chaiwa1980 02.09.10, 20:08 konkurs Signal White Now, do wygrania wycieczka, aparaty, zestawy do zębów, polecam: www.signalwhitenow.pl/ świetna zabawa połączona z nagrodami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 03.09.10, 18:28 to ja poproszę o głosiki :) www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska Odpowiedz Link
chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 04.09.10, 11:03 dzis znów poproszę o głosiki www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/ruda_grazyna Dorota.k2. jak wygrasz to gdzie jedziesz na wycieczkę?? Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 05.09.10, 16:32 do Barcelony :) w Rzymie już byłam, a Paryż wydaje się bardziej w moim zasięgu niż Barcelona, w sumie nawet na weekend można się wybrać do Paryża, więc stąd mój wybór :) a ty? [url=http://www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska]proszę o uśmiech :)[/url] Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 05.09.10, 16:33 dorota.k2 napisała: > do Barcelony :) w Rzymie już byłam, a Paryż wydaje się bardziej w moim zasięgu > niż Barcelona, w sumie nawet na weekend można się wybrać do Paryża, więc stąd > mój wybór :) > a ty? > [url=http://www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska]proszę o uśmiech :)[/url > ] link się popsuł ;) www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska Odpowiedz Link
chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 05.09.10, 18:10 no ja do Paryża, ja nosa nie wyściubiłam po za Polske więc mnie marzy sie Paryż ;) kliknęłam dzis na ciebie, jakbys mogła i inni forumowicze kliknąc to będę wdzięczna signalwhitenow.pl/konkurs/randka/ruda_grazyna Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 06.09.10, 10:32 no to powodzenia w takim razie :) oczywiście dziś też kliknęłam i nadal proszę o uśmiechy :) www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska Odpowiedz Link
chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 06.09.10, 21:11 fajnie sie tak wspierać . Ciekawe kto zostanie do końca, konkurs trwa z tego co wyczytałam do 15 października. Ja zamierzam grac do końca ;) Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 07.09.10, 10:42 tak to działa :) im więcej osób chętnych do głosowania znajdziesz tym lepiej :) ja się na wycieczkę nie nastawiam, ale chętnie wygram aparat lub zestaw kosmetyków :) www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska Odpowiedz Link
chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 07.09.10, 19:54 ja wlasnie wyczytalam w regulaminie, ze trzba zarpsic jak najwięcej osób do zajrzenia na nasz profil i oddania glosu, więc tak robie zachęcam wszystkich gdzie moge i prosze o głosy www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/ruda_grazyna Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 08.09.10, 11:45 głosuję codziennie :) po cichu liczę na rewanż ;) www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska Odpowiedz Link
chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 08.09.10, 19:44 oczywiście, trzeba wspierac sie, bo bez waszych głosów kochani to nie miałabym tyle punktów. nie są to jakieś zwojowane punkty, ale zawsze poprosic mozna poproszę o głosiki, bo konkurs trwa do 17 pazdziernika www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/ruda_grazyna Odpowiedz Link
chaiwa1980 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 03.10.10, 18:16 no co jest nikt nie odpisuje mi ;) kochani licze na wasze drogocenne głosy na moją skromna osóbkę - chciałabym wygrać choćby kosmetyki, bo na wycieczke to nie mam co już liczyć :( www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/ruda_grazyna Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: KONKURS SIGNAL WHITE NOW - SUPER NAGRODY 05.10.10, 15:27 staram się głosować codziennie ;) poproszę też o głosy, bo spadłam poza pierwszą 50-tkę :/ www.signalwhitenow.pl/konkurs/randka/yaska Odpowiedz Link