pracalublin 28.08.07, 17:11 jakim biurem podr ozy wybrac sie na Kube? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Edek Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 20:31 4800 zł Sky Club Odpowiedz Link
GoĹÄ: Nina Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:34 Ja też polecam Sky Club. Mają mieć bezpośrednie loty z Warszawy, nie trzeba się będzie szwędać po lotniskach a hotele takie same jak w niemieckiej ofercie tylko ceny niższe na wylotach z Polski. Odpowiedz Link
toma002 [...] 29.08.07, 10:59 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
GoĹÄ: eski Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 00:48 buszoszusza.act4trees.com Odpowiedz Link
GoĹÄ: bepi vel Bernadeta Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 11:24 Toma ma rację, ten hotel to syff!! a potem sie dziwią ludzie że są żale i narzekania na forum ,reklamacje itp biura polskie kuszą tanimi ofertami,wiadomo że każdy chce tanio ..i bierze pierwsze lepsze z pierwszej półki.. a na miejscu mają najwieksze ochłapy dla turustów.. brr Byłam w ponad 20 hotelach w Varadero i Puntaarena to syf! Odpowiedz Link
GoĹÄ: Edek Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:02 Ceny też nie ma co porównywać z biurami niemieckimi(prawie dwa razy drożej)A Sky Club jak już to Triada a nie Podróże TV,Podróże to zwykły agent jest tylko że z telewizją. Odpowiedz Link
GoĹÄ: Ela Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.45-85-b.business.telecomitalia.it 29.08.07, 12:23 A ja Wam polecam zajrzec na www.bonvoyage.pl - maja dobre hotele i ceny. Rezerwowalem przez nich Dominikane i wszystko bylo OK! Odpowiedz Link
GoĹÄ: asia Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:53 Niemieckie biura wcale nie mają dwa razy drożej, przykładowo oferta do tego kiepskiego hotelu Puntarena na styczeń - cena 6013 PLN z Sky Club, natomiast z Niemiec na ten sam termin hotel 4* Villa Cuba Resort też all inclusive 1260 EUR (4 825 PLN). Za cenę Triady można lecieć do 5* hotelu Barcelo Solymar Beach - 1500 EUR. Odpowiedz Link
GoĹÄ: bepi vel Bernadeta Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:12 oczywiście że z helmnutowa jest znacznie taniej,byłam z niemieckim biurem w czerwcu w Meksyku w Playa del carmen hotel 5* all inclusiv (riu) za urlop płaciłam 4000 zł na 14 dni, z polskiego biura turyści którzy byli ze mna na urlopie płacili 7800 zł/osoba za to samo...na dwóch osobach oszczednośc to juz jest w granicach 7500 zł a co dopiero na całej rodzince.. Viila cuba v Varadero w którym byłam w lipcu 2006 można nawet za 850 E w maju czerwcu na 14 dni, styczen to jest sezon i ceny sa najwyzsze w całym roku, a pogode miałam fajną w lipcu cieplutko co drugo dzien krótki deszczyk, super, koleżanka była w lutem na Kubie i wieczorem chodziła w polarze.. woda zimna w basenach ( sol sirenas hotel)wieczorki chłodne i deszczyki też czesto padały, dlatego nie ma reguły, jezdze na karaiby w czerwcu-lipcu i pogoda jest super! Odpowiedz Link
iskierkaaa do bepi vel Bernadeta 03.09.07, 10:30 Witam, powiedz prosze przez kogo zalatwialas wczasy z niemieckiego biura podrozy? Czy bezposrednio reezerwowalas u Helmutow czy przez jakis polskie biuro handlujace ich oferta? Pozdrawiam !! Odpowiedz Link
GoĹÄ: bepi vel Bernadeta Re: do bepi vel Bernadeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 16:08 załatwiałam przez polskie biuro TMG lub jeżdzę też z Wakacje24 które rezerwowało urlop u helmutów, w razie pisz na meila bepi@poczta.fm Odpowiedz Link
GoĹÄ: Zuza Re: Kuba-jakie buiro podrózy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:18 Ja polecam Rainbow tours bo są solidnym biurem, ceny nie są wygórowane a imprezy naprawde porządnie zorganizowane. Ja byłam na wycieczce- Kuba jak wulkan gorąca w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
yskyerka Re: Kuba-jakie buiro podrózy? 04.09.07, 18:19 Jak masz towarzystwo, możecie jechać sami. Samochód można wynająć już na lotnisku, z noclegami nie ma kłopotu, bo można nocować w prywatnych domach, które zwykle oferują śniadania i kolacje. No i zobaczy się znacznie więcej niż z wycieczką. Odpowiedz Link
gossiag Re: Kuba-jakie buiro podrózy? 14.10.07, 01:40 zobacz oferty z Londynu - www.theholidayplace.co.uk Odpowiedz Link
ak53 Re: Kuba-jakie buiro podrózy? 15.12.07, 20:52 L'tur masz na ich stronie wszystko, a dodatkowo mają w Szczecinie przedstawicielstwo. ak Odpowiedz Link