Dodaj do ulubionych

tiul-gdzie kupię taki kolor?

19.04.15, 00:11
Szukam tiulu na szpulce ok. 15 c, szerokości w kolorze grafitowym, brudnej mięty i brudnego różu. Orientujecie się gdzie taki dostanę? Może komuś gdzieś rzucił się w oczy? Szukałam na różnych stronach w necie i nigdzie jak dotąd nie znalazłam. ;(
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: tiul-gdzie kupię taki kolor? 04.05.15, 13:28
      A mogę podpytać do czego będziesz używać? Tzn. chciałabym zrobić pompony, tylko nie takie zwykłe, tylko takie ładne, gęste jak sprzedają na allegro do sesji itd.. Masz jakieś doświadczenie w tej kwestii, możesz mi doradzić jaki rodzaj tiulu i na czym najlepiej robić?
      Robiłam dla koleżanki w prezencie z tiulu sztywnego i mówiąc szczerze trudno to szło, efekt też był średni (w każdym razie daleko do tych najładniejszych).
      Będę wdzięczna za rady :)
      • marta.p-s Re: tiul-gdzie kupię taki kolor? 06.05.15, 19:11
        Robiłam tylko dla siebie, ,więc nie mam dużego doświadczenia. Ja robiłam wg instrukcji z filmiku z internetu i dużo roboty z tym nie było. Szło dość szybko i tak źle nie wyszło. Jak chcesz to mogę podesłać Ci zdjęcie.
        • afroddytta Re: tiul-gdzie kupię taki kolor? 06.05.15, 19:41
          To chetnie.
          A z jakiego tiulu- sztywnego czy średniego?
          • marta.p-s Re: tiul-gdzie kupię taki kolor? 06.05.15, 22:08
            Szary robiłam z 2 rolek tiulu a pozostałe z 1.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kj/se/f3fl/zrJIaCh5gbz9DfKD5B.jpg

Tiul miałam taki:

allegro.pl/tiul-w-rolce-15cm-x-9m-pompony-totu-kokardy-kolory-i5306781427.html
            • marta.p-s Re: tiul-gdzie kupię taki kolor? 06.05.15, 22:11
              fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kj/se/f3fl/zrJIaCh5gbz9DfKD5B.jpg

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka