Dodaj do ulubionych

Konkurs w ME telewizor TCL MEX_TEAM IG!

14.11.21, 12:20
Dzień dobry wszystkim!
Niedawno ruszył kolejny konkurs media expert na instagramie, poprzednio oled teraz TCL, natomiast prosta forma i świetna zabawa dla gamerów pozostaje bez zmian. Oto główne założenia:
"Konkurs odbywa się na profilu IG MEX TEAM pod dedykowanym postem konkursowym - www.instagram.com/p/CWGznGqoSfY/
Nagroda w konkursie - zaprezentowany podczas streama telewizor TCL C825 - www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-tcl-led-65c825-miniled-4k-120hz-qled-soundbar-onkyo-tv-2021
Zadanie konkursowe: W komentarzu pod postem konkursowym napisz, jaką grę i z kim chciałbyś odpalić na telewizorze gamingowym TCL C825. Uzasadnij swoją odpowiedź i dodaj #playlikepro
Czas trwania konkursu - od 10 do 20 listopada "
Powodzenia!!!
Obserwuj wątek
    • kaczucha69 Re: Konkurs w ME telewizor TCL MEX_TEAM IG! 16.11.21, 13:50
      Dzięki za info, już zostawiłem kom. o bf2042 i ciekaw jestem czy to się sprzeda :D Pozdrawiam!
    • henryksword Re: Konkurs w ME telewizor TCL MEX_TEAM IG! 16.11.21, 14:07
      O kurna ten telewizor jest całkiem niezły. Do nowego coda sprawdziłby się jak znalazł. Ja odpaliłbym chyba na nim z kolegą mortal kombat 11 :P najlepsza rywalizacja
    • lokalnyon Re: Konkurs w ME telewizor TCL MEX_TEAM IG! 18.11.21, 13:47
      Fajnie. Ogólnie telewizory TCL są naprawdę udane. Matryca ta sama co w LG. Polecam
      • pannamanna Re: Konkurs w ME telewizor TCL MEX_TEAM IG! 25.11.21, 21:34
        a czy wiadomo coś o wynikach??
    • ykonwoj Re: Konkurs w ME telewizor TCL MEX_TEAM IG! 18.11.21, 15:10
      Wow! Widać, że TCL zmierza w kierunku segmentu premium :D
    • pannamanna Re: Konkurs w ME telewizor TCL MEX_TEAM IG! 22.11.21, 09:15
      Oby do wyników :D mogłabym w sumie w koncu coś wygrać kiedyś :d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka