Dodaj do ulubionych

wesele w Kutnie lub w okolicach!

31.08.08, 20:04
witam wszystkich Kutnian!
ja tez jestem Kutnianka, Osiem lat temu wyjechalam do Francji, a teraz planuje moj slub i wesele w Kutnie, na za rok.
czy mozecie mi polecic jakas ladna i elagancka sale weselna?
ja znam tylko "u Jana".

bede w Kutnie w pazdzierniku i chcialabym ewentualnie zobaczyc inne sale i zaklepac termin.
bede wdzieczna za kazda podpowiedz!

Pozdrawiam
Pola!
Obserwuj wątek
    • monika.ch3 Re: wesele w Kutnie lub w okolicach! 07.09.09, 08:52
      witam pola_gasag
      powiem Ci ze wszędzie rób wesele tylko nie u Jana w Kutnie, bo renoma wcale nie
      świadczy o jakości usług. Ja miałam tam swoje wesele w sierpniu i jestem
      rozczarowana. Nie dość, że właścicielka robiła różnego rodzaju problemy włacznie
      z wmawianiem nam ze zamowiliśmy inna sale niz nam obiecała (mniejsza i brzydsza)
      to jeszcze te same kelnerki obskakiwaly ze tak powiem nasze wesele i to drugie
      ktore bylo na malej sali i tym sposobem posilki byly podawane co godzine (ale
      niech nie zmyli cie fakt ze bylo ich wiecej dzieki temu bo nie bylo) po prostu
      gosci sie paslo i to dosłownie przez pierwsze trzy godziny a potem juz nic
      zadnego jedzenia i ze wzgledu na to ze te same kelnerki obslugiwaly dwa wesela
      to nie podawano u nas prawie wcale herbaty a tort byl o 23, co mnie strasznie
      zdziwilo bo torta daje sie zazwyczaj o 24 lub nawet o 1 w nocy. Następna wada
      umowe podpisalismy pol roku wczesnie i okazało sie ze jak wesele sie zblizalo to
      wlascicielka podniosła nam cene o 5 zlotych od osoby mimo ze umowa byla
      podpisana na inna kwote. Było jeszcze bardzo duzo różnego rodzaju mankamentów i
      niedociagniec ze strony "Restauracji Jana" teraz juz nie pamietam ale
      podsumowując odradzam tam wesele nie dosc ze drogo to jeszcze za ta cene zadna
      rewelacja, ja mam nauczke bo wcale nie jest powiedziane ze jak sie zaplaci to
      bedzie wszystko ok, u Jana wcale tak nie było.
    • remix-1 Re: wesele w Kutnie lub w okolicach! 03.10.09, 09:15
      Jeśli państwo potrzebują zespołu polecam państwu mój zespół muzyczny REMIX na
      wesele oraz sylwester czy innego rodzaju imprezy okolicznościowe.Skład zespołu jest
      damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej.
      Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na
      klawiszach,gitarze i akordeonie.
      W przerwach prowadzimy zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z
      gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary oraz akordeonu. Nasza
      strona remixkluczbork/freehost/pl lub nasz kontakt
      dmnczarnecki@gmail.com.
      Tel. 698 021 522
      Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni)czy zabawy.
      Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o napisanie smsa to
      zadzwonimy Pozdrawiamy
    • marlenkaka Re: wesele w Kutnie lub w okolicach! 29.08.19, 11:01
      Ja ostatnio byłam na weselu w Czarnej Perle w Grabowie. Było super. Sala świeżo po remoncie świetne jedzenie i obsługa na medal. Zawsze dostępna i sprawnie sobie radziła z obsługą gości. Bardzo mi się tam podobało a z tegoco widziałam to mają jeszcze w planach parę udogodnień dla gości.
    • adriannaa Re: wesele w Kutnie lub w okolicach! 04.11.19, 10:11
      Czarna Perła jest w porządku. Byłam z narzeczonym na weselu ostatnio i było super. Samu też zdecydowaliśmy o rezerwacji terminu na przyszły rok. Bardzo fajna właścicielka. Serwowali dobre jedzenie, sala jest ładna i świeża oraz obsługę mają ok
    • evelineamo Re: wesele w Kutnie lub w okolicach! 04.02.20, 09:48
      Tutaj jest fajnie www.facebook.com/pages/category/Restaurant/Zajazd-Czarna-Per%C5%82a-2246917138685046/. Bardzo podoba mi się ta sala. Sama będę miała tam wesele. W zeszłym roku byłam tam na takiej imprezie i było super. Ładnie udekorowana i oświetlona sala. Mają tez bardzo dobrą kuchnie i obsługę. A pani Angelika - właścicielka, bardzo miła i kontaktowa
    • iwoiwusia Re: wesele w Kutnie lub w okolicach! 06.09.20, 20:29
      Polecam lokal w Grabowie - Czarna Perła. Bawiłam tam na weselu. To była jedna z lepszych imprez na jakiej byłam. Bardzo dobra obsługa, smaczna kuchnia i pięknie urządzona sala z dobrym oświetleniem i dobrym nagłośnieniem.
    • wiolaolall Re: wesele w Kutnie lub w okolicach! 21.02.22, 09:08
      Nasze wesele odbyło się w Karczmie biesiadnej w Turku. Spokojnie mogę polecić ten lokal. Obsługa wie jak dobrze przygotować imprezę. Lokal jest przestronny i ładnie urządzony. Zadbany i w dobrym stanie. Impreza była super. Smaczne jedzenie, odpowiednia ilość potraw i przekąsek. Świetna obsługa. Po prostu super

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka