Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! !!! !!

27.01.12, 16:06
-----------------------------------------------------------------------------------------

LINK STRONY --->> przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=8c30bd57da1a43de86f3ce9196976271

Za rejestrację dostajesz 100 punktów Gratis

Zapraszam serdecznie na tę ciekawą stronę, która oferuje wartościowe nagrody
za punkty zbierane poprzez czytanie artykułów w internecie i odpowiadanie na
dotyczące wybranych artykułów pytania. Nagrody są cały czas dostępne!!!
Ja już wygrałam prostwnicę, żelazko Philips 9 x doładowanie Orange 50zł oraz telefon LG :] Naprawdę warto.

-----------------------------------------------------------------------------------------

LINK DO KONKURSU --->> 123konkurs.pl/partnersprogram/1954.html

Za rejestrację dostajesz 60 punktów Gratis

Zapraszam do loterii w której typujesz 6 liczb, od 1 do 49. Raz dziennie odbywa się losowanie, im więcej twoich typów trafi w nasze liczby tym więcej punktów dostaniesz jako wygraną. Punkty następnie wymieniasz na nagrody gwarantowane.

W katalogu nagród znajdują się między innymi:
Telefony, Ipody, Aparaty Cyfrowe, Lustrzanki, Laptopy, Odtwarzacze MP4, Nawigacje GPS, Dyski twarde, Konsole PS3, Gry PC, Zabawki dla dzieci (maskotki, klocki LEGO), Kolczyki, Zegarki, Odzież, Obuwie, Prostownice, Depilatory, Bony towarowe (SEPHORA, H&M, IKEA, REAL), Zestawy kosmetyków (Perfumy, Tusze do rzęs, Balsamy, Palety do makijażu itd...)
Obserwuj wątek
    • san-eks Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 25.04.12, 15:55
      33
      • nataliap15 Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 28.07.12, 12:24
        Fajny konkurs jest na pewnasprawa.pl, ciekawe nagrody i duże szanse na wygraną.
    • as-w-rekawie Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 25.04.12, 22:02
      konk-ursy napisała:

> -------------------------------------------------------------------------------
      > ----------
      >
      >
      > LINK STRONY --->> przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=8c30bd57da1a43de86f3ce9196976271
      >
      > Za rejestrację dostajesz 100 punktów Gratis
      >
      >
      > Zapraszam serdecznie na tę ciekawą stronę, która oferuje wartościowe nagrody
      > za punkty zbierane poprzez czytanie artykułów w internecie i odpowiadanie na
      > dotyczące wybranych artykułów pytania. Nagrody są cały czas dostępne!!!
      > Ja już wygrałam prostwnicę, żelazko Philips 9 x doładowanie Orange 50zł oraz te
      > lefon LG :] Naprawdę warto.
      >
      >
      koleżanko a ile musiałaś przeczytać tych artykułów??;)
      a tak na serio to brzmi ciekawie te nagrody tanie nie są.....
      chyba wchodzę w to, jak coś wygram to dam Wam znać :)
    • a.s.26 Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 04.05.12, 17:21
      Najlepsze nagrody znajdziecie na multiklik.pl. Ja na razie wygrałam błyszczyk, ale jest tam dużo świetnych nagród do zdobycia:)
    • dertka Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 05.06.12, 15:24
      sc
    • dertka Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 12.06.12, 14:42
      POLECAM
    • konk-ursy Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 15.06.12, 18:31
      POLECAM
    • nataliap15 Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 28.07.12, 12:25
      Ostatnio w internecie pojawił się fajny konkurs w którym można wygrać aparat albo ipada. Konkurs nie jest trudny bo wystarczy nakręcić krótki film a konkurencja jest bardzo mała.
    • dertka Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 02.08.12, 21:29
      cas
    • san-eks Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 07.09.12, 09:12
      bdf
    • san-eks Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 08.09.12, 19:30
      sdv
    • san-eks Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 12.09.12, 15:50
      bfd
    • san-eks Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 12.10.12, 12:40
      d
    • marc_polo Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 22.10.12, 10:51
      Konkurs enki
      Można wygrać 3 podwójne bilety na mecz Real Madryt – Borussia Dortmund 6 listopada. Przelot i zakwaterowanie zapewnione.
      www.facebook.com/photo.php?v=520022748025273&set=vb.448207648540117&type=2&theater
    • 1annah Re: NAJLEPSZE DARMOWE KONKURSY W INTERNECIE !!! ! 22.10.12, 15:33
      Zapraszam na stronę alebre.pl znajdziecie tam super konkurs. Do wygrania szklanki, kiliszki, kubki i kufle. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka