórką PR-u pracujcego dla POpaprańcow to nie dziwota ze kazdy
                    kto nie jest przeciwko PiS-owi jest przeciw tobie.

> Dlatego tak szybko tracicie na znaczeniu.

"Tracimy na znaczeniu" ? W jakim sensie,po pierwsze nie mów do mnie w liczbie
                    mnogiej, tak robili bolszewicy, pozatym mam prywatną firmę i akurat niczego
                    ostatnio nie trace, mam coraz więcej zleceń, to że POpaprańcy zatrudniają swoich
                    PO-lityków do klepania na forum Gazety to nie znaczy że każdy głos poparcia dla
                    PiS jest pisany przez młodzierzówkę PiS-u, znów oceniasz według swojej miary.

> Teraz proponuje cos z Iranu.

No w Iranie nie ma już prawie Żydów, uciekli przed arabskimi prześladowaniami,
                    tam syjonisci tryumfują pełna gębą.
                    • majster_g Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 15:55
                      icek.kordblum napisał:

> Ojejku, nie oceniaj mnie według swojej miary, pisze co myśle, skoro Ty jesteś
                      > jakąś "tajna" komórką PR-u pracujcego dla POpaprańcow to nie dziwota ze kazdy
                      > kto nie jest przeciwko PiS-owi jest przeciw tobie.

Ladne. Napisz jeszcze kim jestem. ;-)

> (...) po pierwsze nie mów do mnie w liczbie
                      > mnogiej, tak robili bolszewicy,

No wlasnie. Myslalem, ze to lubisz. A tak powaznie, to pisalem o Tobie i hajce -
                      czyli liczba mnoga.

> No w Iranie nie ma już prawie Żydów, uciekli przed arabskimi prześladowaniami,
                      > tam syjonisci tryumfują pełna gębą.

Fascynuje mnie jak "rok 68" jest ciagle zywy!
                    • slawo-pe1 Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 21:04
                      baranie posłuchaj i nie osmieszaj sie wiecej
                      W iranie nie ma arabow tylko Persowie z reszta postów twoich nie polemizuje bo
                      brak słow
                • ottt Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 15:32
                  Wystarczy znaleźć różnicę pomiędzy Michnikiem a Wassermanem, albo Geremkiem a
                  Dornem i już wiesz, kto jest syjonistą a kto Polakiem.
                  • majster_g Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 15:34
                    ottt napisał:

> Wystarczy znaleźć różnicę pomiędzy Michnikiem a Wassermanem, albo Geremkiem a
                    > Dornem i już wiesz, kto jest syjonistą a kto Polakiem.

A to glebokie! Icek, pomoz!
                    • wampierze Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 18:01
                      majster_g napisał:

> ottt napisał:
                      >
                      > > Wystarczy znaleźć różnicę pomiędzy Michnikiem a Wassermanem, albo Geremki
                      > em a
                      > > Dornem i już wiesz, kto jest syjonistą a kto Polakiem.
                      >
                      > A to glebokie! Icek, pomoz!

Chazarowe tapeciarstwo namieszalo.Kto byl ojcem?A gdzie matka?
                  • michalng Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 17:28
                    Rozumiem twierdzisz ze Żyd zwolennik prawicy to Polak a Żyd o pogladach
                    lewicowych to syjonista. :)
              • klapslock Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 21:41
                majster_g napisał:

> icek.kordblum napisał:
                >
                > > Pomieszałaś pojęcia, ona jest antysyjonistka, a nie antysemitką, te dwie
                > > sprawy nie wiele maja ze sobą wspolnego.
                >
                > Bo widzisz, tak od 68 roku mieszacie mi w glowach. Bijecie Zydow, a mowicie
                > o "syjonistach" z Syjamu zreszta.

Z Syjamu są Syjamczycy matole...
                • konread Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 22:38
                  klapslock napisał:

> majster_g napisał:
                  >
                  > > icek.kordblum napisał:
                  > >
                  > > > Pomieszałaś pojęcia, ona jest antysyjonistka, a nie antysemitką, te
                  > dwie
                  > > > sprawy nie wiele maja ze sobą wspolnego.
                  > >
                  > > Bo widzisz, tak od 68 roku mieszacie mi w glowach. Bijecie Zydow, a mowic
                  > ie
                  > > o "syjonistach" z Syjamu zreszta.
                  >
                  >
                  > Z Syjamu są Syjamczycy matole...

Zdaje się że matury un nie zdawał, tylko od Romka dostał w prezencie:P
                  • majster_g Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 22:42
                    konread napisał:

> klapslock napisał:
                    (...)
                    > > > o "syjonistach" z Syjamu zreszta.
                    > >
                    > >
                    > > Z Syjamu są Syjamczycy matole...
                    >
                    > Zdaje się że matury un nie zdawał, tylko od Romka dostał w prezencie:P

No i kto tu sie kompromituje? Gdybyscie historie znali, to byscie wiedzieli, ze
                    wasi poprzednicy z 68 roku wysylali syjonistow do Syjamu. Oj kiepsko, kiepsko...
                • michalng Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 04.09.06, 23:01
                  klapslock napisał:

> Z Syjamu są Syjamczycy matole...

Nie Syjamczycy tylko Tajowie ;)
                • pam8 Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 05.09.06, 16:48
                  A na Sri Lance są Srilańczycy
            • lucusia3 Re: Antysyjonizm to nie antysemityzm 05.09.06, 08:14
              Ona nie jest ani antysemitką, ani antysyjonistką - jestem pewna, że nie zna osobiście nikogo wyznania mojżeszowego, ani o poglądach syjonistycznych. Ona jest po prostu mało rozgarnięta - tok myślenia typu "jest mi gorzej niż takim co pokazują w telewizji i niż jednemu sąsiadowi z drugiej ulicy. Ktos musi być temu winny, no ja na pewno nie, mama też nie, pan Wiesiu też nie, więc to napewno ktoś obcy i zły!"
        • stachu44 "Dzieci"? - To palacy na przerwie trawe i pijacy 04.09.06, 16:27
          piwo. Zawodowi zadymiarze, ktorym do szkoly jak mnie na ksiezyc.
          • michalng Re: "Dzieci"? - To palacy na przerwie trawe i pij 04.09.06, 17:53
            > piwo. Zawodowi zadymiarze, ktorym do szkoly jak mnie na ksiezyc.

Jak im do szkoły tak daleko to dlaczeg piwo pija tylko na przerwie :)
        • wujek_wojtek4 Re: Dzieci mięsem armatnim GW w walce z rządem 04.09.06, 19:45
          Wychowanie obywatelskie. Lekcja pierwsza. Temat: demonstracja jako forma protestu.
      • geralt9 Dzieci żywymi tarczami lewicy 04.09.06, 14:26
        W calym swiecie Lewica uzywa dzieci do walki. Niedawno na Filipinach, teraz
        podobnie jak przed wakacjami przed MENem..
        • majster_g Re: Dzieci żywymi tarczami lewicy 04.09.06, 14:40
          geralt9 napisał:

> W calym swiecie Lewica uzywa dzieci do walki. Niedawno na Filipinach, teraz
          > podobnie jak przed wakacjami przed MENem.

Ja mysle, ze wszechpolacy to chlopcy juz zbyt zdemoralizowani, zeby ich
          traktowac jak tarcze. Ich trzeba by wyslac na dlugoletnie terapie.
        • michalng Re: Dzieci żywymi tarczami lewicy 04.09.06, 17:50
          geralt9 napisał:

> W calym swiecie Lewica uzywa dzieci do walki. Niedawno na Filipinach, teraz
          > podobnie jak przed wakacjami przed MENem..

Prawica na całym swiecie uzywa dzieci do wypisywania debilizmów w internecie :)
          • geralt9 Re: Dzieci żywymi tarczami lewicy 05.09.06, 11:25
            jestes od prawicy?
      • poglodzio No lukas 1492 jest już znanym przeciwnikiem Polski 04.09.06, 16:15
        na tym forum
      • anvill Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 16:27
        Hihihi to im użądzi Romek poczęstunek z arszeniku. Ciekawe swoją drogą czy
        współczesne dzieci znają bajke o Jasiu i Małgosi - jeśli tak to istnieje szansa
        że nie pójdą do baby jagi na pierniki... :))))
        • d_arek_d Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 05.09.06, 03:13
          anvill napisał:

> Hihihi to im użądzi Romek poczęstunek z arszeniku. Ciekawe swoją drogą czy
          > współczesne dzieci znają bajke o Jasiu i Małgosi - jeśli tak to istnieje
          szansa
          >
          > że nie pójdą do baby jagi na pierniki... :))))

"użądzi"? To od "użądlić", czy od "żądzy"?
    • romulus_remulus Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif... 04.09.06, 13:12
      fajnie, widzę, że lewactwo ustala właśnie nową świecką tradycję, od dzisiaj
      skład rządu ustalamy na ulicy, no chyba, że to będzie lewacki rząd, bo
      wiadomo, ze wtedy będzie on jedynie słuszny
      • pestycyd Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:14
        Panie Romanie, niech pan opowie o swojej rodzinie, ktora kolaborowala z PRL i
        okradala Polske z nie malych pieniedzy!
        • romulus_remulus Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 15:01
          pestycyd napisał:

> Panie Romanie, niech pan opowie o swojej rodzinie, ktora kolaborowala z PRL i
          > okradala Polske z nie malych pieniedzy!

a twoja rodzina to co, też by się ktoś znalazł, może jakiś dziadek w SS, albo
          pradziadek w Ochranie - nie ma to jak merytoryczny argument.

oto grupa bezstresowo wychowanej gó..erzerii chce zmienić ministra na ulicy, to
          nic, że głosowało na niego wielu ludzi, im się nie podoba więc ma odejść i już,
          a demokracja .... teraz dopiero widać, gdzie lewactwo ma demokrację.
          Za chwile okaże się, że nie podoba im się premier, prezydent to go też na ulicy
          odwołają, to może zlikwidujmy sobie demokrację i wróćmy do przeszłości, kto
          silniejszy ten na ulicy ustala skład rządu, prezydenta itd, tylko, że wtedy ta
          bardzo mała ale głośna grupka lewactwa nie miałaby nic do powiedzenia i
          ryczałaby o .... demokrację.
          • stalowy_szczur1 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 15:29
            ....to propouję popatrzeć ile osób wybrało p. Giertych
            www.pkw.gov.pl/wybory/2001//140000/SSSS20/sjg2_kd34868o.html
            a później pleść bzdury, OK?
            Pzdr!
            Szyba
            • romulus_remulus Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 15:37
              no i o czym to niby świadczy ??? jego partia dostała się do parlamentu i do
              rządu! taka jest demokracja ! a tych protestujących jest i tak dużo mniej niż 10
              tys.
              A tak BTW, może podaje jeszcze linki do stron które pokazują jak w ostatnich
              wyborach poradzili sobie różni idole tych protestujących lewaków !! .... nie ma
              ich w parlamencie .... no co za tragedia :)))))))
              • michalng Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 18:03
                romulus_remulus napisał:

> no i o czym to niby świadczy ???

Ze nie głosowało na niego wcale "wiele osób". Głosowała na niego garstka osób :)
            • majster_g Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 15:38
              stalowy_szczur1 napisał:

> ....to propouję popatrzeć ile osób wybrało p. Giertycha

Nastepne wakacje spedzam w Grodzisku!
          • lwowiak5 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 15:55
            romulus:dzieci biorą przykład z Lepera to jest demokracja,dzieciaki macie rację
            precz z gnojkiem Giertychem.
        • jerzy30 a dziadek Romcia z hitlerowcami kolaborowa 04.09.06, 15:47
          wydajac synow narodu polskiego i byl goracym wielbicielem Hitlera - co wiele
          razy podkteslal
          • majster_g Re: a dziadek Romcia z hitlerowcami kolaborowa 04.09.06, 15:58
            jerzy30 napisał:

> wydajac synow narodu polskiego i byl goracym wielbicielem Hitlera - co wiele
            > razy podkteslal

Oni lubia silnych mezczyzn. Szczegolnie w mundurach.
      • uniaeuropejska1 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:23
        To pewnie kościelna tradycja ustalanie składu rządu z takim typem jak
        Giertych.LPP=polska Al Kaida.
      • zigzaur Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:32
        Skład OBECNEGO rządu, z Lepperem i Giertychem, był ułożony chyba w burdelu.
        Dlatego ulica wcale nie jest złym miejscem do jego obalenia.

Aczkolwiek nie posądzam braci Kaczyńskich o chadzanie do tego rodzaju
        przybytków. No, chyba że w celach nie seksualnych lecz politycznych.
    • moroux Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif... 04.09.06, 13:13
      Poczęstunek w ministerstwie? Toż to prawie raut. A jak raut, to i układ...
      Śmierdząca sprawa ;-)
    • baribal2 Panie Romanie, czas ze sceny zejść! jesień 04.09.06, 13:18
      idzie, rok szkolny się zaczyna, po co to panu - tylko większy stres. nie
      chciałby się pan zajać np. Ministerstwem Dziwnych Kroków? Zawsze coś
      ciekawszego i można tam mnożyć paranoje bez końca :)
      www.porysunki.blox.pl
    • wymiatator1 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:20
      Typowa wypowiedź zwolennika min. Giertycha.
      • zigzaur Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:33
        Dokładnie.
        Czego innego można się spodziewać po pryszczatym skinie?
    • czarek62 Moge zostac "lewakiem, prawakiem, liberalem" aby G 04.09.06, 13:21
      ... tylko aby ten facet z konskim lbem przestal byc ministrem. Na zielone
      pastwiska go wyprowadzcie! To wstyd dla Polski i zagrozenie dla demokratyzacji
      zycia w panstwie i niezaleznosci szkoly od owczesnej i mam nadzieje, doczesnej,
      polityki nienawisci, falszu, hipokryzji i pomowien polityki. Kogo jeszcze
      wsadza na ministerialne stolki te jajoglowe kacze tumany_
    • perro69 Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif.. 04.09.06, 13:21
      to on ma zwolenników???? szok!!!! ciekawe jak oni wyglądają i z której planty
      przybyli ;)))
      • tomekk361 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:26
        perro69 napisał:

> to on ma zwolenników???? szok!!!! ciekawe jak oni wyglądają i z której planty
        > przybyli ;)))
        to On ma przeciwnikó? - szok - dzieci uboli???:P
        • perro69 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:30
          a ty dziecko już po rozpoczęciu roku? i jak ci się podoba w I kalsie? lepiej
          niż w zerówce? aha... mniej zabawek... no ale w domu dostęp do neta to chyba
          nie jest źle ;)))
          • tomekk361 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:45
            no ja już maluchu po szkołach:) a ciebie jeszcze trochę czeka tej edukacji -
            piórnik już masz?:P)
          • tomekk361 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:51
            a zresztą synku o co ci tak naprawdę chodzi? wszak to twój guru - niejaki
            aaadaś szechter powiedział:"ooooooooodpieprzcie się od paaaanaaaa
            geeeenerałaaa":P)
        • d_arek_d Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 05.09.06, 03:25
          tomekk361 napisał:

> perro69 napisał:
          >
          > > to on ma zwolenników???? szok!!!! ciekawe jak oni wyglądają i z której pl
          > anty
          > > przybyli ;)))
          > to On ma przeciwnikó? - szok - dzieci uboli???:P

Pomerdało Ci się. Ależ dzieci UB-oli właśnie stoją za nim. Utożsamiają się z
          dzieckiem Ub-ola i wnukiem faszysty. I tylko tyle.
      • uniaeuropejska1 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:26
        Pójdż na stadion w trakcie meczu,zobaczysz tam wygolone łajno,które z zewnątrz
        przypomina ludzi.To główny trzon zwolenników tego nacjonalisty.
        • perro69 Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:32
          eee, nie wszyscy, jescze są dzieci prlowskich dygnitarzy z okersu stanu
          wojennego u których służył za podnóżek tatauś romanka ;)
    • qc A ruska szuja to lubi 04.09.06, 13:22
      gdy jest zadyma.
      Niewazne co sie mowi, wazne ze moze pokazac ryja w wiadomosciach wieczornych.
      • perro69 masz rację 04.09.06, 13:27
        z takich samych powodów piękny roman został politykiem - na studiach nie szło,
        w sądzie przegrywał to do polityki hop.. zresztą miał dobre wzorce w domu,
        tatuś też w stanie wojennym nakolanach generała mruczał jak kot ;) taka
        rodzinna tradycja ;)))
        ale posunięcie samo sobie okazało się rozsądne - jak widać nawet na tym forum
        omamił swoim słodko-kwaśnym pierdnięciem całą masę polskich oszołomów, wmówił
        im że każdy kto jest przeciw niemu to lewak (ciekawe co on rozumie -jeśli
        wogółe coś rozumie- pod tym pojęciem) albo gej, bo każdy gej to lewak,
        wiadomo ;)))
        • tomekk361 Re: masz rację 04.09.06, 13:30
          perro69 napisał:

> z takich samych powodów piękny roman został politykiem - na studiach nie
          szło,
          > w sądzie przegrywał to do polityki hop.. zresztą miał dobre wzorce w domu,
          > tatuś też w stanie wojennym nakolanach generała mruczał jak kot ;) taka
          > rodzinna tradycja ;)))
          > ale posunięcie samo sobie okazało się rozsądne - jak widać nawet na tym
          forum
          > omamił swoim słodko-kwaśnym pierdnięciem całą masę polskich oszołomów, wmówił
          > im że każdy kto jest przeciw niemu to lewak (ciekawe co on rozumie -jeśli
          > wogółe coś rozumie- pod tym pojęciem) albo gej, bo każdy gej to lewak,
          > wiadomo ;)))

prawda?:P)
          • perro69 jakie życie jest piękne 04.09.06, 13:34
            gdy ma się 15 lat, wygolony łeb i nie trzeba myśleć ... zazdroszczę ;)
            • tomekk361 Re: jakie życie jest piękne 04.09.06, 13:39
              perro69 napisał:

> gdy ma się 15 lat, wygolony łeb i nie trzeba myśleć ... zazdroszczę ;)
              masz tyle?:) zazdroszczę:))) jeszcze dużo nauki przed tobą synku:)))
              • perro69 Re: jakie życie jest piękne 04.09.06, 13:56
                uwielbiam te agrarne poczucie humoru i celne riposty rodem z bazaru ;)
                gdybyście zdawali sobie sprawę ze swojego pszenno-buraczanego stylu romek
                zakazałby wam podchodzić do netu ;) bogu dziękować IQ całej bandy wszechmatołów
                polskich osiąga poziom jednocyfrowy i ku mojej uciesze kompromitujecie się
                swoimi postami udowadniając, że szczyt wyrafinowanej odpowiedzi to dla was
                uderzenie kijem w głowę ... i to od tyłu, w nocy i tylko jak jest was więcej ;(
                • tomekk361 Re: jakie życie jest piękne 04.09.06, 14:03
                  perro69 napisał:

> uwielbiam te agrarne poczucie humoru i celne riposty rodem z bazaru ;)
                  > gdybyście zdawali sobie sprawę ze swojego pszenno-buraczanego stylu romek
                  > zakazałby wam podchodzić do netu ;) bogu dziękować IQ całej bandy
                  wszechmatołów
                  >
                  > polskich osiąga poziom jednocyfrowy i ku mojej uciesze kompromitujecie się
                  > swoimi postami udowadniając, że szczyt wyrafinowanej odpowiedzi to dla was
                  > uderzenie kijem w głowę ... i to od tyłu, w nocy i tylko jak jest was więcej ;
                  (
                  no coż - to tylko demokracja matołku:P)
                • unsatisfied6 wielbiciel R.Giertycha pojawił się w dyskusji 04.09.06, 14:03
                  perro69 napisał:

> uwielbiam te agrarne poczucie humoru i celne riposty rodem z bazaru ;)
                  > gdybyście zdawali sobie sprawę ze swojego pszenno-buraczanego stylu romek
                  > zakazałby wam podchodzić do netu ;) bogu dziękować IQ całej bandy
                  wszechmatołów
                  >
                  > polskich osiąga poziom jednocyfrowy i ku mojej uciesze kompromitujecie się
                  > swoimi postami udowadniając, że szczyt wyrafinowanej odpowiedzi to dla was
                  > uderzenie kijem w głowę ... i to od tyłu, w nocy i tylko jak jest was więcej ;
                  (

jakiż to silny argument dla R.Giertycha i jego zwolennników zaprezentowałeś -
                  sam R.Giertych powinien ci wręczyć dyplom uzanania za twój wkład w taki
                  dobitną krytykę jego przeciwników .
                  • ron_obvious Re: wielbiciel R.Giertycha pojawił się w dyskusji 04.09.06, 17:34
                    BUAHAHAHAHA

Oto ętelygentny lewciowiec i przeciwnik R.Giertycha, który nie rozumie prostego
                    tekstu internetowego. Przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz itd.
                    • ron_obvious Re: wielbiciel R.Giertycha pojawił się w dyskusji 04.09.06, 17:37
                      kurna wątki się pomyliły:P
                    • europa130 Re: wielbiciel R.Giertycha pojawił się w dyskusji 04.09.06, 23:40
                      A jakimz to jezykiem sie poslugujesz debilu ,bo chyba nie obcym tylko swojskim
                      polskim ,ales matol.
                • szatan-8a Re: jakie życie jest piękne 04.09.06, 14:07
                  Masz racje.
    • mietowe_loczki lukas. 04.09.06, 13:27
      lukas1492 napisał:

> A ja miałem dzisiaj rozpoczęcie roku ;-(

18 lat na karku, a najbliższe wybory jesienią. Fakt, że jeśli chodzi o osobę
      ME, nie mają żadnego znaczenia, ale jeżeli nie podoba Ci się to, co się dzieje,
      masz szansę zaprotestować. Ty i reszta klasy.
      • tepetoja Romek! wrzaski o podwyżki dla nauczycieli nic ci 04.09.06, 13:34
        pomogą. Jak sobie nie dajesz rady podlizujesz się tym, którzy poniżeni niskim
        wynagrodzeniem odwalają za cały MENiS najgorszą robotę. I robią to z godnością
        bo po prostu zależy im na naszej młodzieży
        • moher75 Re: Romek! wrzaski o podwyżki dla nauczycieli nic 04.09.06, 13:53
          tepetoja napisała:

> pomogą. Jak sobie nie dajesz rady podlizujesz się tym, którzy poniżeni niskim
          > wynagrodzeniem odwalają za cały MENiS najgorszą robotę.

I znów bajeczka o niskich zarobkach nauczycieli...
          Może gwoli uczciwości wspomnisz coś o wysokości takich niskich zarobków... może
          coś o Karce Nauczyciela napiszesz ?
          • mietowe_loczki Re: Romek! wrzaski o podwyżki dla nauczycieli nic 04.09.06, 14:01
            Dlaczego zatem Giertych chce im dać podwyżki?
            • jardo-g Re: Romek! wrzaski o podwyżki dla nauczycieli nic 04.09.06, 14:36
              no to, że Giertych chce im dać podwyżki to jest przekłamanie. Były plany
              obniżki w przysłym roku składek rentowych, co przełożyło by się na wzrost
              wynagrodzeń (ale nie tylko dla nauczycieli - dla mnie np też) i to była cała
              podwyżka, którą zapowiadał Giertych. Ale prawdopodobnie można już o tym
              zapomnieć (nie mówiąc już o obniżce podatków - takiej jak PiS obiecywał podczas
              kampanii).
              • michalng Re: Romek! wrzaski o podwyżki dla nauczycieli nic 04.09.06, 18:12
                Jeszcze w tą niedziele Giertych obiecywał ze jak nie bedzie podwyżki dla
                nauczycieli to nici z budzetu i wybory.
      • lukas1492 Re: lukas. 04.09.06, 20:21
        No jasne ;-)
        dobrze o tym wiem i nie będę głosował na tych drani :)))
        • mietowe_loczki Re: lukas. 04.09.06, 20:40
          To bardzo fajnie :)))
    • olias Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif.. 04.09.06, 13:29
      za - ok. 50 osób,
      przeciw - kilkadziesiąt.
      to jaki wynik? kto miał przewagę?
    • zigzaur Nie życzę sobie, aby polskie dzieci 04.09.06, 13:30
      były zmuszane do śpiewania "Boże Caria chrani" czy też były wychowywane w
      nienawiści do:
      - chrześcijan-ewangelików,
      - dorobku Rewolucji Francuskiej,
      - cywilizacji Zachodu,
      - liberalizmu,
      - wolnego rynku.
      • tomekk361 Re: Nie życzę sobie, aby polskie dzieci 04.09.06, 13:32
        zigzaur napisał:

> były zmuszane do śpiewania "Boże Caria chrani" czy też były wychowywane w
        > nienawiści do:
        > - chrześcijan-ewangelików,
        > - dorobku Rewolucji Francuskiej,
        > - cywilizacji Zachodu,
        > - liberalizmu,
        > - wolnego rynku.
        zwłaszcza tej rewolucji francuskiej - hehehehehehehehehe:P
    • alusia-c Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:33
      je rowniez nie przyneleze do jajiegokolwiek ugrupowania..ale pozwole sobie sie
      przylaczyc do tych przeciwnikow..pana Giertycha..szczegolnie przeciwna jestem
      temu ,zeby nadal prowadzil to ministerstwo..
    • terence Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif.. 04.09.06, 13:33
      zwolennicy czyli zaktywowana Młodzież Weszpolska
    • aleksandra991 Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif.. 04.09.06, 13:34
      Nie mam czasu jechac do Warszawy, żeby protestować, ale proponuję zbierać
      podpisy przeciw temu, żeby się nie wyrazić, niezbyt mądremu pseudo-ministrowi!
    • at_work Patrz pan co za głupota żeby manifestacje robić w 04.09.06, 13:36
      5 (dziesiąt) osób
    • ofellia Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha manif.. 04.09.06, 13:36
      Trwa manifestacja ok. 50 osób, które w poniedziałek przyszły pod Ministerstwo
      Edukacji Narodowej, aby wyrazić swoje poparcie dla wicepremiera Romana
      Giertycha.

Giertychowskie bojówki są bardziej zdyscyplinowane.
      Panie Giertychu, niech pan odejdzie z polityki i zacznie się kompromitować już
      tylko na własny rachunek.
    • waclawr Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:40
      nie orażaj bo to swiadczy o Tobie,a ze ojciec Giertycha kolaborował z Jaruzelskim wiemy wszyscy.
    • ofellia Re: Zwolennicy i przeciwnicy Romana Giertycha man 04.09.06, 13:43
      tomekk361 napisał:

> lepiej ty powiedz o swojej palancie! poczytaj trochę więcej idioto.

On ma rację pisząc, że rodzina Gierychów wspierała PRL. Polecam w dziele
      Komentarze takowy autorstwa Moniki Olejnik. Zaczyna się on słowami, które
      Maciej Giertych powiedział do gen. Jaruzelskiego. Prof. Giertych wypowiedział
      te słowa w 89 r. na posiedzeniu Rady Konsultacyjnej, której był uczestnikiem.
    • cadyk_z_sedesu A w pierwszym szeregu Magdalena Środa 04.09.06, 13:47
      Jaj donosi Radio Ajwaj w pierwszy szeregu manifestującej młodzieży widziano tegoroczną maturzystkę, niejaką Magdalenię Środę i niejaką Szyszkowską. Obydwie idą pokrzykując hasła o dyskryminacji. Dyskryminacja polega na obojętności gwałcicieli na obie piękności. Jak zaś donosi Radio Srul, w tyle pochodu człapie Dziewica Senyszyn z pejczem w dłoni. Tej też ponoć nawet bury pies nie chce ruszyć. Towarzysze i towarówki - Lenin zawsze żyw!
      • moher75 Re: A w pierwszym szeregu Magdalena Środa 04.09.06, 13:56
        cadyk_z_sedesu napisał:

> Jaj donosi Radio Ajwaj w pierwszy szeregu manifestującej młodzieży widziano
        teg
        > oroczną maturzystkę, niejaką Magdalenię Środę

Ponoć w ostatnim rzędzie widziano Biedronia jak podszczypuje protestujących...
    • unsatisfied6 pytanie postawione do góry nogami 04.09.06, 13:49
      lukas1492 napisał:

> A ja miałem dzisiaj rozpoczęcie roku ;-(
      >
      > No i co panie Giertych, nawet szkołę upolitycznimy?
      > Ja tam nie lubię giertycha, wręcz nie cierpię, i żadnym "lewakiem" nie jestem
      > i żadna Młodzież Wszechpolska mnie unormalniać nie będzie.
      >

pytaniem nie powinno być , czy gruntownie reformować skostniały
      postkomunistyczny system oświaty , ale jak to zrobić - R.Giertych w
      odróżnieniu do swoich poprzedników pytanie stawia we właściwy
      sposób , nie do góry nogami . odpowiedzi na to pytanie jest mnóstwo i
      zapewne on sam nie zna 100% dobrej odpowiedzi , ale to on pierwszy
      takie pytanie postawił - warto by inni mu pomogli znaleźć lepsze
      odpowiedzi na postawione przez niego pytanie a nie dykredytowali
      go za to , że on to pytanie w takiej formie postawił i sam nie
      jest w stanie dać poprawnej odpowiedzi - R.Giertych to nie Balerowicz ,
      który wszystko wie i nie pyta , albo nie wie tego , czego nie dowiedział się od
      Saksa .
      • tomekk361 gdzie oni byli wcześniej...? 04.09.06, 14:01
        gdzie oni protestowali jak ministrem oświaty był niejaki Jerzy Wiatr ojciec
        synka gangstera?
        • unsatisfied6 przecież oni tutaj dają wsparcie R. Giertychowi 04.09.06, 14:11
          tomekk361 napisał:

> gdzie oni protestowali jak ministrem oświaty był niejaki Jerzy Wiatr ojciec
          > synka gangstera?

przecież oni tutaj dają wsparcie R.Giertychowi - nie miałem żadnej opinii
          o Giertychu a nie jestem zwolennikiem LPR z prostej przyczyny , że nie
          jestem katolikiem - prawdę mówiąc nawet się obawiałem tego , że ich
          przedstawiciel obejmie stanowisko R.Geirtycha - ale widząc jaki poziom
          w dyskusji przedstawiają jego wrogowie , coraz bardziej jestem przekonany
          do R. Geirtycha .
    • jacek2235 A jak ogłoszą okupację??? 04.09.06, 14:00
      A co będzie jak P.T. protestujący ogłoszą okupację ministerstwa ( były takie
      przypadki ) lub obrzucą ciastkami jego ściany ??????
      Dlaczego protestujący mają się obżerać ciastkami za pieniądze podatników???
      Na następnej demonstracji mogą się pojawic miłośnicy ciastek, a nie przeciwnicy
      ministra.
      • moher75 Re: A jak ogłoszą okupację??? 04.09.06, 14:04
        jacek2235 napisał:

> Dlaczego protestujący mają się obżerać ciastkami za pieniądze podatników???
        > Na następnej demonstracji mogą się pojawic miłośnicy ciastek, a nie
        przeciwnicy
        >
        > ministra.

Biesiada i libacja sprawdziła się w przypadku rozmów "elity" Solidarności z
        komunistami,... to i pewnie teraz też się sprawdzi... Niedługo lewaki nie
        pozwolą złego słowa powiedzieć na swojego ministra...
      • siostra_tlenu Czy Kaczyński się obrazi???? 04.09.06, 21:15
        że dzieciaki wchodzą w jego kompetencje?
        Cytat: "to nie uczniowie obsadzają stanowisko ministra oświaty" J.Kaczyński

Wygląda na to, że młodzież ma więcej rozumu w głowie, niż niektórzy politycy...
        (nie wspominając tu Giertycha).
    • wojtek2784 Przeciwnicy patriotyzmu , to dopiero cwaniacy ? 04.09.06, 14:03
      To dziwoląg na skalę światową, taka demonstracja antypatriotów. W każdym
      normalnym kraju by ich pogoniła lokalna społeczność , ale "warszawka"
      i "krakówek" to już "europejskie" stolice ?
      • 1utek Re: Przeciwnicy patriotyzmu , to dopiero cwaniac 04.09.06, 14:23
        Patriotyzm według pana Giertycha:żal, że Polacy pod auspicjami polskiego kościoła dogadali się przy okragłym stole zamiast się powystrzelać
        • amanasunta53 Polacy od XV wieku,jak pamiętam................... 04.09.06, 14:47
          1utek napisał:

> Patriotyzm według pana Giertycha:żal, że Polacy pod auspicjami polskiego kościo
          > ła dogadali się przy okragłym stole zamiast się powystrzelać
          • piskoala Nie uczniowie wybierają Jego Gburowatość Ministra 04.09.06, 21:08

To widać, to słychać, to rzuca się w oczy

Skutki przyjdą same.

----
            viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
      • michalng Re: Przeciwnicy patriotyzmu , to dopiero cwaniac 04.09.06, 19:58
        Protestowanie przeciwko tragicznemu Ministrowi Edukacji to czyn jak najbardziej
        patryjotyczny, wszak "Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie"
    • pw2221 a miała być wielka demonstacja przeciwników !!! 04.09.06, 14:10
      i gdzie te tłumy ?
      • gaiaa Re: a miała być wielka demonstacja przeciwników ! 04.09.06, 14:27
        pw2221 napisał:

> i gdzie te tłumy ?

Jest ich całkiem sporo :))))) Pozdrawiam z gmachu na Szucha.
      • majster_g Re: a miała być wielka demonstacja przeciwników ! 04.09.06, 15:32
        pw2221 napisał:

> i gdzie te tłumy ?

Mowisz jak zawiedziony wszechpolak.
        • mark.parker Re: a miała być wielka demonstacja przeciwników ! 04.09.06, 18:26
          Przeciw szkapie demonstrowali ludzie; za szkapą - wszy
          • europa130 Re: a miała być wielka demonstacja przeciwników ! 04.09.06, 23:52
            Gdyby ktorys z wszechpolakow chcial umoralniac moje dziecko to najnormalniej w
            swiecie kopnol bym go w pysk,a posture mam niezla ,jedna wielka banda kretynow
            i debili,jaki rzad ja spie....lam stad ,a wy paprajcie sie w tym gownie amen.
    • 3gr Spontaniczne poparcie! to im placi? Giertych? 04.09.06, 14:25
      Prymitywne numery ze 'spntaniczna' demonstracja milosc, uwielbienia i poparcia
      byly na poczatku potrzebne i nazistom i komunistom, ale i demokratyczny
      Giertych tez sie musi podeprzec...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka