maksiu66 02.07.11, 03:45 Mam zamiar wybrac sie w grudniu do tego resortu , moze ktos tam byl i podzieli sie swoimi wrazeniami . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dompado Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 02.07.11, 17:10 I ja również w grudniu. Proszę o opinie. Dziękuję. Odpowiedz Link
maksiu66 Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 06.07.11, 06:15 Nurkowanie jest jednym z moich hobby i na pewno skorzystam z Twojej porady . Jedynie obawiam sie , ze bede tam w bardzo busy okresie ( przelom nowego roku ) i moge miec problemy z rezerwacja . Jeszcze raz dzieki za advise . Odpowiedz Link
maksiu66 Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 02.07.11, 22:34 Ja bylem pare razy w Iberostar Grand w Jamaice . Resort jest wspanialy , pokaje z widokiem na morze , jedzenie , obsluga bardzo dobra . Tym razem wybieram sie pod koniec grudnia do Punta Cany i zastanawiam sie nad tym resortem . Na stronie Tripadvisor ten resort ma jedna z najlepszych traveler reviews , umieszczone tam zdjecia sa b. ladne . Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 04.07.11, 11:07 Przepiękny olbrzymi kompleks, mnóstwo zieleni. Korzystałam z bazy nurkowej w tym hotelu - Dressel Divers, bardzo polecam. Odpowiedz Link
maksiu66 Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 04.07.11, 20:34 Miriam , bardzo dziekuje za informacje . Zdjecia z DR , ktore umiescilas na Twojej stronie sa rewelacyjne , z nurkowania obowiazkowo skorzystam . Ja juz zabukowalem ten resort i mysle , ze dokonalem dobrego wyboru . Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 05.07.11, 16:10 Dzięki Myślę, że nie będziesz zawiedziony Iberostarem. Warto się z Dresselem wybrać na wybrzeże karaibskie na wycieczkę na Saonę i na Catalinę, wtedy korzysta się z zaplecza innego Iberostara w zatoce Bayahibe Można zroić rezerwację przez internet, albo po prostu załatwić to na miejscu (nieznacznie drożej Ja nie byłam dobrze zorientowana w topografii Bavaro i nie sądziłam, że odległości są aż tak duże, ale Dressel nie robił problemu i codziennie miałam podwózkę z/do mojego hotelu (Melia Caribe, też polecam, bardzo ładny, fotki "hotelowo-plazowe" są właśnie stamtąd" - gros podwodnych jest własnie z okolic Saony i Cataliny) i w Iberostarze zawsze przeładunek/organizacja i dalsza jazda do celu nurkowania itp. Odpowiedz Link
sylvia63 Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 30.07.11, 20:19 Bardzo polecam ten resort , jest to hotel luksusowy tylko dla doroslych . Obsluga wspaniala , restouracje wysokiej klasy , jedzenie bardzo dobre , wybor niesamowity , tam jest wszystko . Pokoje duze , czysciutkie , lazienki z dwoma umywalkami , deszczowym prysznicem i jakuzji . Plaza przepiekna . Zycze milego pobytu w DR ! Odpowiedz Link
maksiu66 Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 31.07.11, 22:07 Sylvia , dziekuje za pozytywna wypowiedz , rowniez Ci zycze przyjemnego podrozowania . Odpowiedz Link
helga.3 Re: Punta Cana Hotel Iberostar Grand Bavaro 31.10.11, 22:00 Jest to luksusowy resort dla doroslych ( 18 lat i wiecej ) . Warty polecenia , warunki wspaniale . Odpowiedz Link
mrsjo2000 Pytanie troche nie na temat 03.11.11, 14:00 Czy jest tam ktos teraz kto powie mi jak jest z pogoda ? Wlasnie zobaczylam mape pogody i ponoc pada i to prez kilka nastepnch dni.... ktos moze potwierdzic ? Odpowiedz Link
xym0x Re: Pytanie troche nie na temat 06.11.11, 06:35 mrsjo - najlepiej czerpac info u zrodla www.tripadvisor.com/ShowTopic-g147293-i28-k4927094-Weather_in_PC_for_the_next_10_days-Punta_Cana_Dominican_Republic.html Odpowiedz Link
mrsjo2000 Re: Pytanie troche nie na temat 06.11.11, 18:19 Dzieki Xymciu, zobaczymy, jutro juz tam bede .... moze tez wybierasz sie w tamte strony ? Odpowiedz Link
xym0x Re: Pytanie troche nie na temat 06.11.11, 21:25 jak zwykle - tym razem szukam spokoju na Plw. Samana (poczatek grudnia) udanej zabawy zycze Odpowiedz Link
mrsjo2000 Re: Pytanie troche nie na temat 09.11.11, 19:00 Dziekuje, my wlasnie popijamy margarite schowani przed wielka burza z piorunami,no bo co tu robic Odpowiedz Link