Dodaj do ulubionych

KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY

02.09.10, 20:08

konkurs Signal White Now, do wygrania wycieczka, aparaty, zestawy do zębów,
polecam:
www.signalwhitenow.pl/

świetna zabawa połączona z nagrodami
Obserwuj wątek
    • dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 03.09.10, 18:28
      to ja poproszę o głosiki :)
      www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska
      • chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 04.09.10, 11:03
        dzis znów poproszę o głosiki

www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/ruda_grazyna
        Dorota.k2. jak wygrasz to gdzie jedziesz na wycieczkę??
        • dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 05.09.10, 16:32
          do Barcelony :) w Rzymie już byłam, a Paryż wydaje się bardziej w moim zasięgu
          niż Barcelona, w sumie nawet na weekend można się wybrać do Paryża, więc stąd
          mój wybór :)
          a ty?
          [url=http://www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska]proszę o uśmiech :)[/url]
          • dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 05.09.10, 16:33
            dorota.k2 napisała:

> do Barcelony :) w Rzymie już byłam, a Paryż wydaje się bardziej w moim zasięgu
            > niż Barcelona, w sumie nawet na weekend można się wybrać do Paryża, więc stąd
            > mój wybór :)
            > a ty?
            > [url=http://www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska]proszę o uśmiech :)[/url
            > ]
            link się popsuł ;)
            • chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 05.09.10, 18:10
              no ja do Paryża, ja nosa nie wyściubiłam po za Polske więc mnie marzy sie Paryż ;)

kliknęłam dzis na ciebie, jakbys mogła i inni forumowicze kliknąc to będę wdzięczna
              signalwhitenow.pl/konkurs/randka/ruda_grazyna
              • dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 06.09.10, 10:32
                no to powodzenia w takim razie :)
                oczywiście dziś też kliknęłam i nadal proszę o uśmiechy :)
                • chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 06.09.10, 21:11
                  fajnie sie tak wspierać . Ciekawe kto zostanie do końca, konkurs trwa z tego co wyczytałam do 15 października. Ja zamierzam grac do końca ;)
                  • dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 07.09.10, 10:42
                    tak to działa :) im więcej osób chętnych do głosowania znajdziesz tym lepiej :)
                    ja się na wycieczkę nie nastawiam, ale chętnie wygram aparat lub zestaw kosmetyków :)
                    • chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 07.09.10, 19:54
                      ja wlasnie wyczytalam w regulaminie, ze trzba zarpsic jak najwięcej osób do zajrzenia na nasz profil i oddania glosu, więc tak robie zachęcam wszystkich gdzie moge i prosze o głosy

• dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 08.09.10, 11:45
                        głosuję codziennie :)
                        po cichu liczę na rewanż ;)
                        • chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 08.09.10, 19:44
                          oczywiście, trzeba wspierac sie, bo bez waszych głosów kochani to nie miałabym tyle punktów. nie są to jakieś zwojowane punkty, ale zawsze poprosic mozna
                          poproszę o głosiki, bo konkurs trwa do 17 pazdziernika
                          • chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 03.10.10, 18:16
                            no co jest nikt nie odpisuje mi ;) kochani licze na wasze drogocenne głosy na moją skromna osóbkę - chciałabym wygrać choćby kosmetyki, bo na wycieczke to nie mam co już liczyć :(
                            • dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 05.10.10, 15:27
                              staram się głosować codziennie ;)
                              poproszę też o głosy, bo spadłam poza pierwszą 50-tkę :/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka