sz-y-m-on 08.07.13, 17:45 Wszystkich, którzy chcieliby wygrać ciekawe nagrody zapraszam do serwisu: konkursy-internetowe.com.pl Znajdziecie tam wszystkie konkursy w jednym miejscu, na jednej stronie :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izolda_r Re: Konkursy z nagrodami 12.07.13, 13:26 znalazłam taki konkurs: allegrograeko.pl/strona/zdmuchnij_nagrody Z tego co widzę, mozna zgarnac jakieś gadżety woodstockowe Odpowiedz Link
ramzes496 Re: Konkursy z nagrodami 24.07.13, 10:47 Tu są fajne nagrody: www.modanazdrowiekonkurs.pl. Do wygrania fiaty 500, pralki, zmywarki, nianie elektroniczne, kosmetyki etc. Nagród jest aż 150, więc warto spróbować, nuż się uda Chodzi o to (tak w skrócie), żeby zebrać jak największą rodzinę konkursową. Ilość członków tej rodziny weryfikuje ilość kodów konkursowych przydzielonych danej rodzinie (jeden kod na rodzinę, smsem otrzymuje go pierwsza osoba z rodziny przystępująca do zabawy, która po prostu przekazuje go dalej). Najlepiej sami sprawdźcie na stronie, bo myślę, że szkoda stracić okazję na fajną nagrodę. Odpowiedz Link
pawelk213 Re: Konkursy z nagrodami 10.08.13, 10:34 Ten konkurs akurat jest skierowany do podróżników www.tanie-loty.com.pl/najlepsze-miejsce-w-jakim-bylem-konkurs.html zasady są proste, wysyłasz fotkę, a w zamian możesz wygrać akcesoria podróżnicze. Odpowiedz Link
fikolak Re: Konkursy z nagrodami 23.08.13, 08:29 www.modanazdrowiekonkurs.pl - już był wspomniany. Biorę udział :) jest jeszcze aktualny i sa fajne nagrody: fiat 500, rower, pralka Odpowiedz Link
racz.ekk Re: Konkursy z nagrodami 26.08.13, 16:37 Jak konkursy, to tylko z nagrodami. Do zgarnięcia xboxy i udział w reklamie. Brzmi dobrze? Twistuj! apps.facebook.com/twistuj/ Odpowiedz Link
avecezaro Re: Konkursy z nagrodami 03.09.13, 14:55 a do zgarnięcia 10 Fiatów 500 i 155 innych nagród (jak rower, pralka,zmywarka, bony do spa, etc) to nie brzmi dobrze? Chyba nawet super :P Jeszcze trwa, info na modanazdrowiekonkurs.pl/ Odpowiedz Link
hurtowniaolaf Re: Konkursy z nagrodami 10.06.14, 13:28 Zapraszamy do udziału w konkursie - wygraną jest główka fryzjerska. Hurtownia Olaf www.facebook.com/HurtowniaOlaf Odpowiedz Link
femmen4 Re: Konkursy z nagrodami 25.09.15, 12:55 ja natrafiłam na ten konkurs www.laroche-posay.pl/artyku%C5%82/testowanie-lipikar/a20737.aspx , do wygrania dermo kosmetyki dla dzieci i całej rodziny. Odpowiedz Link
kmietka2 Re: Konkursy z nagrodami 07.01.16, 14:12 Konkurs Moja magiczna maska. Zadanie konkursowe polega ma przygotowaniu projektu maski karnawałowej w dowolnej technice plastycznej. Nagrody: tablety, iPody, upominki SKO. Odpowiedz Link
marcelek45 Re: Konkursy z nagrodami 08.01.16, 12:51 Fajne nagrody: tablety, iPody, upominki SKO. Konkurs ?Moja magiczna maska?. Zadanie konkursowe polega ma przygotowaniu projektu maski karnawałowej w dowolnej technice plastycznej. Odpowiedz Link
marcelinamarcelina Re: Konkursy z nagrodami 04.11.16, 11:37 Markowe KOSZULE DO WYGRANIA #konkurs! Stwórz swoją #metkotikonę! Wybierz symbol ze strony www.metkotikony.pl i wymyśl do niego kreatywny opis. Opis ten ma być kontynuacją zdania „zamiast tracić czas na pranie i prasowanie…” i ma pokazać Twój pomysł na lepsze spędzenie wolnego czasu. Np. „zamiast tracić czas na pranie i prasowanie… WEŹ GORĄCĄ KĄPIEL” Do wygrania 20 nagród, w tym vouchery na markowe koszule! Konkurs trwa do 06.11.2016, a nagrody rozdawane są co tydzień. Szczegóły na www.metkotikony.pl/konkurs Odpowiedz Link